-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
mocsanisi
üzenetére
tudtommal(de szoljatok ha nem igy van)
ugye az IA2 az cm alapu rom,amiben elvileg ezt meg is csinálták,mármint hogy ne dobjon le...
de minden esetre menj be a wifi beállítások menüpontba..ott nyomd meg a középső gombot..előjön egy speciális menüpont a jobb oldalon.lesz egy alvás irányelv azt hiszem,azt állítsd SOHA állapotra.nekem igy van és sosem dob le a wifiröl.(#9786) kelzsoca
megnéztem fb-n a szerviz oldalát,épp olvasom a htc-s userek szájkaratéját a szervizzel.hát jokat kacagok,de azért hozzáteszem gyanus hogy mindenkinek gondjuk van a szervizzel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mocsanisi
üzenetére
(#9039) mocsanisi
Belépsz a Névjegyek==> Megjelenítés beállítások vagy Beállítások vagy töltsd le a MyPhone Explorert és azzal meg tudod csinálni kitörlöd és csak egyszer lesz bent
Innen letudod tölteni: MyPhone Explorer
-
viperabácsi
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Hali én még feldobnék egy appmonstert is.Ezzel elmentheted a már telepitett progikat az sd kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest