Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Magyar bolti Gold ajánlat, egész elfogadható
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok!
Az EA Acces-t hogy kell megosztani?
Home-olás ok...a Gold az műxik de az Acces az nem...nem látja a játékokat!
ott az én profiommal kell bejelentkzeni?
Vagy hogy van ez ?
Előre is köszi
-
Knobber
aktív tag
No... Beléptem én is a klubba, egy Refurbished Xbox ONE-al.
-
eeXaa
addikt
Elite bundle-t vettem... lehet azzal jár... a credit cardom meg volt adva, de aszonta hogy free... azért csodálkozok, hogy ott van mellette a 14 napos is....
ill. nem találok az automata renew membership re kikapcsolást, csak olyan módot hogy cancel membership vagy valami ilyesmi... ki kell várnom a megfelelő időt, és mondjuk 1 nappal előtte cancel-elni? -
eeXaa
addikt
Lehetséges hogy ùj konzol vásárlása esetén kapok 1 hónap ingyen gold-ot? ...azért furcsállom mert egy 14 napos trial kódot is kaptam mellé..
-
negyven2
nagyúr
Nos a Red Dead Redemption szép dolog, hogy kijött, de hogy a legutolsó update-el érkező hibákat még most sem javította ki a Rockstar (sőt el se ismerik, hogy ilyen lenne, pláne, hogy nem az ő hibájukból), az már nevetséges.
Maga az alapjáték jó, de a multis része az szinte csak privátban működik (de van, hogy ott se).
Az Undead Nightmare DLC meg végkép játszhatatlan, köszönhetően annak, hogy a legutolsó patch óta eltűnnek az npc-k és az élőhallokat fejei. Így pl a városvédéseket, sem lehet megcsinálni. Elküldtem ezeket a videókat a Rockstarnak de ők csak egy sablon szöveget küldtek vissza, hogy a netem vacak (egy single játéknál???), nyissak portokat, töröljem a gyorsítótártat és a legutolsó update-et, szedjem le az legutolsó Xbox 360-as update-et, vagy frissítsem a Windows-t (
).Mondjuk ahogy olvastam a multis hiba mindenkit, az Undead Nightmare hiba főleg csak a GoTY tulajokat érinti.
-
Baltazár123
őstag
görgess le, ott van a menü

-
eeXaa
addikt
Felhomályosítana valaki hogy jelen pillanatban hány játék ingyenes a goldal?
A banner sagát látom, ami nem vagyok biztos hogy xo game, meg a the crew-t, a r6v2 meg 360-ra. ...ennyi lenne? -
kerti008
aktív tag
Na belefutottam abba hogy az IP cimem meg a PayPal accountom nem egy orszagban van. A CDKeys irt egy levelet hogy kuldjek igazolvanyt utlevelet stb. Visszairtam Nekik bocs de par dollarert azert ezt nem szeretnem elkuldeni Nekik meg kitakarva sem. Valaszoltak hogy ez a szabaly Naluk es hogy torlik a rendelesemet. 30 perc alatt jott a level a PayPal-tol a refundrol.

A nap jo hire: sikeresen megvaltoztattam az XBO regiomat a jelenlegi lakohelyemre a support segitsegevel.
Igaz 45 percet chat-eltunk angolul. Raadasul az eves gold ujraindult es kaptam 7 napot ingyen.........
-
StLui
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Néhány, az is lehet csak 1 vagy 2 embernek az a heppje, hogy micsoda dolog filléreskedni, még ha az több ezer forint is, ő miattuk lett az egyéb lehetőségek megbeszélése is tiltva, sikerült elérniük, hogy azóta kb érdektelen a hsz-ek 80%-a, mert ezerszer kibeszélt témák ismétlődnek javarészt
-
adalbert1
veterán
válasz
Czimby
üzenetére
Jaja, én is várom, remélem a régi feelinget fogja hozni valamennyire - közben egy sziami nevű 0 napos regtől kaptam egy kb. olyan tartalmú privátot, hogy:
"Szerinted ki a sz.rt érdekel, hogy hol mennyiért mit veszel, kiméld meg a topicot ettől te barom"
Kedves sziami, ha már a valódi nicked nem mered felvállalni:
Azért osztom meg, hogy ha valamit olcsón találok, hogy más is jó áron meg tudja vásárolni, szerintem ezzel segítek nekik - ha ennyit nem tudsz megérteni, akkor sajnálom, hogy ennyire felhígult a prohardver az elmúlt években, szerintem ez van legalább annyira érdekes, mint az, hogy jajj ez a játék csak 29 fps-sel fut... -
oriic
HÁZIGAZDA
Red Dead Redemption Xbox One vs Xbox 360 Gameplay Frame-Rate Test
Betonstabíl 30FPS, jobban fut mint X360-on.
-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én gondolkoztam az előrendelésen, viszont úgy döntöttem, hogy inkább megvárok pár review-t - habár annyira nem volt drága a digitális változat sem (8k - legalábbis az átlagos játékárakhoz viszonyítva) - így lehet, hogy jövő héten ígyis-úgyis behúzom.
Ja, a game.co.uk-n a Halo 5: Guardians Limited Edition 14.99 font jelenleg, ennyiért úgy voltam, hogy megéri kipróbálni - ezen kívül még a Doom sincs rossz áron, 24.99 font. -
ImpersonatoR
addikt
Na mi van a Carmageddon: Max Damage -el nem ma kellett volna megjelenjen? Milyen lett próbálta mar vki?
-
Jovanny2
őstag
válasz
üzenetére
Én csak remélni merem, hogy jobbak, mint pár éve voltak, amikor még hőlégfúvóval "javítottak" 360-akat, aztán amikor nem sikerült, azt mondták, bocs, nem javítható. Egyet szétszedtünk, és a proci körül le voltak fújva az SMD alkatrészek.
Microsoft nagyon horror áron javít vajon garin kívül, javít egyáltalán? -
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel:
Battlefield 1 Alpha PS4/Xbox One/PC Graphics Comparison/Frame-Rate Test(YT videó)
-
törölt tag
Van egy első szériás (még Bécsből hazamentett) XO-m amit tavaly nyugdíjaztam és helyette egy Elitet használok. Szintén családon belül van egy Halo-Edition az én acc-ommal homeolva.
Most szerettem volna életet lehelni a régi gépbe, de hiába jelentkezem be az acc-ommal (a másik két gépen nyilván nem vagyok bejelentkezve) rögtön oprendszert szeretne frissíteni, de fél órája nem sikerül neki "valamilyen hibát" talált. Így viszont nem megy a letöltött játékaim jó része, sőt az azóta letöltötteket sem tudom ide "áttölteni"
Mi lehet a gond? A Live működik, mert a másik két gépről simán elérem. Már az Elite-ről le is töröltem a komplett accountomat, de továbbra sincs változás...

Mit csináljak?
-
Jovanny2
őstag
Neked is az internetes szösszenetet. Az azért lejött az eredeti jozzászólásból, hogy ugyanott van? Vagy csak nekem? Mindegy, a Move biztosan jobb Skype-ra.

@madoc: én a Joy Ride-ot próbáltam tegnapelőtt, az jó volt, de tegnap is frissített. Este megnézem az RDR-t
, és mondom mi a helyzet, ha fenn leszel. -
Madoc
veterán
Prev. Dash-el rendelkezők!!: Másnak se mennek a 360-as játékok vagy csak nekem? A játék elindításakor kiirja hogy disconnected xbox live és nem indul el. Se a RDR se a Joy ride.
-
Def26
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én is használtam kinectel a skype -ot (rokonok, anyós kapcsolattartás stb). A legjobb funkció az volt szerintem, hogy követett a szobában. Próbáld ki, hogy kicsit jobbra balra mászkálsz miközben beszélsz és enyhén követ/ki be zoomol a kamera.
Játékokra szerintem egy nagy szar volt, semmivel sem éreztem különbséget mint a 360 -as kinect. Mára ez be be is bizonyosodott, mert a userek sem rajonganak érte. Gyerekeknek talán jó lenne, de semmi több. Talán majd az xbox scorpio.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jovanny2: Kár lett volna ezt magadba tartani.

-
Baltazár123
őstag
Internet előfizetés ugyanaz. Ugyanarról a helyről megy, mint korábban a logitech skype célgép. Az valóban lehet elméletben, hogy jobb az XO wifi antennája és az is közre játszik, de ezt nehéz lenne pontosan letesztelni. Ráadásul ez semmit nem von le abból, hogy jobb a kép hasonló infrastuktúra mellett.
A másik, hogy nem csak az én véleményem. Mondjuk 2 olyan ismerősöm van csak, akinél tudom, hogy van XO + kinect, ők szintén dícsérik. Fórumokon szintén sok dícséretet olvastam a kiváló képminőségről.
Komolyabb, összefogaló tesztet én nem találtam, pedig gugliztam elég sokat utána. Lehet, hogy eléggé kis célterület ez (még), bár remélhetően egyre többen rájönnek, hogy milyen praktikus dolog is ez. Nyilván nem helyettisíti a személyes jelenlétet, de egy profi, tv-re kötött skype nagyon élménydússá teszi az egész beszélgetést. A látvány miatt, hogy láthatjuk egymást és amit megfigyeltem, hogy nagyon fontos a jó képminőség. Sokan talán azért dobják a videotelefonálást, mert szemcsés és élvezhetetlen a kép. Nagyon sokat számít az élményben egy profi skype rendszer és az XO + kinect az.
A másik dolog, hogy már a logitech-et is azért vettem, mert marhára idegesítő tud lenni, amikor mondjuk laptopról + külső kamera toltam és minden alkalommal kivinni a gépet a nappaliba csatlakoztatni stb. Nem nagy dolog persze, de meguntam, hogy mindig ez a rituálé, akárhányszor videotelefonálni akartunk és inkább a célgép. Kicsit lustaság is persze, de tényleg macerás állandóan a laptopot vinni ki-be.
-
daytonka1
tag
Hi. Csatlakoztattam a setop boxot az xbox onehoz a beállításoknál lec wats tv a kép bejön next nem megy tovább?
-
Def26
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
A jobb kép lehet az internet minősége miatt is.
-
Lefty
addikt
A red dead redemption tok jo, siman jo a grafika ahhoz kepest, hogy 6 eves. A watch dogs nem nez ki igy.
-
Baltazár123
őstag
válasz
modflow
üzenetére
Kevés játék van rá, valóban és mintha a MS sem nagyon erőltetné a dolgot. Én elsősorban a skype miatt vettem. Nagyon jó a skype a kinect-en. Eddig a legjobb kamera megoldás, amit én láttam. Nem azt mondom, hogy nem létezik jobb, de én még nem futottam össze ennél jobbal, pedig elég sok rokonnal és ismerőssel skype-on tartjuk a kapcsolatot és tudom, hogy mit használnak.
Valamiért nem nagyon elterjedt ez a video telefonálás, pedig valóban nagyon jó, ha személyesen nem tudunk menni mindig és mindenki mondja, milyen kiváló képet lát tőlünk. Korábban is volt a nappaliban egy elég komoly logitech skype célgép, amit elajándékoztam most már, mert mindenki mondta, hogy mennyivel jobb a kép van mióta az XO-t használtuk.
-
melan
senior tag
Ha nem a gyerek szülinapi ajándéka lenne, akkor én is ezt tettem volna - bár még most ismerkedem az xbox-al, én PC-n toltam míg toltam. Szegényt nem akartam az üzleti fogásokkal csigázni, még csak 9 éves...

Az Elite ma spéci akcióban van, 116990-ről van "leárazva" 144990-re
A hülyének is megéri 
-
modflow
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ez mondjuk jónak tűnik, de ennyiért beruházni egy Kinect-be.... hát nem biztos hogy jó ötlet.
Csak a gyerekek miatt gondoltam. Ha több lenne, akkor még ok, de ezt a párat elég hamar meg lehet unni.

-
Lefty
addikt
Elvileg mar megy a read dead, nekem mar telepul. Es jelenle mg minden multiplayer pack ingyenes hozza.
-
strcpy
tag
Evopoints: Pár napja vettem 300 dél-afrikai rand értékű ajándékkártyát az evopoints.co.za-ról. Korrektek és gyorsak voltak, dollárban fizettem és így olcsóbban kijött, mintha a bankom végezte volna a HUF-ZAR váltást.
Ami zavaró volt,az a PayPal hiánya, és hogy a kártyaadatokat az oldal saját formján kellett megadni. Emiatt javasolt netkártya vagy prepaid bankkártya (pl. Revolut) használata.Btw, Revolut másnak sem enged újabban MasterCard-ot hozzáadni? "Credit cards are not accepted" hibaüzenetet dob, de Maestro-val meg működik...
UPDATE: Ja, hogy Maestro debit card-nak számít. Csak azért fura mert pár hónapja még zökkenőmentesen töltöttem fel a kártyát MC-dal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
strcpy
tag
válasz
I3ence
üzenetére
Végül alap Far Cry 4 lett. Viszont Wolfenstein helyett Witcher 3 lesz a befutó.
@orichalcos: Pont a poszt előtt egy órával vettem meg az Unravel-t.
EA Access tagként azért megpróbáltam visszasírni az árát, hiába.
@desolator: Köszi! Ennyiért behúztam. Ha euró helyett fontban veszed, spórolsz további 100 forintot.

-
Baltazár123
őstag
válasz
modflow
üzenetére
A kinect sportot annyira szeretik a gyerekek, hogy szinte naponta, rituálé szerűen le kell nyomni egy foci-tenisz-falmászás-szabadon választott gyakorlatot

1 hete le volt nagyon árazva a commander cherry és a gyerekek annyira imádják szintén, hogy el nem tudom mondani. Mindenféle pózokat kell felvenni, azt rögzíti a kinect és azon kell tovább ugrálni. mindig veszekednek, ki ugrál és ki pózol.
Sajnos tényleg nem nagy a kínálat, de a microsoft oldalon rá lehet keresni a kinect-re.
-
desolator
senior tag
2.47 Euro a az Assassin Unity a cdkeys-en!
Nem vettem még itt soha játékot de ennyiért megvenném nagyon. Csak az a kérdésem, hogy ez magyar profil alól fog menni? Csak mert úgy látom, hogy a régiója USA.
szerk: Most látom, hogy "worldwide" a régió. Akkor meg is veszem

-
modflow
veterán
válasz
istvankeresz
üzenetére
Hát ez nem túl sok. De köszi.
-
melan
senior tag
Hamarosan belépek a klubba én is egy 500Gb-os változattal. Nem mertem tovább várni, annyira kifutóban van a "sima" One. Sajnos az ünnepi 1Tb-os csomagról már lecsúsztam, most ugyanannyiért (99erzes) kapom az 500Gb-os változatot... Sebaj, majd az 1T-s vinyóval pótolom majd a hiányt, ha kell... Ha nem 9 éves lenne a gyerkőc, akkor az Elite-ot lett volna érdemes most venni, na de első konzolnak több is mint elég ez is

-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem igazán értem, hogy ebben a generációban miért szorult ennyire háttérbe a Kincet - oké, már nem annyira divat a mozgásérzékelésre épülő játék, mint mikor a Wii megjelent (és erre az MS és a Sony is elkezdett a saját megoldásán dolgozni), viszont itt technikailag sokkal jobb a szenzor, mint 360-on volt, kár, hogy nem készítenek rá több játékot.

-
Czimby
addikt
Quantum Break-et hol lehet most a legolcsóbban rizikó menetesen beszerezni?
-
parandroid
félisten
válasz
istvankeresz
üzenetére
Éééés, be is fejezted az XBO-ra kiadott Kinectes játékok felsorolását. *
p
* Túloztam, valójában van még ezeken kívül is kettő.
-
negyven2
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos ez egy durva hiányosság, hogy giftcarddal csak 360-on tudsz 360-as játékot megvenni.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
modflow
üzenetére
Kinect Sports Rivals ha sportos játék kell, illetve a Just Dance ha táncos.
-
negyven2
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, de csak 360-as konzolrol.
-
modflow
veterán
Tudnátok ajánlani olyan játékot, ami 6-7 éves gyerekeknek való és kinect-es?
-
zsolti72837
addikt
A CS GO-t meg tudom venni ajándékkártyával Magyar storeból?
-
nauro
aktív tag
SW battlefront alap verzió mennyire élvezhető? Gondolok itt arra, hogy ha nincsenek meg az új pályák akkor pillanatok alatt megunja az ember, vagy lassabban kerül be meccsbe, ilyenek.
Most egész jó áron van és elgondolkodtam -
daytonka1
tag
Vettem xbox live gold előfizetést és letöltöttem a battlefield játékot de nem találom sehol? A másik kérdésem ha bedugom a hdmi csatlakozóba a wd live , hogy kapok képet róla be kell kapcsolni az xbox ot vagy valamit állítani kell? Válaszokat előre is köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kerti008
aktív tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
En meg hozzarendeltem a kartyamat, minden AU-ra allitva, erre bedob a US store-ba es kiirja nincs hozzarendelve kartya.

PC-rol XBO-rol sem megy. -
-ZeeZee-
senior tag
8.99$ a Halo Master Chief Collection (ha még valakinek nem lenne meg)
-
belan
addikt
ha valaki akar új xbox one elite venni most 115 ezer konzolok szervizébe meg konzol világba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

)
Microsoft nagyon horror áron javít vajon garin kívül, javít egyáltalán?

Mit töltöttél le?
l.skywalker
IntelKiller7