Új hozzászólás Aktív témák
-
-
glspeter1
őstag
válasz
glspeter1
üzenetére
Ha az elsődleges kártya terheléssel 76 fok körül áll be és én szeretném húzni és azt is ami alatta lesz, akkor az nem lesz kicsit már meleg ?

És még nyár sincs.
Ha más miatt nem is, de evégett már érdemes lenne egy kártyára váltani, nem ?
Mert szerintem a jóval 80 feletti Celsius már nem egészséges. Mi a véleményetek ? -
odorgg
addikt
válasz
glspeter1
üzenetére
File/beállítások/lcd. Bekapcsolod az lcd támogatást, majd lcd elemeknél beállítod, hogy mit hova írjon ki.
Exportálással el tudod menteni a beállított ki írandó adatokat, importálással pedig betölteni.
Nálam így néz ki, letöltöd majd importálod. Kezdésnek ez is jó lehet, persze egyénileg is konfigolhatod, csak eltart 1 darabig .
-
-
gyuromoj
veterán
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
-
Speed®
titán
válasz
glspeter1
üzenetére
Meglátjuk..a z érkező 7870 picit tuningosabb GPU oldalon, mint a 7850em volt (24/7re "csak" 1200 ment, hiába volt 1240 a max), ha benne lesz az 1250+, és arra még rájön a "csodadriver", nem hinném, hogy ne lenne érdemben/észrevehetően jobb. Hozzáteszem, eddig sem volt kb. semmi, amivel ki tudtam fektetni a VGA részleget, de jobb a biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisza25
félisten
válasz
glspeter1
üzenetére
szerintem Winnie-re gondolt,
miresz: magas grafikai beállításon VGA limit van ott az a normális, ha 100% körül mozog(esetedben fullHD ultra), ha alacsonyabb a grafikai beállítás egy ponton átbillen a dolog és procilimit lesz ami annyit tesz, hogy nem fog 100%on menni a GPU,de persze vannak alapból rosszul megírt játékok, bár mostanában azért nem jellemző
(#7086) Alpachino: azt később írtad
-
-
Alpachino
veterán
válasz
glspeter1
üzenetére
A fraps-al, csak az FPS-t monitorozom, MSI AB-vel a GPU terhelés, hőm.....stb. MSI AB-vel is lehet FPS-t monitorozni, de én jobban szeretem a Fraps-ot, erre a célra, tehát a két progi egyszerre fut nálam.
A GPU terhelés 100%-on kell hogy legyen, feltéve, ha nem kapcsolod be a Vsync-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- PayPal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondjuk nem is kellett sokáig nézni mert kb du. 2kor le is vette mert estére mentek érte.Bestbuy volt nem gyengén.
nálam 2db HD 7870 van egymás alatt, vagy felett
És nem a marióval tolom
passziánsszal
Húzva vannak, de sajna csak nagyon kicsit lehet őket. 

Mindjárt megnézem 3.4GHz-en, full. beállításokkal a BF3-at......
És azt sem írtad milyen felbontáson használod?