- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
amdfavorite #24313 üzenetére
Csinálj egyedi profilt a ventinek AB-be vagy Trixx-be.Kis kisérletezéssel be lehet lőni,hogy 50 fok közelében legyen a hőmérséklet.50 fokig lefojtod a ventiket majd 65-70 fok körül rátolod a fordulatot.
Elég gány megoldás,de ideiglenesen beválhat. -
deadwing
addikt
válasz
Gap párnán a repedés? Semmi köze hozzá. Ha fűtene az az alkatrész mint az állat, még akkor se nagyon. Mondjuk chip jelenthet bármit, vrm-et vagy vramot is...
(#24312) fatal1ty1984: nem marhaság az. Haveromnak volt egy karija, talán egy 4870, 3-szor sütötte meg, és az utolsó sütés tartósnak bizonyult. Ez ilyen házi barbár reballingnak tekinthető
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
de.viszont ha ráküldenél egy furmárkot fél orára,tuti megis döglik a kártya utánna.azt már nemhinném,hogy elbirja,viszont ha igy nyaggatod akkor javithatatlan lesz mert a hötöl a folia is felfog szakadni és akkor kuka chip.ha javitatni akarod akkor szépen vedd ki a gépböl mig lehet.ha tovább játszol vele akkor az kuka lesz és egy ft nemfog érni
-
Laja333
őstag
válasz
amdfavorite #24309 üzenetére
Dobd be a légkeveréses sütőbe 6 percre, az majd rendberakja a forrasztásokat. Na jó, ki ne próbáld!
Egyébként ha már kiadtál érte pénzt, szerintem megérné rápróbálni a reballra. Ártani nem fog, ebben a formában úgy is használhatatlan a kártya. Vagy veszel rá olyan vizet, ami nem engedi 50 fok fölé. :S
-
válasz
amdfavorite #24309 üzenetére
Ha már nincs rá gari , akkor veszteni valód sincs különösebben...
Nekem egyszer a reball konkrétan 2 hétig bírta egy 6950-en, de lehet nálad tökéletes lenne utána a kártya...
Végső megoldásként meghirdetheted hibásként is, még mindig kisebb a bukta, mintha menne a kukába simán... -
odorgg
addikt
válasz
amdfavorite #24303 üzenetére
Mert mikor felmelegszik a hőtágulás miatt van kontakt, mikor lehül akkor meg nincs.
-
odorgg
addikt
válasz
amdfavorite #24298 üzenetére
Memória, vagy GPU alatt elengedett a forrasztás. Reball/ reflow segít rajt, kérj ár ajánlatot a javításra mondjuk tőle, és döntsd el hogy megcsináltatod e vagy nem.
-
BullKoxa
őstag
válasz
amdfavorite #24278 üzenetére
Hello! Én tőle venném . 2x már vettem tőle! Most olvasom nincs nála ami neked kellene, csak 0.5 mm vastag van neki.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
amdfavorite #24256 üzenetére
Hogy-hogy nincs rá garancia? Nincsenek még két évesek ezek a kártyák.
-
válasz
amdfavorite #24263 üzenetére
Szerintem vram hibára utal a csíkozás, ahogy előttem is írták, lehet lemaradt egy hőpad valamelyikről összerakásnál, az meg pont elég ilyen hibához...
-
Asbee
veterán
válasz
amdfavorite #24260 üzenetére
Ez mondjuk igaz, akkor valószínű azonnal jelentkezett volna.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Simán lehet, hogy lemaradt egy höpárna mondjuk egy ramchipröl, aztán megfött.
-
válasz
Melyik driver van fent? Esetleg régebbi whql driverrel is próbálkozhatsz.... illetve talán szétszedhetnéd te magad is, és átnézhetnéd azt a hűtést....
-
Asbee
veterán
válasz
amdfavorite #24254 üzenetére
Sejtettem. Sokan panaszkodnak, hogy p67-es lapban szarakodik ez a sorozat. Másik gépben nem tudod kipróbálni?
-
TTomax
félisten
válasz
amdfavorite #24251 üzenetére
Nekem nagyon régen volt egy 4850em és ugyanezt produkálta hűtőcsere után megfőtt... driver nélkül ment csak,pontosan így csíkozott driverral...
Nem tudni mi történhetett,még az is elképzelhető,hogy eddig bírta,ennyi volt benne...gari van még rá gondolom.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
amdfavorite #24246 üzenetére
Szerintem is hulla a kari,bár itt volt csíkozos problémája régen valakinek egy rosszul felrakott hűtés miatt (igaz a pont vizes blokk volt).
-
Asbee
veterán
válasz
amdfavorite #24249 üzenetére
Milyen lapban próbálod?
-
TTomax
félisten
válasz
amdfavorite #24249 üzenetére
Ki rakta vissza a hűtést,te?Egyébként 99% a kártya halott ...
-
hermanyi
addikt
válasz
amdfavorite #24246 üzenetére
Milyen VGA volt benne előtte?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
amdfavorite #24243 üzenetére
Hány fokos, azt megnézted? Vagy ha fent a driver egyáltalán nem tudod megnézni?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
amdfavorite #24238 üzenetére
Hőmérsékleteket nézd meg GPU-Z-vel.
Próbáld meg 50MHz-el kisebb órajelen hátha az a baja. Sapphire Trixx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged