- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Televan74 #39151 üzenetére
Én egy kis tuningot raknék a Vapor-ra, mert nagyon jó a hűtése, és maradnék VEGA-ig.
legalábbis én ezt teszem.Ahogy a táblázatokat néztem pár % előnye lehet max az egyedi hűtésű RX 480-asoknak egy húzott 290-el szemben, és cserébe (még) jó drágák.
Nem éri meg váltani. -
-
GAbre
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Televan74 #39107 üzenetére
AB.
Habugival kokettáltunk erről korábban, és tény és való, hogy a Trixx-es dolgok után Nálam is voltak anomáliák. Persze közel sem voltak ollyan vészesek, de voltak.
Mondjuk Én jelenleg nem tudok static server-t használni, de mindegy, már megszoktam, hogy nincs..
@Omli85: Hm, értem, köszi. Mondjuk kicsit nagyobb OC-val nem próbáltam még, csak 1625-nél néztem meg, és ott már dobálta a hibát.
-
Habugi
addikt
válasz
Televan74 #37086 üzenetére
Egennn..
vagy éppenséggel Fallout4 és Godrays ... , csak hogy a közelmúltban maradjunk..
Ezek ilyen rejtett ajándékok Radeon tulajdonosoknak, egy huszárvágással elé lehet menni, ha a játék úgy indul hogy a ribbon kéjesen besóhajtja a logó mellé "envidiááááá" és/vagy SzennyWörksös, már lehet is kilépni belőle és a profilban beállítani a max 16x Tesszelációt.
Sajnos nem az a kérdés hogy van-e rejtett ajándék ami levesz egy rakat FPS-t hanem az hogy éppen melyik effektbe ágyazva.
Az új TR nincs meg, képek/játéktér alapján viszont nem lepne meg, ha a statik háttér egyik hóval borított kolostorának alagsorában élne egy mindig morcos ürgecsalád (népes ürgecsalád, legalább 200-300 tagú..), és minden tagjának borzos bolyhos szemöldöke van/lenne rommá Tesszelálva..
-
CsonkaImo
addikt
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Televan74 #36123 üzenetére
Köszi!
Széttúrtam az internetet, de megoldottam. FYI, hátha valakinek segít:
- a CPU-ban lévő grafikát kell a device managerben disabled-re tenni, de nem indítasz újra
- felteszed a crimson-t, ami így már nem fagyasztja szénné a windowst
- közben nézed, hogy a win ne állítsa enabled-re a CPU grafikát...
- ha vége enabled-re teszed a CPU-t is. -
deadwing
addikt
válasz
Televan74 #35396 üzenetére
Köszi!
Elköltöttem a bónuszomat most... Ez van, kitört rajtam a vásárlási vágy és nem tudtam ellenállni
Régóta nem vettem semmit a gépembe, spóroltam rendesen, és még mindig furcsállom, hogy megtettem ezt a lépést.
Viszont még megvan a vizes 290X, holnap kerül apróra... -
Habugi
addikt
válasz
Televan74 #35111 üzenetére
Bizonyos szempontból a VRM hőmérséklet miatti "hiszti" ugyan olyan fétis mint a hangerő, révén kutya bajuk nem lesz 90fokon elvileg, fogalmam sincs de elképzelhető a gyártók ezért nem is raknak VRM szenzort az NV kártyákra. Mint ahogy ami halk hűtés napközben, "zsizsegésben", az nem biztos hogy halk este 11kor is, amikor alszik/csendben van a fél család/ház/utca/embör társaink.
Engem zavart a tudat hogy 80 körül brummog a VRM2, megkapta a ventijét, -20fok, kthxbye.
10/9 embernél pedig piros/zöld oldaltól, gyártótól függetlenül évekig megy zavartalanul és hiba nélkül 90fokokkal, fétis/personale agyf**z, Csernus doki szavaival élve bevállaltam, zavart, megoldottam, nem hisztizni kell. -
NandoXXL
senior tag
válasz
Televan74 #34742 üzenetére
Csak óvatosan, nagyjából a beta driver jött ki whql-ként. Crimson beta: Most olvastam hogy valakinél nem indult el a venti 380-al(PH fórum), furcsa szagra panaszkodott, és hogy azóta terhelés alatt hangos a venti.
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/hsz_32595-32595.html(#34750) GeneraL_XTX
Meglátjuk mi sül ki belőleÉn egy darabig kerülöm a Crimson drivereket, és az AMD termékeket következő vásárlásoknál. ABU-AMD régebbi nyilatkozata User error, a mi hibánk
-
Outblast
tag
válasz
Televan74 #34598 üzenetére
Azért annyira csak nem fog melegedni.
A 270x is a régi coolermaster k350 házban felment 80-90 fokra, most az NZXT H440ben max 58fok terheles alatt. Szal csak nem lesz olyan nagy melege a kicsikének, legalábbis remélem.Régóta próbálom rábeszélni magam hogy megvegyem ezt a karit, igaz a 270en is megy minden persze nem ultran... Jó lesz végre egy fullos kártya amivel mehet minden nyálcsorgatós grafon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Habugi
addikt
válasz
Televan74 #34164 üzenetére
Annyira mégsem..
A Firestrike eredmény sztornó, ugye ebben a Crimsonban már alkalmazásokhoz/játékhoz külön lehet profilt lőni. Van Global beállítás és a játék/alkalmazásra bontott speckók, na most húztam előtte egy Tess Off-os (Global) Heavent.
Na.., ha Firestrike/SystemInfo indítása után állítasz bármit Globalban, ez-esetben Tess vissza AMD Optra, majd rányomsz az indításra, akkor hiába van a Firestrikenak akár külön profilja emellett Tess AMD Opt.-al, nem veszi figyelembe, Off-al futtatja le és elfogadja validnak..!
Most szórakoztam vele vagy 20percet mire ez kiderült, túl szép volt az a score ahhoz hogy igaz legyen..
-
válasz
Televan74 #34122 üzenetére
+1, sőt az AC:Syndicate is kidobott már háromszor indokolatlanul.
Az tuti, hogy jobban fűti a kártyát, mint az előző driverek, átlagban 3-4 fokkal melegebb volt a gpu is vrm-ek is.Mondom csak volt, mert letakarítottam a p**sába, ment vissza a 15.11 beta, azóta minden stimmel.
Korábbi elégedett véleményem vissza vonva, 1 napig ment stabilan. Az utóbbi pár driverben nálam elszaporodtak az apró, pici hibák (képernyőillesztő...,stb.), de ez azért na...
-
deadwing
addikt
válasz
Televan74 #34025 üzenetére
Az eddig használt OC nekem is ment. Ezzel nincs is baj.
De ha valaki próbálgatná a tuning határait modbiossal, akkor azt ne a crimsonnal tegye, mert utána csúnyán szívni fog a visszaállítással.
Az megint más kérdés, hogy az a tuning nem megy vele, ami a 15.10 bétával simán gond nélkül szalad.
Mindenki azt szűr le a tapasztalatomból amit szeretne, csak azért osztottam meg, nehogy más is így járjon. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Televan74 #33354 üzenetére
firestrike alatt mindket VGA olyan 50 fok korul mozgott.
de a vegleges kor valszeg 280x30 + 360x45 + talan 120x60 lesz, ebbol a proci valszeg megkapja a 280ast, a vgaknak meg fejenkent egy 240es radi azert boven eleg. tetejeben az NZXT nagyon szellos.
meg azon is agyalok, hogy lehet egyszerusitek, a D5nek egyedul el kell vinnie 1es (de max kettes fokozaton) a harom radit meg a ket blokkot, es ott meg csendben van.
-
válasz
Televan74 #33062 üzenetére
Sosem járt még nálam hibás kártya,eddig sosem vettem olyat ami hibás lett volna,persze ez nem zárja ki azt,hogy ez hibás lenne.
Lecseréltem a drivert,ahogy fentebb írtam is.
Sok kábel cserélhetőségi lehetőség nem sok van,mert a kártya eleve nem ad akkora szabadságot.Az istenek...
Nem tudom mit akarnak,nem is annyira érdekel szgép ügyileg,mert semmi közük hozzá.Közben ahogy írom a hsz-t megint elkezdett vibrálni mindhárom képernyő.
Előtte már vissza lőttem a gépet teljesen default-ra,hogy megnézzem tényleg nem-e a tuning csinálja (sosem lehet tudni),és most újra csinálja.
Mindenféle előzmény nélkül.Tényleg hibás lenne a kártya ?
Nehezen tudom elhinni,és nem is akarom elhinni.Lehet nem csak simán visszaküldöm és kérek egy másikat (pedig ez tuningban nem lenne rossz),mert tudni akarom mi a gond,és mit tud a 970-el szemben.
Most viszont restart jön,mert kicsinálja a szememet ez a vibrálás.
#33063 cain69 :
DDU-val legyalultam minden nv cuccot a gépről természetesen,nem ész nélkül cserélgetem a kártyákat a gépben. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Televan74 #32800 üzenetére
Nekem spec a 690-ben csak a gyari porszurok vannak, es most a koltozes stb miatt vagy fel evig bele sem neztem, aztan eldontottem kipucolom, gondoltam valami okadek lesz a belseje, hat nem volt. Epp csak egy kis por volt belul az amit leporolsz egy ecsettel, es elfujod.
-
válasz
Televan74 #32328 üzenetére
Az szerintem simán menni fog, az 1130/1600 is simán megy mindenben, battlefront, w3,stb.
Nem elhanyagolhatóan, itt még mindig csak egy kis szélzaj jön a kártyától elég jó hőfokokkal.Nem tudom, hogy vizezve, lehetne-e még kihozni belőle valamit, de ez már nem is fog nálam kiderülni, jövő évig én már nem cserélek kártyát, spórolok inkább, mint Milka.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
Televan74 #32310 üzenetére
Köszi srácok, a helyzet az hogy jó lett volna az MSI is, viszont ez a kártya igaz picit drágább de új, illetve úgyis izgatja a fantáziámat a dc3 kíváncsi vagyok mit alkottak, a legutolsó kártyám ami asus volt az egy 7970 DC2 TOP. Nagyon meg voltam vele elégedve a hűtésével és a teljesítményével is, reméljük ez is beváltja a hozzá fűzött reményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged