Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrskatejoe

aktív tag

válasz apeelme #9499 üzenetére

apeelme

Maximálisan értem amit írtál :K

Ez a "probléma megjelenés " abból adódik, hogy ugye többféle júzer van. Addig amig ide nem keveredtem közétek azt sem tudtam eszik e vagy isszák az android rendszert ( no egy picit túloztam, de nem sokat ) . azonban láttam, hogy vannak tőlem sokkal gyengébbek. Próbálom magam fejleszteni ( olvasok , tanulok , kérdezek ) . Valaki szintén ezt teszi...valaki nem.
    Szóval a lényeg, hogy az olyanok mint én...egy új ROM alkalmazása során..csak néz mint a kisgyerek Karácsonykor, főleg ha első karácsonyos ;] .
    Soha nem úgy fogja tesztelni a ROM mint TE vagy Ti. Ezt a wifi dolgot is csak az veszi észre aki sokat használja , vagy töltöget . De ez nem téma .
    Szóval ami neked Triviális :R az nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is "

"esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem"
    nos ezt azért nem érted mert gondolom ismered azt a vonalt ( én nem ) Szóval csak arra gondoltam, hogy abból a vonalból esetleg át lehet venni egy két fejlesztést. Esetleg ( de ezt nem tudom ) olyan meghajtó programot ami jobban kezeli a wifit . No ezt akartam kinyögni :B

joestone

elismerésem :R érdekes ;) várom a végkifejletet :R

"Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker ."

erre maximum csak holnap tudok válaszolni, mert lányom barátja dolgozik.

Új hozzászólás Aktív témák