Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát srácok a pc-n se volt rossz a BF4 de a Xbox multija kegyetlen jó !

-
Because
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
pont ezért 7000Ft-ot még ha nem imádnám a műfajt is megért volna! de ahogy én játszok lesz ebből 200 óra a végére

-
Because
őstag
most végre elkezdtem a dragon age-et! szerencsére alaposan személyre tudod szabni a karaktered, mert amilyen bűn ronda női arcokat beleraktak alapból...

a küldik így elsőre amolyan soha véget nem érő áradatban jönnek, akivel beszélek mindenki akar valamit, már túl sok is...
szép, jó, harcban nem taktikázok lerohanjuk a ellent aztán ennyi, kikapcsolódásnak tökéletes
-
adamos87
tag
válasz
atee73
üzenetére
Hi,
közös Destinyben én is benne vagyok.Egyedül egy kicsit unalmas már.Nem vagyok kezdő(kb. 60 órám van benne),de a kontrolleres FPS iranyítást még szokni kell,illetve nem minden dolog tiszta még a játékban.
Pl. 40 óra játék után jöttem rá, hogy lehet a játékban sprintelni
.
Nem tudom mennyi idő alatt lehet megszokni a kontrolleres irányítást.A multiban kb. 3-4 killel és 10-20 halállal mindig utolsó vagyok. -
ghost364
senior tag
Üdv, lenne egy gyors kérdésem: ha instant onban van a konzol, tölti a játékokat? Mert az updateket látom, hogy igen. Bocsi, ha láma a kérdés, de csak tegnap óta van meg a konzol.

fityere: Köszi!
-
atee73
csendes tag
válasz
medvekutya
üzenetére
azt is nyomhatjuk ha lejottel a titanfall-rol

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
medvekutya
üzenetére
Annak is nekiugorhatnánk valamikor.
-
atee73
csendes tag
Hi,ha vki (szinten :-) ) kezdo a Destiny-ben es nem akar 1edul benazni
az szoljon nyugodtan (gamertag u.az)
az se baj ha nem kezdo csak turelmes
-
woodbear
addikt
ONE-on honnan tudok új gamer picture-öket leszedni?
-
fityere
senior tag
Az uj ev elsö nagy jateka [link] ha minden igaz februar 24
-
zzola
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére
Spartan Assault már tegnap is ennyi volt...
NBA 2K15 + 15K VC Bundle
GonD | 25% kedvezmény
17 990,00 Ft -
wannnabeees
aktív tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
upsz

én itt néztem http://www.xbox.com/hu-HU/live/deals-with-goldXbox One Deals with Gold
Halo: Spartan Assault—66%szerk:
Közben megleltem a 2k15-öt is http://www.xbox.com/hu-HU/holiday-sale
-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
hol látod mi az akcio?
-
Jovanny2
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Nem az NBA 2015 van napi akcióban?

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Volt még 790 ft-om ilyen feltöltőkártyás bizbaszból az accomon, meg is vettem belőle. Másra úgyse nagyon tudtam volna felhasználni. Többet meg nem töltök fel rá pénzt csak bankkártyával vásárolok.
Remélem jó lesz.

-
medvekutya
aktív tag
Békés, Boldog Karácsonyt minden elektor kalandornak

egyben jelezném, van új napi akció
-
Jovanny2
őstag
Én is toltam most 4-5 órát az Alient. Szerintem teljesen jó. Sötét szoba, 7.1-es füles, és lehet kapkodni a fejet. Persze, rookie módban.
Home-olva 3.000-et simán megér. Csak az a baj, hogy van 20 játékom, amikkel az életben nem végzek. 
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Xirtam
üzenetére
Bakker egy Alien nem röpdolgozat, amitől szorongani kell a kérdések láttán, hanem egy tápláléklánc csúcsára termett ragadozó, ami simán kibelez téged két szívdobbanás között. Itt igen félni kell, a "kiszámíthatatlansága" (nem bug, feature) miatt frusztráló a szituáció és emiatt félelmetes, mert nem tudsz ellene tenni. Nehéznek lehet nehéz, de nem fog sóhajtani az Isolation és visszasüllyedni Colonial Marines szintre a CoD-on szocializálódott réteg számára. Ez egy hardcore játék.
Az komment egyes tartalmai inkább vg-nek szólnak, csak lusta voltam külön címezgetni.
-
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Semmi félelmetes nincs benne, viszont egyszerűen frusztráló az egész. Kicselezel 3 Joe-t, aztán jön a negyedik azt jól pofánbasz. Anyád. Kicselezed Alien-t, bekapcsolod a kapcsolót aztán jól hátba szúr. Apád. Ja, 1 rész van benne ami jó, Derelict rész bámulatos, viszont ott nem is kell mást csinálni mint menni, bámulni és szórakozni. Ott a wow faktor 100%. Ja, hogy ez a játék 5%-a? Egy ekkora franchise cuccnál véleményem szerint iszonyatos hiba ilyen színűen nehézre tenni a játékot(a direkt kibaszós részekről ne is beszéljünk, mondjuk végre túljutsz 2 óra alatt 4 Joe-n aztán az Alien elkap felülről a lift előtt...), nem véletlen tették bele utólag a casual szintet. A hülye 40 éves melós fater aki megveszi magánnak a 18e forint Alien Isolation-t, hogy milyen jól fog szórakozni a régi kedvenc filmje relatíve folytatásán...
Hagyukmá, de örülök, hogy neked tetszik. Sőt, láttam már aki 100%-ra kitolta, van olyan is. -
Alexios
veterán
válasz
Krisz0630
üzenetére
Migrálást felejtsd el, nincs már. Kártyát abban a store-ban kell beváltani amelyikben használni akarod, mert ezeket nem lehet store-ok közt cipelni.Illetve én nem próbáltam, de nem vagoyk benne biztos hogy forintos kártyát magyaron kívül be lehet-e váltani, de ha igen akkor sem tudom hány $-ra fogja átváltani.
-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Erről van szó....
Nem jöhet be egy játék mindenkinek, ezért még ne állj el az akciós ajánlattól Krisz, ha érdekel. (szerintem) -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
tunkiih
üzenetére
Tegnap játszottam én is pár órát az Alien Isolation-el (3 óra alatt kb 12%-ig jutottam). Elolvastam elég sok tesztet mielőtt megvettem, és pont azt kaptam amire számítottam. Kicsit sem vagyok horrorrajongó, de ez a játék nagyon bejön eddig. Nálam egy erős 9/10. Megnéztem előtte a filmet, és szerintem részben ennek köszönhetően nagyon tetszik a játék hangulata. A grafika is rendben van, a zenéje pedig zseniális. Néha olyan állapotba kerültem (nagyrészt a zenéknek és a hangeffekteknek köszönhetően), hogy elbújtam egy szekrénybe, és egy-két percig ki sem mertem jönni onnan.
Két-három órás dózisokban simán el lehet viselni ezt a fajta feszültséget szerintem. Aki szereti a lopakodós/horror játékokat szerintem semmiképp se hagyja ki. -
Krisz0630
senior tag
Akkor magyarul nem éri meg. Pedig meg akartam venni, az Alien-en kívül eddig nagyon gyér a felhozatal az akciók terén.
Más: kaptam karácsonyra egy ilyen 3000 forintos feltöltőkártyát, az 576-ból lett véve. Én jelenleg amerikai régión vagyok, de amikor vásárolni kell valamit, át szoktam menni magyar régióra. A kódbeváltásnál is tegyem ezt? Régebben is írta itt valaki, hogy van olyan profil régió is vagy micsoda, ahol csak 3 havonta lehet migrálni. Azt hol találom?
-
törölt tag
valaki titanfall?
-
vg
veterán
Az Alien Isolation játéknál nem sok frusztrálóbb, szarabb játék létezik. Tettek bele a legutóbbi frissítéssel egy -pepita- módot, gondolom az olyan idióták miatt mint én, akik első végigjátszásra talán kicsit szeretnék izgulni a történeten is, de a casual mód is olyan szinten frusztráló, idegesítő, hogy minden de nem élvezetes a játék. El nem tudom képzeni aki nem játékos és csak a történetre kíváncsi lennék milyen idegállapotban képes ezzel játszani. A grafika pazar, a hangok jók, viszont játéknak egy nagy nulla. Egy fillért se ér.

-
godzsy2
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek.

A minap valaki belinkelte a 12 hónapos Live Gold-ot, ami ha jól látom 40 USD. Ez most valami karácsonyi akció? Mert a mellékelt kártya képén 60 USD van feltüntetve. Ha most akciós, inkább megveszem most, úgyis egy hónap múlva lejár. 40 USD Worldwide Gold Membership
-
Lefty
addikt
Tomb Raider meger 4 ezret? Nem vagyok nagy fan csak annyira nulla jatekok vannak akcioban napok ota, hogy elgondolkodtam.
-
vroland44
csendes tag
Elösször is Kellemes ünnepeket mindenkinek!

másodszor pedig egy olyan kérdésem lenne, várható-e, hogy a külső hdd formázása hasonló lesz mint 360on volt, hogy akár fele-fele arányba is formázhatom, azért filmeket is tudjak rá rakni? -
tunkiih
őstag
Egész véletlen valakinek nem porosodik NBA 2k14 a polcon..?
-
Def26
félisten
Verjem bele, véletlen xbox 360 -as max the curse of brotherhood -os kódot vettem.

-
RichieTri
senior tag
Hopp...egy child of light beugrik...
A never alone-val is tök jól elvoltunk a lányommal. -
-
tunkiih
őstag
Igen, énis..
(#30121) Def26: Legalább belátod a hibáit a játéknak, attól független hogy ez a kedvenced. Ha jól emlékszem te irtad azt is, hogy kihagyod a hardlinet. Teljesen megértem, nálam azért keltette fel a figyelmet, mert közelebb áll hozzám a pörgős FPS (Titanfall..) na meg mint irtam a 3-ban is többnyire TDM párti voltam.. (Northship Canals valószinűleg neked nem volt a kedvenced, nagyon nem egy cq pálya, én imádtam..
) -
Def26
félisten
válasz
Rage47
üzenetére
"rossz a géped" lol. persze...
Már a múltkor is megfigyeltem, hogy inkább rajtad van szemellenző.
Nem kell lereagálni mindent ami esetleg negatív irányba hozza az xbox one -t.
Neked más az igényszinted, van akit ezek a hibák zavarnak.Tény, hogy a 64 emberes cq sokkal jobban lett optimalizálva a másik konzolra, xbox one -on egy rakás szar.
Heti szinten több mint 30 órát tolom a bf4 -el, látom és tudom mik a hiányosságok. -
anulu
félisten
na, black flag + unity-s csomag lett.
szép lassan, nyugisan töltődnek le a játékok.valaki (akár pü-ben is! (úgy tuti meglátom)) meg tudná mondani, hogy az NFL Gamepass appot milyen néven találom? ami kombináció eszembe jutott, azt kipróbáltam, de semmi NFL-el kapcsolatosat nem ad be...
valamint boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
zzola
titán
válasz
tunkiih
üzenetére
Értem! De ki beszélt itt arról, hogy milyen jó a 4?
Azt még nem is mondtam, hogy a 4 Xbox-on szánalmasan rossz! PS4-en élmény volt vele játszani, itt meg akad/laggol orrba-szájba. Hogy ez a hardver gyengesége vagy optimalizációs hiba azt nem tudom, de ezek után egy ideig tuti nem kell Battlefield.

-
tunkiih
őstag
válasz
Elderath
üzenetére
összegeztél mindent.. ha ezt a mellékágat valaki leszólja, akkor a 4-ről inkább ne is beszéljünk..
a 3 óta számomra nincs normális BF, mutatja az is szerintem, hogy hatalmas reményekkel indultam neki, kezdő játékként akartam megvenni a 3 után 360-on, ide onera (szerencsére jött az EA Access így most nem verem a fejem falba), level 5ig ha játszottam vele, egyáltalán nem jött át az egész, mondom azért a sztorit kipörgetem, ott meg bele estem a kiadás óta jelen lévő mentés bugba. ez lehet távol áll az alap bf szériától, de viszont átjön, ugyis jobban élem a pörgős fps-t, ott sem a camper játékmodokat gyűrtem. remélem az ötig össze kapják magukat.mindjárt jönnek a bf4 imádok, teljesen mindegy..
kétlem hogy bármelyiknek átütő lett volna a 3 után a 4.. -
Taposo
aktív tag
Sziasztok most vettem Amazonról egy 24 hónapos Live előfizut, de nem veszi be a kódot, azt irja hogy Something wrong, try later régióm USA és a cim is, nagy lehet a forgalom ?
-
Elderath
addikt
Mitől DLC ez? Kapsz 10 órás storyt meg egy multi részt 9 mappal és 7 játékmóddal. Ilyen alapon a BF4 is egy DLC mégpedig a 3 DLCje és így tovább. Tök más lesz a class rendszer is, mint a 4be és rengeteg kisebb nagyobb változtatáson ment át, a játék témájáról nem is beszélve.
-
tunkiih
őstag
Kezd megtetszeni ez a Battlefield (ez már nem battlefield, lehet azért..
) -
tunkiih
őstag
Magyar storeban (pc-n xbox.com) lehet vásárolni srácok akkor vagy nem? Csak azért kérdezem, hogyha nem leszek xbox közelben az akciók alatt végig, pc-ről megtudom-e oldani.. valamelyik nap volt erről szó.

-
törölt tag
valaki titanfall party? jelöljetek be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

az szoljon nyugodtan (gamertag u.az)

Két-három órás dózisokban simán el lehet viselni ezt a fajta feszültséget szerintem. Aki szereti a lopakodós/horror játékokat szerintem semmiképp se hagyja ki.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7