Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Egész véletlen nem a teli fekete slim gamepad nyikorgott?
2 olyan volt nálam, gariztatni kellett mindkettőt olyan hangok jöttek ki belőlle (első használattól), első kiadásnál meg hibátlan volt évekig minden annyi hogy kicsit a karok megkoptak..
Legariztattam eladtam mindkettőt és inkább vettem használtan a régebbiből, ez a vicc.. 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az szép..
Korábban említettem, a 360-énál engem csak a ravasz nyikorgása zavart. Ez miatt hallottam meg azonnal, hogy itt is nyikorog az egyik analóg kar. Jó persze, apróság, csak nah.
-
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem is értem a problémát!
nekem Halo3 kontrolerem van. legalább 5 éves. soha semmi bajom nem volt vele. De a környékemben sem sok gyári pad ment tönkre.
Viszont a rezer onza ahogy hallom igen csak hullott! pedig én is akartam venni! -
zzola
titán
Offline lehet rendszert frissíteni és vagy újra telepíteni? Ha igen, hol találok erről valami infót?
-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elhiszem, nagyon jól birták.
Ott is főleg a szürke analógos első verziók..
A teljes fekete slim gamepad sem volt rossz, de jobban egybe volt az első verzió. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Kevesebb mint két év alatt ez a második ami megadta magát. És mindkettőnek ugyanaz a hibája..
pn199: Ha nem adnak rá két évet, biztos, h nem veszem meg. Gondolom az is ugyanilyen gyenge sz@r lesz. Főleg az első széria...
tunkiih: A 360-hoz 4 kontrollerem volt, és vmelyik megérte az 5 vagy 6 éves kort is, ha jól emlékszem.. Mindegyik működött amikor eladtam a gépet..
-
tunkiih
őstag
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát elég nagy baklövés lenne 1 évet adni rá, főleg h 3x annyiba kerül mint a rendes..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére

Az enyém csak nyikorog, remélem nem lesz még komolyabb gond egy ideig.
-
bulikavagyok
nagyúr
Amíg vártam, h újra letöltse a játékot, lőttem pár képet a Forzában. És közben kiderült, h megint tönkre ment egy kontrollerem. A változatosság kedvéért most nem a jobb, hanem a bal analóg kar kezdett önálló életet élni. Gari már természetesen nincs rá. Az kiderült egyébként, h az elite kontrollerre megadja-e a MS a két évet, vagy arra is csak egy jár, mint a simára?
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lépj be a base facilitiesbe és ott fejleszd ki amit ki kell.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elvileg ilyenkor az van, hogy bemutatja a menüt a játék. Ha végigzongorázod utána jónak kell lennie elvileg.
-
bulikavagyok
nagyúr
Úgy tűnik elég szépen megszívatott a MGS. Amikor elindítom a játékot, és használni akarom az iDroid-ot, ez a kép fogad. Nem tudok se kilépni, se átlépni más fülre, olyan mintha nem menne egyik gomb se, kivéve az "A"-t. Tehát a Base Facilities-be még be tudok lépni, de onnan már nincs visszaút. Most kezdtem újrainstallálni, és töröltem a gépről a mentésem (csak a gépről), de nagyon remélem, h nem kell újrakezdenem a játékot...

Szerk.: Próbáltam másik kontrollerrel, volt újraindítás, és cache törlés is.. -
oriic
HÁZIGAZDA
Major Nelson kirakta Twitterre, szóval hivatalos már:
Xbox One Elite Controller október 27-én jön.
Eddig is tudtuk a dátumot, de most már ténylegesen hivatalos.
-
zkas90
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Amikor használom az xboxot legalább heti 2x, akkor instant on-ban van, egyébként energiatakarékos üzemmódban.
A frissítések telepítése mellett azt szeretem benne, hogy a gép indítása után pont ott folytathatom a játékot ahol abbahagytam. Persze ezzel is 1 percet nyerek kb, de tetszik ez a kényelmi funkció. -
adrian94
őstag
Felvettem mindenkit aki az összefoglalóban szerepel
GTA 5-özni és Forza 6-ozni szoktunk legtöbbet 
-
mettek
addikt
Rainbow six beta meddig tart?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hackeeeee
üzenetére
Pedig szerintem nagyon max egy hetes lesz. Nem tudom pontosan, NFS bétáról még csak nem is hallottam eddig.

Más:
Tapasztalat szerint az új rendszerrel rövidül a boot idő is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tunkiih
őstag
Undorito ez a FIFA UT.. mondom meglesem.. csinálok 1 csapatot, lenyomok pár meccset matchmakinggel div10be, 4ből 4 ellenfél 100% chemistry top csapat..
Játékélmény 0..
Felsőbb szinteken meg a sok valos pénzzel játszóról ne is beszéljünk..
Marad a sima Seasons ugy néz ki.. 
-
joocek
aktív tag
Mivel ajándékba lesz és én soha nem fifa-ztam így nem is ismerem! Van jelentősége a Deluxe Edition változatnak?
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
van tipp hol érdemes meg venni a fifa 16 ( lemzes és 360 kel)
-
poolzee
tag
Sziasztok!
Tegnapi nappal én is beléptem a "klubba".
Lenne egy kérdésem:
EA Access 1 éves élőfizut hogy kell intézni? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
zzola
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem vagyok mérges...
Van itt pár hc. béta teszter, nekik biztosan jól esett volna, ha megkapják tesztelésre az új rendszert... -
zsolti72837
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Köszönöm.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ilyenkor fizikai IP-t (is) néznek

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Studiossrác
üzenetére
Bárki viszi, köszönjük a felajánlást!

-
Studiossrác
aktív tag
Kétnapos gold kód:
3FTNQ - CBCQB - 8WT8M - T4JT8 - 78QH4
-
krx21
nagyúr
Lenne pár alap kérdésem a Forza 6 tulajokhoz... Hogyan lehet beállítani, hogy az autók teljesítménye lőerőbe (HP) legyen feltüntetve a KW helyett???
Illetve egy kezdődő versenynél hol lehet tájékozódni,hogy milyen kategóriás autók indulhatnak? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
zzola
titán
válasz
nrbi001
üzenetére
Én nem találtam akciós árakat...Microsoft celebrates one year of Xbox One in India by discounting games and accessories
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
szeintem még ezt a második buildet se akarja feltenni

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RichieTri
üzenetére
Úgy tűnik tényleg jön a Wolfenstein: New Order folytatása.
Egy lengyel szinkronszínész szólta el magát.
-
RichieTri
senior tag
Jól láttam hogy októbertől EA-ban lesz Hardline? Eddig is filóztam a DA miatt de így tuti előfizetek..
-
JamesHun
addikt
indiai store-t néztéek
valami 1 éves forduló van a One nak ott és akcióztak egyet, de lehet így is drága -
joocek
aktív tag
Van valaki aki állítva használja a One-t? Mert láttam hozzá állványt. Érdemes meg venni hely hiány miatt akarom!
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Holnap érkezik meg a gépem.
Ha jól olvastam itt a fórumon volt dashboard frissítés ami nem igazán stabil vagy valamit én néztem be?
Kérdés az ha ez így van akkor kötelező lefrissítenem? -
B3ny00
aktív tag
Számlázási címet csak módosítani tudok , hozzáadni másikat nem ? Szingapurt szeretnek hozzáadni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2 olyan volt nálam, gariztatni kellett mindkettőt olyan hangok jöttek ki belőlle (első használattól), első kiadásnál meg hibátlan volt évekig minden annyi hogy kicsit a karok megkoptak..
Ott is főleg a szürke analógos első verziók..

Nem reagál semmire az "A" gombon kívül.. Illetve a "Back" gombra behozza a segédletet, h lássam melyik menü mit jelent. Kíváncsi vagyok mi lesz vele re-install után. Ja! Innen már kilépni sem tudok..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak kettő 

l.skywalker
IntelKiller7