Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
köszi a tisztázást!
BÚÉK mindenkinek!

-
Crazyman33
senior tag
Xbox ONE-nál csak akkor ha van Gold.Minimum egy havi Gold tagság kell a letöltéshez.
"Do you lose the games when your Gold subscription lapses?
Yes (for Xbox One) and no (for Xbox 360). On Xbox One, you lose access to Games with Gold games until you subscribe, at which point you regain access to all previously titles you "purchased" for $0.00. On Xbox 360, every game you add to your download list from Games with Gold is a permanent fixture there."BÚÉK mindenkinek!
-
anulu
félisten
gyors kérdés: ha games with gold-ban veszek egy játékot, akkor azzal csak akkor tudok játszani, amikor a gold előfizetésem aktív?
-
BUEK!
-
tibibi
őstag
B.U.É.K.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Acsikat kihagytad.

-
XFishboneHUN
senior tag
Minden fórumtársnak kegyelmekben, boldogságban, sikerekben, gazdagságban, lagban szegény, és jó Xbox játékokban gazdag új esztendőt kívánok!

-
adrian94
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek

-
Mankó
veterán
Egyik kedves ismerősöm kérdezi rajtam keresztül, hogy a digitálisan letölthető Kinect Sport Rivals is tartalmaz e magyar szinkront?Természetesen gyereknek lenne, s még a mai napra, ha igen a válasz.
Köszi -
tDr1v3r
veterán
Sok nem lehet, a dashboardhoz és a rendszerhez nem nyúlhatnak elvileg. Meg mintha szó lett volna róla hogy minden XO devkit és bárki fejleszthet rá idővel... szerintem ez hamarosan el is fog jönni, főleg hogy a BUILD-en szó volt az XO-s universal appsról is.
Meg adna is nem gyenge löketet az indie-knek, ami nem utolsó szempont...
-
Def26
félisten
Én is megvettem. Akárki akármit mond, azért voltak decemberben minden ízlést kielégítő akciók.
Most még gyorsan lemartam a tomb raider -t, meg lego movie -t, plusz egy dlc -t outlast -hoz.Flockers
Max the curse of brotherhood
metro 2033
outlast + dlc
ryse
Murdered soul suspect
tomb raider
Zombie driver ultimateEzek decemberi vásárlások, + még novemberben volt pár dolog.
-
sch_a
addikt
Én meg akkor a Tomb Raidert ajánlanám. Nem játszottam még egyik részével sem, most megvettem akciósan 4ezerért. Szerintem ennyiért nem rossz vétel, ha valaki játékot keresne.
(#31074) kidboy_46
Legjobb a maga műfajában! Ha egy kis önreklámozás belefér, én árulok egyet az aprón 12500-ért, de 11-ért is odaadom, ha érdekel valakit.

-
gianni85
veterán
óóóó hogy a büdös..... francért kellett megnéznem majornelson oldalán milyen akciók voltak fekete pénteken.
Vennék digitálisan pár cuccot, de így most már rablásnak érzem 

-
Def26
félisten
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Xbox One - hackerekhez került a fejlesztői készlet
Reméljük nem lesz belőle baj.
-
törölt tag
srácok a Forza Horizon 2 eszméletlen jó játék... nekem ez a valaha volt legjobb autós játékom.. a vezetés, a hangok, a grafika mind mind tökéletes.. !

ui: ha belekezdesz nehéz abbahagyni, kb mint a Titanfall-t
-
JamesHun
addikt
a Trónok harcás játékot megvette valaki?
Milyen?
Érdemes megvenni? -
godzsy2
senior tag
Nem tudjátok, hogy volt-e valaha olyan terv, akár csak elméleti szinten is, hogy a multiplatformos játékok multiplayer részét összehozni a két konzolon? Most, hogy mindkét gép (Xbox One és PS4) architektúrája közel megegyezik a multis játékok, mint mondjuk a CoD:AW játszható lenne? Pl. összerakhatná a két platform játékosait egy lobby-ba. Hisz az adatok, amiket a játékosok gépei egymásnak küldenek, ugye különféle változók fel tudná dolgozni mindkét gép. Ha közel azonos az architektúra, akkor ha minden változót, értéket ugyan úgy neveznek el, máris több játékos tolhatná egyszerre.
Azt mondjuk nem látom járható útnak, hogy ha nem is egyezik a két gép kódja és a szervereken lenne valami konvertáló, mert az újabb lag probléma lehet.
-
Krisz0630
senior tag
-
Krisz0630
senior tag
Alien Isolation-el ki játszik? Megér 6k-t digitálisan? Már csak ma van az akció, el kéne mennem még feltöltőkártyáért.

-
gianni85
veterán
nice. Mind1, majd kigazdálkodom. 2hét-en keresztül ingyenkávét iszok a munkahelyen 
Más kérdés... Még szeptember környékén küldtél nekem ilyen beta dash meghívót, amire jött is egy megerősítés emailben, viszont nem jött össze a magyar startkor a gépvásárlás. Ez elévülhetett, vagy valami app-ot kellene letöltenem?
-
gianni85
veterán
Mikor, és milyen akció volt? Én sajna csak karácsony előtt ugrottam vissza a One-ra. BF4 megvan Access-szel, igaz Pass még kellene (de jó, hogy PS4-re már megvettem
). titanfall-al meg szemezek, 10ezer a complete edition, ahogy nézem és számolgatok, nem jönnék máshogy jobban ki.(#31051) barca0519951
Bulikával szilveszterezel? -
Mankó
veterán
Hol látjátok, h mi a napi, mi a heti akció?
-
zzola
titán
A mai akciót le sem írom...
Valami nagy durranást vártam, erre....
-
woodbear
addikt
Smartglassról csak nekem ír hibát ha kommentelni szeretnék pl. egy acsihoz?!
Ezt írja: something went wrong, when loading this section.
Már több napja ilyen. -
gianni85
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Én is így voltam vele, aztán a felénél meg teljesen unalomba fulladt és abbahagytam.
Most meg a GTA 5 miatt mérelődök. Francért vettem meg, 360-on már végigtoltam, most meg minden egyes próbálkozásra fél óra után megunom. Szerencsére kódokat nem használtam fel, így talán jó áron el tudom még adni
-
Hegez1
csendes tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Köszi, leszedtem majd újra installáltam, de továbbra is csak trial verziót érem el. Pedig bulik alkalmával ez jó móka lehet.
A kódot nem tudom újra megadni mert azt írja már felhasznált.
Azt tudom valahol ellenőrizni, hogy a kód a fiókomhoz lett-e rendelve?
MS-nél Xbox O. támogatásnál érdemes ezt jeleznem, segítenek? -
zzola
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére

-
bobooo
addikt
Vannak itt Fifások? Fifa16-ban egy kis Magyar Bajnokság?
-> szavazzatok a Hungarian League-re csak ma vagy 4 szintet ugrottunk
[link] -
Krisz0630
senior tag
-
L_YKing
addikt
Hat sracok!
Alig birom letenni a Mordort...
Nagyon nagy jatek!! Mar csak a Ryse hianyzik

Majdnem 3 ora van benne

-
Krisz0630
senior tag
Megérnek ennyit ezek a Lego játékok (2360Ft)?
-
woodbear
addikt
Mindenki játszik?! Csak én készülök alváshoz? 4:40kor kelés...meló

-
SaJtQaC
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy a forza hub miért nem számolja a forza horizon 2 pontokat TIER-ben?

-
Nálatok működik a saját game clip megosztása Activity feedbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Boldog Új Évet minden kedves X One és leendő X One tulajnak

Én jövőre erre az egyre gyúrok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nice. Mind1, majd kigazdálkodom. 2hét-en keresztül ingyenkávét iszok a munkahelyen

). titanfall-al meg szemezek, 10ezer a complete edition, ahogy nézem és számolgatok, nem jönnék máshogy jobban ki.

na meg valamelyik lego -t.

l.skywalker
IntelKiller7