- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz
mrskatejoe #9787 üzenetére
mrskatejoe, callvote: Köszi, ez volt a baj. Magamtól sose jövök rá hogy ott még lehet egy középső gombos speciális menüt behozni
-
mocsanisi
senior tag
IA2-őt használok, képernyőzár rajta, és egy idő után eldobja a wifit, vagy kikapcsolja, vagy nemtudom. Ha feloldom a képernyőzárat, újra csatlakozik a wifihez és minden jó. Ezzel az a probléma hogy sms írás helyett néhány barátommal facebook messengert használunk, és ha nem vagyok wifin, nem jelez hogy üzenet jött, csak hogyha képernyőzár kiold, felmegy wifire, és akkor jön az értesítés. Bújtam a beállításokat de nem találtam semmi ilyesmire vonatkozót. Szóval hogy lehetne megoldani?
-
mocsanisi
senior tag
Tényleg mintha gyengébb lenne a wifi jel. Ma suliban próbáltam netezni IA2-vel, nem ment. V2-vel tudtam a saját termünkből is wifizni, IA2-vel meg ki kell blattyognom a folyosóra, mert netezés közben folyamatosan ledobál a gyenge jel miatt. Nem tudom mitől vagy miért lehet
-
mocsanisi
senior tag
IA2 van fent, Go Launcher-el, de nem találom a névjegyeknél azt a lehetőséget hogy CSAK a szim kártyáról nézze az adatokat. Kiexportáltam rom telepítés előtt az összes névjegyet, most import, de minden névjegy 2x szerepel. Kijelölni se tudom az összeset törlésre. V2-ben meg talán gyári rom-ba is volt lehetőség hogy Szim, telefon, szim+telefon, google fiók, meg mindenféle variáció.
-
mocsanisi
senior tag
Egyszer már feljött ez a kérdés, de mintha nem érkezett volna rá válasz.
Hogy lehetne növelni a telefon hangerejét? Létezik olyan lejátszószoftver mint PC-n a VLC hogy szoftveresen lehet a hangot erősíteni? Skullcandy Ink'D agybedugós fülesem van, és a Nokia 6303 classicon pont jó volt a hangerő, most Skate-en nekem halk. -
mocsanisi
senior tag
válasz
viperabácsi #4575 üzenetére
Köszi az ötletet már ott figyel a telón.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Genius007 #4571 üzenetére
Amúgy majdnem mindegyik letölthető marketből
-Lock widget - Kitesz egy ki ikont, ráböksz, és lock-olja, nem kell a jobb felső gombot nyomni. [link]
-WiFi be/ki - értelemszerűen widget, ráböksz be, megint ráböksz ki [link]
-Aksi százalékos lemerültség - Battery widget [link]
-Call meter - mutatja a 2g/3g/4g forgalmat, beszélgetési időt, sms-ek számát, szerintem hasznos. [link]
-Alarm Klock - Egyszerű ébresztőóra [link]
-ASTRO - azt hiszem nem kell bemutatni, fájlkezelő. [link]
-SwiFTP - FTP klienset csinál a telóból, pl. keresztül lehet pakolgatni a cuccokat. [link]
-Quick Settings - sok ki beállítás egy helyen [link]
-NAVIGON - Navigációs szoftver, nem ingyenes.
-Féjszbúúk - értelemszerűen facebook kliens, csak így viccesebb leírva.
-Opera mini - böngésző
-MyMusicOn - zenelejátszó [link]
-Mp3 ringstone maker - zenéket tud keresni neten mp3-ba, illetve tudod vele méretre vágni és betenni mindenféle hangnak. Üzenetjelző, csengőhang, stb. [link]
-Uninstraller - programok unistallálása egyszerűen. [link]Csak mert unatkoztam
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Genius007 #4568 üzenetére
Nekem is azt hozott a Jézuska
Amúgy végre sikerült belőni nagyjából hogy kényelmes legyen. Kapott egy Go Launcher EX-et, maradt az eredeti téma egy másik háttérképpel. 3 részre osztottam a home-ot, lett egy rendszerdolgok ikonjainak, egy netes alkalmazásoknak, meg egy a játékoknak.
Amiket kapott a teló:
-Lock widget
-WiFi be/ki
-Aksi százalékos lemerültség
-Call meter
-Alarm Klock
-ASTRO
-SwiFTP
-Quick Settings
-NAVIGON
-Féjszbúúk
-Opera mini
-MyMusicOn
-Task killer
-néhány játék.
-Mp3 ringstone maker
-UninstrallerValamit még érdemes lenne feltenni?
-
mocsanisi
senior tag
Helló szia mindenki. Egy kérdésem lenne. Feltettem a go launcher ex-et, töltöttem le hozzá témát a marketből. Ezt hogy tudom beállítani? Ha rámegyek a Főmenüben a a GoLauncherEx-re, akkor csak visszadob a Home-ba. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest