Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszrap
tag
Sziasztok.
Valaki felvilágosítana a homolással kapcsolatba.
Van egy xbox X em felvettem 4 ismerőst mindegyik ismerősnek beállítottam a homolást jól a xboxomon.
Eddig értem.
Ha jól értem akkor az összes játékok ami digitális és goldos játékokat és még a goldot is megkapom tőlük vagy csak egy felhasználótól ?Vagy aki nagyon tudja homolást hogy miként van milyen módjai aszt kérném írja le köszönöm. Minden félét mondanak...
-
Indiant
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
12000-ből nem sok mindent tudsz venni. Ammu nationban esetleg lőszert.
-
Golyo69
senior tag
válasz
banderasz77
üzenetére
A sokkal jobb mint a 19 az erős túlzás. ( persze ez néző pont kérdése) A 19 meg játszható volt. De ez 20 egy rakat fos lett :)
Ha elég ez a szint amit fociznak mernek nevezni akkor jó a fifa 20 :)
-
banderasz77
addikt
válasz
atees
üzenetére
Ha még semmilyen nincs, inkább 20.
Fiam van benne nagyon, sokkal jobb, mint a 19 (ez a legnépszerűbb jelenleg), de minden pajtija folyamatosan áll át a 20-ra. És multiban nincs átjárhatóság, tehát csak azzal tudsz játszani, akinek az adott verzió van meg.
Ergo single/multi is a 20 az ajánlott. -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
atees
üzenetére
Mit vársz?
Újabb, javított grafika, motor, mozgás, arcok, friss klubbok, van 1-2 új játékmód pl a Street, de amúgy a végső soron ez is csak egy focis játékSőt találtam egy [ilyet is ]
-
atees
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
igen erre én is rájöttem
-
mike1334
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem 80e volt
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nyáron küldd el a családot pihenni. Ahhoz a játékhoz teljes csend és nyugalom kell, illetve pár nap kiheverés/feldolgozás. Ja és fejhallgató mindkét fülre.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Szerintem csak a konzol-csere akcióban volt annyi.
l.skywalker: De az a játék annyira zseniális, hogy az ember legszívesebben minden platformon, digitálisan-dobozosan birtokolná. Én is GP-ben játszottam, de amikor benne volt Humble Monthly-ban, nem tudtam neki ellenállni.
-
hadam98
senior tag
Ennyire rossz ez a Konzolok Szervize?

Akkor hol veszitek a játékokat?
Egyébként én eddig a Média Markt vettem a játékokat is, ott volt a legjobb áron pl. az Overwatch is, sőt... Csak ott volt szinte kapható.Egyébként valakinek van kedve Overwatch? Egyedül nem olyan jó.
-
szimszonos
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hol és mikor volt 89 ezer az X?
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nézd meg azt is, hogy tavaly óta mennyit változott az euro árfolyama.
-
mike1334
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Várj még, volt már 60 ezer is
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hol a főnök? Náthás?

Az MS hivatalosan ugye lecsökentette az X árát, valami 104k vagy mennyire?! Na most akkor pl egy Konzolvilág mehet ennek az árnak alá, vagy kizárólag annyiért tolhatja amit az MS meghatároz? Mert tavaly volt 89k is az X
Kell még várni aztán ennyi? Szerk: Tudom google a barátom, KV oldalán ki is tették a 104-et, hogy szakadna le a kredenc. Ákkó nemkell
-
törölt tag
Vissza az egész.
-
senki66
senior tag
Vicces fordulatot vett a konzol rendelésem. Még 22-én megrendeltem a Forzás gépcsomagot az Euronicstól, amit később visszamondtam telefonon a konzolokszervize (akkor azt hittem jobb ajánlata miatt), azok viszont 23.-ika óta a fülük botját sem mozgatták, telefont nem vették fel, emailre nem válaszoltak. Megrendeltem volna újra a Euronicsnál, de mint írtam már csak üzleben lehetett volna venni, neten nem. Erre mit ad Isten, ma este jött az email az Euronics-tól, hogy a megrendelésemet átadták a futárnak. Így még nem örültem kereskedő bakizásának, remélem nem jönnek mégis rá, hogy én már visszamondtam a rendelést és nem küldik a gépet.
-
banderasz77
addikt
-
atees
őstag
Sziasztok! Fifázni szeretnék, EA előfizuval a Fifa19-hez férnék hozzá, digitálisba letöltve a Fifa20 22font cdkeysen. Mi a különbség a 19 és 20 között ? Melyiket lenne érdemes választani ? Néztem a többi EA játékot az nem előny, hogy van ott sok játék, mert a többi nem nagyon érdekel.
-
TaRka94
senior tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Melyik ez a játék?
-
satee76
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én kb 3 évet toltam PC-n, tehát amikor boxra tettem kiváncsiságból, nem egy katyvasz volt számomra, hanem tapasztalat játékosnak számítottam. Vettem hozzá egy CSP-t, de még igy is 2 hét után visszahúztam PC-re. Ma már ezt a játékot elkezdeni akkora hátrány, hogy szinte élvezhetetlen. Célirányosan is napi 2-3 óra játékkal 1 év alatt sem érném el a PC szintemet.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
A kis r.hadékok, már mindenki rám megy, még a tie-fighterekből is csak engem lőnek az égből....
Nagyon jó kis játék ez, nem gondoltam volna. EA Access ellenére be is húztam az Ultimate Editiont 1495-ért....
-
parandroid
félisten
válasz
senki66
üzenetére
Mert hülyék hozzá, azért. Ha magyar régión van a profilod, akkor a játék is magyarul fog menni. Más kérdés, hogy bár ne tenné, olyan iszonyatosan silány fordítása van, mintha egy magyar nyelvet életében nem látott négyéves kínai kisfiú fordította volna google translate-tel.
p
-
senki66
senior tag
válasz
zsocy
üzenetére
[https://www.supergamer.hu/xbox-forza-horizon-forza-motorsport-p-387463.html]
Őket, de lehet, hogy a srác sem ért hozzá (mert én sem, ez lenne az első konzolom, mindíg csak PC-ztem), de nem akarok ráfaragni. Lehet hogy jobb az angol, de azért kipróbálnám a magyart.
-
l.skywalker
Topikgazda
Theme my Xbox App új funkciói milyen jók már. Lehet PC-ről állítani Xbox hátteret

-
icemad
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Először a training missziókat kell megcsinálni. Utána, ahogy szintet lépsz, úgy lesznek elérhetők a vásárolható dolgok. Neked nem a prémium online pack van meg? Ahhoz jár bunker, garázs, pénz, pár autó is.
Egyébként 12000 kb semmi, a fegyverekhez a töltények többe kerülnek. Youtubeon keress videókat kezdőknek, vagy van néhány magyar nyelvű leírás is. Egyébként nagyon nagyon időrabló az online része és nagyon nehéz elkezdeni is. Itt kb fordított a balance. Az eleje kurva nehéz (eleve az, hogy mi mire jó, mit miért kell csinálni, tiszta káosz az egész.) Idővel egyre könnyebb lesz. Esetleg keresel pár havert akik már tapasztaltak. Ők tudnak segíteni a legtöbbet. -
l.skywalker
Topikgazda
Gold Free Play Days (02.27. - 03.02.)
- Dragon Ball FighterZ
- Tom Clancy's The Division 2
- Just Cause 4 -
zsocy
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Lehet hülye kérdés,de most játszok először a GTA Online-al... nem lehet a küldetésekből kapott pénzen semmit venni csak abból amit az Xbox Store-ban lehet venni? Van 12ezer$-om de semmit nem enged venni
-
AMD Power
titán
Csak nekem van olyan erzesem,hogy a Younbloodnak "soha" nincs vege!?
-
csƵ
addikt
Van valakinek USB-s DAC-ja? Van hang Xbox-on keresztül? Működik a dolog?
-
senki66
senior tag
A Forza Horizon 4-ben van magyar nyelv? Találtam egy akciós csomagot amelyben Forza Horizon 4 CZ (angol és cseh) található, de ha nincs magyar, akkor ez is jó lenne.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
8 hónapos S, elmegy a képe és hangja kb. egy másodpercre viszonylag sűrűn. (gta online alatt) Gondolom tönkre fog menni. Van ötletetek? -
parandroid
félisten
válasz
senki66
üzenetére
Inkább vegyél egy chromecastet, jobban jársz. Vagy egy 20k-s, használt, i3-as minipc-t, tapipados wireless billentyűvel, meg hozzá egy nagyobbacska merevlemezt, én így oldottam meg a tartalomfogyasztást.
Az XOX ettől függően egy fasza cucc, de médialejátszónak elég vacak. Persze ez is személyes preferencia kérdése, sokan használják plex-szel, vlc-vel, nekem nem jött be.p
-
Remiel
őstag
-
-
Gaboman
nagyúr
Eddig azt hozza a TR amit a többi is, látványban persze alulmaradt a Rise és a Shadow képvilágától.Hangulatra viszont simán tudja azt a szintet.
-
senki66
senior tag
Köszi! Üzletben nem merem megvenni, mert nekem a media lejátszás is nagyon fontos és ha valami nem ok, akkor élni tudjak az elállással. A 110-est a notebooknál meg egyszer már megrendeltem, de 0%-os hitellel akartam, de a köcsög OTP elutasított mert a fizum nem munkabér megjelöléssel érkezik, kp-re meg mégiscsak jó lenne minél olcsóbban kijönni, de még meggondolom. Lehet az MM-ben üzletben tényleg 99, mint ahogy Bogyi007 mondta, csak neten drágább? na de mindegy is, úgysem akarom személyes átvétellel venni...
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondolom az ilyen ketfilleres hulladek jatekokrol mar csak igy lehet az ujabb boroket lehuzgalni, ha valami ertekelheto hivoszot melleraknak. :D
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elnézést, User Error volt. Korábban nem vártam végig a Profil letöltését és ezért nem jutottam el odáig, hogy a NAT hiba kiderüljön. A HGW-n re van még egy router kötve, amin keresztül nem tudtam a profilt letölteni. Kábellel a HGW-röl letöltöttem a profilt, azóta megy minden a másik routerről is.
Köszönöm a segítséget és még 1x elnézést! -
oriic
HÁZIGAZDA
Insurgency Sandstorm - Augusztus 25. Közel 2 évvel a PC-s premier után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azéé 60-é csúnya egy baleset az X. Kéne.
Kell még várni aztán ennyi? Szerk: Tudom google a barátom, KV oldalán ki is tették a 104-et, hogy szakadna le a kredenc. Ákkó nemkell
Vicces fordulatot vett a konzol rendelésem. Még 22-én megrendeltem a Forzás gépcsomagot az Euronicstól, amit később visszamondtam telefonon a konzolokszervize (akkor azt hittem jobb ajánlata miatt), azok viszont 23.-ika óta a fülük botját sem mozgatták, telefont nem vették fel, emailre nem válaszoltak. Megrendeltem volna újra a Euronicsnál, de mint írtam már csak üzleben lehetett volna venni, neten nem. Erre mit ad Isten, ma este jött az email az Euronics-tól, hogy a megrendelésemet átadták a futárnak. Így még nem örültem kereskedő bakizásának, remélem nem jönnek mégis rá, hogy én már visszamondtam a rendelést és nem küldik a gépet.

IntelKiller7