Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A maga idejében jó volt, de már 12 éves. Aki szereti a retro lövöldéket annak jó, mert ingyé' van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
És ez jó játék?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
kene84
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
kiváló

kipróbálom, köszi -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
kene84
üzenetére
Ez külsős oldal, szóval nem teljesen megbízható, de jól lehet benne szűrni:
https://www.co-optimus.com/
-
Diego72
csendes tag
Sziasztok!
Az MS Store-ban a Witcher 3 - Wild Hunt - GOTY kiadásban van magyar felirat?
Steamen látom, hogy van hozzá, de az xbox-os verzióval kapcsolatban nem találtam sehol erről infót. -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi!
Utolsó kérdés! Hosszútávra, megbízhatóságot tekintve melyik konzol a jobb választás, fat, s, x ? -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm, mostmár tiszta! Azt hittem, ugyanúgy az enyém marad, mint a 360-as játékok! De ugye a pénzért(akár 100ft-ért) vett akciós(black friday, deals with gold) játékok bármikor játszhatóak maradnak én nem kötik őket gold-hoz?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1
Japán store-ban ingyenes most a
Frontlines: Fuel of War(katt a képre)

megnyitás után ne válts át a magyar store-ra, hanem kattints arra, hogy maradsz a japánon:
Utána a jobb oldalon a szokásos helyen lehet "behúzni" a Gold-ot tartalmazó üzenetre kattintva:

És 2 ingyenes DLC is van hozzá, ezek már akár magyar store-ból is behúzhatóak:
• Frontlines™: Conquer Mode
• Frontlines™: Boneyard Map -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bizsu1st
üzenetére
A tieid lesznek, de csak akkor tudsz velük játszani, amikor van élő Gold vagy GPU előfizetésed. De amiket nem "vásárolsz" meg a fenti listából adott időszakban, azok nem kerülnek automatikusan a fiókodra. Szóval ez ilyen duplán faramuci helyzet. Nem tudsz velük bármikor játszani, de redeem-elni kell őket.
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De akkor jól értem, hogy a one-os játékok csak gold-al játszhatóak és nem lesznek az enyémek?
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkora egy igenytelen, kozonseges hulladek az a saints row, igazi ertekelhetetlen "humorral" fel nem tudom fogni, hogy mitol van ekkora rajongotabora. 🤷
Viszont a raven-re tok kivancsi lennek.
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! Újra buta kérdéssel jöttem! Games with gold-ból letöltött 360 játékokra azt jelzi, hogy megvásároltam, viszont a one-os játékokra csak azt, hogy kipróbálhatom live-al! Tehát a one-os játékokkal csak addig játszhatok, amíg van live-om, nem lesznek az enyémek? Bocs, de még mindig új vagyok one fronton!
-
gutkeled
tag
GWG December Saints Row: Gat Out of Hell
-
-
atom18
senior tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Rendben van köszönöm akkor ez eldőlt

Ma este vásárlások lesznek
-
l.skywalker
Topikgazda

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Black Friday / Cyber Monday SaleNOTE: The Black Friday / Cyber Monday Sale runs until 03 December.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MárkeR
üzenetére
Hasonlók vannak ahhoz pár helyen itthon is....de kifejezetten az a típus szerintem nem nagyon, csak elvétve. Én is néztem amikor OX -em volt, de végül fektetve jobb helyet találtam neki.
OS -hez vettem nagyon hasonlót, de ahhoz egyszerűbb hozzájutni itthon is.
Inkább Amazon, ebay vagy Kína. Árban is jobb lehet, ha nem sürgős.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez volt az első update amióta kijött ugye?
-
MárkeR
csendes tag
Tudja valaki esetleg Xbox One X-hez vertikális tartót hol lehet kapni? Olyan érdekelne amit a CP2077 edition-hoz adtak gyárilag.
Előre is köszi -
raziel01
veterán
3szor vegigvittem de tényleg eleg retegjatek.
Dlc-k semmit se ernek az american nightmare meg főleg.
Egy teljes remake egyszerűen nem érné meg, nem vennék meg annyian. Meg mennyiért kéne adni? 30 dollarert se vennék meg sokan, 15 dollárert meg nem hozna egyaltalan semmi hasznot.
Teljes zsákutca. -
jaroslav
aktív tag
válasz
gutkeled
üzenetére
Köszi a választ!
Épp most próbáltam vásárolni az amazonon USA Gift Card -ot, de felfüggesztették a fiókomat és most levelezgetünk.
Gondolom az a pronlémájuk, hogy bár beíratkoztam az "Alaszkai egyetemre", és be is írtam az alaszkai címet, de mivel most a covid miatt itthon tartózkodom és magyar kártyával fizettem, ez feltünhetett nekik és felfüggesztették a fiókom.
Olvastam többektől, hogy simán ment az USA Gift Card vásárlás itthonról, de ahogy írtam nekem nem. Pedig kedvező lett volna az USA Gift Card 10% kedvezménnyel...
-
Micsurin
nagyúr
Amúgy ha eddig Alpha volt valaki és gépet cserél, akkor instant beveszik megint vajon alpha rigbe?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
S@c@
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Miért szerinted ki nem játszaná újra most ebben az inséges időkben?
-
S@c@
őstag
Az Alan Wake miért nem kap egy felújítást? Most elkedtem játszani vele és még mindig üt...a grafika ami néha kizökkent csak, de amúgy még mindig 10/10!
-
törölt tag
Találkozott már valaki ilyennel?
[Ezzel] a szokásos megoldással cseréltem ONE S -ben a HDD -t 500Gb ---> 1TB -ra.
Ha Seagate HDD kerül bele , akkor E100..... hiba van , bárhogyan bármit csinálok.
Ha Samsung HDD -t használok , akkor meg elsőre sikerül és megy minden.Létezne olyan , hogy bizonyos HDD -kkel képtelen működni a box?
(Természetesen mind a kettő hibátlan állapotban van!)
-
nkaresz1976
csendes tag
válasz
atom18
üzenetére
Ezt a kérdést magadnak tedd fel ne más döntsön helyetted.
Forzákban alapból rengeteg autó van amivel a végigvitel alatt kb a 10%-ával se fogsz gurulni. A legos kiegről meg nézel videot ha tesztik akkor szerezd be ha nem hat meg totál felesleges neked az ultimate.
Storeban nálam 6 995,00 HUF az ultimate addon. Majd ha kivezetik a storeból sokkal olcsóbban adják majd. -
atom18
senior tag
Sziasztok!
Adott két játék az egyik a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition a másik The Witcher 3: Wild Hunt nem játszottam még vele csak azt látom, hogy a két game között 1000ft különbség van a Game of the Year Edition javára a kérdés hogy megéri-e a +1000ft-ot? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van a Forza Horizon 4 Ultimate és a Forza Horizon 4 Standard a kérdés itt is az lenne hogy megéri-e az ultimate a +4000ft-ot ha engem csak a kampány része érdekel?
-
szemy94
senior tag
Én is kérdezek mégegyet, esetleg offline módszer nincs arra, hogy a box képét lássam a telefonon? Screen share ugye fordítva működik, telefon képét a box-ra, de nem azt szeretném.
-
Kumblee88
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a felhő alapú gameing tamogatja a ket kontrollerrel jatszast?
-
törölt tag
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Plusz eleve hulladék az EA szerver (-ek). 20 -as szezonban legalább 15x halt le az egész. Abból kb. 6-7x teljes egészében az összes játéknál.
Lehet még keveset is írtam....addig tartott a türelmem.
-
-
Kumblee88
csendes tag
Sziasztok! Az miert lehet, hogy pl tavoli eléréssel akarok játszani a tableten az xbox app alatt mertva gyerek mesét néz a tvn es iszonyúan akad! FIFA 20 jatszhatatlan így! 5ghz wifin vagyok 120as nettel es ossze vissza ugrál a kapcsolat ikon is!
120as netnek elégnek kéne lennie! Ha a game pass appbol jatszok bármivel akkor tökéletesen fut!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bbsofficial
üzenetére
PS-nél régiókorlát van.
Ha pl veszel 1 USA letöltőkódot akkor azt csak USA regisztrációs profilon tudod beaktiválni.
Ugyan ez pl, ha hardveraprón veszel magyar feltöltőkártyát, azt csak magyar accountra tudod aktiválni.Xboxon nincs régiókorlát. kb mindent betudsz aktiválni.
Én játékot nem is vettem még magyar storeban kb. Feltöltőkártyával kb bárhonnan tudsz vásárolni, ha találsz az adott ország pénzneméhez való feltöltőt. Pl UK csak font, USA csak dollár. -
szemy94
senior tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Apáméknál voltam, és ott volt egy régi kontroller igen, amúgy egérrel akartam kikapcsolni, nem jött össze, azért próbáltam rá arra. Tehát type-c otg-n lett valami régi Manta, hátha azzal ki tudom kapcsolni.
Tudom amatőr dolgok, én kérek elnézést eddig még nem próbáltam a távoli elérést sem. De legalább több dologról szó van a fórumon, hátha más is van ilyen elvetemült
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Nem teljesen ide kapcsolódik, de talán elfér itt is: csak nekem tűnik úgy, hogy az online kódvásarlós oldalakon jóval nagyobb a kódválasztek Xboxra, mint PS-re? Pl. Cdkeys vagy G2a.
Gondolkodom platformváltáson is, ezért kiváncsiságból rákerestem, hogy ne csak majomra legyen pénzem, hanem banánra is.
Az egyes országok storejai között sincs árkülönbség a Sonynál?
Ilyen tekintetben az Xboxra olcsóbb játekokat vásárolni? -
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Közben írtam, hogy új bekezdésbe tettem, mert lehet félreérthető.

Egyébként nála gyanítom a vezetékes kontroller a ludas. Illetve nem derült ki milyet használ...de ha régi Manta, akkor gondolom vezetékes?
Úgy emlékszem vezetékes kontrollert nem támogat se a távoli elérés, se a felhő. Vagy nem jól emlékszem? Csak vezetek nélkül használom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt írtam én is.
Illetve csak felhőben van képernyő tapizás. Ott is csak a külön megjelölt játékokra.
Szerk.:
Nyomtam egy entert, így csináltam még egy bekezdést. Hogy egyértelműbb legyen.
-
DavidQ
tag
válasz
jaroslav
üzenetére
Az ide kapcsolódó feltöltőkártyás sztorim. Én egy brazil rokonomnak vettem itt brazil feltöltőkártyát. Mivel a brazil rokonomnak mégsem volt rá szüksége, ezért én kellett hogy felhasználjam, nehogy kárba vesszen
. Androidos Xbox appban (verzió: 1911.1121.1943) régiót váltottam Brazíliára, majd a Redeem code menünél beírtam a kódot ennek megfelelően megkaptam a brazil reált. Ezután (még mindig az androidos Xbox appban) a Store-ban bevásároltam. Néhány nap múlva visszaállítottam a régiót magyarra.
Remélem megfelel a topik szabályzatának ez a hozzászólás, végtére is a hivatalos Xbox app tehet erről a kiskapuról. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy a Touch Control működik Remote Play alatt is.
Egyébként a Remote Play esetében nem szerver látja el a feladatot, hanem a te saját konzolodra csatlakozol. Akár úgy is megy, hogy be van kapcsolva a konzol, ilyenkor párhuzamosan történik minden.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szemy94
üzenetére
Ez a rész mindkét esetben érvényes.
Távoli eléréssel és felhőből is tudsz játszani.
Utóbbi azt jelenti, hogy olyankor nem kell bekapcsolva lennie a gépednek. Csak egy androidos eszköz kell és egy támogatott BT kontroller. Ez esetben a szerver látja el a konzol szerepét. A droid eszközöd pedig csak megjelenítő lesz. Illetve van néhány játék, ami támogatja a képernyő tapizást. Igaz nem sok.
Csak azért írom, mert szerintem ez is megoldás lehet neked, ha éppen másképp nem megy. Illetve az ottani kontroller leírás a távoli elérés esetén is érvényes.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szemy94
üzenetére
"Számos nem Xbox Bluetooth-kontrollert támogat a mobileszköze, és azok sok esetben működni is fognak a felhőalapú játékokkal. Habár ezek az eszközök kapcsolódhatnak a mobileszközéhez, egyeseket még nem teszteltek, és a bemenetek és tapasztalatok az eszköztől függően változhatnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az esetlegesen előforduló problémák lehetséges, hogy nem támogatott kontroller-támogatáshoz, és nem kifejezetten a felhőalapú játékokhoz köthetők."
-
szemy94
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, de mint látod a kontroller-t sem szereti, bár ma már talán a kontroller név hízelgő egy analóg kar nélküli Manta csodára
-
szemy94
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze, ezt tudom, ezért is pontosítottam, hogy a beállítás lehet be van kapcsolva.
DE: USB-Type C androidon egér, billentyűzet megy, de az xboxot nem engedi irányítani, kontroller nincs kéznél.
Amit a program enged: VAGY távvezérlés, akkor nem látok semmit, és félek nem arra megyek rá, hogy kikapcsolás, VAGY távoli irányítás, akkor meg nem működik a bevitel. Szóval ezért kérdeztem, hogy esetleg amint kilépek véletlenül nem megy-e vissza instant on-ba, de akkor ezek szerint nem.
Remélem átjön amit írtam, nem túl katyvaszos
(DE).
Köszi azért
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szemy94
senior tag
Nah sikeresen bekapcsoltam messziről távvezérlésbe a boxot, kikapcsol magától alvó módba, vagy nem? Nincs kontroller, egeret, billentyűzetet nem támogatja, pedig csak egy kattintás lenne, hogy konzol leállítása. Most annyira nem érdekes, 2 óra múlva hazaérek, de a jövőben legalább tudni szeretném, hogy mire számítsak.
A pontosítás végett az alvó mód lehet be van állítva valami 2 órára, de az érdekelne, hogy ha távvezérlésből kilépek, mit reagál a box? -
akooos
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Konzolon nézd meg, lehet, hogy az engedélykérésekben van... Tiszta facebook

Csak akkor látszik az appban, ha már megnyitottad konzolon... agyfsz. -
IntelKiller7
Topikgazda
Valakivel volt már ilyen?
Telós Xbox appon jön az értesítés. Valaki írt üzenetet.Megnyitom, bejön az üzenet küldős rész, de ott 1 db üzenet sincs. Se tőlem, se tőle.
Rámegyek a profiljára, nem is ismerősöm. Nem értem ez most mi?
-
törölt tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Pc szokott ilyet csinálni, ha nem tetszik a "színtömörítés".
Próbáld ki 4:2:2-vel vagy amilyen beállítás van rá.
Illetve ha jött ki frissítés a tv-re, akkor érdemes frissíteni.
Tudtommal ultra high-speed hdmi kábel kell hozzá (4K 120Hz), a gyári biztosan az, úgyhogy teszt erejéig megnézném a gyári kábellel. Tippre nem véletlenül vettél hozzá madzagot, de teszt miatt mindenképpen érdemes megnézni a gyárival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)