Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért remélem, hogy nem az lesz, hogy 2 évente kiadnak egy új gépet, mert akkor még ha maradna is az aktuális architektúra, ott tartanánk, hogy annak 3-4 különböző teljesítményű gépére kellene lefejleszteni a játékot, és ez biztos nem menne mindenhol problémamentesen.
Én annyiból örülök, hogy a One X az erősebb, hogy mivel az Xbox a fő platformom (itt van rengeteg digitális játék megvéve pl.), így jó eséllyel idővel arra fogok váltani, PS4-ből szerintem megmarad a legutolsó fat kiadás nálam (1216B), arra, hogy a PS exkluzív címeket végigjátsszam, elég az is - ennek ellenére pl. egyáltalán nem érezném magam rosszul, hogy mondjuk a PS5 vagy PS4 Pro 2 porba alázná a One X-et, ha a One / One X számomra megfelelő.bLaCkDoGoNe: nekem kb. ez az MS-nek az a húzása, ami a legkevésbé tetszik - 360-on rengeteg Kinect játék volt, viszont ott maga a hardware nem volt elég jó (túl nagy hely kellett hozzá, One-on jobb pl. a kamera, sokkal kisebb mozgásokat is érzékel, stb.) - erre az új generációra csinálnak egy jobb hardware-t, amit eleinte kötelező volt megvenni, viszont játék téren kb. nulla támogatottsága van. Arra lennék kíváncsi, hogy előtte ezt mennyire gondolták át, milyen stratégiájuk volt? Mert így első ránézésre ez tényleg a balf.sz kategória, kis túlzással ennél talán egy 6 éves gyerek megoldotta volna jobban.
-
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
vótmá..., ahogy szokták mondani, és mi ebben az újdonság, vagy meglepő, már az sem volt az, hogy a kinect gyártását leállították
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Újból megölte a Microsoft a Kinectet.
Gratulálok, inkompetens balf.sz tróger banda!
-
AMD Power
titán
Ez meger ennyit?
-
törölt tag
O a francba. Koszi szepen a segitseget.
-
törölt tag
Hol es hogyan tudok jatekokat cserelgetni?
-
törölt tag
Sziasztok. Az lenne a kerdesem, hogy azt hallottam Xbox One-nal a marketplacen lehet jatekokat cserelget i. Valaki tudna segiteni ez hogy mukodik? Koszi elore is. Udv!
-
RudY
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jóvanmárno...azért a ctrl+c és a ctrl+v sem annyira elterjedt bizonyos körökben

-
parandroid
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Amúgy a Fortnite címét is sikerült elírni benne. Egy technikai összehasonlításban 2 hiba ~200 leütésben nem túl jó omen.
p
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy így tényleg elérjük azt a szintet, hogy 2 évente felváltva kiadnak majd egy új konzolt, ahol megy majd az epenis méregetés.. Aztán a fejlesztők még ezekre sem tudnak pár kivételt eltekintve normális szépen futó játékot csinálni..

-
DaveHutt
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Vmivel meg kell indokolni a két évente elszórt 150k-t.

-
Corpuscle
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem vagyok vájt fülű, laikusként jobban tetszik így a hangzás. Írtam, MS Stereo headset.
-
MasterMark
titán
Megvettétek az össze FH3-at előlem? Dik.

-
Zoleee83
addikt
Elgyengültem srácok, meg kellett vegyem a Mafia III-mat így az akció vége előtt.
Teljesen rendben van, királyul megpeccselték' a kezdeti bughalmaz után.
Már az első jelenet előtt megvett kilóra a Jimmy Hendrix-All along the Watchtower zenei indítással.
Azt hiszem summer sale-ig + RDR2-ig már nem kell vegyek semmit, Red Dead Redemption-t tolom emellett, óóóriási az is storyban.
-
StLui
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
" Majd egy-másfél év múlva jön megint egy PS, akkor az lesz az erősebb."
És akkor majd onnan lesz a bizonygatás, mindíg így volt, így is leszMiért mennek az autógyárak az aktuális csúcsmodellel mind rekordokat a nordschleife-n?
-
parandroid
félisten
válasz
pzstm
üzenetére
Mondjuk a Witcher3 érdekes lehet PS4-en 1920x2160-ban. Ezek után meg azért felmerülnek kérdések a további számokkal kapcsolatban is.
Amúgy meg nem értem én ezt a bizonyítgatási kényszert, hogy az XOX erősebb, meg nagyobb felbontást tud, mint a PS4Pro. Persze, hogy ez a helyzet, egy-másfél évvel újabb hardver, azért az nagy idő. Majd egy-másfél év múlva jön megint egy PS, akkor az lesz az erősebb. Akinek arra áll fel, hogy a legerősebb konzolon játszik, az tartson folyamatosan mindkettőből, vagy cserélgesse őket évente, de aki azt mondja, hogy teljesen más a játékélmény 3840x2160-ban, mint 2560x1440-ben, és az utóbbi egy játszhatatlan szar, meg milyen gagyi már, az nem kicsit autós kártya-szint. És akkor még az egyéb tényezőkről nem is beszéltünk (fps, élsimítások, elmosások, és könyörgöm, ki ne hagyjuk a játékmenetet!).
Tököm tele van a fanboyokkal, meg a technológiai faszméregetéssel, azzal meg pláne, hogy az egyik posztban még megy a békítés, hogy mindkét konzol jó, aztán meg jön egy ilyen táblázat, amivel kárörvendő vigyorral kicsapjuk az asztalra a virtuális brokit. Jövőre meg odacsapnak mellé egy kéket, és akkor épp az lesz a nagyobb, aztán megy majd a sírás, hogy mekkora köcsögök ezek a PS-fanboyok, és hogy a felbontás nem is számít.
p
-
Corpuscle
őstag
Ünnepek alatt téma volt a Dolby Atmos, letöltöttem a 30 napos trialt. MS Stereo headset-em van, az AC: Origins alatt olyan hangokat, dallamokat hallok, amit eddig ~50 óra alatt sosem, nagyon jól beazonosítható merről jön az ellen, vagy bármi más. Nagyobbat ütött, mint annak idején, amikor beszereztem egy Asus Xonar-t pc-hez. Kár, hogy nem sok játék támogatja, aki teheti próbálja ki.
-
kovagege
csendes tag
Sziasztok! Tegnap ota valamiért nincs kép az xbox oneomon, hdmi csere minden megvolt de semmi nincs jel azt irja ki a tv, mi lehet a probléma?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Begbiebike
üzenetére
Igen, 2 napja nem működik.
Fejlécben van link a Live állapotához.
-
Begbiebike
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta sikertelenül próbálok EA Access-t venni.
Már többször vásároltam ezzel a kártyával a storeban, pár napja is, pénz is van rajta elég, mégse...PC-n és a boxon is ez a hibaüzenet:
"Próbálkozzon újra
Hiba történt a rendszerünkben, de lehet, hogy pár perc várakozással ez megoldódik."Tényleg náluk lenne rendszerhiba? Már 2 napja? Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox játék pletykák. [link]
- Új Fable játék egy UK stúdiótól
- Perfect Dark a The Coalitiontól
- Cracdown 3-ban 4fős sztori mód
- Forza Horizon 4 Japánban
- Halóban lesz egy olyan játékmód, ahol magas lesz a játékosszám
- Age of Empires 4 hamarosan megjelenik
- Egy új mecha robotos játék készül Xbox One-ra -
newclass
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
A Panamera-ra fájt volna a fogam. 😊 De lett helyette néhany amerikai izomautó. 😊
-
newclass
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, így már ok! Porsche-t szerettem volna, de nézek mást. 😉
-
törölt tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Szerintem egyelőre csak a wrc jöhetne szóba, azt most minden goldos behúzhatja. Van a game passban egy f1, csak arra mindenképp gyúrnom kell, távol áll tőlem. Esetleg még FM7, abban lenne a legtöbb lehetőség. Illetve az ea accessben van jópár nfs.
Tényleg, Dirt Rallyban tudunk csinálni kihívást saját játékszabályokkal. Egy ideig csináltam ilyeneket, csak olyan kényes emberek játszanak... Mindig ment valamiért a hiszti, én meg ráuntam. Ebben benne lennék szívesen.
-
Meszes11
csendes tag
Sziasztok! Kb fél éves kontroller bal analog stick-je mintha be esett volna. Fel-le tudom húzni. Nem olyan feszes mint a jobb. Működik rendesen. Lehet vele valamit csinálni vagy gariba javítják? Valamint hogyan megy a garis küldés? Köszi a válaszokat előre is!
-
newclass
tag
Forzathon akciós autovásárlás kapcsán: Nekem Ftban írja ki az árat mikor kiválasztom az autót...hogyan lehet játékpénzzel fizetni?
-
dobobazsy
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
mennyi idő volt a kiszállítás?
én nem is nagyon figyeltem, hogy ők szlovákiából küldik a motyeszt..
ma kaptam emailt, hogy kiszállításra vár, és holnap kezdik meg a szállítást. viszont az Alza oldala szerint 8.-10. között lesz kézbesítve.
azért nincs olyan messze Pozsony 
-
MrPeekaboo
senior tag
A korábban említett nokeys oldalon én is vettem egy éves live gold-ot ($42.43 USD-ért, ami kb. 11e Ft), ezt az árat úgy lehet elérni, hogy az OFFER nevű kupon kódot még be kell írni pluszban. Vásárlás után kb. 10 perc múlva megkaptam az email-t a szöveges (nem lekapart fényképes) kóddal. Beváltáskor kicsit megijedtem, mert US beállításokkal akartam a mobil app-ban ezt megtenni, de beszólt, hogy eltérő régióban van még előfizetésem és váltsak rá arra. Magyarra váltva már ment rendesen a beváltás, ráadásul felajánlott 1 hónap pluszt, ha a megújítást bekapcsolom. Ezt el is elfogadtam és 2! hónap pluszt kaptam, utána meg galád módon rögtön kikapcsoltam a megújítást, de a plusz hónapok megmaradtak.
-
-
szőröscica
addikt
Oldalnezetes, gyujtogetos jatekot a Raymanen kivul tudtok? Es valami epitgetoset? Tropico?
-
RudY
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
Akár itt is: http://store.steampowered.com vagy itt: http://gepigeny.hu, minden játék adatlapján szerepel a minimum és ajánlott rendszerkövetelmény.
Nekem ilyen kontroller volt PC-hez, tökéletesen működött... amíg nem váltottam
-
axlfsi
veterán
Egy kis BF1 kerdesem lenne!
Vajon ez a tartalom, mennyire eri meg az arat (Battlefield™ 1 Premium Pass)
Megvan az EA Access keretein belul a BF1 es habar nincs sok idom vele jatszani, de alkalmomadtan elokapnam es ha sokat tesz hozza, nem sajnalnek még (most) 3 897 Forintot a perselybe dobni nekik...
Ugyebar, a:
Battlefield™ 1 In the Name of the Tsar
Battlefield™ 1 They Shall Not Pass
Battlefield™ 1 Revolution...kiegeszitoket tartalmazza
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem, mert nagyon gyenge a dr-hez képest. Azt felejtsd el, hogy ezzel gyakorolsz, ég és föld a két játék. A wrc-ben kikapcsolt segítség mellett sem nagy szám végigmenni, max azért nem vagyok a legjobb mert még nem ismerem a pályákat. Meg nagyon furcsa a váltó, dr-ben sokszor 2-3-ason megyek kanyarban, itt meg csutkára tolhatom maxon

Inkább a forza hétben van kihívás, az tetszik nagyon. Egyelőre a dirt rally marad a nagy kedvenc, már legalább háromszáz órát beleöltem és talán öt kocsit tanultam ki, Svédországot meg még mindig nem ismertem ki teljesen. -
Poplacsek
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Hol lehet ezt a forzathon-t elérni, a játékon belül valahol?

-
Edgar2621
őstag
Srácok meddig tart pontosan a countdown sale? Csak annyit látok hogy még két nap, de pontosan melyik napon, melyik órában ér véget?
-
RudY
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
Szerintem mindenképp az igényekhez keress hardvert. Keresd meg a téged és a családot érdeklő újabb játékokat, majd ezeknek nézd meg az optimális gépigényét (PC). A felsrolt alkatrészek árát szintén megkeresed, vagy megnézed egy modern gamer pc árát és már tovább lehet kalkulálni.
Ezek többsége valószínűleg problémamentesen fut pl. az Xbox One vagy One X konzolon (4K felbontásban is).
Elméletileg egy jóval olcsóbb sulis vagy office PC (laptop) mellé simán elfér egy konzol is, de a keretet és az igényeket csak te tudod
-
axlfsi
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
DLC-ket vasaroltal?
... szemezek nagyon az alapverzioval. Meg van ket napom, ... 5000 Ft alatt meglenne (esetleg a Deluxe olyan 12 korul, de szerintem nem lesz annyi idom nekem es csak parlagon maradna az a sok verda, amit a Deluxszal kapok).
-
axlfsi
veterán
válasz
torrente777
üzenetére
Na, hat igy jar az, aki nem ul egesz nap a ph!-n, hanem dolgozik es este meg a sokezer egyeb mellett, fel szemmel probal ilyesmiket megoldani

Sebaj, majd elkoltom masra legfeljebb, nem dol ossze a vilag.Koszi az infot!
Mindettol fuggetlenul, a kerdesem inkabb arra iranyult (sot, arra iranyult), hogy maskor is tortent mar ilyen, hogy rosszul linkelik a dolgokat a sztórcsekkerben vagy ez egyedi eset volt? (akarhogyis, maskor azert erre is odafigyelek ... .egy ki kurva ikonrol van szo, pfejj!

-
axlfsi
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Ennyit, mennyit?!
Mar bocs, de a kepen hol latni az arat?
-
axlfsi
veterán
Ne jarjatok ugy, mint en!

A nagy kapkodasban, nem voltam eleg figyelmes es megszivatott, az amugy xbox-store-checker.com (xbox, nem PC) oldal.
Ugyanis, ha rakerestek a Quantum Break jatekra, akkor szepen kidobja, hogy az Orosz fovarosban elo unokahugomnak kedvezmenyesen tudnek most ajandekozni, egeszen pontosan 174.75 (RUB) osszegert.Meg is vettem az ajcsikartyat, be is valtottam a kodot, 250 rubelio mar az accomon, amikor is jott a hidegzuhany; ez megsem (de miert?) XO verzio, hanem PC(!).
Az XO verzio 949,50 rubeszka...
ami negyezerharomszazennyimennyi forint... idehaza meg 3745 Ft ... hat kapja be az unokahugom 
Maskor is szivatott mar meg a sztórcsekker?
-
tvamos
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Most ez tenyleg igy van, hogy nem lesz kinect tamogatas, es bucsut lehet inteni a kinectes jateknak? Igy semmi ertelmet nem latom megvenni a konzolt...

Ha amugy is mindenkepp kell PC, (iskolai feladatok beadasa, ilyesmi,) akkor van ertelme mindkettot venni, vagy egyszerubb egy jobb gepet venni, W10-zel? Mit gondoltok? Mivel jarunk jobban?
(El vagyunk amugy az x360-nal is, csak az uj jatekok ugye...) -
MunezXBK
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Vezérelt bekapcsolás? Most néztem, nálam ki volt kapcsolva.
-
r.levente75
addikt
Fh3-ban tart még pár órát a 30%-os forzathon! Érdemes körülnézni az autólistában van egy két autó, ami ingyenes!
-
H4rt1g4n
tag
válasz
szilchi
üzenetére
Ebben vajon van átalakító is? Ha jól tudom, a slim box és kinect közé az kell, nem lehet simán összecsatlakoztatni.
Xbox 360 + kinect csomagot keresek ismerősöm gyerekeinek, de elég keveset találok (lehetőleg új kellene, de ha minden kötél szakad jó a használt is).
Ha tudtok valahol valami tuti vételt, ne habozzatok megosztani!

-
samu74
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ahogy mondtam a Ps3 ment Simplelink-el ,azon a bemeneten a tv is felismerte(kijelezte) hogy PS3,oda vissza kapcsolgatta a tv-t.Az xbox nem kapcsolgatja a forrást. Hdmi-ARC bemeneten van.
axlfsi igen ,valamelyik amerikai fórumon olvastam hogy valami licensz hiányzik a boxból.
-
axlfsi
veterán
Ugy kb. majdnem mindegyik TV brand maskepp hivja a technologiat, de soknal ott van. Itt olvassatok bele (XO-on meg nem probalkoztam, ez valahogy kimaradt eddig, de redditen es sok mas helyen, mintha azt lattam volna, hogy hianyoljak, azaz, nem lett implementalva(?)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7