Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Köszi srácok!
(#74067) orichalcos
(#74063) bulikavagyok
(#74061) zsocy
-
StLui
veterán
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Igen ezt írtam le, hogy miért nem jó a public. Engem csak magyar nyelvű érdekel, az meg tudtommal egy van csak, ott viszont ott is vagyok.
-
Spike60
csendes tag
Sziasztok!
Szó eset Windows 10 Xone nagyobb frissítéséről hogy Pc és Xone játékosokat egy szerverre eresztik! Szerintetek megvalósul? Ha arra gondolok mint a War Thunder-ben is van Ps4 és Pc egy szerveren vannak én Pc-n szarrá alázom a kontrolleres játszókat...
És ez FPS még rosszabb. Ha ez megvalósul bybye Xone (legalábbis részemről). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
sch_a
addikt
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Azért ha league módban játszol, ott többnyire odafigyelnek egymásra a játékosok. Engem elite-be dobott a játék elején (gondolom ettől is függ) és ha épp olyan sorozat van, szoktam tolni néha. A sima multiplayernél legalábbis játszhatóbb.
-
godzsy2
senior tag
válasz
Trenew
üzenetére
Mindenképp kell beszélned a supporttal, ők fogják kiküldeni az emailt, amire válaszolnod kell csatolva a számla scannelt változatát, de elfogadják azt is, ha telefonnal lefényképezed. Pozitív elbírálás esetén pedig küldik a szokásos emaileket a fuvarlevélről és a futárrendelésről.
Magyar support: +36 80 01 85 90 H-P: 10-18h-ig
-
norbi2010
őstag
Xbox App-ben hogy is lehet megoldani, hogy újra mutassa az Xbox One játékaimat? Már nagyon régóta ilyen, de olvastam még annó egy megoldást, csak most nem találom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Preview, Xbox Update Coming This Summer
Jól értettem lesz Cortana headsettel?

-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok ismét!
Most már elszánom magam és megveszem az Overwatchot.. tudom, hogy nem hagyna békén a gondolat hogy nem játszom vele a 2-3 év TF2 után.
Hol lehet a legolcsóbb? Én kerestem mindenhol de Aqua-nál 16e-t a legolcsóbb.. külföldi oldalakon rendre drágább.Illetve, erről mit tudtok? " OV-X Precision Controller "
köszi előre is ismét!!

-
rdt89
addikt
Aki Forza 6-zik, esetleg a photo mod-ba készített képeket, hogy tudom kimenteni, hogy gépen megnézzem, vagy valakinek elküldjem?
-
zzola
titán
Zavvi kódja nincsen véletlenül valakinek?
-
Trenew
tag
Esetleg valaki aki regisztrált már be külön vásárolt kontrollert az tudna adni egy email címet hogy hová küldjem a serial számot meg a fotót a számláról?
Mert a magyar support jelenleg nem hajlandó magyarul kommunikálni. Angolom meg nulla.
Vagy mindenképp kell valakivel előbb beszélnem telefonon?
Remélem a németben a saturnban vett kontrollert eredeti számlával betudom regisztrálni hogy magyar címről elvigyék szervizelni!?
Egyébként egy Lunar White-ról van szó, meghalt az RB gomb rajta. Kb. 2 hónapja meg a konzolhoz kapott Forza Edition kontroller, ugyanezzel a hibával. Még jó hogy 1 millió dollárért fejlesztették.
-
StLui
veterán
válasz
Sicilian
üzenetére
Már a kétévenkénti forzával is gond van, sokan még 5-ön játszanak, sőt jó páran a 4-en. Így olyan szinten szétforgácsolódik a közösség, hogy elsorvad az online játék. A sima multi pedig tulajdonképpen használhatatlan, becsukott szemmel bevágódsz az első kanyarba, ha megúszod akkor van esélyed egy kis versenyzésre a következő pár hátralévő körben. Egy ilyesmi játékban fontosabb lenne a folyamatos upgrade inkább, pálya, fizika, stb. Inkább azért fizetnék, mint új forzáért.
-
pzstm
titán
New Games, Features, Announcements

Már csak egy hét és néhány óra...

-
godzsy2
senior tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Nem örökítené át. C nem tudna játszani semmivel, mivel B-nek nincs játéka. Ezen felállásban csak A és B tud játszani A összes játékával.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát mivel nem használom a yt-ot így engem nem zavar, nem is tűnt fel...
Amire használom, ott meg működik. :-) -
Sh4rk
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az fasza, az utángyártott kínaival megy a léptetés, tekerés a yt-on?
Remek a 3x annyiba kerülő gyárival nem megy...
Mondjuk azért nem várnék rá 45 napot ...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Argentin store-bol.
Szerk: Hjahogy gold. Az 13k volt.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
nem tudom hogyan vettétek meg 10ért a gold divisiont, mivel sem megjelenés előtt, sem utána 13,8k alá nem ment be az ára...

(#74057) orichalcos: ígyúgy, folymatosan nézem a DGP appon...

-
Stevenstyle
senior tag
Elméleti kérdés: van A, B és C Xbox One, mindegyiken 1 hozzátartozó profil.
Jelenleg A xbox profiljának B xbox van beállítva Home-nak mivel A Xbox tulaja jelen esetben én, vásárlom a játékokat. Visszafelé nincs állítva semmi mivel B Xbox tulaja nem vásárol játékot. A kérdés az, hogy ha B xbox profiljának beállítanám C Xboxot Homenak akkor az A profiltól megörökölt játékokat B profil örökítené tovább C profilnak vagy nem? Gondolom nem, de egy kérdést megért mivel ez lenne nekünk talán a legjobb megoldás. Ha működne. Lehet evidens a válasz de így ilyen felállásban még nem gondolkoztam el rajta soha. -
zzola
titán
Nem tudjátok zavvi-ról lehet pl. konzolt rendelni idehaza?
Csak a kártya adatokat kellene megadni és elvileg ingyen (?) kiszállítanák?Ha esetleg valakinek most kellene Gold: [link]
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A Hardline Premium ingyenes!? Nincsen sem Gold-om, sem EA Access-em, mégis engedte megvenni 0 forintért...

-
zzola
titán
Köszi srácok a válaszokat!

-
Buster17
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Goatville. Alagút melleti kecóknál van. Második ház, valami ki van rá írva. Második emelet, tv.
-
Czimby
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszi!

-
-
Czimby
addikt
Vett már valaki külföldről (Németország) olyan boxot aminél 4 féle játék(Forza 6, Halo 5, Tomb Raider...) letöltése közül lehet választani?
Ez a letöltés működne idehaza is? -
Def26
félisten
Gamer (játékosoknak szánt) székekkel van valakinek tapasztalata? Ilyeneket néztem. Megéri ezekből választani sima helyett?
-
i@lex
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Itt mutatja.

Olyan gamepaddal játssz vele, amit nem sajnálsz, mert lehet földhöz fogod b...ni párszor...

-
BigStraw
senior tag
Valaki játszik GTA-t közületek? Jó lenne legalább egy 4 fős csapat.

-
i@lex
őstag
Megtaláltam a világ legszemetebb achievementjét!!!!!
Goat Simulator - The Flapmaster - Score 10 points in Flappy GoatEszméletlenül rossz hitbox, katasztrofális gombérzékelés...
A készítők anyukái csúnyán csuklottak... Két és fél órát vett el az életemből, de meglett
A Top 10 legnehezebb és legidegtépőbb acsik között van...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, mert eredetileg One-ra jelent meg. Források szerint Sunset Overdrive jön PC-re is. Bejelentés az E3-on.
-
melan
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm, a kiigazítást is (túl sokat olvasom a fórumokat
)
Akkor a kinectről lemondok, és bár a vincsi USB3-as, inkább a nagyobbal szereltet fogom venni, mert az ár/érték arányban jobbnak tűnik.
Visszatérve a Live-ra: a havi 4 játék jól hangzik. Azt meg lehet valahol nézni, hogy melyik játék mennyibe kerül előfizuval illetve anélkül? -
parandroid
félisten
Most, hogy még egyszer megnéztem a cikket, már látom, nem tudom, hogyan sikerült átugrani... A címben lévő zárójeles PC kitétel zavarhatott meg, utána gondolom erre már nem is figyeltem. Azt viszont fenntartom, hogy az új SW filmhez kidobhatnának egy Rouge Squadron játékot... Azért az a feeling, meg azok a konkrét űrhajók (A-Wing nagy kedvenc volt mindig) hozzá tudnának tenni az élményhez.
p
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
"Kompatibilis külső tárolómeghajtó csatlakoztatásakor az Xbox One a meghajtó formatálását kéri, valamint a játékok és alkalmazások tárolásához végigvezeti a beállítás lépésein.
A külső meghajtó alapvető követelményei játékok és alkalmazások tárolásához:
256 GB vagy nagyobb tárolókapacitás, és
USB 3.0-kapcsolatAz ezeket a követelményeket nem teljesítő eszközöket médiatárhelyként kezeli a rendszer, amely zenék és videók tárolására szolgál. Ha van olyan tárolóeszköze, amely megfelel a játékok és alkalmazások tárolásához meghatározott ezen követelményeknek, akkor nem szükséges médiaeszközként formáznia az eszközt."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Everspace jön Xbox One-ra is majd.
-
parandroid
félisten
"...van használaton kívüli 1terrás USB-s vinyóm, akkor azt rá tudom kötni?"
Ha SATA3-as, akkor igen, ez az egyetlen követelmény. Illetve még annyi, hogy leformázza magának az xbox, tehát másra nem fogod tudni használni.
Szerk.: Amúgy Kinectet elég sokan árulnak külön, sokaknak nem jön be, illetve valóban borzasztóan korlátozott a játékkínálat hozzá, ráadásul jó ideje mintha az MS maga is lemondott volna róla, nem is jön hozzá új tartalom.

Szerk2.: A Terra a bolygó, a Tera pedig a mértékegységmódosító (meg a népszerű művésznő keresztneve).
p
-
melan
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Még egy kérdés, ha nem gond: van használaton kívüli 1terrás USB-s vinyóm, akkor azt rá tudom kötni? A nagyobb tárhely miatt akartam 1T-st, de lehet, hogy a gyerek a kinect-el jobban ellenne egyelőre, viszont azt 500Gb-al együtt láttam eddig.
Külön köszönet a Live-os leírásért! -
JamesHun
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
egy xwing nagyon jó lenne
egyik legjobb SW játék volt a maga idejében
-
parandroid
félisten
Most nézegetem ezt az Everspace előzetest, azon gondolkoztam, hogy nincs valami hasonló arcade-jellegű űr-dogfight szimulátor xbo-ra? Vagy legalább tervben valami? Nem hiszem el, hogy a mostani sw-láz, és a készülő film jegyében pl a klasszikus rouge squadron játékot, vagy akár a nagy öreg x-wing vs tie-fightert nem lehetne remake-elni...
p
-
Dani82
senior tag
Sztetek a dayz vagy h1z1 lesz valaha xboxra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Napi szivárgás. Jön a Verdun konzolokra is.
"#PlayStation 4, #Xbox One: "Verdun" released with age rating 18!"
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Igen, analóg jelátvitelnél ez igaz is, de a HDMI teljesen digitális, sem a kép sem a hang nem romolhat (kivéve persze, ha hibás a kábel, de akkor akadozni fog a hang, vagy egyáltalán nem lesz, nem lesz "rosszabb" a hangminőség).
-
parandroid
félisten
A gép később bővíthető külső, USB-s merevlemezzel, szóval akár az 500-as is elég lehet, de meg kell nézni az árkülönbséget - ha drágább egy 500GB-os külső drive, mint amekkora az árkülönbség a két modell között, akkor szerintem egyértelmű, hogy melyik éri meg jobban. Én ezzel együtt inkább a nagyobbat venném (vettem).
A Live Gold rendszer, amire gondolsz, szerintem az xbox egyik legnagyobb előnye a playstationnal szemben, gyakorlatilag amellett, hogy az online játékhoz kell, havonta négy ingyen játékot ad (amikkel addig játszhatsz, amíg él a gold előfizetésed, de ha nem fizeted be egy ideig, de később megint, akkor ismét), amik között egészen szórakoztató, és használható darabok is vannak. Mindemellett online, digitális vásárlásnál gyakran ad extra kedvezményt is. Emellett él a visszafelé kompatibilitás egy egész szép, és folyamatosan bővülő választékkal az xbox360 játékok közül, amiket aztán tényleg bagóért lehet az online store-ban digitális formában megvenni. A harmadik lehetőség olcsó játékok beszerzésére a használt dobozos kínálat figyelemmel követése, bár ez kezd beszűkülni, mióta egyre többen veszik a digitális verziókat.
Játékkal együtt max újan vegyél gépet, ilyenkor vagy dobozos játékot, vagy letöltőkódot adnak, használt gépet rajta lévő accounttal, és arra megvásárolt játékokkal veszélyes dolog venni, ha a korábbi tulaj úgy dönt, hogy mégis inkább megtartaná a játékait, akkor egy levélváltással visszaszerzi, neked meg semmi nincs a kezedben.
Június közepén az E3-at mindenesetre most már érdemes lenne megvárni, a pletykák szerint lesz valami xbox-related bejelentés, utána lehet, hogy változik kicsit a piaci helyzet.
p
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Sicilian
üzenetére
Nekem csak annyi tűnt fel hogy amit most használok az kb 3mm vastag az meg egy robosztus kábel. Ez is támogat minden szabványt 4K net stb amit a másik is szóval elvileg ugyanolyan de lehet mégsem.
@hackeeeee : Igazából Szigetszentmiklóson vagyok és Telekmos netem van megfogom magam és elfogadom a tényt, hogy ennyivel fog menni

Közben kipróbáltam ezt a Goat simulatort és olyan kevés FPS-el megy hogy inkább letöröltem Ezután Fifaztam egy kicsit és az meg nekiállt akadozni úgyhogy nyitottam egy sört és kikapcsoltam a boxot

-
Bazsi1987
őstag
Aki tolja az overwachot azoktól kérdezném hogy nálatok milyen a grafika? Nálam a pálya nagyon korrekt de a karakterek recések vagy nem is tudom főleg a parti végén látszik a csoport képen... Nálam lehet a gond vagy ez ilyen?☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen 

l.skywalker
IntelKiller7