- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
glspeter1
őstag
válasz
glspeter1 #21721 üzenetére
Ha az elsődleges kártya terheléssel 76 fok körül áll be és én szeretném húzni és azt is ami alatta lesz, akkor az nem lesz kicsit már meleg ?
És még nyár sincs.
Ha más miatt nem is, de evégett már érdemes lenne egy kártyára váltani, nem ?
Mert szerintem a jóval 80 feletti Celsius már nem egészséges. Mi a véleményetek ? -
odorgg
addikt
válasz
glspeter1 #18939 üzenetére
File/beállítások/lcd. Bekapcsolod az lcd támogatást, majd lcd elemeknél beállítod, hogy mit hova írjon ki.
Exportálással el tudod menteni a beállított ki írandó adatokat, importálással pedig betölteni.
Nálam így néz ki, letöltöd majd importálod. Kezdésnek ez is jó lehet, persze egyénileg is konfigolhatod, csak eltart 1 darabig . -
-
gyuromoj
veterán
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
-
Speed®
titán
válasz
glspeter1 #7216 üzenetére
Meglátjuk..a z érkező 7870 picit tuningosabb GPU oldalon, mint a 7850em volt (24/7re "csak" 1200 ment, hiába volt 1240 a max), ha benne lesz az 1250+, és arra még rájön a "csodadriver", nem hinném, hogy ne lenne érdemben/észrevehetően jobb. Hozzáteszem, eddig sem volt kb. semmi, amivel ki tudtam fektetni a VGA részleget, de jobb a biztos
-
kisza25
félisten
válasz
glspeter1 #7083 üzenetére
szerintem Winnie-re gondolt,
miresz: magas grafikai beállításon VGA limit van ott az a normális, ha 100% körül mozog(esetedben fullHD ultra), ha alacsonyabb a grafikai beállítás egy ponton átbillen a dolog és procilimit lesz ami annyit tesz, hogy nem fog 100%on menni a GPU,de persze vannak alapból rosszul megírt játékok, bár mostanában azért nem jellemző
(#7086) Alpachino: azt később írtad -
-
Alpachino
veterán
válasz
glspeter1 #7056 üzenetére
A fraps-al, csak az FPS-t monitorozom, MSI AB-vel a GPU terhelés, hőm.....stb. MSI AB-vel is lehet FPS-t monitorozni, de én jobban szeretem a Fraps-ot, erre a célra, tehát a két progi egyszerre fut nálam.
A GPU terhelés 100%-on kell hogy legyen, feltéve, ha nem kapcsolod be a Vsync-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest