- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote
üzenetére
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,"
Ez nem azt jelenti, hogy egyenértékű?
"de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,"
Ez meg natúr marhaság.
Az én Nissan Note-om is úgy megy, mint a GTR, de anyagi és besorolási okokból családi autó lett
Ne csodálkozz a hozzászólásokon, marhaságokat írsz, megszeged a fórumszabályokat és te vagy felháborodva.
Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma. -
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Hohóóó megkérlek hogy fogd vissza magad egy kicsit, én sem beszélek így veled, lehet hogy számodra senki vagyok mégis úgy gondolom kijár a tisztelet egymás felé...
milyen romot is használsz most?

Te állítasz valamit amit nem tudsz bizonyítani, mégis te vagy felháborodva?
És hidd el hogy csak magadat járatod le mert rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál...ha meg nem tudod bizonyítani inkább maradj csendben! -
viperabácsi
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Ha neked apeeelme senki akkor koccolj innen szerencsétlen
És ezzel befejeztem számomra vége !Csak ő az egyik senki aki miatt van egy custom rom a telcsiden .Előszőr ezt mérlegeld aztán írkálj Baromságot
(#9176) callvote Egy hónappal ezelött azt sem tudtam mi az ANDROID most custom rom van a telón 3 embernek köszönhetően KELZSOCA , APEELME , mrskatejoe TE ne minősíts egyetlen egy forumtársat sem míg nem tettél le semmit az asztalra ! ÉS EZZEL ezt részemről lezártam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest