- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Picturemaker #44656 üzenetére
Én spec a harmadik "ilyen nyomj ezt majd azt" scene után uninstalláltam a tomb raidert.
-
Malibutomi
nagyúr
Na srácok a 3dmark oldalon firestrikeban a 4770k+7870 single gpu-ban lenyúltam az elsö helyet!
[link] -
Malibutomi
nagyúr
Nekem mondjuk MSI van és semmi baja, de persze ettöl simán lehetnek hibásak is.
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Milka 78 #33927 üzenetére
Hát ha a 9970-et a 780 és Titán közé mondjuk be akarják löni, akkor egy jó 30%-ot kell gyorsuljon. Azért az nem kevés így, hogy csak ráncfelvarrás...
A 9890 nem tudom mi lehet, de ha a találgatások bevállnak, és kis javításokkal átnevezik a kisebb kártyákat, akkor elvileg a 9870 az egy tupirozott 7970 lesz. -
Malibutomi
nagyúr
Jaja, én is utálom őket.
De ne feltsük el hogy a nem füstölős dizeltől előbb leszel ám rákos mint a kormolóstól. Volt is erről cikk, annyira apró részecskéket bocsájt ki amik már károsítanak mindent. Míg a koromtól csak fuldokolsz
Bocs az offértSzerk.: Ja a másik, ha valaki vagánykodni akar, meg gyorsulni, akkor szerintem a dizel tök lúzerség.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22926 üzenetére
Egy 50 fok körüli gpu-nál nincs értelme alulfeszelni (nekem ilyen hűvös) és annyival nem fog kevesebbet enni a 7870-em hogy megérje.
Tegnap lett linkelve egy teszt, abból idéznék:
1050 / 1200 MHz @ 1.100V : 118W
1050 / 1200 MHz @ 1.219V : 156W (par défaut)
1150 / 1500 MHz @ 1.219V : 173W
1175 / 1500 MHz @ 1.250V : 194WAzért majd 40W az szerintem nem kevés.
-
Malibutomi
nagyúr
A tesztekről annyit, hogy olvastam olyat is, ahol leírták hogy a TF hűtés szar mert a 7870 80 fokos volt vele.
Nos az enyém le van szabályozva, 48%-ra hogy halk legyen és igy sem volt még 65 fok felett játékban, nagyon max tesztben 70. Egyébként a gyári profillal is ritkán érte el nekem az 50%-ot.
Szóval hol ezt írnak hol azt. Részemről mindenkinek aki kérdezi leírom, hogy 50%-tól hangosodik a TF, de nekem azt szinte sosem érte el. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #21847 üzenetére
...powerful APU which combines 8 CPU cores, with a state of the art GPU...
AMD FX processzorok ideje jön úgy hallom a szélből Várjuk már az ócska konzolportokat -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21561 üzenetére
Na mostmár kiadhatnának ilyen grafikával valami fasza rpg-t vagy openworld játékot, ez az rohanós hentelés már nem az én világom (mondjuk sosem volt)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
papírzacsi #21241 üzenetére
Párszor már le lett irva, ez a teszt kb egy éves, azót az AMD kártyák sokkal többet gyorsultak.
És ez is már 4 hónapos teszt:Ez elég friss:
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kucseranor #20801 üzenetére
A vishera már magonkén is erősebb mint a phenom egyébként, szóval mindenképp erősebb.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #20499 üzenetére
Nekem is ír néha hűlyesgeket az AB, némelyik verzió jót ir, a következő hülyeséget.
Nekem 1,6V-ot szokott írni, de volt már mínusz 40.000 is egyszer -
Malibutomi
nagyúr
válasz
vApollo #20084 üzenetére
Sajnos az idle nem olyan sokat jelent, mert akkor ugye nincs terhelés sem, ha rendesen mennek a ventillátorok, akkor lehet, hogy nem jól van rajta a hűtés.
Nekem ugyanilyen van, de jó tíz fokkal kevesebb a hőfok, játékok alatt 65-70 között, és nekem le is van szabályozva a venti hogy 48% (ami kb. 1850 fordulat)fölé ne menjen 75 fokig. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sondi1986 #19841 üzenetére
Külön a vga és proci számaid jók, lehet a combined teszt alatt mikor mindkettö hajt mint állat akkor valami nem elég neki.
Teszteld le indits egy furmarkot, vagy valami vga tesztet ablakban, ami kitapossa a vga belét, és indíts rá egy prime-ot
Ha beesik az fps akkor valami kaksi. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #19732 üzenetére
7770?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #19646 üzenetére
Nekem is kifingott 1300-on, pedig eddig mindig ment tesztekben. De nem tudom, hogy ez a program miatt van vagy a 13.2b4 driver miatt. Én az utóbbira szavazok.
Ahogy nő a driver számozás, úgy csökkent a tuning. 12.8-al ment 1330-at, 12.11-el már csak 1310-et, mostmegmár belehaltam 1300-on is a tesztbe. -
Malibutomi
nagyúr
Firestrike detailed: [link]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
viperabácsi #19475 üzenetére
Twin frozr kb. 50% venti fordulatig csendes, afelett megjōn a hangja, de szinte sosem pörög fel addig.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
peckamal #19318 üzenetére
Download the [msi afterburner] software, and in the settings, you can create a fan setup. There's no need to modify the bios, only if you dont't want to use this one.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19309 üzenetére
Minek, így is érthető, biost, vagy bios editort keres.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
belinho #19298 üzenetére
Ott tévedtél akkor, hogu ez nem a videókártyá, hanem radeon topic. Én sem írkálom a gtx660 topicban hogy a radeon jobb, nv gyenge.
Ahhoz képest, hogy nincs szándékodban offolni, gyakorlatilag csak off hozzászólásod van itt.
Azzal semmi baj nem lenne, ha leírod a tapasztalataid, ha szóbakerül olysn téma, de hogy 90%-ban a :"gtx660(ti) a király" a hozzászólásaid lényege, ebben a topicban, az bevallom már kicsit zavaró. -
Malibutomi
nagyúr
Na felraktam a beta4-et, simábbnak tűnnek vele a dolgok, bár FC3 elsőre úgy befagyott hogy csak na.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
daveoff #19025 üzenetére
Az a baj a BS-el, hogy a legtöbbször nagyon nehéz garban cseréltetni, ezért érdemes minimalizálni szerintem az esélyét is hogy ilyen kártyát vegyél. A legtöbb szervíz nem teszteli napokig játékokkal, hanem visszadja hogy jó és kész. Elég nagy nyűg ez annak aki 60K-t kiad egy kártyára.
Egyébként szerintem nem szokás itt rámondani mindenre hogy BS,mindig megkérdezik az ittlévők a tüneteket, a hang is beakad-e, még videót is szokás linkelgetni, hogy ez történt-e.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #18955 üzenetére
Nálam egyedül az ENB moddolt játékokkal volt ez (gta4, skyrim), ott valami gebasz van. De meg lehetett oldani.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #18933 üzenetére
Én az MSI AB-vel veszek fel, erőforrás alig kell neki, pár fps-t vesz csak le, és úgyis fut mindíg..
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
fenergie84 #18780 üzenetére
Azt hiszem ideje elkezdeni nyomtatni a karmolásos dobozokat
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Speed® #18705 üzenetére
A tuninggal meg sokra megy aki épp mondjuk három hete vár a kártyája cseréjére.
Meg ugye ilyen szempontból a garival is, mivel nehezen reprodukálható (főleg lusta szervízben). Ha BS-t kap visszaküldi, 2 hét, aztán visszakapja, hogy a szervíz szerint jó, ha még mindíg BS akkor újra vissza, megint vár 1-2-3 hetet, vagy kicserélik vagy nem.
Szerintem ez inkább akkor is kerülendő. Én nem vállalnám be...garival sem. -
-
Malibutomi
nagyúr
Hali
Természetesen nem baj, hogy beírtad, söt hasznos nyilván!
Ha netán bántónak hangzott, akkor bocs, a mérgem nem neked szólt, hanem a sapphire-nak, hogy nyár óta tudják mégis még mindíg jönnek a rossz kártyák.
Sorry ha félreérthetö volt, azért írtam röviden mert telóról voltam. -
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
banderasz77 #18358 üzenetére
forrás: [link]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #18263 üzenetére
Igen, de ezekkel együtt is csak akkor lehet 19 fokos ha mondjuk 15 fok van nálad a szobában
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
banderasz77 #18196 üzenetére
Idle mindegyik halk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged