Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
zzola
üzenetére
Nem all digital, de S-t igen. Nagyon tv függő(azon belül is milyen panel van benne + software rásegítés), de speciel a 4k tv-men elég fluid, akadásmentes képet ad az S, olyan játékok esetén is, mint a legújabb tomb raiderek(bár a Shadow akadt eleinte drop, menü megnyitásakor ingame, amíg el nem érte az üzemi hőmérsékletet a box) vagy AC-k. Azt, hogy most nem natív 4k, nem fogod észrevenni 3+ méterről 110-120cm képátló esetén. Ha újonnan veszel konzolt, most 100 ezer alatt elég BB az X, alkalmi játékokra tökéletesen elég az S is.
-
HUmenetke
tag
válasz
zzola
üzenetére
Az öcsémnek vettem egy all digitalt, 1-2 napig próbálgattuk egy LG OLED55B8-on, szerintem teljesen jó volt. Nyilván a kép szőrösebb volt, mint az X-en (BFV-ben), de egyáltalán nem rossz, kb 2 méterről nézve. Ha az alacsony (720p) felbontás nem zavar zsigerből, szerintem nem lesz vele baj
-
banderasz77
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
zzola
üzenetére
Az nem része a hivatalos bundle-nak. A hivatalos csomagban csak ezek vannak:
- egyedi festésű konzol
- egyedi festésű kontroller
- vertical stand
- Gears of War Ultimate Edition digitális játékkód
- Gears of War 2 digitális játékkód
- Gears of War 3 digitális játékkód
- Gears 5 Ultimate és Gears of War 4 játékkód (2 játék 1 kódon) -
Def26
félisten
válasz
zzola
üzenetére
És ebben ilyen alsógatyákat lehet nyerni, vagy mi az oldalt?
gondolom az most valami divatos játék, ha ez a koma akit megvett a ms ennyi néző előtt ezt tolja.közben rákerestem. Hát, számomra elképzelhetetlen, hogy ilyen játéknak ekkora sikere legyen.
Én nem is nagyon hallottam róla, hogy létezik. vagyis de, néha beleszaladtam egy egy termékbe amin ez a felirat van amikor a wish -ről rendelek ezt azt. -
pzstm
titán
válasz
zzola
üzenetére
ez sokkal inkább platformnak szól.
Ha Box alatt pedig Xbox-ra mint szlgáltatásra gondolsz akkor jogos.
Ninja PC-n fogja szerintem streamelni a HALO-t (akár boxon is kicsit), és majd mindenki nézi ahogy Xbo appot indítja el, jelentkezik be.

Crossplay-el meg totál mindegy lesz MS-nek hogy Te PC-ről vagy Box-ról tolod. MAjd Ninja meg sorsolgatja a Gamepassokat/ultimate passokat. PArtyba hívja embereket stb....
-
mcwolf79
veterán
-
bilon73
aktív tag
válasz
zzola
üzenetére
na ezért akar minden gyerek ps-t.
nem azért mert a ps jó/jobb, hanem azért, mert a ps-en tudnak multizni.
és ha egy osztályban több ps-es van, akkor az lesz a menő, és mindenki azt akar, mert nem akarnak kimaradni a közös játékból.
mert hiába van fifa pl mindkét platformon, a gyerek nem fifázni akar, hanem a többiekkel játszani, és ha többieknek ps-e van, neki meg boxa, akkor kiszorul a közösségből. ez nem ps vs box p.csméregetés…
és mivel a micro ezt a generációt elcseszte, ezért több játékos van ps-en és a gyerek játszani akar, ráadásul multit mert az a divat...így ps-t akar.
nálunk pont fordítva van. én vettem boxot a forza miatt, a gyerek osztálytársainak is boxa ban, így ezzel nem volt gond, ráadásul most fortnite van, amit laptoról tol, és gamer pc-ért sír, mert az i7-es 2gb-s videokaris dell nem hoz olyan fps-t, és kell, mert az "iminek szuper az fps-e, neki meg nem annyira szuper...itt persze megállj van, és jó az...
ellenben
én meg mennék át ps-re mert bár a forza nagyon jó, de amivel játszom játékokat annak a multijában alig van játékos boxon ellenben ps-en több.elég csak ránézni a twitch-re hogy hányan streamelnek ps-ről és hányan box-ról.
ettől még jó az xbox. csak vásárlás előtt meg kell nézni ki mit akar. nem csak játékokat, hanem azt is, ha multizni akar, akkor vannak-e játékosok...
-
Chaser
legenda
válasz
zzola
üzenetére
megint csak a szubjektivitás, engem nem érdekel a multi, téged igen, na bummm, lehet 10 emberből 8-at is érdekel, de az engem nem érint ( :
örvendetes, h érkezik az ea, itt meg mávan'
engem az sem érdekelne, ha rajtam kívül max 10-en használnának xboxot, az én játékélményem nem lenne rosszabb ( :
attól, h pl 5x annyi embernek van ps-e mint xboxa, számomra 1ft-tal nem ér kevesebbet a box, de a ps se 1 ft-tal se többet
neked megfelel, csapassad
a szuper karakter fejlődös, keressük meg az utolsó eldugott kis sz@rt is típusú játékok sem hatnak meg, kikapcsolódni akarok, élvezni a látványt - szétlőni a kib@szott alienek fejét, meg 300-zal bevenni a kanyarokat forzában, nácikat ledarálni, meg ilyen rengeteg sok intellektust igénylő játékot ((( : - , de akinek az kell megértem, ettől sem lesz jobb v rosszabb a box/ps
ha multi, akkor q3 a dm17-es pályán, only railgun felállásban, 10-15 olyan szerencsétlennel mint én, és nem a quake live, hanem az eredeti 1999-es quake 3, nekem az a multi, ami most megy az max bohóckodás kategória nálam, de az meg az én bajom
azt is megértem aki képes 15-20e ft-okat kiadni egy játékért, akár havonta is - igazából nem értem meg ( : -, én élvezem h "apróért" mindennel tudok játszani ami érdekel, most már 2021 végéig, több nem is kell
ha kapnék grátisz egy ps-t, felkerülne a "fehér" mellé a szekrény tetejére
valószínűleg nem sok minden érdekelne tőlük, max a kontrollert tesztelném jobb/rosszabb-e mint box-nál____
"A Project Scarlett kódnéven futó Xbox a következő év végére érkezik, méghozzá az ünnepi szezonra, a nyitócím pedig a Halo Infinite lesz."
ezt most láttam ph-s hírben, lehet akkor mégis eltaláltuk páran az új vas érkezését - már ha ez tekinthető hivatalos infonak -___
fekete vs fehér témában, a fehérnél a br résznél a fekete csík sztem nagyon feldobja a gépet, a venti nyílást tüntetném el a tetejéről, az x a fehér meleltt mellett kommerszebbnek hat számomra, hűtési megoldása viszont biztosan jobb
fekete bútoron vannak, az x beleolvad, a fehér az kicsit világított belőle, de teccett' ( : -
Sumptuous
senior tag
válasz
zzola
üzenetére
Gyanus is volt egy kicsit.. Ez már nagyon off, de esetleg tudsz ájánlani konkrét típust, ami megfelelő lenne? Esetleg egy másik topikot, ahol megkérdezhetném?
Tv-ben nem mozgok otthonosan..@StLui: Hát ez szomorú.. manapság már minden csak a marketing, a tudás meg elmarad

-
keIdor
titán
válasz
zzola
üzenetére
Nagyon félreértettél, egyáltalán nem fáj, sőt, gyűljenek csak a tapasztalatok. Viszont irreálisan túl vannak árazva, kihasználni csak a sebességét lehet, a tudását nem. (RT, DLSS)
Több helyen olvastam már, hogy mások szerint gyenge a két konzol, mert valakinek ez kevés látvány ügyileg. Ez a videó pont azt mutatja, ez mekkora tévedés.Jöhet privátban akkor, hogy hol van raktáron 2080Ti.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
zzola
üzenetére
Azért olyan sok helyen már nem kapható. Én utoljára boltban tavaly karácsonykor láttam egy Kinect Bundle-t - azóta csak refurbokat. És ez itthon Magyarországon. Hivatalosan 2016 április óta nem gyártják, nem hiszem, hogy 2 és fél évig még ennyi lenne beragadva raktárra...
-
Thusor
őstag
-
Dreimus
senior tag
-
NyMRooD
addikt
válasz
zzola
üzenetére
Igen, ezért is írtam le, hogy azóta a slim drágult és mint (#156608) bulikavagyok kijavított idén inkább 15-20k a különbség (bár néha akciósan azért szerintem kisebb). Nem értem egyébként, hogy miért nyomta meg ennyivel a Sony, csak a forint gyengülésre nem fogható, mert xone s nem követte le, de mind1, ez a másik topikba való inkább.
-
-
zzola
titán
válasz
zzola
üzenetére
Amazon.de törölte a Sennheiser füles rendelést..
"Guten Tag,
Sie hatten folgende(n) Artikel bestellt:
--------------------------------------------------------------------------
Sennheiser Kopfhörer GSP 302 schwarz
--------------------------------------------------------------------------Die genannten Artikel wurden von uns auf der Website irrtümlich mit einem falschen Preis ausgezeichnet. Wir mussten sie daher aus Ihrer Bestellung stornieren. Selbstverständlich werden Ihnen stornierte Artikel nicht in Rechnung gestellt. Sollte eine Belastung bereits erfolgt sein, erhalten Sie eine automatische Rückerstattung.
Wir bitten um Ihr Verständnis - vielleicht haben Sie sich ja schon selbst über den ungewöhnlichen Preis gewundert.
Laut unseren AGB kommt der Kaufvertrag über ein Produkt immer erst mit Absenden der Versandbestätigungs-E-Mail zustande. Hilfsweise erklären wir jedoch die Anfechtung wegen Irrtums.
Bei Interesse bitten wir um Neubestellung der genannten Artikel, sofern verfügbar.
Wir entschuldigen uns für den Fehler und danken für Ihr Verständnis.
(Dies ist eine automatisch versendete E-Mail. Bitte antworten Sie nicht auf dieses Schreiben, da die E-Mail-Adresse nur zum Versenden, nicht aber zum Empfang von E-Mails eingerichtet ist.)
Freundliche Grüße
Kundenservice Amazon.de
http://www.amazon.deImpressum: www.amazon.de/impressum"
-
Cyrin
addikt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
zzola
üzenetére
Vegulis erre a megoldasra is a magyarok jottek ra nem? Bar lehet, hogy valami angliaban elo magyar jott ra..
Egyebkent benne vagyok amerikai gamer csoportokban. Latnad mit letudnak muvelni centekert... nem pedig azert, hogy pl 30 helyett 15 ert vegyek a forzat.. azert lehet olnenek is.
-
Czimby
addikt
válasz
zzola
üzenetére
Ha a kelet európai országokban nem nyugat európai árakon lennének a játékok nem menne a szarrágás. 4* ekkora fizuból nem lenne gond megvenni a 20e vagy most már inkább az fölötti játékokat.
Két lehetőség marad, vagy nem játszol vagy próbálsz ügyeskedni.
Az EULA egyértelmű, de az árazáson igazíthazna MS mint pl Argentína, Törökország, Szingapúr ahol érdekes módon tudják jó áron adni a játékokat.
-
-
jeni
félisten
válasz
zzola
üzenetére
így én is próbáltam igaz Win 10 Home de ennek semmi köze hozzá,és egyszerűen onnan kidob ha ki akarnám választani az Atmos hangzást.
cehaeries
Rig600 esetében meg ingyen lenne az Atmos?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zzola
üzenetére
Hát.. Nem tudom, Én ezt kipróbáltam, nem vettem észre különbséget.
Ami 4K 60 fps volt, az 1080p-ben is 60 fps volt, és ahol 4K-ban izzott a gép, ott 1080p-ben is.. Direkt kérdeztem is annó, hogy ez mennyire normális... És ugye elméletileg ami olyan játék, azt ugyan úgy 4K-ban rendeleli le, és utána downscale-el 1080p-re.
Amire van enhanced patch, ott számít, ahol nincs, max néhol van nagyobb játékon belüli felbontás, bár szerintem ilyen meg nincs..
Ellocsoltam erre pár hetet amikor megvolt a gép, hogy váltottam felbontást, sőt még ki is kapcsoltam a 4K-t a boxon, semmi különbséget nem vettem észre.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
Nekem sem ad semmi pluszt (TB 500X-szel), pedig a fentebb linkelt oldalról 7-ből 4 játékkal kipróbáltam. Még megvárom az új TR-t, utána pedig uninstall valószínűleg. Addig pont kitart a trial.
-
RudY
addikt
-
-
válasz
zzola
üzenetére
Jah... PC-n nekem sem engedi a Logira... kíváncsi lennék Plantra engedi e, bár elvileg ahhoz ezt adják, szóval kéne neki.
De minden másra engedi általában... digit meg sima analog fejesre is. Nálam.
Pl sima digi outra ilyen, ott van:
A G933-ra meg nem engedi.
Szeritem azért mert alapból 7.1-es megoldásnak ismeri föl, így feleslegesnek tartja?
Vagy a Logi direkt nem engedi... meh.De PC-n amúgyis az a jó szoftver ami direkte Logira optimalizált... a BF pl ilyen. És eszméletlen jól szól, téreben is, Atmos nélkül is.

Amúgy énis usánkából vettem anno, több pénzt nem is ér.

-
válasz
zzola
üzenetére
Akkor ott még valami nem stimmel... amúgy a felső headphone opciónál kéne legyen egy olyan hogy Stereo/Surround/Atmos Surround... és alatta bepipálni, hogy HDMI és Optikai esetén is legyen ez a mód.
Utána müxik.

De amúgy mint fentebb már írtam nem nagy durranás annyira...
Ha mindkét app fent van ilyen lesz e...
-
jeni
félisten
válasz
zzola
üzenetére
Xbox Game Pass
ezen oldalon kapott kód alapján aktiváltam és a Microsoft oldalán ellenőriztem,lévén írtátok,hogy az ismétlődő számlázását érdemes kikapcsolni. az oldalra fellépve igen ott virított a következő alkalommal való kiszámlázási értesítés!
ezt kikapcsoltam és a lejárati dátuma nem 1 hónap hanem 2 vagyis november végéig lesz jó. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem is nagyon hallottam róla, hogy létezik. vagyis de, néha beleszaladtam egy egy termékbe amin ez a felirat van amikor a wish -ről rendelek ezt azt.

köszi az infót. Akkor még várunk.

A response time, a HDMI FreeSync és az ára viszont jó

l.skywalker
IntelKiller7