Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Van valahol még digitális játékakció? Keresgetek de kb. csak a hivatalos oldal van. Lecsúsztam a 8 ezres Mordorról, most meg nem találok ennyiért sehol.
-
plejik
addikt
Aha, olvasgattam itt vissza. Akkor a régióváltás megoldhatja a gondom? Csak melyik régióra kéne váltani? Az amerikai az jó lehet? Gondolom onnan is ugyanúgy tudok vásárolni, meg az akciókat is kihasználni?
Bocs, de ilyen gondom még nem volt.. :S Vagy adjam el a kódot egy 360 al rendelkező tulajnak?

-
plejik
addikt
Nálam meg a kód beváltás nem jó. Vettem egy 3 hónapos live előfizetést. Má a konzolon, a gépen , mindenhogy próbáltam, már az Xbox live chat felületén is jeleztem és semmi. Ők is látják, hogy jó a kód, nincs beváltva sem, de amikor rámegyek a megerősítésre "ismertelen hibával" nem engedi aktiválni.
Ahonnan vettem a kódot ott is jeleztem, egyenlőre még onnan semmi, a live - nál meg azt mondták, ha nem adnak másik kódot , akkor keresseme meg őket megint, aztán meglátják mit tudnak tenni.Valakinek esetleg volt már ilyen gondja? Amúgy a G2A.com -ról vettem, máskor is vettem már onna, éves live-ot is, egy pár napja Forza 5 kódot is, minden jó volt , de most ez nem megy. A kód PL/EU/ES régiós, tehát még annak sem kellene gondnak lennie...

-
JamesHun
addikt
valamiért nem megy tovább a store a vásárlásnál
JÁTÉK MEGVÁSÁRLÁSA
Dragon Age™: Inquisition
7 793,50 Ft áfával
Az összeget azonnal levonjuk Öntől. Pénzvisszatérítés nem lehetséges. Erre a tranzakcióra az Xbox Live használati feltételei vonatkoznak.Adja meg a számlázási adatokat
Rámegyek. visszadob utána ide mentéskor és ennyi :S
-
plejik
addikt
Skacok a microsoft live accontomnál miért nem műküdök a telefonso ellenőrzés?? Nem jól adom be a számot vagy mi?
-
Krisz0630
senior tag
Dragon Age megér ennyit? Játszott vele valaki?
-
bulikavagyok
nagyúr
A 350-400-as eladási ár akkor következhet be, ha a dollár paritásba kerül az euróval, és a forint tovább romlik az euróhoz képest. Tudom, ez kicsit összetett dolog, de a legvalószínűbb forgatókönyv véleményem szerint (ettől még persze simán történhet pont fordítva is). De igazából senki nem tudja megmondani, hogy mit hoz a holnap. Ez az első lecke az amatőr spekulánsok képzeletbeli kézikönyvében..

-
Gabor1985
tag
Valaki destiny? Meg nagyon kezdo vagyok. Tippeket segitsegeket szeretnek. Minel hamarabb szeretnem feltapolni magam... mikrofonnal lehetoleg
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
azt kicsit soknak találom, bár tény, hogy töübb elemző szerint 300 egy elég erős támasz neki, és utána nem nagyon tud megállni. Azért érdekes emrt ha tavasszal/nyár elején mennék USA-ba, akkor jobban járok, ha költőpénzt már most váltok KP-ban és nem kártyáról fogok majd fizetni odakint

-
bulikavagyok
nagyúr
Igen, de nekem mindig a közép alatt váltják vásárláskor.
Ez óriási rejtély nekem is.. Egyébként engem azért nem érint ez, mert van náluk USD alapú számlám is, és ilyenkor átvezettetem az adott összeget a forintosra. Az árfolyamról meg csak annyit, hogy középtávon szerintem simán lehet 350-400 forint körül is egy dollár.. 
-
medvekutya
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
na majd ha megint hadat üzenenünk ámerikának 👹
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
pedig 259 a deviza eladási KH-nál... no de mindegy is

-
sch_a
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Lag nálam nem szokott lenni, amin meg is lepődtem, mert tavaly PC-n játszottam és minden második meccs játszhatatlan volt. De most meg a játék indításánál kiírja, hogy az ellenfél kilépett, vagy hogy én nem tudtam csatlakozni. Sőt olyat is szokott, hogy elveszett a kapcsolat az EA-szervereivel... Online seasons meg tökéletes, szóval nem hiszem, hogy nálam van a baj. Mikor szoktál játszani? Napszakra értem.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
30 USD a Storeban nálam

-
woodbear
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
Annyiért néha ebayen is kifoghatsz.
-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
jó a szó..
meg az nba 2k15 is jöhetne -50be.. 
-
sch_a
addikt
-
pzstm
titán
USA-ban "kicsi" akció van BestBuynál
Best Buy deal: AC Unity Xbox One Bundle ($349) + Destiny + $50 gift card -
zzola
titán
Jó az ár, de az általam megszabott 5k-s határ fölé esik!
Más!
Assassin's Creed IV 4: Black Flag Xbox One - Digital Code $12.45 Region: Worldwide
Assassin's Creed Unity Xbox One - Digital Code $31.00 Region: Worldwide
Ha érdekel valakit...
-
tunkiih
őstag
A magyar felületen heti akciós (-50%) az Alien.. mondták páran tegnap hogy beakarják szerezni partyba... itt a lehetőség. Nem napi, hanem heti ahogy sok más játék is. ( Sleeping Dogs, NFL, NHL..)
Napi pedig kiemelten a Dragon Age.
pzstm: Így van, mondták páran.. én pedig mondtam hogy tuti lesz.. 1 telefon az egész.

-
dcness
csendes tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Csak neten próbáltam mert, a gép már be van csomizva a fa alá a gyerekeknek.
Az account.xbox.com-on állítottam át a régiót Us-re és ott beveszi. Ez nem gond nekem, ha utána vissza rakom magyarra és ott is megvan a játék. Mert ott vettem meg az Ea Access-t meg töltöttem fel egy 6990-es kártyát is. De itt az Us-nél látja az Ea Access-t, így gondolom akkor nem lesz gond a játékkal ott sem. De kipróbálni majd csak 24-én tudom. -
zzola
titán
Csak ma:
Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition 9 093,50 Ft
Dragon Age: Inquisition 7 793,50 FtVannakmég jó árak mától:
Alien: Isolation 5 995,00 Ft
-
JamesHun
addikt
válasz
dcness
üzenetére
a gold van amikor fél óra mire rendesen beaktiválódik
boxon is próbáltad beadni a kódot, vagy csak weben próbáltad?
AC Unity új "patch" letöltése bezakkantotta reggelre a xboxomat
97% nál ált a letöltés
5 perccel később is 97 en ált
beadtam még 1 11 mb os letöltést neki és lestoppoltattam a unity patch töltést, de a 11 mb os kocsipackot sem töltötte le, pedig annak pár mp nek kellett volna csak lennie
gépet kikapcsoltam, erre bekapcsoláskor nem volt kép csak teljes áramtalanítás után
utána persze 10 mp alatt végzett a letöltésekkelérdekes kis hiba volt
bal felső sarokba a patch letöltéseket nem kellene jeleznie? Vagy honnan tudom, hogy leszedett-e valamihez egy javítást?
-
woodbear
addikt
4000Ft a storeban aTR definitive, Alien 6000, DA 8000
-
dcness
csendes tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Most elfogadja, viszont a régiót átállítottam Us-re. Ha így beírom akkor mikor bekapcsolom a boxot és ott is át kell raknom a régiót Us-re és akkor tölti le vagy ott maradhat magyaron is? Vagy Us-el letöltőm és át rakom utána magyarra akkor látni fogom a játékot a magyar régióval?
edit: javítás
-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
jaaa. pár napja néztem akkor még 307 körül mozgott az €. jó lenne már eltakarítani ezt a kormányt.

-
B3ny00
aktív tag
most annyira nem jo usa storebol vasarolni

-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Vettem letöltőkódokat (gold tagság, Forza 5 goty, Dance central Spotlight), a gold kódot elfogadta a játékokhoz meg svc60017 hibakódot ír ki, illetve hogy próbáljam később. Találkozott valaki már ilyennel? A neten nézegettem külföldi fórumokat, de ott azt írták live tagság kell, de az nekem megvan, rendes nem Trial.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
L_YKing
üzenetére
Ez egy olyan hirdetés, hogy kapsz egy accot amivel be tudsz lépni, majd azzal letölteni a játékot.

Miután települt a gépre tudsz vele játszani.
Ennek egy apró bibije van, hogy bármikor 'elvehetik' tőled az accot ugye, mert az emailhez nem fogsz hozzáférni.Illetve az ára is borzalom drága (átszámítva 11 ezer ft). Lemezesen már 9500 ft-ért lehet aprón is találni.
-
L_YKing
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
tisztázzunk valamit... Én meg az angol.. hát hogy is mondjam: yes, no aztán kifújtam

mondjuk így annyira nem pálya... Most nézem acc-hoz van csatolva a játék...

Elkapott a hév és nem figyeltem oda -
wannnabeees
aktív tag
válasz
L_YKing
üzenetére
biztos így akarod ezt megvenni?
"This product is an unused Middle-Earth: Shadow of Mordor Xbox One Account. After your payment, you will receive unused Xbox Live account login details, which can be entered into your Xbox in order to get a full digital download of the game."
-
L_YKing
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
megbízható? Mert ez eléggé megérné -
woodbear
addikt
Ti honnan és mennyiért veszitek a live előfizut?
-
Def26
félisten
Végigvittem a Limbo -t, beleértve a secret pályát is. Most megyek vért inni, mert teljesen kikészültek az idegeim.

Csak tök nyugodtan üljetek le elé, mert különben nem fog sikerülni semmi. Iszonyat idegtépő idegesítő játék, de ha ráéreztek az ízére, könnyen meg lehet oldani a feladatokat.

-
woodbear
addikt
Holnap délelőtt kb 9-12ig aki jönne FH2 online acsikat boostolni, szóljon

-
L_YKing
addikt
Skacok azert szoljatok majd ha fifazni mentek

Mennek en is
-
L_YKing
addikt
Hat ea acces pipa

Hatalmas jatekok

Most orulok mint majom a faszanak
Plants vs zombie

Battlefield

-
takacs94
csendes tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
nagyon szépen köszi a segítséget mindjárt neki is látok a dolgoknak
amugy ZTE ruterem van méghozzá ZXDSL 931WII ha megakadok mindenképp szólók 
-
Crazyman33
senior tag
Aki tolja a Forza 5 játékot! Gyertek, van még pár hely a rajtrácson! Mindenkit örömmel várunk, nem csak profik indulnak. Szerintem én sem hagyom sokat ülni a srácokat a boxban, hehe
Szabadedzések, időmérők, majd egy 44 körös futam Spa-ban.
Nyeremények, izgalmas futamok és fair play küzdelmek! http://bit.ly/Open_Wheel_Race_Weekend -
norbi2010
őstag
Januári Games with Gold, ha volt már, bocsi.

Végre egy olyan játék, amit le is töltök.

-
Balage195
csendes tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
muszáj lesz kivárni

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
norbi2010
üzenetére
teljesen megmaradva az érdeklődés szintjén
a) Mennyibe került 20 db 1 hetes live kód?
b) Miért vettél 20 db 1 hetes live kódot? Amikor lehet kapni 3 hónaposat is ~5500 ft-értAz 'a' kérdés lehet megválaszolja majd a 'b'-t is.
Balage195 - akkor neked tuti birka türelmed van
2 megás nettel tölteni fogja vagy 45-50 órát, de utána is futni fog a konzolon ugyanennyit mert nem fogod letenni 
-
Balage195
csendes tag
Ma sikerült beszerezni Titanfall Deluxe Edition-t már csak ki kell várni hogy a 2megás nettel lehozza

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
takacs94
üzenetére
megnézed az xboxod mac címét
Ha wifin kapcsolódik az xbox a routerhez, akkor a wireless kell, ha kábelen akkor a wired.fix ip cím kiosztása
Ezután (nem tudom a routered márkáját és típusát, ezért csak kb tudom leírni) a routered beállításaiba kell menned.
Ez általában a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 címet jelenti. Természetesen ettől eltérő is lehet. Ha nem változtattál a routeren, akkor az alján vagy az egyik kis füzetben meg van adva, hogy mit kell beírnod a böngésződbe.Ha beléptél a beállításokba, akkor meg kell keresned a DHCP beállításokat.
Ez többféle helyen lehet, pár példa:
egy régebbi d-linken: "setup > lan setup > lap közpe"
egy nem olyan régi tp-linken: rögtön van "dhcp" menüpont
keresgélj a menükben
valahol ott leszA beállításai között találnod kell valami hasonlót:
DHCP IP Address Range : 100 to 199 (ilyenkor maga a teljes hálózati cím külön fentebb van leírva, ez csak az utolsó részét mutatja tehát pl jelentheti ezt is: 192.168.0.100 és 192.168.0.199)
vagy
Start IP address: 192.168.1.100 és End IP address: 192.168.1.199
a számok változhatnak természetesen, de ilyesmit találnod kell.Most válassz ki magadnak egy olyan IP címet ami nem esik ebbe a tartományba.
Például: 192.168.1.50
Fontos, hogy ugyanabban a hálózatban maradjon a kiválasztott IP-d, csak a DHCP tartományából essen ki.
Szóval a 192.168.2.50 ugyan kiesik a tartományból, de más hálózatba is kerül. Figyelj arra, hogy az eleje is stimmeljen.A DHCP menüpont környékén lesz egy olyan almenü, hogy "address reservation", vagy "dhcp reservation"...valami ilyesmi.
Vagy egy gomb lesz ott ami valami ilyesmi "add new", vagy rögtön tudsz írkálni.
Bárhogy is legyen 2 vagy 3 dolgot kérhet a rendszer.
Számítógép neve: ide bármit megadhatsz, csak hogy később tudd, hogy melyik gépről van szó
IP address: mi legyen az IP cím amit fixen megadsz neki (192.168.1.50)
MAC address: ide kell beírnod szépen az xbox one mac címét, amit a legelején kinéztéldmz-be rakás
Ezt a menüpontot is meg kell találnod.
Ilyen helyeken érdemes keresgélni:
Advanced > Firewall & DMZ
Forwarding > DMZKét dolgot kell beállítanod. Az első, hogy engedélyezve (enable) legyen.
A másik pedig, hogy melyik IP cím legyen kirakva DMZ-be. Ide azt az IP címet kell megadnod, amit korábban fixen adtál az xboxnak. (példánknál maradva 192.168.1.50)A végén elmented a változásokat és rebootolod a routert, hogy érvényesüljenek.
szerk: ha leírod a routered márkáját (tp-link, d-link, linksys, cisco, asus....) és a típusát (wr3600, dir-600, wrt54gl...) akkor pontosabb leírást tudok adni. Esetlegesen skypeon végig tudlak vezetni a dolgokon képernyőmegosztással.
-
Lefty
addikt
válasz
Cavalera
üzenetére
Igazából itt mindegy mit választasz, UK vagy USA mondjuk, én sem értem itt miért nincs Hungary. Viszont később a beállításoknál, setup után már ott lesz Hungary, mint Location, át lehet majd állítani.
(#29805) ali75
Próbálj meg egy cache törlést, hátha segít. Bekapcsolás után, tartsd az ujjad addig a bekapcsoló gombon, amíg ki nem kapcsol a gép. -
Zjunior
veterán
Kinect Rivals akkor megéri?
Nagyon Fun?
-
ali75
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ma bekapcsoltam a konzolt és érdekes látvány fogadott! Nem tisztán és nagyban jött be a konzol üdvözlő szövege és kezdő képernyője,hanem kicsiben elmosódva mint mikor pl.:laptopon képernyő felbontást váltana az ember!!!Aztán ki-be kapcsolás után ismét ez.Majd a HDMI-kábelt átdugtam egy másik csatlakozóba a tv-n és akkor már jó volt a kép! Viszont Fifa 15-el játszottam utána de szaggatott a játék az emberek mozgása remegős szaggatott lett!A játék menüjében történő mozgás pedig lassú!Teljesen belassúlt!Találkozott már valaki ilyen dologgal???Vagy mi lehet a gond??? Köszi a segítséget
-
norbi2010
őstag
Vettem még szeptemberben 20db 1 hetes live kódot, amiből 5-öt használtam el, aztán kiderült hogy többet nem is lehet egy account-tal használni, szóval maradt 15. Mivel úgyis itt az ünnepek, gondoltam elosztom, szóval ha valakinek kell, akkor írjon egy üzenetet.

-
takacs94
csendes tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
egykis útmutatót tudnál nekem tanácsolni?
mert nekem eléggé bonyolult volt ez igy első hallásra -
takacs94
csendes tag
múltkor már írtam ezzel kapcsolatba de azóta se változott semmi és már kezd idegeimre menni hogy ennyit kell szarakodnom egy live al
portokat forwardoltam NAT type ot open re raktam de egyszerüen sehogyse akar menni a forza horizon 2 tőbe az online valami tanácsot adjatok mert már felrobbanok
cod aw be is error t ir pillanatnyilag a szerverre. nem hittem volna ennyit kell nyüglődni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A G2A -ról meg basznak válaszolni..már elnézést a kifejezésért..

)

Most már csak annyit kérnék, hogy rakasd már be légy szíves a US Store-ba is, mert így nem tudom megvenni! 
meg az nba 2k15 is jöhetne -50be.. 

l.skywalker
IntelKiller7