Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Az eladónak több mint 15000 értékelése volt, 98% pozitív. Ennél jobb hova kell? Mindegy, nem akarlak meggyőzni. Akinek sok pénze van az költse el ott, vagy kap érte valamit vagy nem. Kb lootbox szint. Én szerencsés vagyok, mert csak 100 eurót buktam ott, mások sokkal többet.
Szerk. :de a szájbak*rt shieldért elkérik a pénzt, de ha gond van szarnak bele.
-
Moby
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Ők nem küldenek kódot, az eladó küld kódot. Ők nem tudják ellenőrizni, hogy az eladó kódja használt-e vagy sem. Ezért kell rohadtul megnézni kitől veszel(és nem csak az árát nézni), ehhez a minimuminformáció viszont az, hogy a kódot nem a g2a-tól veszed, és nem ők küldik. Csak rajtuk keresztül kapod meg. Meg ugye leminuszoltad az eladót aki átvert?
/Én nem vásárolok náluk, de csak részben ezért.
-
Moby
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Ugyanezt csináltam én is. Vagyis nem egészen, mert két héttel előtte kihoztam egy S All Digitalt a telekomtól 15-ért (akkor még nem volt akció az x re) azt eladtam 35-ért. Elhoztam egy x-et fallen orderrel, a játékot eladtam 10-ért, így gyak 70-ért lett egy x-em. Harmadszorra is :)
-
raziel01
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Én a Star War Fallen Order pakkot venném. 9-10k körül szerintem még elmegy karácsony előtt a játék. 90-ből meg van egy géped.

Hunt3r22: szerintem a gears 4 se volt nagy eresztés. Főleg az elején a robotos szakaszok.
5 talán minimálisan jobb. De az ultimate best a Geas of War 2. Gears of War 3 meg a Judgment egynek elmegy. Áldom az istent, hogy futnak one-on is. Bár jól esne egy Gears 2 remestered. -
icemad
nagyúr
Az lehet. De én meg fizettem nekik havi szinten a shieldet is. És egyszer felhasznált kódot küldtek. Írtam én még az atyaúristennek is, persze pénzt nem adtak vissza. 1 hónap után meguntam, paypalon visszakértem a pénzt. Ezek meg kötötték az ebet a karóhoz, a vége majdnem az lett, hogy a bank blokkolta volna a számlámat. Akkor mondtam azt, hogy vesszen az az 50 euró, nekem ennyit nem ér az egész, hogy fekete listára kerüljek a bankoknál. (ráadásul akkor vettem házat hitelre) Bizonyítani sehogy sem tudod, hogy nem használt kódot küldtek.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
hadam98
üzenetére
Sajnos ennyire nincs.. Talán ranked koth-ba talàl a leggyorsabban.
2 perc után indítsd újra, az néha segít.Sajnos ez az 5 a gears széria leggyengébb része, elég csak a hivatalos forumát megnézni. Amit megjelenés óta ki kellene javítani, azt természetesen nem csinálják meg, de a fizetős kozmetikai cuccokat hetente szórják ki. Meg is érdemlik.
-
-
TaRka94
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hehe végül is.

-
echterion
nagyúr
A metro-s X bundlival szemezek most, onnan az a 3 játék kb. mennyit érhet a használtpiacon?
-
raziel01
veterán
válasz
icemad
üzenetére
+1
Cdkeys-en nekem is sok vételem volt már. Mind hiba nélkül ment. Játék kódok, Xbox gold, PS+.
G2A vicc. Sőt nem egyszer volt olyan, hogy néztem valamit G2A-n és mindenféle hülyeséget még fel akart számolni pluszba. Cdkeys király. Sőt régen facebook like-ért adtak 5% kedvezményt de ahogy láttam az már megszűnt. -
gutkeled
tag
válasz
a10l68yw
üzenetére
Ha visszakeresel erre kérdésre kb. mindenféle válasz volt már itt. Kicsi az esély, hogy jobb lesz, az a valószínű, hogy ugyanolyan. Persze ha nagyon csörög az más, akkor vissza kell küldeni. Úgy emlékszem youtubeon vannak fent videók a hangjáról azokhoz talán lehet viszonyítani. Az enyém nem volt csöndes, de játék közben észre se vettem.
-
icemad
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
G2A-t kerüld messziről. Cdkeys az sokkal megbízhatóbb. Kicsit drágább ugyan, de nem olyan tetű banda, mint a G2A. Egyébként igen, kódot kapsz, azt a storeban a redeem code résznél tudod beváltani. Live előfizetése minden xbox profinak van, ez ingyenes. Amire te gondolsz, az a Gold, az kell online játékhoz. Gold nem kell a kód beváltáshoz.
-
stigma
addikt
Sziasztok,
Mivel még új vagyok inkább kérdezem mint elcseszném
, vagy bárki másnak rossz tanácsot adjak, de az alábbit kérdeztem ismerősöm:
Ajándékba lenen az alábbi játék: Red Dead Redemption 2 XBOX LIVE Xbox One Key EUROPE
Ebben az esetben ha megveszi, akkor kap majd egy kódot amit beválthat és kész?Itt,ha jól nézem és van más játék is arra figyeljen hogy Európai régi legyen kiválasztva.
Lehet láma kérdés de a kód beváltásához szükséges Xbox Live előfizu?
Vagy van más oldal amit inkább ajánltok?Segítséget előre is köszi.
-
fear2
tag
Dettó.
2x kell a vásárlásra kattintani PC-n az Xbox360 játékoknál nekem is. -
gutkeled
tag
válasz
zbrab
üzenetére
Igen.
Nálam úgy szokott lenni, hogy rányomok a vásárlásra, akkor felugrik egy fehér pop-up aztán el is tűnik, szerintem ilyenkor lép be a marketplacebe. Utána megint kattintok a vásárlásra, akkor jön újra a pop-up rajta a kártya adatok, 0 ft ár megveszem-e? Előtte jó, ha be vagy jelentkezve a Xbox weboldalán. -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Előferülhet.
-
a10l68yw
csendes tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok One S venti cicergés javításával kapcsolatban? Érdemes bejelenteni a supportnak, és elküldeni javításra? Esetleg cserélik? -
icemad
nagyúr
válasz
zbrab
üzenetére
Ott valami nem jó. A megvásárlásra kellene kattintani, de 0 forintot kellene kiírnia. Biztosan bevagy jelentkezve és van aktív goldod azon a profilon? Próbáltad több helyről is? (PC, xbox, telefon)
Egyébként remek játék, szerintem a 990 forintot is megéri. Nagyon jó a gyerekekkel együtt játszani osztott képernyőn.
-
zbrab
csendes tag
Megerősítést szeretnék kérni.
Gold előfizetésem van, bankkártya van a profilomhoz csatolva. Szeretném letölteni a decemberi ingyenes játékok közül a Toy Story-t. Ilyenkor a játék megvásárlása 990 Ft gombra kell kattintanom? -
hadam98
senior tag
A Gears 5 le szedtem újra, hogy ki jött az új frissítés de már 3 percig keresi a meccseket, ennyire nincs játékos vagy mi van ezzel?
-
Crytek
nagyúr
Erre valakinek tipp/ötlet. Ismerősnek gondja van.
"Szia. Segíts nekem légyszi abban hogy miért kapcsol le a netről az Xbox ?Sokszor játék közben kilép egyszerűen lecsatlakozik a wifiről"
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebből is látszik, hogy senkinek sincs ideje játszani, ezért nem PS-t vesz, hanem box-ot.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Filmezni veszik. Olcsó BR lejàtszó.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mivel az Xbox mint brand egy Game PC helyettesítő, így nem csoda.
-
Madoc
veterán
Használjátok már légyszi a jólbevált rövidítéseket mert a keresést gyorsítaná a fórumba és találat is lenne. Nem mellesleg értenénk is miről van szó, nem kéne barcohbázni.

Gold: xbox live gold előfizetés
GP: Gamepass előfizetés
GPU:Gamepass ultimate előfizetés
DwG: deals with gold(akciós ajánlatok gold előfizetőknek)
GwG: Games with gold (havi "ajándék" játék gold előfizetőknek)Összefoglalóba is be lehetne tenni akár.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
i@lex
üzenetére
én pl. azért vettem xboxot mert csak 25ezrembe kerül és számomra helyettesít egy gamer pc-t. Hol kapsz manapság egy xbox one s-hez hasonló képességű gamer pc-t 25ezer forintért újonnan bontatlan dobozban?
sehol... na én pont ezért is vettem meg 
Én ez amit 25ezerért vettem,az MM-ben 90ezer, a konzol világnál
108ezer>80ezer>60ezer -
kisza25
félisten
válasz
i@lex
üzenetére
Talán, mert 40-50eFt egy új, mit veszel ennyiért amin lehet játszani, filmet nézni?
Az 1havi live goldot amit kapsz a konzolhoz, 300Ft-ért 3hónap ultimatere bővíted és a gyerek, aki eddig semmin nem játszott, örül az így elérhető 100+ játéknak?
Meg adnak hozzá 4db játékot.
Eddig három ismerősnek szereztem olcsón, akik a gyerekeknek szánják karácsonyra (2-3 gyerek) -
-
Steven88
tag
Sziasztok
Még sose volt konzolom így nem ismerem ezt a világot.
2 buta kérdésem lenne.
Jól értem ha veszek 12hó XLG előfizetést és utána mellé ezt a 300ft-os XGPU-t akkor 3 hónapig teljes XGPU tagságom lesz, de utána visszaáll maradék 9 hó XLG-re?
Másik kérdésem meg az lenne, hogy van itthon HDMI kábelem ami nagyon régi. Ez is tudja a 4k adatátvitelt vagy ahhoz már másabb kell? -
atom18
senior tag
50% a forza már elindítottam hát hogy szépnek szép az nem kifejezés de az irányítást azért szokni kell
Nem tudom ha most majd kikapcsol a konzol folytatja e a telepítést ha mégsem holnap folytatom. -
törölt tag
Sziasztok!
Battlefield V érdemes megvenni ?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Részemről rendben.
-
törölt tag
Akkor december ilyen adakozós hónap lesz, mert akkor legközelebb úgy készülök érmével.
-
Draken
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hatalmas köszönet mindenkinek!
-
AtKaSr
csendes tag
válasz
gorje
üzenetére
Most hogy így rákérdeztél érdekes dologra lettem figyelmes. Ha az xbox game pass appban nézed kiirja hogy hány napig érhető el az akció(300HUF/3 hónap) . December 6.án amikor néztem, 31 napot írt még, most hogy újra megnéztem 2 napot ír már csak.
Szóval ilyenkor? Ki hazudik? :D -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni esetleg hogy a game pass ultimate akció meddig érhető el 300Ft-ért? + Meddig van az átváltásra lehetőség (live / GP ultimate)?
-
bandon
tag
Garatula a nyerteseknek, dícséretes a felajánlás
-
BMS
őstag
Nekem holnap jön a Gears 5 limitedes one x-em fifa 20-al.
Szeretnék venni hozzá 1-2 tartozékot. Most ezt a Hama Speedshot Ultimate adaptert néztem.
Nem feltétlenül fps játékkal akarok játszani ha nem pl olyannal aminél kényelmesebb kattintgatni(pl a Jurassic World). Van valakinek tapasztalata az ilyen adapterekkel vagy konkrétan ezzel? -
DavidQ
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula, jó játékot vele!
-
proper
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Osztán mér nem? Baromi jó játék.
-
szimszonos
őstag
válasz
Sherkulás
üzenetére
Most adtam el lemezesen mert kell a pénz karácsonyra.Igaz kijatszottam de nálam a Far Cry New Dawn többször végigjátszós mint a többi része.Sajnálom hogy ezt a játék nem sorsolás útján talált gazdára.Elég draga jaték még most is a store-ban meg lett volna esélyem nyerni mert sajnos a kódvadászat nekem nem megy melóba,max otthon de ott nem kevesebbet vagyok sokkal mint a melóhelyemen.Ha már Far Cry New Dawn kicsit furcsálom hogy nincs benne az év játéka szavazás listáján.Nrm kiegészítő(dlc) ha nem önálló játék.Berakhatták volna,nálam nyerő lenne

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula a nyertesnek
-
l.skywalker
Topikgazda

Assassin's Creed: Origins Nyereményjáték Győztese:
proper -
törölt tag
Rocket este?
Na meg leszedem a Senua-t, ha màr tegnap bepromóztàk a 2-t.
-
popoiu
csendes tag
Srácok!
Xbox one-ra kellene egy olyan eszköz ami bármilyen kormányt csatlakozását lehetővé teszi. Plusz öröm lenne ha több konzolt is támogatna. Valakinek van tapasztalata? -
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Téknek is szép, felajánlásoknak meg parádés. Ahogy az összes eddigi

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem semmi... Köszönet a felajánlóknak
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Le a kalappal mindenki előtt! Nagyon jó játékok kerültek felajánlásra. Én a legtöbbel játszottam, és mindegyik tetszett.
Más...
Plague Taleben tud valaki segíteni?Amikor a templomból kell menekülni a földalatti alagutakon keresztül, azt hogy lehet megcsinálni? 2 oldalról szakad le a fal, és özönlenek a patkányok. Mindig a fényes kijárat előtt pár méterre halok meg. Mi a trükkje? -
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Parades, koszonjuk minden felajanlonak, es persze neked is a sorsolasok leszervezeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Kétszer rányomva a vásárlásra, másodszorra már ingyenest írt ki.

IntelKiller7