Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
DwG akciós cuccot meddig lehet holnap megvenni?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Left 4 dead 2-t érdemes még megvenni? Vannak játékosok? Jól látom, hogy van benne local co-op is? Mert ha van, akkor instant buy. A multiban csak xboxosok vannak, vagy lehetnek pc-sek is? Köszönöm a válaszokat!
-
pzstm
titán
válasz
sugarforce
üzenetére
nincs IPv6om, Xbox IPv4-en megy és mégsem ok nálam. ONT modem is csak IPv4-et lát
-
adise
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rajtam kivul két embert tudok aki vett és mindenkinek megy. Valoszinu a kolléga nem tudta csak hogy kell aktiválni az ilyet
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
De akkor miért van olyan telekomos akinek semmi baja?
Illetve miért van olyan,akinek upc -n sem megy?A t kiemelten szokta kezelni a "globális" problémákat. Ezért nagyon fura ,hogy ennyi idő alatt nem lett megoldva. Továbba van még más ország is ahol szintén nincs multi.
(hirtelen nem tudom milyen szolgáltatóval) -
ayrton
tag
Most 5k-ból jön ki 6 hónap gold a cdkeys-en!
-
AshaNoR
tag
EA Access előfizetés akciózva volt valaha?
-
fgo
tag
Sziasztok!
Gyerekeknek vettem egy Logitech g920 kormányt.Láma kérdés de,hogy tudom összehangolni a Xbox One X?A kormányon csak villog a fehér led és nem tudnak vele játszani? -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor jól gondolom , hogy a sima pp vásárlás nem fog így menni és ezért kell nekünk a gift card-ot kötelezően beszerezni, ha "másik" store-ban vásárolok?
-
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
PP létrehozásához nem kellenek banki adatok. Dollárt meg a magyar a fiókrol lehet küldeni...
-
törölt tag
Ha paypal -al akarok az usa store-ban fizetni, akkor ahhoz usa régiós paypal kell?
Illetve ha van magyar paypal számlám ,akkor ugyanazzal a kártyával tudok csinálni másik (usa) paypal számlát?
-
csucsu52
aktív tag
válasz
dussy
üzenetére
Szia!
Sajnos én sem tudtam megoldani fiaim szülői felügyeletes fiókján a crosspalyt. Ninvs is rá megoldás, epic saját bevallása szerint, ha 18év alatti az eredetileg regisztrált életkor, akkor 18.évéig nem fog tudni crossplayezni.
Megoldottuk úgy, hogy új fiók, szintén gyerek fiók a család alá, szülői felügyelettel, ám 1977es születési dátummal regisztráltuk, így hibátlan a crossplay.Szerencsére, mivel az epic fiókkal van összekötve minden skin és battlepass elemük is megmaradt, átment az új profilra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól látom itthon sehol nem lehet már kapni Turtle Beach Stealth 600 Wireless fejhallgatót Xbox-hoz? o.O Májusban még volt iPonban, vettem is egyet, aztán el kellett adnom, most talán lenne lehetőségem újra beszerezni, erre látom hogy sehol nem kapható. Ennyire bukta lett?
-
icemad
nagyúr
válasz
Bagan
üzenetére
Az egyik ismerősöm mobilnettel oldotta meg. Ő is kinlódott vele. Azt mondja kb 100-150 megát forgalmaz 1 óra játék. (szerintem ez kicsit sok, de elhiszem neki...) Ő vodafonos. Nem tudom ott milyen lehetőségek vannak, melyik csomag éri meg. Azt tudom, hogy valamilyen céges/flottás előfizetése van.
-
Blaise
veterán
Argentin RDR2-vel mikor lehet majd elkezdeni játszani pénteken?
-
daver88
aktív tag
2CPPY-HF3XW-DH4H2-3XDPM-X34JZ
SOTR White Shadow Band Resocource Pack
-
dussy
őstag
Fortnite 'crossplay' problémám van. A szülői felügyelettel védett fiók nem tud más platformokhoz csatlakozni, így nem tud PC-s barát ellen játszani. A neten található összes tippet és lehetséges megoldást kipróbáltam, de nem jártam sikerrel... Valakinek esetleg volt hasonló problémája? Köszi
-
Bagan
aktív tag
Telekomos nettel meg mindig nem mukodik a Forza Horizon 4! Mar azert kicsit idegesito hogy a szolgaltato nem lep semmit!

Valakinek sikerult esetleg valahogy mukodesre birni? Regebben is volt ilyen problema COD szeria alatt, de ott port nyitasokkal sikerult beallitani a routert.
Itt milyen problema lehetseges?
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass Halloween Downloads
Dead Island Riptide
Hello Neighbor XoX Enhanced
Observer
Outlast -
l.skywalker
Topikgazda
Jövő héten megjelenő játékok listája
Just Dance 2019 – 2018. október 23. [link]
Spintires: MudRunner – American Wilds Edition – 2018. október 23. [link]
Nickelodeon Kart Racers – 2018. október 23. [link]
Midnight Deluxe – 2018. október 24. [link]
Skyhill – 2018. október 24. [link]
My Hero One’s Justice – 2018. október 26. [link]
Paw Patrol: On a Roll – 2018. október 26. [link]
Project Highrise: Architect’s Edition – 2018. október 26. [link]
Red Dead Redemption II – 2018. október 26. [link] -
DaveHutt
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
-
törölt tag
Nekem is jött egy TR "játékpénz" kód:

-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ohh az IGEN!
Gratulálok! -
bandi0000
nagyúr
válasz
tothjani81
üzenetére
aktiválától/ livos vásárlástól számítódik, + hozzá adódik a meglévőhöz
-
válasz
tothjani81
üzenetére
Vásárlás napjától vagy az aktív előfizetés végétől.
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Ha veszek ea passt éveset az tárgyévre vagy vásárlástól számított 1 évig érvényes. Ugyan ez érdekelne éves goldnál is. Köszi
-
Solten
őstag
This sh*t is a good sh*t!
-
szimszonos
őstag
Ha valakinek van egy 1 hónapos trial Game Pass kódja fölösleges,vagy nem horror áron küldjön már egyet privátban.
-
icemad
nagyúr
Ma kipróbáltuk a fiaimmal az Overcooked játékot. Hát ez nagyon odab@sz.
Az egyik legjobb játék. Baromira élvezik. Csak játszani nem tudok, mert ott ugrálnak a tv előtt. 
-
törölt tag
Sziasztok!
Store-ba Maestro kártyával valahogy lehetne vásárolni ?

-
Czimby
addikt
Tréhome és Ms fog csinálni valamit vagy nyugodjunk bele, hogy FH4-ben nem lehet multizni???
-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy XO S konzolt és a kód beváltással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Az MS fiókomban beállítottam, hogy a régió/ország az Magyarország.
A kód beváltásnál (redeem.microsoft.com oldalon) a fiókomhoz tartozó email cím az stimmel, de országra United States-et ír.
Ez lehet probléma, vagy hagyhatom figyelmem kívül?
Ha fontos, akkor hol tudom megváltoztatni?Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
S esetén látványos a különbség videók alapján, X mellé már nem feltétlenül éri meg. Nem mértem stopperrel, de nem éreztem különbséget FM7 töltési időknél, és a pálya utáni reward rész is ugyanúgy szaggatott, amikor már tölti a pályát.
Szerk.: találtam videót.Amúgy a gar idő vége fele már cserélném X-ben ssd-re a hdd-t, ha lesz rá mód, az biztosan érezhető lenne. Addigra az 1 TB-os ssd-k ára is csökkenni fog.
-
törölt tag
Megérné egy külső SSD az Xbox-hoz?
(Ház+SSD) Mennyivel lenne gyorsabb a jàtékokban a töltési idő, meg az indítás? -
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratulalok! Kellenek a kodok?

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula.

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula! \o/
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nah, akkor csak megéri megosztogatni ezeket a posztokat amiket kitesz.
Grat -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Graaaat

-
cotag
senior tag
XBox One X mellé ez mehet külsőnek?
[Sony] -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az szép! Gratula!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az igen, gratula!

Ubisoft akció az 576-nál, a Crew 2 elég hamar óccó lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lol, grat.

-
Czimby
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula!

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Miért 2? Ha az első bebukik, akkor a màsodikkal korrigàlnak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most látom hogy valóban van 25-26 eur-ért BRAZIL account-hoz

...nekem nincs meg a SOTR.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IntelKiller7