- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
odorgg
addikt
-
kovsol
titán
válasz
bitum3n #19712 üzenetére
-multi monitor disable
-elsőleges vga a diszkrét legyen
-elmented a biost
-áramtalanítod a gépet, szóval teljesen leállítod, nem pedig save and exit után megvárod míg magától elindul a gép bios mentés után.
-kihúzol minden monitor kábelt mindenhonnan
-beledugod a diszkrét vga-ba az egyetlen egyet amit használni akarsz
-elindítod a gépet(#19716) RVR400 az a teszt eszi legjobban a gépet, VGA és CPU is maxon jár. Míg a game tesztnél a VGA teker, a cpu alig, a cpu tesztnél meg fordítva.
-
patex1983
őstag
válasz
bitum3n #19704 üzenetére
Ha jól értem, akkor most az IGP DVI kimenetét egy átalakítóval bedugtad a tv egyik HDMI portjába, és a 7850 HDMI KImenetét szintén rákötötted a tv egy másik HDMI bemenetére, valamint a 7850 DVI kimenetére kötöttél egy monitort.
Hol van kép? A tv-n, vagy a monitoron? Ha a tv-n, akkor honnan tudod, hogy a 7850 adja a képet, nem pedig az IGP?Szerintem próbáld meg, hogy belépsz BIOS-ba, beállítod elsődlegesre a 7850-et, és annak az összes kimenetét nézd végig, hol ad jelet, de egyszerre csak egy megjelenítőt dugj rá, a többinek a kábelét is húzd ki a VGA-ból, nehogy az kavarjon be.
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. -
-
RVR400
veterán
válasz
bitum3n #19492 üzenetére
Ezt nekem akkor csinálta, amikor be volt dugva a TV HDMI-n, a monitor meg DVI-n, és néztem a tévét telepítés közben. Első restart után nincs jel... Kikapcsoltam vagy 3-szor meg be, mire rájöttem, hogy a TV-t tette elsődlegessé, viszont azon tévéztem, így nyilván nem adta a HDMI-ről kapott képet.
-
echterion
nagyúr
válasz
bitum3n #19498 üzenetére
Hú, de ismerős probléma, én anno nem tudtam rá megoldást találni, eladtam mindent szőröstül-bőröstül és vettem olyan gépet, amiben nincs igp. Nem tudok sajnos neked segíteni, de érdekelne a megoldás, ha megtalálod, mert mint említettem, én nem tudtam megoldani ezt a problémát.
-
HSM
félisten
válasz
bitum3n #19494 üzenetére
Olybá tűnik nekem, az alaplapi VGA az elsődleges a rendszeredben, így oda teszi a windóz az asztalt. Mivel a bootnál van kép, így a visszakapott VGA-d is tud képet adni, szóval szoftveres a gubanc. De ha csak egy monitorod van, minek megy az alaplapi VGA?
Talán a legegyszerűbb az lenne, ha a tesztelés idejére kikapcsolnád.
-
válasz
bitum3n #15751 üzenetére
Hát ez a táp inkább ne is mondjak róla semmit...... 290.W ot tud papír szerint valóságba lehet csak 200 -at
Én inkább egy másik táppal próbálnám.. mielőtt bárhova is viszem, arra a tápra én egy 7750 se mernék rábízni
Milyen cuccok(cpu stb...) vannak még a gépedbe pontosan mert nem látnám hogy írtad volna
**********************************************************************************
zserbox megnézted 1.átalán az adatlapját? 2.é osztott 12.v os ág, és összesen 290.W ettől még egy 300.as FSP is jobb ne nevettess, na meg nézd meg kik gyártják: Románok mióta tudnak normális elektronikai cuccokat csinálni? sz.tem jó ha le tud adni 200.W ot 12.v on........ -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
bitum3n #15242 üzenetére
Ha engem kérdezel, én egyelőre a 7-et sem cserélném le 8-ra, persze, én a játékok stabilitását/kompatibilitását tartom szem előtt.
Első körben azért esélyesebb, hogy a kártyában lesz a megoldás.Egyébként a BS rejtélyes is lehet, lásd Pocok77-et feljebb.
-
lowzor
veterán
-
zserbox
őstag
válasz
bitum3n #14967 üzenetére
első sorban én azzal próbálkoznék aztán később vmi komolyabbat ha mégis kell bár mivel nem K-s így úgy se fogod tudni nagyon megcibálni.
jó választás volt csak azért írtam mert ha K-s lenne mint pl az enyém akkor megérné de így ha a az alulfesz elég akkor minek főleg ha nem is olyan hangos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged