Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Utolsó lehetőség begyűjteni Gold és GPU előfizetőknek a januári ingyenes játékok második felét illetve már tölthetőek a februári első játékok: [link]
-
r3ccardo
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Instant gaming. Green man gaming. Több játékomat is vettem már ezekről az oldalakról, soha nem volt semmi gond.
-
icemad
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
USA xbox store. Ott is lehet vásárolni Revolut és PayPal kombinációval.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
a cdkeys.com oldalon kívül vannak még olyan oldalak amik megbízható olcsósított játékokat(digit kódos) árul?
-
hadam98
senior tag
Van valakinek kedve Battlefield 5?
Xbox: Potatoadxbo -
matex
aktív tag
A Madden NFL 20 bekerült az EA Access-be.
-
Def26
félisten
válasz
üzenetére
Jelenleg? Gondolom a piac, azt tudom, hogy felméréseket végeztek. Nyilván többet keresnének, ha nem lenne ennyi szereplő a piacon. Fene tudja
De szerintem nem lenne baj, ha az egyik gyártó feladná. Az meg, hogy a global MS eltartja a box részleget, hát örülök neki. Majd ha nem így lesz akkor veszünk mást azt annyi.

Engem a MS mellé csak az xbox köt, rühellem a céget. Sony -t se szeretem. Apple -nak nagyon is örülnék. Szerintem baromi minőségi termékeket csinál.
-
Def26
félisten
válasz
üzenetére
miért lenne csúnya világ? mert ezt írja "frezionnight" a fórumon? ugyanmár
Ha tönkremegy akkor újjult erővel jön egy másik, apple pl. Én meg merem kockáztatni, hogy talán jobb is lenne, ha egyik kihullana.Ha meg arra az unalmas közhelyre gondolsz, hogy a "sony drágábban adná" én abban se hiszek.

-
Hypper°
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Üdv!Urak a GTA játékban hogy lehet hozzá jutni a bonus dolcsikhoz a gyerekem próbálkozik de eddig még nem jött rá ha valakinek sikerült megosztaná!?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nemigen használok ilyesmit, max. néha szövegszerkesztőt, a többit csak megtekintésre. Ellenben mostanában két Asus laposon is találkoztam előre telepített verzióval, ami már a kipróbáláshoz is bankkártya adatokat kér.
Igazából annyira bonyolultak ráadásul, hogy kéne belőlük egy egyszerűsített verzió, mert a funkcióik töredékét sem tudom használni. kb. mintha vennék egy ML Mercit/BMW M8-at és azzal hordanám iskolába a gyereket két kilométerre, másra nem használnám...
-
Sziasztok.
Ha egy játék gyárilag nem tartalmaz magyar nyelvet, akkor azt lehet magyarosítani?
Bocsi, ha butaságot kérdeztem!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak bírja majd az internet.
-
Sinu
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az office régen talán igaz volt, de a 365 előfizetéses verzió azért nem olyan drága annak, aki rendszeresen használja. Minden másra ott a libre vagy bármelyik alternatíva.
-
Janusz001
őstag
Aki a console streaminggel próbálkozik és elbukik a latency teszten, rá kell menni arra az ablakra, ahol kiírja az eredményeket, majd egyszerre lt+lb+rt+rb , ezek után a rossz teszt ellenére is felajánlja a folytatás lehetőségét.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igazából mindig becsültem az MS ökoszisztémát, kivétel talán az Office, ami elég erőszakosan tukmálja magát és átlagembernek felesleges és drága. Most a Bing próbál "erőszakkal" terjeszkedni, ez se rokonszenves nekem, de a Windows-sal már többé-kevésbé elvagyok olyan tíz-tizenöt éve.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
philoxenia
üzenetére
És ez a jövőben még durvább lesz az xCloud-al. Az Xbox konzol kiadóból streaming játékszolgáltatóvá alakul és megcélozza azokat a régiókat, ahol nincs versenytárs.
India, Afrika. Okostelefonja midnenkinek van, kapnak xCloud-ot. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
eL Geri
üzenetére
Igazából pont az a lényeg üzletileg, hogy olyanokat is bevonjanak, akik amúgy nem játszanának konzollal, mint például én. Egyrészt keveset játszom, (most is itt írogatok
) másrészt sajnáltam volna ennyi pénzt (és főleg időt) beleölni egy-két játék kedvéért. A Spotify jellegű üzleti modell nagyon rokonszenves, várom, hogy mikor lesz ilyesmi például könyvekre, mert a Google könyvek elég sok sebből vérzik például. -
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A második részét már korábban megvettem, persze játszani nem játszottam még vele.
A wishlist feature létezik TA-n is. Minden akcióról külön bejegyzés van, linkekkel persze.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Az Xbox bevételei az anyacég bevételeinek a 9%-a. Az egész konzol piacon a legkevesebb. Innentől kezdve pedig a legkevésbé kell, hogy túlzottan profit orientáltan működjön. A részvényeseket sem érdekli, hogy nyereséges-e vagy veszteséges mindaddig amíg nem költenek rá jelentős pénzeket. Márpedig eddig nem süllyedt el sok benne viszonyítva az anyacég többi részlegéhez vagy akár a Nokia fiaskóhoz
-
-
eL Geri
őstag
Hát sajnos nyert a józan ész:
A konkrét bevételekben rosszul muzsikált az MS. Aki tudott, az olcsón úszta meg szerintem pl. a Ultimate Game Pass-ezést. -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oda kerül...idén szoktam rá, hogy használjam, azt se tudtam, hogy van ilyen..asszem pont nálad olvastam
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szomcsi...látom most is akciós a bioshock, de annyi játék van így is...idén a backlogom csökkentésére meg a game passra gyúrok, úgyis kevés játék jelenik meg idén, ami érdekel
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Siffredi
üzenetére
Szerintem mexikózni sem kell, itthon a Fury Collection ezeröccá' [link]
Én is akkor indultam be rá, amikor kikerült a GP-ből, ill. a Genesis trailer-e nagyon bejön. (na az argentínában nagyon jó áron van...)
Szerintem már javították a bug-ot is, mert nem találkoztam ilyennel, de sok kocsit eldobtam már

-
mike1334
veterán
Mennyire szokott átfedés lenni a ps+ még a gwg között? Mmint, ha az egyikbe jön egy játék gyakori, hogy nem sokkal rá a másikba is jön? Bioshock collection érdekelne
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azon gondolkoztam, megveszem én is, mehikóban kábé 500 pénz átszámítva.
Egyébként jellemző, hogy amíg bent volt gp-ben, eszembe sem jutott játszani vele, most, hogy kikerült és akciós, természetesen meg kell vennem...
Korábban írtam, hogy volt egy bug benne. Az első nagyobb ellenségnél kocsikat kell dobálni az ellenre, úgy tudod sebezni. Nos, az xone patch-el az autók textúrái miatt nem lehetett őket felvenni, ergo nem tudtàl továbbmenni.Ezt javították a játékban? Tovább haladtàl már ezen?
-
GalaHU
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Úgy tudom van átfedés az “érdekeltségek” között a 2 platformon, de hagyjuk a témát, offtopic csak kiszakadt...
-
sith7
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
köszönöm a választ

-
l.skywalker
Topikgazda
-
GalaHU
addikt
Ha tetszik, ha nem a cdkeys komplett pénzmosoda, különböző netes csalásokon megszerzett jövedelmet mossák rajta tisztára, ergo a szervezett bűnözés egyik alappillére. Nem ártana ilyen szemüvegen keresztül is nézni, hisz orgazdánál se vásárolnál (remélem)...
-
r.levente75
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Es ha azt a két játékot megveszed és veszel egy goldot, ha kell? Csak egy tipp...
Nekem pont ezért nincs GP-m sem GPU-m... -
eladogeppc
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Igaz, persze ez korrekt. De nincs most 30ezrem egy évre és azt azért sokallom is. A 6 hónap 13-ért is necces picit. Főleg amilyen játékok vannak most a GP-ben. Nagyjából 2 játékot gyűrök, a többi vagy régi, vagy érdektelen.
-
r.levente75
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha MS hivatalos partnertől vásárolsz bármilyen kiegészítőt a boxhoz, majdnem 100%, hogy ha problémád lesz vele, orvosolni fogják.
Pl volt egy chatpadom a kontihoz, hivaltalos viszonteladótól, meghibásodott a jackdugó, gari lejárta előtt. Hívtam az MS-t számlát bekérték, mivel már megszűnt a termék gyártása cserélni nem tudták, a teljes vételárat levásárolhattam a storeban bármire.
Ezt az általad említett oldalon nem biztos, hogy így fogják kezelni... -
akooos
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem mintha a mobilok nyitása nem lenne abszolút szürke zóna

-
NoOne1976
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ohh, ha annyitól korrekt volna minden cég, hogy be van jegyezve, nem volna gondunk.
A probléma az, hogyha a cdkeys hibás kódot küld, vagy valamiért mégsem úgy van, ahogy írták, a jóindulatukon múlik, hogy mit tesznek. Pl. Ha az emailedre se válaszolnak, mit tudsz csinálni?
Azért a KV-nál más a helyzet. Főleg, hogy ők hivatalos viszonteladók.
Persze, alapvetően jó a cdkeys, meg ha nincs itthon is akció, akkor sokan vásárolnak onnan. Viszont ha valami ugyanannyiért van ott, mint a KV-nál, akkor az utóbbi biztonságosabb.Én is jártam úgy régebben a cdkeysnél, hogy a gp kód csak új profilon ment. Pedig nem így hirdették. Küldtek újat, az se ment. Mivel nem volt nagy összeg, hagytam a fenébe. Máskor meg jók voltak a kódok (gold, játékok).
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Csak azt nem érted meg hogy a KV MS hivatalos partner, a CDKeys meg nem.
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm a felvilágosítást, azért a fejem nem kell leharapni. Ott is lehet vásárolni, ennyit írtam.
Egyébként ez nagyon fura, mivel bejegyzett cégről beszélgetünk. Én anno mobilok nyitására használtam webes boltot (*unlock* nem írom ki melyiket) és érdekes módon évekig használtam probléma mentesen. Nem volt olyan, hogy hibás lett volna a feloldó kód, vagy valami. De legyen igazatok ! -
Droughert
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Akinek nincs aktív gpu-ja, annak jó vétel, annak akinek van, viszont lutri, mert lehet, hogy olyan kódot kapsz, amit aktív gpu-val nem tudsz beváltani, de ha mákod van, akkor ebből az olcsó kódból egymás után többet is aktiválhatsz.
-
Crytek
nagyúr
Xboxon hol kell totál resetet csinálni ,hogy elfelejtse én valaha is használta azt a fiókommal bankkártyámmal stb?
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Leszedtem a GTA 5 - t, de a fiam csak simán , offline módban játszik, autózik, stb.
Neki akkor nem jár, csak ha belép online módba is ?Az gondolom egy más világ, ami itt van neki, ott nem lesz, ugye ?
-
Droughert
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a cdkeys-es amúgy is lutri, vásároltam korábban, nem tudtam aktiválni, mert már volt aktív GPU-m. Akkor végigolvastam a hozzászólásokat és többen hasonló problémával szembesültek. Nekem visszautalták a kód árát, nem küldtek másik kódot, hiába kértem.
-
l.skywalker
Topikgazda
A GTA és a Red Dead Online sikereiért cserébe jutalmat oszt szét a Rockstar a játékosok között:
GTA Online Bonus Cash:
01.30 - 02.05: 1.000.000 $ jár annak aki az adott időszakban játszik a játékkal
02.06 - 06.12: 1.000.000 $ jár annak aki az adott időszakban játszik a játékkalRed Dead Online The Gunslinger’s Cache:
01.28 - 02.03: ingyen Schofield Revolver, ingyen Varmint Rifle and the Devastating Ammo Bundle, ami tartalmaz 100x Split Point Revolver töltényt, 100x High Velocity Pistol töltényt, 100x Express Repeater töltényt, 100x Slug Shotgun töltényt, és 20x Explosive Rifle töltényt jár azoknak akik ezen időszak alatt játszanak a játékkalRed Dead Online The Bounty Hunter’s Kit:
02.04 - 02.10: ingyen Bounty Hunter license, 25x Bolas, és 25x Tracking Arrows jár azoknak akik ezen időszak alatt játszanak a játékkaltovábbiak a linken...

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem mindenkinek opció a cdkeys, jobb ha minden akció bekerül ide, gyanítom nem kap egyikünk se fejpénzt, szóval elfér. A KV és a cdkeys 2 nagyon különböző profilú oldal. Az előbbi minden olcsósága ellenére mégiscsak egy netes kódbolt, az utóbbi hivatalos Xbox viszonteladó.
-
NoOne1976
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha megnézed, az általad linkelt is akciós ár. Ha pedig a kóddal gond van vagy bem kapod meg, könnyebb tenni bármit itthon a KV-nál, mint a cdkeys esetében.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Linkeltem már:
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Billentyuvel biztos elvezetesebb lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
Colin McRae DLC érkzik a Dirt Rally 2.0-hoz március 24-én
A Flatout címen érkező csomag ingyenes lesz minden Deluxe tulajnak és mindazoknak, akik bármely teljes szezon csomagját megvásárolták. A standard játék tulajdonosai megvásárolhatják a Flatout-ot.
A kiegészítő tartalmazni fog 2 skóciai pályát, 40 scenario-t McRae karrierjéből, és 9 McRae autót.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem tudom milyen külföldi forráshoz viszonyítod, de a 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés hivatalos kereskedői ára 12.890.- HUF. Tehát jelen esetben 1-et fizetsz kettőt kapsz akció van.
-
eladogeppc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem tudom abban a 3+3-ban mi az akciós, amikor 3 hónap 6200HUF külföldön átszámolva forintra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na ennek mi ertelme van?

-
l.skywalker
Topikgazda
Bill és egér támogatást kap az F1 2019 is [link]
-
csƵ
addikt
Na. Kipróbáltam a multit, amennyit engedett belőle 30%-nyi letöltéssel. Azonnal felismerte a Logitech wireless egeret és billentyűzetet 1 db recieverrel. Mindent testre lehet szabni a bill-en és az egeren. Már csak azt kéne tudnom, hogy kihajolni hogyan kell.
Eddig nagyon bejön. Tiszta nosztalgia. Elég hardcore COD2/4 játékos voltam.
Most GPU-val 10k+VAT volt a Standart edition a Store-ból. -
Beniii06
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
"Ajándék+ ajándék 3 hónap Xbox Game Pass Ultimate előfizetés (beváltható 2020. február 15-ig!)"
Ha venni akartok, ne halasztgassátok sokáig a vásárlást, különben 'megromlik' a digitális kód és 13 ezerért, csak 3 hónapot fogtok kapni.
(Aki kitalálta, hogy lejár a kód adott időben díjat érdemelne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- XMLTV EPG letöltő progi
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Május 21-én érkezik a Luna Abyss PC-re és konzolokra
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest