Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Nekem megvan a minecdraft vásárolva...fut is nagyon frankón..csak sok mindent csináltam még számítógépen meg...és azokat valahogyan átvinni a one-ra

-
fityere
senior tag
Miért van az hogy a januári ingyenes játékhoz hitelkartyát kér, hogy regisztráljak?
-
Xirtam
veterán
válasz
medvekutya
üzenetére
De de
-
SütiGTi
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy minecraft mentés gépről nem lehet one-ra szinkronizálni?
-
Alt4Ir
tag
Sziasztok!
Szeretnék Xbox Live Gold tagságot vásárolni. A kérdésem az lenne , hogy külön van XBO-ra és X360ra is?
-
Gabor1985
tag
Nekem egy olyan kerdesem lenne ha most berakom a januári ingyenes játékot a letoltesbe az xbox.comon akkor februarba is le tudom tolteni akár a gépre?? Mert januárba már nem biztos h leszek xo kozelbe....
-
JamesHun
addikt
valahol olvastam, hogy az akciók még folytatódnak pár napig az MS nél, de xbox oldalán még sincs ott a logó az akcióhoz
most akkor folytatódnak az akciók vagy mégsem :S -
válasz
Mister_X
üzenetére
Én a bemutatáskor azt mondtam magamban, hogy ez egy nextgen játék lesz?! Repetitív sz.r, rosszabb, mint egy Assassin's Creed

Aztán kijött a játék, néztem pár rendes review-t, és meggyőzött teljesen. Nem walkthrough videókat kell nézni, hanem tesztet. Mondd azoknak, akik szidják
De szubjektiv teljesen, hogy kinek mi tetszik, nem kell sztem erről győzködni senkit. -
Def26
félisten
Mi a pöcs ez a Microsoft -nál? Újabban minden vásárlásról pdf számlát küld? Ez csak Magyarországon van? Létezik, hogy az új idióta törvénykezés miatt?
-
Mankó
veterán
Tudtok valami kihagyhatatlan mai akciorol?
-
-
JamesHun
addikt
live megint vacakol
a gold játékot akartam volna "megvenni" de a biztonsági SMS már vagy 10 perce úton van hozzámlehet galamb hozza annyira biztonságos lett?
-
gianni85
veterán
Akkor BF4 prémium bezsákolva. Kár, hogy nem lehet PS4-ről áthozni. Az ilyen hülyékből él meg az EA, mint én. Már csak a megrendelt headset-emnek kellene megérkeznie.
-
godzsy2
senior tag
Délelőtt még nem talált semmit a google erről a hibaüzenetről... most is utánakerestem és az xbox és a call of duty fórumán is többen panaszkodnak. Valaki ki akarta próbálni, hogy letörli és újratelepíti a játékot, de a sima verziót ő sem találja már a store-ban. Gondolhatod mennyire pipa lehet az illető így újévkor.

-
godzsy2
senior tag
Mi a frász van a digitálisan vásárolt CoD: Advanced Warfare-rel? Egész nap azt írja, hogy most nem lehet elindítani, köszönjük a türelmét. 0x87de2726
Pedig látszik, hogy két ismerős is játszik vele. Nekik lehet lemezen van meg.
-
gianni85
veterán
Na Titanfall megvételt elnapoltam, mivel van EA Access, ezért egyelőre elég lesz a BF4. Topiklakók akik toljátok, többség megvette a kiegészítőket/premium-ot?
jah, és BUÉK
-
vg
veterán
Úgy 10szeri próbálkozás után Mordor Test of the Wild acsi kipipálva, 38 perc alatt.

-
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
a kedvezmény mértékének írásakor karcolhatott volna vastagabban, erre gondolt a kollega

-
ForRedGlory
félisten
Androidon teljesen jo a smartglass.
-
i@lex
őstag
Sziasztok!
Nektek működik win 8.1 alatt a Smartglass? Nekem tegnap óta nem akar betölteni.
-
fityere
senior tag
Boldog uj evet !
-
woodbear
addikt
Juhú kegyetlen szétcsaptam magam

-
woodbear
addikt
Búék

-
A.tessz
senior tag
B.Ú.É.K mindenkinek!
-
Def26
félisten
buék.

-
Lefty
addikt
Boldog uj evet skacok!
-
Gabor1985
tag
B.Ú.É.K
-
Jovanny2
őstag
Boldog új évet!!

-
zzola
titán
BÚÉK!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Zseniális.

l.skywalker
IntelKiller7