- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
odorgg #47502 üzenetére
Nekem is egy HD7870 volt előtte ami tönkre ment és helyette kaptam az R9 270 Gaming-et garanciába. Azzal is tökéletesen ment Ultran a Battlefield 4 az akkor aktuális driver verzióval, az R9 270-el is Ultran az előtte levő HD 6970-el is tökéletesen ment és az előtte lévő GTX 480-al is jól ment! A Win 7 az marad nem kell Win 8! AZ új kártya óta droppol laggol szaggat akad szóval nem jó
-
Steve198310
őstag
válasz
odorgg #46683 üzenetére
Vagy pont az a baj hogy sok van rajta. Az sem jó ha sok,
Ja jut eszembe. Nem gázzal vannak töltve hanem néhány csepp vízzel és a gravitáció forgatja meg a nyomás
Itt irtak róla bővebben(#46664) DanielLongMilyen pasztát raktál fel rá? Volt egyszer én is pasztáztam a 7850 emet de 89 nél gyors leállítottam a tesztet
-
- = Zk = -
félisten
válasz
odorgg #27476 üzenetére
hát, ez nézőpont kérdése. mert van, akinek megy simán, hogy bepattintja a kártyát és tessék....
nálam nem így ment -.-(#27477) darky@
köszi, ma már visszaadtam a VTX csodát.... még megpróbálok vmi hasonló nagynyákost szerválni, de ha
más nem, akkor SLi-re váltok.... megnézek minden eshetőséget -
kovsol
titán
válasz
odorgg #21165 üzenetére
De miért menne tönkre attól, hogy kevesebb áramot kap ? Lehet ott valami más is közrejátszott nem? Ha többet kapna akkor érteném, de így ? Érdekes én már nem egy kártyát használtam és egyiknek se volt gondja tápkábel nélkül. 7870 egyszer úgy lett elindítva, hogy véletlen csak az egyik volt rádugva és még képet is adott így.
-
Vunter87
csendes tag
válasz
odorgg #21157 üzenetére
Sajnos ez 100% hogy nem mukodne , mivel amikor meg frissen tettem ossze elfelejtettem radugni a tapkabelt es else indult a gep
HSM elozo hozza szolasba mar jeleztem hogy volt Win ujrahuzas. Diablonal meg nem hiszem hogy problema lenne mert velemenyem szerint akkor most is jelentkezne.
-
echterion
nagyúr
válasz
odorgg #19190 üzenetére
Nálam ugyanezzel a beállítással (1080p + high + AA off), csak 1050-es gpu + 1300-as ram mellett a minimum fps 20, a maximum 99, az átlag meg 57. De maga a játék nem bejön, nem csipázom az fps multikat.
Mod: Ja, és a CPU kihasználtság olyan 70-80% között mozgott átlagosan, a maximum 97% volt.
-
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
odorgg #15032 üzenetére
Nekem egyszerre meg a Tweak+AB+HWinfo és ezekkel sem volt gond, nem okoztak akadást/fagyást, egyedül a Tweak volt régebben rossz, de az az ő hibája volt, nem lehetett az órajeleket állítani, de a legfrisebb béta megoldotta a dolgokat. Ja és még CCC is fent van a gépen.
Utoljára fekete képernyős hibám egy GW 460-al volt és nagyon idegesítő, mondjuk ott a hirtelen órajel váltások miatt volt ez a gond.
-
Természetesen igen!
nekem sima nem OC -s 7850.van(Volt) és OC bios al ugyan úgy működik mint az oc -sak de ez nem meglepő mert gyárilag is ennyi az eltérés(másik BIOS)
*******************************************************************************************
Garsza már korábban írtam én fordítva(Asus bios -t tettem Sapphire karira igaz 7850 de ez most sz.tem lényegtelen és működött minden funkció)már kipróbáltam és működött, tegyél egy próbát és meglátod. De előtte mentsd le mindenképp az eredetit hogy ha nem jó vissza tudd tenni -
Hynix vs. Elpida Ne a bios verziószámát nézzed mert az bármi lehet a GPU-Z ben a bios verzió utáni MODELL szám a lényeg.
Hynix : 113-C4030400-X002
valamint bonyolódik mert az OC-s 7850 kariknak más a vége
Hynix : 113-C40304oc-X003Elpida : 113-221PROHE-SW1
és valószínű az elpida ramos OC-s 7850 nek is más a modell száma!
****************************************************************************************
#8333 V.Dave óvatosan kell csinálni hogy a hűtő csavarjai ne sérüljenek meg, a pasztázást meg hasonló szürke pasztával(PL: MX2-3-4) kell csinálni mikor vissza kerül a gyári hűtő, és akkor még a gyártó se nagyon fogja megtudni még ha leveszi a hűtőt sem hogy meg volt bontva.***************************************************************************************
#8337 csucsbicep már korábban beírtam hogy néztem egy unlockolt ASUS DC2 Top BIOS al a karimat azzal lehetett neki adni 1,30.V ot de 1250 -en már elhasalt, hiába adtam neki 1,250-1,275.v ot akkor sem ment sajna az asus bios hiába OC-s(Top) nem engedett csak +20.% powert valószínű ezért hasalt el hiába emeltem a fesztMost a 12.11b4 driver el meg ugye kicsit több kell a gpu -nak most 1,20.v kell az eddigi 1,185.v helyett a stabil 1200.MHz hez
Járt nálam néhány DUAL-X es 7850 de mind Elpidás volt és mind 1300.alatt bírta csak stabilan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest