- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri09 #20575 üzenetére
Mindenki a hőfokokkal, meg a hangerővel küzd, én meg 2 hónapja nem tudom eladni a kompakt vizes, garis kártyámat...
Annyi javaslatom lenne, hogy még ezzel az arctic hűtéssel is fordíts figyelmet a vrm( főleg a vrm1) hőmérsékletekre, mert a hűtés bordája alá beférő kicsi bordák nem minden esetben elegek.. Egyszerűen adódhat úgy, hogy csak alacsony vram borda fér be a hűtés alá, ezért nézegetni kell eleinte a vrm hőfokokat így is..
-
Pacy
aktív tag
válasz
Gyuri09 #20355 üzenetére
Köszönöm szépen! Szeretem ha frissen tudom hasonlítani az X-es erejét az enyémhez. Nekem 1125/1450-el 61.1 FPS lett a vége. (Amíg volt kártyám
)
Feltettem másik topikokban is a kérdést: Mennyi lehet a különbség egy 1100Mhz-re húzott r9 290 illetve egy kb 1450Mhz-re húzott Gtx 970 között? Gondolkozom a kártya lecserélésén ezért érdekelne. Át át látogatok olvasni Gtx970 topikba. Ahogy elnézem 9/10 kártya ciripel. Lehet jobb lenne inkább egy r9 290x Vapor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest