- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #9499 üzenetére
apeelme
Maximálisan értem amit írtál
Ez a "probléma megjelenés " abból adódik, hogy ugye többféle júzer van. Addig amig ide nem keveredtem közétek azt sem tudtam eszik e vagy isszák az android rendszert ( no egy picit túloztam, de nem sokat ) . azonban láttam, hogy vannak tőlem sokkal gyengébbek. Próbálom magam fejleszteni ( olvasok , tanulok , kérdezek ) . Valaki szintén ezt teszi...valaki nem.
Szóval a lényeg, hogy az olyanok mint én...egy új ROM alkalmazása során..csak néz mint a kisgyerek Karácsonykor, főleg ha első karácsonyos.
Soha nem úgy fogja tesztelni a ROM mint TE vagy Ti. Ezt a wifi dolgot is csak az veszi észre aki sokat használja , vagy töltöget . De ez nem téma .
Szóval ami neked Triviálisaz nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is "
"esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem"
nos ezt azért nem érted mert gondolom ismered azt a vonalt ( én nem ) Szóval csak arra gondoltam, hogy abból a vonalból esetleg át lehet venni egy két fejlesztést. Esetleg ( de ezt nem tudom ) olyan meghajtó programot ami jobban kezeli a wifit . No ezt akartam kinyögnijoestone
elismerésem
érdekes
várom a végkifejletet
"Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker ."
erre maximum csak holnap tudok válaszolni, mert lányom barátja dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest