Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme
üzenetére
nem most olvastam hanem honapokkal ezelőtt,bocs hogy nem keresgetem egy számomra senki miatt...ott a google a barátja skate armv7 zte és ott lesz pár találat el kell olvasni és meglesz...nehogymár én keresgessek...itt sok a nagyokos,aki csak beugatni tud,mind nagy android tudós aki már 2x cserélt romot..aki meg nem bujik bele az android forrásába az meg egy hülye...NC
(#9173) scyllarus
nem azt irták hogy egyenértékű hanem ugy hogy nem armv7 hanem egy nagy teljesítményű armv6..meg volt mellette körítés hogy így volt megoldható hogy 150 dolláros árral piacra dobják...
node ismétlem nem magyarázkodom mert nincs mire..google és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest