- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Blaise #30115 üzenetére
Ott is szvsz más baj volt... 350W a 12V ága annak a tápnak, annak egy 7870-hez untig elégnek kell lennie, de egy 6870-hez is.
Nekem a komplett gép alulfeszelt, de +20% poweres 7950-el fogyaszt max 300-350W-ot a konnektor felől mérve játékok alatt, a táp 84% körüli hatásfokkal, szval max 300W, amit a tápnak le kell adnia....Egy sima 7870-nek vagy 6870-nek még ennyi se kell.... Nyilván, tuningra nem marad sok lehetőség.... -
PandaMonium
őstag
válasz
Blaise #26539 üzenetére
Használtan valóban, de egyrészt nekem most SOS kártya kell mert az a 2 ami itthon volt megdöglött, másrészt nekem untig elég egy HD7870 XT teljesítménye, legfeljebb 1 év múlva veszek mégegyet CF-hez, de egyelőre 1 ilyen minden játékhoz elég, azért meg nem adok ki több pénzt, hogy 3D mark alatt 500 ponttal többet kapjak...
-
Williams
aktív tag
válasz
Blaise #20399 üzenetére
+1. Az a Gigabyte táp csak peak-be tudja a 460w-ot, amúgy meg egy 400-as FSP. Csak office pc-hez ajánlatos használni, normális VGA-s gépbe harmat gyenge teljesítményű. 2db van itthon, az egyik dobozba, a másik a tartalék alacsony fogyasztású gépembe. Teljesen mindegy, hogy FSP van belül, akkor is gyenge a teljesítménye (ide)!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Blaise #19457 üzenetére
hát, ez a kártya "elméletileg" 2012. 02. 24-én lett vásárolva.. de már magam sem tudom, mia valós sztori. 3. tulaja vagyok. ez soha nem derült vna ki, ha van papír a kezemben. na mindegy...
sima gari nuku, only gyártói. de vicc, hoyg a gyártói, elismert hibás vga kicserélése is 10kba kerül... ekkorát szopni baszki...darky
első sapphirom ami "önhibából" szart be...
neeem, nem a zafír kéri ap énzt. az aki intézi nekem a gariztatást (ez van)(#19460) Remington
hát akk már végképp nem tudom baszod..
de feladom. játszani szeretnék. összeraktam ezt a qrva gépet, erre tessék. hetek óta "áll"... -
Jhonny06
veterán
válasz
Blaise #19268 üzenetére
Te irkálsz olyanokat, amiből arra lehet következtetni, nem én.
Alapból nem értem, hogy miért jössz ide és ajánlgatok a másik kártyát, ez nem az a topic.
Sehol nem kapsz 660Ti-t 1-2 ezerrel drágábban, legalább 10k a különbség (pl. ahol én vettem) (most nem használt kártyákról beszélgetünk remélem). Arról nem is szólva, hogy a 660Ti eléggé lemarad pár dologban a 7870-hez képest (DirectC, OpenCL, dupla pontosságú lebegőpontos számítások). Úgy jelenleg ez a helyzet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Blaise #19268 üzenetére
de résen kell lenni, és szinte a 7870-nél 1-2ezer Ft-al drágábban meg lehet venni egy 660 Ti-t.
Isten ments a flémtől, de....
most őszintén, ki az a "hülye" aki bő 10k-val olcsóbban adná?! senki. egy nagyon jó cimborám sem hajlandó 66 alatt odaadni a 660Ti-jét.... 7870 meg már 60 alatt rohangál szépen... ugye a sima 660 meg nem rúg lasztiba jelen esetben -
5ent1nel
aktív tag
válasz
Blaise #18579 üzenetére
Gyanítom, h használtan, apróról lesz a fejlesztés!
Amúgy nem is az, h szégyen, de ezek anno - nem is olyan régen - erős prociknak számítottak (i5 főleg). AMD-hez képest, meg pláne! Havernál a 2400-as egy 6950-est hajt, ezért is gondoltam azt h elég lehet egy 7870 alá is.
Az i3-ra meg csak azért kérdeztem rá, mert nem akartam hozzányúlni - de sejtettem a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest