- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam8199
tag
válasz
papírzacsi #54050 üzenetére
Nem az én kártyám.
-
Sarkadi
tag
válasz
papírzacsi #54036 üzenetére
BIOS gond volt, sikerult egy masik procival frissiteni es igy mar latja ezt is.
-
Sarkadi
tag
válasz
papírzacsi #53961 üzenetére
Csatlakozo a helyen. BIOSt hogy frissitsek ha egyaltalan nincs kep?
-
raubisoda
senior tag
válasz
papírzacsi #53881 üzenetére
Nem vagy messze a K-val.Csak van HT-m igaz az nagyon sokat számít.Neked viszont egyem meg a lapodat.Jajjjj de jó lenne nekem.
[ Módosította: Speed® ]
-
Sarkadi
tag
válasz
papírzacsi #53853 üzenetére
Nincs, de szerintem nem lesz vele gond, makulátlan állapotban érkezett, minden tartozékával, azok is az eredeti zacsijukban, tehát odafigyelt rá a tulaj.
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #53749 üzenetére
Szerinted?
-
lehella
senior tag
válasz
papírzacsi #53736 üzenetére
Kaptam egy tippet, hogy egy ilyennel, a másik DVI-al és a HDMI-vel együtt 4 monitort is lehetne használni, ennek járnék utána
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #53707 üzenetére
No de hőmérőhöz megint nem kell led. Tegyenek inkább egy külön hőmérőt érzékelőkkel a nyákra (RAM, VRM, GPU) kijelzővel, ha már a beépítettnek nem hisz a user.
-
fasirTTT
őstag
válasz
papírzacsi #53534 üzenetére
De mondjuk, a 3Dmark pontok a karinál nem kellene akkor kisebbnek lennie ? Ha nem hajtja ki? Vagy ez tök eltér a játékoktól?
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi #53380 üzenetére
Úgy rémlik az összes 270 -es ugyanazt kapta ASUS -éknál, idáig legalábbis csak olyanokkal találkoztam. Azok meg a chip adattáblája szerint 1500 -as tempóra képesek, csak az ASUS nem annyin járatja.
blu79:
pedig igyekeztem nem félreérthetően fogalmazni.
Nem azért, mert az van ráírva, hogy Elpida. Azért, mert az adattáblája szerint 1500 -as tempójú chip az. Másrészt hibás példányok (vagy elcseszett kártyák) itt is vannak - elég bemenni a Bonaire topicba, ott egy rakás olyan kártya szerepel, ami boltból kihozva produkálta ugyanezeket a tüneteket. Akkor ott mi a helyzet, a chip nem bírja, vagy kapásból sz*rt adtak el? Mert véleményem szerint gyárilag hibás, ami nem bírja azt a tempót, amire hitelesítve lett. -
noby
aktív tag
válasz
papírzacsi #52797 üzenetére
akkor talán határeset egyébként felraktam a ház oldalát feltoltam egy kicsit a ház ventiken és jobban produkál csak elösször megijedtem.
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52731 üzenetére
Szerinted?
Egyébiránt 55-58FPS-szel szalad, de ha quadon száguldozni kezdek, értelemszerűen lemegy 40FPS köré, elég sok a megjeleníteni való hirtelenjében.
Speed(R): Sejtettem, hogy ilyesmiről van szó.
doboka98: 11.b2-vel kaptam egy BS-t készenléti állapotban, de nem állítottam le a gépet, mert futott defrag, kb. 4p múlva visszajött a kép. lehet, hogy csak várni kell rá...
Egy kis 11.b2 tapasztalat, ha valaki megkockáztatná. Hogy kezdenek az új kártyákra gyúrni és avultatni a régieket, vagy csak megint elszartak valamit, a következőnél kiderül.
nagy.matyika: Nézd meg a fenti linket.
Ha minden OK, akkor OK, viszont abból SOHA ne indulj ki, hogy ki mennyire tudta húzni a saját VGA-ját. Az én XT-men pl. 1700MHz-et visznek a RAM-ok ezét a túlhajtás eredménye is jelentős), a legtöbb XT-t ez kifektetné (alkatrész minőség, fázisellátás, stb. is számít tuningolhatóságnál, határesetben még egy táp is).
-
Grave_444
nagyúr
válasz
papírzacsi #52739 üzenetére
A 7870 - R9 270 - 270X teljesen ugyanaz, csak órajelben térnek el.
A 7870XT elvileg erősebb mindegyiknél. -
Speed®
titán
válasz
papírzacsi #52727 üzenetére
Nem igazán stimmel..az XT kényelmesen hozza a 270Xet, sőt. Hisz mindenből több van rajta, csak a MHzeken múlik, mennyire jön ez ki.
-
FST200
tag
válasz
papírzacsi #52735 üzenetére
értem,akkor muszáj leszek egyszerre bővíteni, ez a hűtő megfelelő egyebként ehhez a procihoz?
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52727 üzenetére
Mit tegyek vele mobilnettel?
Trükkös videó?
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
papírzacsi #52653 üzenetére
itt a harveraprós hirdetés 7850
[link] -
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #52630 üzenetére
Bellinho igazad van.
Én már nem értem ezeket a teszteket!Akkor maradjunk abban hogy minden vga a legerősebb,oszt kész. -
belinho
senior tag
válasz
papírzacsi #52630 üzenetére
Az R9 285 az most jött szeptemberben, most meg november van
-
joysefke
veterán
válasz
papírzacsi #52627 üzenetére
nem azt mondom, hogy a PH tesztcsomagja feltétlenül pártatlan, és nincs teljesítménykülönbség a 270X meg a 760 között az utóbbi javára, de az a mérés amit te belinkeltél ott meg nagyon bőven átestek a ló túloldalára..
J.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
papírzacsi #52627 üzenetére
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #52625 üzenetére
-
joysefke
veterán
válasz
papírzacsi #52621 üzenetére
A 280X lényegesen gyorsabb a 270x-nél, ott nem 5-10% van. Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy a 760 a 280 környékén van, néhol gyengébb, néhol ugyanolyan gyors.
J.
-
Habugi
addikt
válasz
papírzacsi #52621 üzenetére
Igen-igen, én meg Shína vagyok a dzsungel királynője..!
-
F e Z o
veterán
válasz
papírzacsi #52514 üzenetére
7850, 7870XT és R9 280 alatt sem vlt semmi gondom 13.12-es driverrel BF4 alatt.
-
válasz
papírzacsi #52514 üzenetére
Dehogy sértődöm, csak minden rendszernek megvannak a maga problémái. Aki elég sokáig használja belefut egybe, vagy többe. Zöldeknek ugyanúgy vannak driver gondjai. A megfelelő topikban kérdezősködik az ember és általában rövid idő alatt kiderül melyik driver jó. Nekem másfél éves van fent pl és eddig no para (De: az Evil Within demo kissé vacakol, de nem vettem a fáradságot, hogy csekkoljam rossza telepítés, vagy a driver régi a játékhoz).
Nincs üdvözítő megoldás. Ha valaki többnyire fizikszes játékokkal nyomja, annak egyértelmű a zöld előny.
Ha AMD-s vackokat részesít előnyben, akkor piros oldal.
Amúgy ár/érték töprengéssel kell választani. -
válasz
papírzacsi #52511 üzenetére
Ez mekkora demagóg baromság már apám
Remélem sosem lesz problémád vele, mert kíméletlenül az orrod alá dörgölöm...(#52510) bdavid94@ megelőzte ugyan, de a válasz stimmel: ha váltogat 2D és 3D között, akkor az indokolja az fps dropot. Megoldás: manuális profil Afterburnerben (neked is).
-
zsizsef
senior tag
válasz
papírzacsi #52470 üzenetére
Honnan van az infó?
-
joysefke
veterán
válasz
papírzacsi #52475 üzenetére
-A 285 pedig a 7970 nyakán lohol?
-A 680 gyorsabb mint a 280X?
-A 760 11%-al gyorsabb lenne mint a 270X? (talán még ez a leghihetőbb)J.
-
joysefke
veterán
válasz
Szvsz itt nagyon elmértek valamit a GTX760 - R9-285 - 7950 - 290X stb táján...
-
joysefke
veterán
válasz
.
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52364 üzenetére
Emlékeim szerint a TOP kártyák több fázissal bírnak, és jobban is tuningolhatóak; a gyári órajeleket nyilván nem sokkal emelik. Ref. driverekkel lehet gond, de ASUS esetében mindenképpen érdemes gyárit használni.
danika0670: A 2 mag miatt bizony lehet limit-probléma. (A helyedben várnék GTX960-ra, mert pár feature hiányozni fog AMD-vel.)
joysefke: Lás fent. Sapphire-rel nincs ilyen gond, csak a szokásos ref. driver bugok. 2 ventis hűtéssel már jók, nem kell feltétlenül vapor v. toxic. Ált viszik azt a szintet.
Alulfeszelés nem csak a hűtés miatt jön jól, sztem mindig érdemes próbálkozni vele. Viszont egy hangosabb hűtés mellett minden tizedvolt sokat számíthat, illetve nem annyira a GPU, mint inkább a VRM-ek miatt fontos. Gyári feszen és beállításokkal a VRM-jeim a dupla venti alatt is simán felmennek 100°C-ig, ezt 0.15V-tal csökkentve még tuninggal sem érik el a 95°C-ot (alapon 75°C körül max). Mineközben a GPU-nál ennek a hőingadozásnak csak a töredékét lehet mérni.emiki6: ASUS-nál vigyázni kell a hűtés szabályozásra, mert ha nagyon leveszed (és lehet, mert kevésbé melegszenek az extra hűtéseik), akkor a venti motorja mehet tönkre, mert annak is kell hűtés, viszont nincs saját hőérzékelője/vezérlése. Glaciator-nál futottam bele ilyen hibába anno (gyári hűtéssel is 3 ilyen meghibásodás!) Tehát jobb eleve olyan kártyát választani, amely alapból halk. Top állítólag ilyen, de személyesen nem tapasztaltam.
felyx: Az alkatrészek (ref. design) elméletileg 120°C-ig bírják. Némelyik gyártó ezt ki is használja.
Jót mindenesetre nem tesz a kártyának. Ha nincs valami plomba rajta, vissza lehet tenni a gyári hűtőt gond nélkül. Persze érdemes ilyenkor gyári színű pasztát használni, hátha szétszedik. Szerintem minden esetben jobb, ha az ember figyelmesen elolvassa a leírást, AZTÁN saját maga szerel föl mindent, lehetőleg óvatosan.
-
felyx
csendes tag
válasz
papírzacsi #52396 üzenetére
Persze értem, és először én is vissza akartam küldeni garis szervízre, de az se biztos hogy kicserélték volna és ha ki is cserélik, honnan tudom hogy jó hűtőt raknak e rá, mert ha nem akkor megint vihetem majd vissza 1-2 hónap múlva. Ettől a macerától akartam megóvni magam azzal hogy minőségű hűtőt rakatok rá, de nem jött össze, sőt most rosszabb a helyzet.
-
felyx
csendes tag
válasz
papírzacsi #52394 üzenetére
Igen garis, de már a cooler cserénél gondoltam hogy a garitól búcsúzhatok, bár azért azt reméltem hogy legalább egy coolert normálisan rá tudnak tenni a kártyára, elvégre azért vittem szakemberhez, nem pedig én álltam neki rátenni.. De úgy gondolod hogy ez már maradandó kárt okozott és azért ugrott a gari vagy csak azért mert észrevehető a cooler csere?
-
Zsolt1
tag
válasz
papírzacsi #52383 üzenetére
(#52384) mrab
Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek!
A windows-t szerintem nem rakom még egyszer újra, nem ér annyit az egész, legalább több időt fordítok majd a zh-kra tanulásra, a SATA drivert viszont megnézem, bár én sem értem, hogy mi köze lehet az egészhez, de a lényeg, hogy megszűnjön az akadás.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
papírzacsi #52328 üzenetére
Kétlem, hogy 50MHz annyit dobna. [link]
-
csabi0805
senior tag
válasz
papírzacsi #52300 üzenetére
Ez:
Van több videó is fennt róla.
Állítólag a Vram melegszik túl,vagy valami ilyesmi.
Na most ha én újrapasztáznám akkor lehetséges hogy megoldódna?
Már mindent próbáltam.Érdekes amúgy,mert az Alien Isolationnél amikor elkezdi csinálani,akkor ha nyomok egy alt+entert aztán visszarakom teljes képernyőre a játékot akkor meg megszűnik. -
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #52296 üzenetére
Katt777:
Visszaállítottam auto-ra(8gb),úgy is faszán megy. De nem mertem kikapcsolni,mert azt írta hogy a rendszer hibába ütközhet.
-
bozont
veterán
válasz
papírzacsi #52288 üzenetére
Az a 10GB lapozófájl használat akkor is magasnak tűnik. Főleg a 8GB ram mellett. A BF-nél a redscreen az pont memóriatúllépés miatt jön elő ha jól tudom.
-
sepsi0
őstag
válasz
papírzacsi #52285 üzenetére
Szia!
Akkor most a lapozó file megoldotta a problémát? -
Maximow
tag
válasz
papírzacsi #52265 üzenetére
Már megoldottam. Újra működik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52250 üzenetére
rakj ra akkor 10GBt es probald ugy, valtozik e valamit
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52248 üzenetére
Tele a pagefile. Amiatt korabban mar itt irtuk a topikban, hogy lehet problema.
Amiatt mondom, hogy probald meg emelni a page file sizet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52246 üzenetére
nezd meg az utolso kepet amit belinkeltel, azon belul is az utolso sort.
szep egyenes az a vonal 8192 erteken, nem?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52244 üzenetére
pagefile a vinyon van, gondolom van meg 8gb szabad helyed.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52242 üzenetére
a pagefile usagere nezz ra, 8giganal csikot huz.
16gigara fel tudod rakni a pagefilet probakepp?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52240 üzenetére
az szerintem nem segitene, itt tippre masvalami a baj.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52238 üzenetére
szedd le mindenrol a tuningot, feszeket alapra.
esetleg a VGA ventijet toljad feljebb manualisan, hatha segit alapon. VRM/Vram tulmelegedes miatt is lehet ilyen problema, az elite 335 nem egy tul jol szellozo haz (legalabbis ha 300W korul fogyaszt a konfig ami realis megterhelve), VRM meg 65 fokos GPU mellett is el tud dolni ha nem kap eleg levegot / tul magas lesz az ambient temp.
mondjuk ahogy nezem a Toxic VRM es ramhutese pont, hogy sokkal jobban meg van oldva, mint a tobbi 270xe.
-
sepsi0
őstag
válasz
papírzacsi #52232 üzenetére
Ok, nekem Win7 ultimate van. Nem is kéne a 8 vagy a 8.1.
Nem tudom, hol lehet. Az az érdekes, hogy a win8-at azért tuszkolják, mer 10%-al gyorsabb lesz minden játék, ehez még hozzá adjuk a mantle 10%-át és mindjár repíteni fognak W8 alatt a játékok
SSD-d van? Ha igen akkor az a bajnekem 2 hétig kékhalálozott a gép Bf3 alatt mióta megvettem az Intel 520-at. Mind a két gépünkön.....
-
sepsi0
őstag
válasz
papírzacsi #52230 üzenetére
Volt most ez az ingyenes hét....
Én akkor próbáltam ki és volt olyan, hogy kevés a vga memória (2GB) hibával kilépett, utána szaggatott....
Utána olvasgattam és akkor találtam, hogy a virtuális memóriát növelni kell (nálam ki volt kapcsolva).
Meg is oldotta a hibát... -
Apollo_21
addikt
válasz
papírzacsi #52221 üzenetére
Az a "normális" ha fullra pucolod..h ne maradjanak fent dolgok az előzőkből...
-
marquuard
veterán
válasz
papírzacsi #52219 üzenetére
Mai nap raktam fel a 14.9-re. Szignifikáns változás nincs a két driver közt, ezért nem igazán vettem észre különbséget, viszont nem kellett törölnöm az előző drivert, gond nélkül felment.
-
bozont
veterán
válasz
papírzacsi #52192 üzenetére
Persze hogy lesz felső korlát, annyira azért ők sem hülyék. Ha most csak 2-3 nagyobb játék (~100GB Steamről) után kellene +15e Ft-ot fizetni havonta akkor nem sokan tartanák meg a netcsomagot. És akkor az ilyen videómegosztó oldalakról ne is beszéljük. Esetleg valami kisebbre váltanak és csak böngészésre, e-mailre lenne használva a net. Az meg nem olyan sok adót generálna.
A másik része, hogy ennek hatására sok kisebb, közepes szolgáltató bezárná kapuit, de a nagyoknak sem esne ez olyan jól (sokan inkább maradnának a mobilnet mellett 0,5-2GB korláttal, én is pl). És akkor megette az egészet a fene. -
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52176 üzenetére
Nem tudom, én a Win 8 próbát a sok szarsága miatt gyorsan kukáztam, amikor a 8.1 update kijött. Mai s Win 7 lenne, ha nem lenne pár játék, amely a W7 frissítések miatt azon már nem fut.
Speed(R): Emléxem, írtad már ezt a "remek" tuninglehetőséget 7850-ekkel kapcsolatban. Sajna továbbra is megtévesztő, mert a RAM-okat nem tudod hozzá húzni, ami miatt eleve legalább 2/3-olódik a nyert sebesség (feljebb szerintem még ez alá is megy), a laggolásról nem is beszélve, amire aztán sokan szidják az AMD drivereket, miközben szinkronban (GPU/VRAM azonos gyorsítás) húzott VGA-kkal kevésbé lép fel ilyen jelenség. Szóval 50% GPU-tuninggal nem kapsz 50% teljesítmény-növekedést. Itt amúgy néztük többen is, ha 13-15%-ot húztunk csak a GPU-n, a tényleges teljesítmény-növekedés mindössze 7-9% volt. Vérpistike persze ugrik a +50%-ra, amit sztem egyetlen gyártó sem hagyna, mert akkor ki venné meg a komolyabb kártyát, ugyebár. Persze a drasztikus élettartam-csökkenés miatt lehet, hogy mégis hagyják, hiszen korai újabb vásárlást jelent. Na mindegy, akinek a 7850 jön be, főzzön azzal.
Amit én a 7850-nél jónak tartok , az az, hogy szinte soha nincs rá panasz a topicban, még ócskább driverekkel sem.
A másikban tévedsz.ricsi8800gt: Én elsősorban az AMD-re váltás miatt gondoltam, mekkora merészség. Ráadásul nemsokára havonta kb. 100Ft-ba kerül majd (150Ft/1GB netadó) tesztelni az éppen kiadott drivereket (300MB/db), melyikben van kevesebb bug.
-
juve600
nagyúr
válasz
papírzacsi #52176 üzenetére
igen
-
Dark KillerX
addikt
válasz
papírzacsi #52171 üzenetére
Mindenképp szólok!
Egyébként szomszéd haver vett egy ilyen szörnyet [link] , és úgy érzem,nekem is lépnem kell
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi #52133 üzenetére
Képernyőfelbontás, Speciális.
-
makoss
veterán
válasz
papírzacsi #52131 üzenetére
És azt merre és mennyire?
-
Picturemaker
őstag
válasz
papírzacsi #52082 üzenetére
Szerintem mindketten érdekeltek a "popkorn és kólabiznicben" és ez csak ingyenreklám maguknak.
-
BogyóBP
addikt
válasz
papírzacsi #52062 üzenetére
Najó hát a battlefieldről mindig is tudtuk hogy AMD barát. Mondjuk most az új Torpico 5 is az. Elég jól is fut de valahogy mégsem az igazi.
-
do3om
addikt
válasz
papírzacsi #52058 üzenetére
csak neki nincs ott az X!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
papírzacsi #52016 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52015 üzenetére
Amúgy tényleg nem ártana figyelembe venni a 2 kártya képességeit. Még itt is csak egyenlő, és akkor nem beszéltünk arról, a 270X mennyire NEM tuningolható (írtátok itt jó páran). Driverekkel is változik a teljesítmény.
Amit én láttam, az az, hogy a 7870XT, ami alapból gyengébb a 7950-nél, nagyobb sebességre képes a 270X-nél. Ennyire egymáshoz közel persze nyilván belejátszik az adott kártya típusa, pl. gyári OC-s kiadás valami gyengébb szériás nagyobb kártya ellen (hiszen az én XT-m sem "mezei", ráadásul jól húzhatók a RAM-jai is), itt az ár és a driveres támogatás segíthet a döntésben. Az viszont nem véletlen, hogy az átnevezésben 79x0 kártyák helyett a 280-asok jöttek, és a 78x0-ak helyett a 270-ek, nem hiszem, hogy az AMD fordítva skálázná a termékeit.
Egy kiragadott extrém FireStrike teszt: 270X 5700-5800 pont (verziófüggő), 7870XT 5900 pont (tuning). És ez csak a 7870,
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #52015 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52007 üzenetére
Csak vicceltem, vazze, azért volt ott a smiley.
Már hogy ne lenne erősebb a 7950?
A 7870XT-m erősebb a 270X-nél, és még a gyári tuningot is tuningolni kell, hogy befogja a 7950-et. Ez azért távolról sem arra utal, hogy a 7950 gyengébb lenne...
Steve198310: Alapból a 7950 jó lenne, mert ezek jól tuningolhatóak, 7970-nel nem lennél sokkal előbbre. A Club3D viszont nem egy ász gyártó, mindenképpen nézz utána, megfelelő hűtés van-e a RAM-okon, de főleg a VRM-eken, vagy van-e egyáltalán, mert ezek híján szoktak tönkremenni a kártyák, és persze tuningolásra is kisebb az esély, főleg VRM-hűtés híján. Ha minden OK, és be tudod tesztelni a kártyát, akkor sztem megéri erre váltani, mert jóval nagyobb teljesítményt kapsz, és nem lesz annyi driver-hiba, mint az R-esekkel. A kistesó 7870XT-vel pl. nálam alig, és azok is elvétve játékokban (ja, BF4-et meg is kell néznem, Sam2-nél meg a VSync kiiktatása megoldotta a befagyást, ami azért elég érdekes egy grafikailag ma már ennyire gyenge játéknál). Még a "known issues" sem jöttek elő. De, ha váltasz, nV-t vegyél.
makoss: Böngésző 3D gyorsítás, gyakran okoz hibát. Ma már ezt a sz.r foxot is gyakrabban frissítik, mint a vga-drivereket, flash playerről nem is beszélve. Nálam akadós problémát (v. pl. előretekerésnél csak hang ment, kép 0,5-2 perccel utána) hardveres lejátszásnál csak az AMD Accelerated Video Transcodig szolgáltatás telepítése okozott, de az idén 3 drivert kivéve (ezeket írtam) mindegyiknél. Ezt még AB egyenletes jelvezérlés sem oldja meg. Ennek eltávolítását, hardveres videolejátszás (minek az?) kikapcsolását, AB egyenletes órajel/fesz. vezérlést érdemes megpróbálni, önmagában a drivercsere nem feltétlenül segít, mint látod.
V.Dave: Bingo!
frozzyZTE: És a legfrissebb driver hibáira mi lesz a megoldás?
-
makoss
veterán
válasz
papírzacsi #52004 üzenetére
Akkor ez nállam hiányzik
(#52006) katt777: Az a helyzet, hogy egy rég jelenlévő problémát szeretnék orvosolni a vga frissítésével, márpedig a youtube akadozását.
Most vagy ez a verzió okozza, vagy már 1 éve is ugyanaz a Flash player lett feltéve, nem tudom, talán 1 szakértő megmondja -
makoss
veterán
válasz
papírzacsi #51991 üzenetére
Most rákerestem amit írtál, de itt nincs frissítések keresése: [link]
Pedig rá is kerestem
Neten megnéztem a drájverét de mind "kínai" -
makoss
veterán
válasz
papírzacsi #51993 üzenetére
okés köszi!
(#51994) katt777: Engem voltaképp frissítés érdekel új verzióra, de nem szükséges a legújabb, helyette az ami már bevált több felhasználónál!
1-2 verzióval visszább van az nem érdekes, csak jó volna! -
makoss
veterán
válasz
papírzacsi #51991 üzenetére
Köszi szépen, utánnanézek!
A régit telepítés előtt ez leszedi, vagy nekem kell a vezérlőpultban a programok és szolgáltatásokban? -
lukaszokni
aktív tag
válasz
papírzacsi #51896 üzenetére
Engem sem az zavar, h nem fHD, hanem h nincsen szele a kepnek, nem wide a monitor.
-
Steve198310
őstag
válasz
papírzacsi #51534 üzenetére
Nálam a proci nem képes rá
-
Steve198310
őstag
válasz
papírzacsi #51530 üzenetére
Sem a lapod sem a processzorod nem képes a 3.0 ra
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
-
CirrMee
addikt
válasz
Pl mert nem 3.0 -ás a vezérlő foglalati oldalról...?
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi #51528 üzenetére
Bőven elég, ha a mellette lévő ? jelre kattintva indítasz egy render test -et.
Amúgy nincs semmi gond, ha a vezérlő 2.0 -ás. -
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #51527 üzenetére
játék közben,ilyen lesz:×16 2.0
-
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi #51525 üzenetére
Nm.
Akkor van gond, ha terhelve is ennyi marad. -
CirrMee
addikt
válasz
papírzacsi #51523 üzenetére
Ja.
-
hitman,
őstag
válasz
papírzacsi #23944 üzenetére
Mert most nem sokat játszok (jó idők jönnek és más teendőim/hobbim van) meg mert fogtam 35k-t a cserén!
-
törölt tag
válasz
papírzacsi #23825 üzenetére
Nem. De egyszer valaki írta itt hogy a sapphire által fejlesztett trixxben pl ha nem állítasz mindent vissza gyári alap értékekre és úgy törlöd a progit, akkor azokat az értékeket használja a rendszer.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
papírzacsi #23518 üzenetére
nekem alapból 17 fokos..
az első szérias nem csalt a hőfokokkal. ez igen -
Skimaster
senior tag
válasz
Nekem a dualx azokat a hőfokokat produkálja,ami a francia oldal tesztjében van.Dead space 3 alatt 70 fok körül van,inkább felette.....
-
Exelsior
őstag
válasz
De igen de az én esetemben sajnos nem jó.
mivel hibás a kártyámon lévő memóriák vagy valami más és elszáll magas terhelésnél.
De persze csak poénból idézett igen elég viccesen fogalmaztam de bakker ez az igazság
-
rento
őstag
válasz
papírzacsi #22956 üzenetére
újonnan vettem.
>Deego..: egyik dviben sem működött, sőt hdmi-n keresztül sem. a táp biztos, hogy jó, mert eddig egy 6950-es volt benne, ahogy HSM kolléga is írta, ráadásul nem régi a táp, kb. 1-1,5 éves. akkor megy vissza gariba úgy látom...
plekk: az lesz, mindjárt át is ugrok ismerősömhöz, ott letesztelni. viszont nem hiszem, hogy más gondom lenne, mert gépem a vga nélkül megy. (alaplapi dvi kimenetről)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
papírzacsi #22922 üzenetére
Jó pár napja kijött az eredetihez az update....
(#22921) Motaba78:
Én semennyire. 1,218mv-on használom mindent defaulton hagyva. Egy 50 fok körüli gpu-nál nincs értelme alulfeszelni (nekem ilyen hűvös) és annyival nem fog kevesebbet enni a 7870-em hogy megérje. -
->Raizen<-
veterán
válasz
papírzacsi #22914 üzenetére
1.2-es? Tehát ez már a második update?
-
lowzor
veterán
válasz
papírzacsi #22381 üzenetére
Ahogy nézem a 7800-as szériában már egyik gyártó kártyái sem nagyon szeretik a tuningot...
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22296 üzenetére
Ez vicces
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #22294 üzenetére
Igen, ott van a listán még mindig.
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22292 üzenetére
Ezt hogy érted?
(#22294) papírzacsi
De hát ott van a listán a 660, vagy mire gondolsz? Sajnos nem volt lehetőségem személyesen tesztelni se a 7850-et, se a 7870-et, így csak oda tudom helyezni, ahova ez vagy a többi grafikon... -
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22285 üzenetére
Onnan talán ez a legfrissebb:
-
seederking
őstag
válasz
papírzacsi #22277 üzenetére
Ne törődj vele,leoltottak anno engem is,hogy még a 7850-hez is kevés a 955.
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22283 üzenetére
Ez a tábla még a 12.11béta catalyst előtti.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
papírzacsi #22277 üzenetére
Az a Q is elég egy 6870/GTX560Ti mellé. Nem tudom ezt ki mondta neked, hogy a 7750 a max mellé.
-
kovsol
titán
válasz
papírzacsi #22262 üzenetére
Oda van írva a pontszám elé, hogy P. Szóval Performance módban volt. Ez a default amúgy.
Mondjuk a ram időzítések gyalázatosak! És single channel módban futott. Ez nagy mértékben rontja a cpu pontszámot.
-
pityeszka
őstag
válasz
papírzacsi #22050 üzenetére
mennyit dobsz rá?!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
papírzacsi #22052 üzenetére
Ha megérkezik a karim lemérem neked Crysis3nál milyen beállításokkal hogyan megy játék közben.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
papírzacsi #22005 üzenetére
Játékokban kellene összemérni a tudásukat ha már összeméritek őket, nem hinném hogy Heavennel játszol, igazából a beépített Banchmarkok, játék közbeni mérések lennénk az ideálisak.
-
viperabácsi
addikt
válasz
papírzacsi #22025 üzenetére
szerintem win reinstall (én úgy váltottam kártyát )
-
belinho
senior tag
válasz
papírzacsi #21986 üzenetére
Alapon ment a teszt, max 1100mhz a boost miatt, a valley rosszul írja az órajelet!
1250-en ennél jóval többet dob, nézd meg az eredményeket a 660-as topikban!A tuning meg egyszerű, mivel nem tudsz feszt emelni, kitolod a power limitet maxra, aztán húzod, van még benne tartalék, akár 1200mhz fölé is mehet, a memória meg 1700mhz fölé.
marcusa már megint megelőzött, de úgy van ahogy írja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest