- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovab0de #23959 üzenetére
Konstans, beépített! Mikor megvettem, akkor ellenőriztem és pontosnak bizonyult! (Bár nekem ez a BF4 nem mond semmit, mert soha nem használtam, csak hallomásból ismerem, de szerintem sehol nincs egy komolyabb szimulátorhoz mint pl a P3D. Szóval én azzal szoktam nézegetni! Ha sikerül úgy belőni, hogy 25-30 fps meglegyen, akkor merem azt mondani, hogy jó a gép.)
-
Habugi
addikt
válasz
kovab0de #21950 üzenetére
Működik igen!
(#21954) deadwing:
"Az élet átgondolás meg... na mindegy."
Hát igen..
Találtam egyébként egy érdekes tesztet OC.net-en. 290X & 290 CF, tehát kovab0de kérdéséhez aktuális.
Ugye járja egy olyan észrevétel az étert, hogy CF esetén a nagyobb kártya a kisebbhez igazódik (ha nincs is gyártó/típusbeli eltérés akkor az órajelek közti difi alapján tempóban legalábbis..), ergo nem tudja "kifutni" magát normálisan a nagyobbik.
Na ebben a tesztben a 290X & 290 CF esetében kapott a 290X egy 290es BIOS-t, benchelték, majd visszakerült rá a saját BIOS-a és benchelték: [link]
Utóbbi, ugyan minimálisan de jobban teljesített..Score 1: 290re flashelt 290X & 290, ergo 290 CF
Score 2: 290X & 290 CFSzóval rendben van a 290 & 290X CF is, látszólag legalábbis.
-
A.C.E.
aktív tag
-
kovab0de
tag
-
zimi1991
aktív tag
válasz
kovab0de #15890 üzenetére
ÉRtem.
Ez is fontos szempont mert mindenképp lekapnám a hűtőt, de gari is kéne...
Ez a trueaudio és a mantle hogy áll?
Miért lehet az, hogy mostanában sok amd van eladó apró és eléggé olcsón?
Épp akarok venni vgát és valami nagyon jót szeretnék kifogni legalább 2-3 évre, hogy ne kelljen cserélgetni folyton... -
kovab0de
tag
válasz
kovab0de #13579 üzenetére
Quiet módban az az 40%-on egész elviselhető hangja van a kártyának,felette már nem igazán mondanám ezt. Nem melegszik fel a házad többi alkatrésze tőle főleg ha nincs megfelelő szellőzés biztosítva. 34eft ért nem kapsz annyi pluszt fps,illetve nagyon kedvező hőfokot. Panelben lakok nyáron elég meleg van a szobában amíg nem foglalkoztam vízhűtéssel,többnyire cseréltem mindig a ref.hűtőt és a custom hűtőt is. Főleg ha sli vagy cf volt. Ezeket venném rá:
[link]
[link]
[link]
Jobb hűtésed lenne és még mindig marad legalább 10eft a zsebedbe. Csak egy X-es példány.... -
messi6502
tag
válasz
kovab0de #13292 üzenetére
Hali!
Win 7 kétszer újrarakva. Z77 Pro3 1.6; 1.8; 1,9; és 2,1-es biossal kipróbálva a mai napon.
Driverből a mellékelt 13.251, 13.6, 13.9, 13.12 és a 14.4 verziókat próbáltam, mindegyik WHQL minősítésű.
Illetve driver cseréket a DDU-val csináltam csökkentett módban.
Ha valamit még megpróbáljak, akkor szóljatok, de szerintem a kártya a hibás.
Igaz tegnap nem említettem, de amit most kaptam kártyát, abból egy csavar ki volt esve ami a backplatet rögzíti, gondolom valaki másnál sem működött...ricshard444: Nagyon régen volt (8800 GT) Nvidiám és szeretnék hinni az AMD terveiben
Aztán kitudja mi lesz még itt..Joshi: Ha jól sejtem ez már volt másik configba, de lehet holnap megnézem haver gépében..
GeneraL_XTX: Te is kitartó mazochista tipus vagy?
Remélem nekem is az lesz a szerencsés most már! -
daveoff
veterán
válasz
kovab0de #11523 üzenetére
Vizes topikban kérdezz rá, de szerintem karcsú lesz ez a radiátor a vga+cpu párosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged