- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
mrhitoshi
veterán
Ez alapján Link alap regerencia órajeleken olyan ~15%-os az eltérés. Ha azt nézzük, hogy én alapból OC verziójú 7850 vettem, és még erre is tuningoltam, akkor simán behozható az a 15%, főleg úgy hogy nézegettem a tuningos eredményeket és a 69xx-eken nem tudnak sokat húzni. A 3D Mark ilyen szempontból tökéletes összehasonlítási alap, mert valós a környezet úgy ahogy. Persze nem eget verő a különbség, sőt játékban tuti nem lehetne észre venni. Mondjuk egy példa: Mindkét VGA 100 FPS fölött futtatja az adott játékot, és ennél a szintnél úgy gondolom, hogy 10 vagy akár 20 +/- FPS nem jelent gondot, ami már azért elég nagy különbség is lehetne, de én mondjuk tuti nem venném észre. Megint jó sokat tudok rizsázni.
(#3915) szasanyi : Csak jönnének már azok a címek. A Codokkal nem lehet kihasználni ezeket a kártyákat.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Tomix24
addikt
3.2GHz-ez járattam a 3670K-t, de van a családban A8-3780K is, az stabilan 3.5Ghz-et megy, de teljesítményben már nem segít sokat 1-3 fps.. 3.4-re az A6-ot simán lehetett húzni, de ott sem volt értelme tartani, csak melegedett feleslegesen. Corei 5 2400 kell 7850 és felett legalább/minimum.
-
miresz
veterán
Várd meg a Trinity-t és szerintem egy A10-est tegyél alá,vagy ha nem kell igp akkor egy Athlon 750K-t. Én is ezt tervezem. Egyébként a legtöbb játékban mindegy (főleg ha vsync-et használsz,mert akkor fix 60-ra áll),hogy 105,vagy 109 fps-ed van(Októberben érkeznek)
DroiDMester: Halott platform,nem érdemes bele egy fillért sem fektetni.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
ASRock A75M-ITX vagy Gigabyte GA-A75N-USB3 sajnos csak ez a kettő mini ITX lap ami elérhető FM1-ben itthon.(legalább is én nem láttam másikat)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szerintem jól tetted, hogy lecsaptál az 59k-s 7870-re - lesz olyan helyzet, ahol a G540 erősen korlátozni fog (ott érdemes visszavenni az olyan beállításokból, mint world detail, view distance, etc.), de olyan is, ahol fel sem tűnik, hogy nem egy i5 van alatta. a sok postprocess cuccot meg gátlástalanul kapcsolgathatod felfelé
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
bf3-ban biztosan lesz lassulás, az szereti a több magot. a grid is szereti a CPU-t, de sandy bridge memóriavezérlőjével vszleg boldog.
world detail: a tereptárgyak mennyisége és poligonszáma.
view distance: látótávolság, azaz kb. ahogy írtad - a részletességet ld. feljebb
postprocess: azok az effektek, amiket a játék már a "kész" képre rak rá. egyik közös jellemzőjük, hogy a CPU-tól nem akarnak semmit, csak a vga-t terhelik. példák: HDR, ambient occlusion, élsimítás, depth of field."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
SKU# 11199-19-20G számra kell rákeresni!
Amazon -on már kapható
máshol még nem találtam
De minek neked ez az AGYONRA OLCSÓSÍTOTT 7870 -es? akkor inkább ezt vedd meg ha félsz a 58.ért kapható kis hibás zafír -tól
-
nagyúr
Amit linkeltem MSi -t az kb pont ugyan akkora mint a sima Dual-X ami neked is van épp Viszont a hűtése jóval gyengébb (hangosabb és melegebb is a GPU) mint a Dual-X szóval semmi értelme nem lenne lecserélned
Várj még fél évet és majd lecseréled 8870.re ami remélhetőleg 15-25.% al gyorsabb lesz mint a 7870 és a mérete is olyasmire tippelek mint jelenleg a 7770.es széria7870 et nem igen van értelme most lecserélni semmire max egy 7970 re főleg ha nincs semmi gondod a jelenlegivel Esetleg várd meg az agyonra butított Tahiti LE GPU -val szerelt HD7890 -et bár méretre sz.tem ugyan akkora lesz mint egy Ref 7870
a rövid 7870 -el csak annyi a bajom hogy az már túl van olcsósítva a hűtése is kb az mindha a mostani karidra rátennéd a 7850 Dual-X hűtését sz.tem nem lesz képes olyan halkan lehűteni a GPU -t mint a mostani hűtésed.
Pedig a Dual-X hűtések irtó jóra sikerültek mindegyik karin, csak nem kell egyel kisebb gpu -ra tervezettet rátenni egyel nagyobbra
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest