- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
mocsanisi #9784 üzenetére
tudtommal(de szoljatok ha nem igy van)
ugye az IA2 az cm alapu rom,amiben elvileg ezt meg is csinálták,mármint hogy ne dobjon le...
de minden esetre menj be a wifi beállítások menüpontba..ott nyomd meg a középső gombot..előjön egy speciális menüpont a jobb oldalon.lesz egy alvás irányelv azt hiszem,azt állítsd SOHA állapotra.nekem igy van és sosem dob le a wifiröl.(#9786) kelzsoca
megnéztem fb-n a szerviz oldalát,épp olvasom a htc-s userek szájkaratéját a szervizzel.hát jokat kacagok,de azért hozzáteszem gyanus hogy mindenkinek gondjuk van a szervizzel. -
bubus66
nagyúr
válasz
mocsanisi #9039 üzenetére
(#9039) mocsanisi
Belépsz a Névjegyek==> Megjelenítés beállítások vagy Beállítások vagy töltsd le a MyPhone Explorert és azzal meg tudod csinálni kitörlöd és csak egyszer lesz bent
Innen letudod tölteni: MyPhone Explorer
-
viperabácsi
addikt
válasz
mocsanisi #4574 üzenetére
Hali én még feldobnék egy appmonstert is.Ezzel elmentheted a már telepitett progikat az sd kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged