Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebben az esetben kíváncsi lennék egyébként ha netes vásárlást visszaküldenek mi van.
Mert kód még csak csak megtagadható ha lekapart de itt? Mindig belépnek? Mert ugye "játék generátort" se adhatnak ki...
-
RudY
addikt
Tim Stuart
@TimDStuart
·
1 h
Congratulations to
@XboxP3
on 30 years at Microsoft! A great leader and a great friend. Thanks for everything you have done and your commitment to what we do every day. #GameChanger
-
akooos
veterán
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
Az fura, be vagy jelentkezve már xbox profillal?
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Na ilyet nem dobott fel.
Csak mondta, hogy váltsam be a kódot ha van, kaptam ugyan 2db kartonlapot, de azon nem találtam 25-karakteres kódot. úgyhogy nyomtam egy Skip-.et. Viszont így egyelőre se ingyen 1 hónap GPU, se CyberPunk bejegyzés vagy akármi.@l.skywalker
Ez az "Included with this xbox" opció konkrétan hiányzik nálam. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
Mikor bejelentkezel ott van, hogy claim. Ennyi a trükk
-
Yiggdrasil
aktív tag
Nos végül megvettem az utolsó CP-s X-et az MM-ben pár perce, kb 1 óra update meg töltő képrenyő után bent is vagyok

Abszolút noob kérdés, de kell valahogy beváltani a CP-t, vagy majd ha megjelenik akkor automatikusan megkapom erre a konzolra? -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Te kivárod a gari időt? Addigra már jelentős ám az amortizáció, nem éri meg.

-
sanyi0627
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ezért nem veszek cp bundle-t.
Más: series 1 elite is kompatibilis lesz a series x-el?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"liMiTáLt" konzol, aztán félév múlva mikor megjelenik a nextgen HA: 2 ezrenként lesznek csökkenőben szépen sorban két oldalon keresztül a CP bundle X-ek.

-
AMD Power
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint mar irtam. Ha meg valaki akar ilyet venni, irjon ram es megnezem mennyi van meg a halozatban, ebbol a verziobol.
-
Edgar2621
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az lehet hogy Te túléled, de tv, konzol, kontroller, asztal és házasság nagy valószínűséggel már nem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezen valaki beszakította a gombot? Fat-en még érintős gomb volt nem? Azt miért hagyták el amúgy? 360-on is tökre szerettem.
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebben van valami. Lassan nehezebb lesz sima gépet venni, mint valami delüx edísönt
és még a végén egy sima fekete gép lesz a drágább a használt piacon
-
persil
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Teljesen biztos.
Az 50 nem rontja a teljesitmenyed. :)
100 korul mar azt mondom tenyleg eszre lehet venni. De allitom a jatekosok fele van olyan "igenytelen" ezekre a dolgokra, hogy a 300-400 sem zavarja. -
El Gringo
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
én egy világítós Star Trek-es Borg-kockára beneveznék
-
Edgar2621
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kezd el Fifa-zni, felüdülés lesz visszatérni a COD-hoz
-
persil
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Olyan 200 alatt kulonosebben gondod nem okoz a kesleltetes.
Ha nagyon szorozni akar az ember, akkor is "eleg" ha 100.
Az 55 max az ember tudatat bantja, amugy eszre sem veszed. -
Edgar2621
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azért arra viszont az MS-nek reagálnia kell, hogy az ugyanazt a csomagot megvásárló másik személy miért jár jobban mint én, ez így nem jó marketing szvsz. Ajánlhatnának fel ilyenkor csere játékot hasonló értékben vagy valami hasonló.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fuuu az az SX ha lézerrel lenne mint a Gears-es X az nagyon nagyot ütne.

-
zbundy
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát ha a második, a one x verzió megjelenne, akkor megint megvenném és 2 féle cyberpunkos konzolom lenne itthon
beteg vagyok
-
l.skywalker
Topikgazda
Amúgy Xbox Pope csinált ilyet is, ez jobban tetszik nekem:
És One X-ből ilyet:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
philoxenia
üzenetére
Mert ez nem limitált kiadás,csak kapott plusz játékokat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker
üzenetére
[link] Nem találtam benne.

-
zbundy
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na jó feladom. Buta vagyok
De igen, tény mostanában egyre több bundle készül, így maradhat ez a tendencia, pláne ha sikeres. -
bulikavagyok
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
zbundy
üzenetére

Csak, hogy imádj

Amúgy ebből csak pár darab készült és meg lehetett nyerni valami Microsoft Bing versenyen vagy hol.
De amúgy más idők voltak azok. Az eltelt 5 évben elég sok limitált kiadás készült mind Xbox mind PS vonalon, szerintem jellemzőbb lesz, hogy kap minden felesleges játék egy saját design-al ellátott konzolt. -
zbundy
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Úgy tudom ott volt a 4. résznek 360as gépe, az 5. résznek pedig egy xbox one verziója. Egy univerzum, de két külön játék. Szóval ha jön a cyberpunk 2078 series x gép az nem ér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem akarom reklámozni magam (khm...) de az Összefoglalónak ez a része talán az egyetlen ami már kész van
- szerk: a CP-s persze nincs benne még...
https://gamepod.hu/tema/xbox_one_altalanos_tudnivalok_aktualitasok_segitse/hsz_9-9.html
Mindegyik konzolnál alul fel vannak sorolva a limitált kiadásúak.
-
zbundy
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát ha így lesz akkor kiderül, hogy én leszek a buta😁 witcher 3 is nagy siker volt náluk de egy darab gép nem jött a témában. Most a netflixes sorozat hatására megint megugrottak az eladások. Megjelent switchre is és mégse kapott ott se külön gépcsomagot.
Persze tudom én az az volt ez meg ez. De én nem hiszek a series x cyberpunk bundleben. -
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
zbundy
üzenetére
Money talks. Biztos lehetsz benne, hogy év végén még a csapvíz is Cyberpunkos lesz amikor megnyitod. Nézd meg most mi van. Már van VGA, Xbox One X, Steelseries vagy milyen füles, Seagate HDD minden anyámkínja és még fél év a játék megjelenése.
Szerintem lesz itt még Switch is CP limited, pedig arra meg sem fog jelenni

Amúgy ez nem fake, mert Xbox Pope már elkezdte a hivatalos megvalósítást és már volt Xbox nyereményjáték amin az ő design-jával lehetett gépet nyerni, jóva?

-
zbundy
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszike
-
zbundy
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is egyébként elnyomtam, hogy majd később aktiválom, sőt igazából nem is feltételeztem hogy beaktiválhatom az 1 hónapos gpu-t meglévőre. Aztán kerestem, nem találtam, de végül azt vettem észre hogy magától hozzáadta a meglévőhöz. Pedig nem csináltam semmit. Csak a cyberpunkot aktiváltam.
-
Silεncε
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak a régi fiókot használja.
De közben inkább lebeszéltem magam a gépről, jó ajánlat, de igazából nincs szükségem rá

-
zbundy
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fake az nem ér
De most komolyan mondjatok csak egy bundle csomagot ami megjelent egy előző genre aztán a következőn is kidobtak egy olyan témájú gépet. Tudtommal nincs -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én ugyanígy voltam a Destiny2-vel. 2017-es megjelenése után kisebb-nagyobb megszakításokkal játszottam vele 1 éven át, egyszer elegem lett és azóta letoltam egy valag single címet.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kapják be akkor... Ezért sem szeretek már CoD-ozni - mindig akad vmi ami miatt bosszankodhatok. Ahelyett, h kikapcsolódnék.
-
Silεncε
őstag
de rég voltam már itt

A homeolás működik még? Behúznék én is egy XOX Cyberpunk csomagot az alzától, de öcsém a régi XO-t használja, én viszont nem akarom bukni az arra megvett játékokat
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jogos, de ugye ezt sok minden befolyásol. Egy adatközpont kiesik vagy karbantartják vagy költöztetik. Ezt nem fogják az orrodra kötni ellenben pár napra elcseszi a játékot az, hogy átirányítják a kéréseket.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eddig sem voltam közelebb. Korábban nagyon ritkán ugrott fel 70 feletti értékre, ma viszont egyszer sem ment be alá.
Erre mindig odafigyeltem, mert nagyon nem mindegy az eredményesség szempontjából. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azért nem talál, mert messze vagy a data centertől. Valószínűleg a legközelebbi szerver is messze van nekünk. Amúgy az átlag európai ping is olyan 30-40ms https://gameserverping.com/cod-modern-warfare
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
De én nem akarok tizenéves PC-s csalókkal játszani! Ezért (is) vagyok konzolos.
De van más bajom is. Azt sem értem, h "fullos" nettel miért nem talál 55ms alatti meccset?! Ez legutóbb még rendben volt. Szerintem megint pihentetni fogom egy-két hónapot. -
Mardel
őstag
Sziasztok!
Vettem mtcgameről 1 éves live gold előfizetést, brazilt ami elvileg global régiós. Most szeretném rávenni a 300 Ft-os GPUt, de nem engedi, azt írja hogy más régióból van aktív előfizetésem, beszéljek a supporttal.
Valaki járt már így, mi a megoldás? -
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na igen, csak nem mindegy, mikor adod el a konzolt. Tipikus példa a Tomb Raider, szokott is mindig lenni bundle belőle. Nagyon gyorsan lemegy az ára a TR játékoknak, emiatt egy idő után már nem növeli (annyira) a gép értékét.
A másik ötletelésedre a valószínűsíthető válasz az, hogy ha már korábbról meg volt ugyanaz a játék, akkor elvileg nem szabadna újra aktiválnia azt a profilodra, hanem jeleznie kellene, hogy azt már egyszer megvetted. Legalábbis most (eddig) így működik (működött).
Lesznek még ezzel a megoldással problémái MS-nek úgy gondolom...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag Battlefield 3 Remaster készül.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez jó marketing. Van Crossplay? Van. Fullon vannak mindig a szerverek? Igen

Az többiről nem kell beszélni

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Nem beszélt senki a továbbértékesítésről, egyszer az életben élném meg, hogy valamire nem ilyen támadóan válaszolsz.
Technikai dologra gondolok, pl.:
Ha már megvan a játék, de ha az adott menüben rámegyek arra, hogy "Claim it" akkor vajon engedi és úgymond "elvész" avagy kiírja, hogy ennek a fióknak megvan már?
Ha nem érted amit írok, akkor ne is nyomj a válasz gombra

-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
A bundle játékok elvileg semmilyen formában nem továbbértékesíthetők, szóval nemigen van mit magyarázni. Az, hogy technikailag megvan rá a lehetőség, az csak egy kiskapu, de ezt hadd ne a MS magyarázza már el neked, hogy használd.
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Full random kinél jön elő. De PS4-nél ugyanez van, csak ott valakiknek 100GB az update

-
törölt tag
Tudjàtok hol vettem észre különbséget a One S és X között?
Elég megnézni a FH3-at és az FH4-et. Ugye a 3 még a One S-hez lett tervezve, míg a 4-nél màr volt X. Nem grafikailag van akkora különbség hanem jàtékdesibg szempontjàból. A 4 utàn a 3 olyan üresnek érződik versenyzés közben, míg a 4 sokkal élettel telibbnek hat. Remélem az 5 màr csak SX-re jön hogy a szemem is kisírjam majd a làtvànytól amit hoz majd. -
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Csak ezt szájbarágósan a FAQ-ba jó lenne beírnia az MS-nek." - túl friss még ez az opció. Szerintem nekik sincs válaszuk az összes kérdésre. Az is furcsa, h nekem az első bekapcsoláskor felajánlotta az egy havi GPU-t, de most már se híre, se hamva. Elvileg "mókolnom" kéne a profilokkal, h újra felajánlja - ez sem OK így. Később biztosan javítva lesz.
Más: Lassan meglesz az első 200 gigás játék!
Hallelujah! -
NoOne1976
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagy egyszerűen úgy gondolkodik az MS, hogy nem buksz semmit, nincs miért reklamálni, mert ez egy 0Ft-ba kerülő ajándék. Ha használod, örülsz, ha nem, semmi gond. Nem kell mindenáron csinálni vele valamit (pl. eladni). Ráadásul, ha többféle bundle is lesz, azt kell választani, ami érdekel vagy nincs meg, míg eddig az is szempont volt sokaknál, hogy a benne lévő kódot mennyiért tudja eladni, így a tényleges vételárat hova tudja leszorítani.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
El tudok képzelni olyan helyzetet, hogy egy több mint 100ezer forintos limitált kiadású hardvert előnyben tudok részesíteni annak ellenére, hogy a hozzá járó 10-20ezer forintos szoftver már megvan nekem. Sokkal inkább a mikéntje érdekelne a dolognak, mert a hivatalos leírásokban erről nincs szó. Nincs leírva, ezt hiányolom.
Gyanítom a válasz rém egyszerű: nem váltom akkor be és megmarad a gépen ameddig csak akarom. Ha egyszer eladom, megmarad növelvén az értékét, vagy ha belép valamikor bárki más a fiókjával az adott gépre, azé lehet.
Csak ezt szájbarágósan a FAQ-ba jó lenne beírnia az MS-nek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Madoc
üzenetére
Nincs ott ellentét, a Cdkeys az MTCGAME, a SeaGm és a többi occo hely nem Hivatalos MS partner így ők (s például itthon Muszti kolléga is gondolom) valami más forrásból tudnak beszerezni kódokat, amikből vélhetőleg az MS sem kap annyit mint a partnerek által.
Ennek van szerintem sansza hogy egyszer vége lesz...
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem láttam ilyen gépet de esetleg az ajándékozás (a Store módjához hasonlóan) ilyenkor nem lehet opció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak mondta, hogy váltsam be a kódot ha van, kaptam ugyan 2db kartonlapot, de azon nem találtam 25-karakteres kódot. úgyhogy nyomtam egy Skip-.et. Viszont így egyelőre se ingyen 1 hónap GPU, se CyberPunk bejegyzés vagy akármi.
..és erre még van pár indok

beteg vagyok

Erre mindig odafigyeltem, mert nagyon nem mindegy az eredményesség szempontjából.
IntelKiller7