Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Ha játszottál a régebbi forzákkal a Tier Reward miatt 0.2 másodpercig.

-
Geradossz
aktív tag
billenytű egér kombó van az xboxhoz? ps4-hez vagy az onehoz van már 3d játék vagy lesz?
-
woodbear
addikt
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Attól függ milyen messze van tőled

-
RiseOfEvil
tag
Horizon 2 ben mennyi ideig tart eljutni egy ferrari 458-IG?
-
tunkiih
őstag
válasz
üzenetére
felfogás kérdése, 1 ujszerű játék felárba számomra csábítóbb.. konzolból még megértem az újat, játékból pénzkidobásnak tartom kivéve ha előrendel az ember vagy nincs a piacon annyival olcsóbb hogy megérje..

a digitális nekem sem csábító, csak ha tényleg borzasztóan olcsó.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Because
üzenetére
én csak újonnan veszek dolgokat .. azért köszi

néztem más csomagokat is... de AC nem tud annyira lekötni.. Fifa-t nem szeretem.. Forza 5 megunom, nem tetszik.. a Titanfall leköt az biztos.. a Forza Horizon 2 is le fog tuti.. próbálok olyan játékot venni ami leköt , ne csak azért hogy meglegyen ! -
Geradossz
aktív tag
valaki esetleg?
-
iphone YouTube appban ranyomtam a monitor gombra es elindult a YouTube app
tok jol kezeli nagyon cool 
-
bognar110
őstag
A szerkesztőséget szeretném megkérni hogy rakja be a nevemet előre. Köszönöm. bognar110 - Bognar1HUN
-
Geradossz
aktív tag
egy kérdésem lenne, xbox one-hoz van e magyar nyelv ? a játékokat lehet e magyarítani mint pcn? Illetbve van e már hozzá 3d játék?
-
törölt tag
válasz
medvekutya
üzenetére
hát először még bele kell tanulnom !! 2 éve nem volt xbox joy a kezemben

-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy csinálom ryse -ban ezeket a qte kivégzéseket? Megjelenik az emberek fölött egy szürke majd egy piros halálfej, de nem igazán csinál semmit a karakterem csak üti tovább őket azt meghalnak.
Egy darabig látható aura szerűen (kék, sárga stb) szín az ellenség körül, de már azok sincsenek. -
törölt tag
válasz
medvekutya
üzenetére
[link] + 12 hónap live gold előfizetés és majd a 2 ünnep között megveszem a Forza horizon 2 őt !
-
JamesHun
addikt
jó volt a tegnapi kis coop Unity

-
törölt tag
na X one berendelve... dec 22 én csatlakozom népes táborotokhoz !!

-
Lefty
addikt
Off kicsit, egy barátom vett x360-at, sose volt neki (nekem sem) és nem is ért hozzá. Megkért, hogy profilt segítsek már neki csinálni, live, stb. Az lenne a kérdésem, hogy ezek ott is úgy működnek, mint X1 esetében? Mert akkor nem lesz gond.
-
Because
őstag
shadow of mordor... egy újabb játék ami állóképekre képes 20-30 urukkal a seggemben... de lehet tényleg az én rendszeremmel lesz a gond mivel eddig tényleg minden játék akadt

-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sracok! One kontroller kompatibilis 360-nal? Itt vagyok a boltban, 360 kontrollert nem tudnak adni, de azt sem tudjak, hogy kompatibilis-e.
-
Xirtam
veterán
2 nappal ezelőtt az egyik feltöltő kódom csúnyán megszívatott. Én hülye nekiálltam a supportal chatelni és voltam olyan szerencsés, hogy 3 különböző embert kaptam. Az egyik sikeresen közölte, hogy töröljem le a profilomat majd mentsem le megint. Persze a problémámat ez se oldotta meg viszont:
Forza Horizon 2 ( összes autó megvolt, minden DLC autó megvolt közel 200.000.000 CR ) ELTŰNT! Cloudból nem képes letölteni a mentésemet!!!!!!
FORZA 5 ( szintén minden ) ELTŰNT! Cloudból nem képes letölteni a mentésemet!
Velem együtt több felhasználó is ír ilyen problémáról a hivatalos forza fórumon.
Vigyázzatok , mert úgy tűnik mind a kettő forza ilyen problémákkal küszködik.
Iszonyatosan felcsesztem magam. . . elölről kezdeni az egészet nagyon nincs kedvem.

-
törölt tag
sziasztok.. elképzelhető, hogy lesz Gears Of War.... XO-ra?
-
Alice90
aktív tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Sok ilyen van
azt várják hogy előreutald a lovét.
személyesen nem találkoznak veld

-
N.otorious
senior tag
Értem, köszönöm, sejtettem, hogy valami nem stimmel, de csak a színből indultam ki.....
Amúgy akit érdekel, ez is egy csaló:
-
Alice90
aktív tag
válasz
N.otorious
üzenetére
átverés a blokkot érdekes más helyen fényképezte.
és kicsibe is.
kamú a csávó
-
Xirtam
veterán
válasz
N.otorious
üzenetére
Nincs, plusz pont látszik a játékon a besorolás , nem is európai a játék! Gondolom a gép se. Jobban megnézve a képeket van mellette egy X360-as AV kábel is, ezt se értem. Plusz a táp dugója se EU-s szabványú.
Felejtsd el ezt az eladót.
-
N.otorious
senior tag
Ezüs - feket x box O létezik? Mert van egy hirdetés, ahol ilyen a színe, de nem találok neten hasonlót....
-
Gaby
tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Majd kuksizd meg par nappal Karacsony elott! Lesz itt 50% off is. Januar meg eleve nagy SALE itt kint.
-
ferensz
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Földim!
Szintén szoftverfejlesztő távmunkában 
-
woodbear
addikt
Másnak is akadoznak az x1 clipek amiket a boxxal rögzítek? Vagyis laptopon meg telefonon akad, de boxon nem. De nem csak a sajatom, hanem mindenkié. De ha boxon nézem akkor jó.
-
zzola
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére
Mindegy...-
-
Gaby
tag
Ez csak egy par a sok ajanlat kozul:
Van nemzetkozi szallitas is. Sot sokan innen rendelik a jatekokat is mivel olcsobb mint otthon. Harman negyen osszefogtok es a posta mar is barati aron van!
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nálam Te vagy a második és 569-es az első ember

A lényeg, hogy ma este nagyon jót játszottunk!

-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
magamra ismertem..

-
zzola
titán
Ma végre játszottam 2 kört a Titanfall-al. Mit mondjak, lehet lecserélem a battlefost erre. Szerintem zseniális a játék, a grafika is szép!

-
RiseOfEvil
tag
Nem tudom kiírjam-e???
lehet kitagadnátok

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
Halo-t tátott szájjal fogod nézni.
-
Because
őstag
hirtelen nem tudtam, hogy egy társkereső vagy valami anonim függők topikjába léptem

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
ptom77
üzenetére
Tessen parancsolni

Kor: 24
Lakhely: Budapest XIV. kerület (hetente megfordulok 1-1 napot Debrecenben is)Most november végétől van XBO-m. Előtte 1 hónapig PS4 tulaj voltam. Sokkkal korábban pedig 1 hónapig volt xbox 360-om.
Az x360-at szerettem, de nem volt rá idő, hogy kihasználjam. Illetve elkövettem egy olyan hibát ifjú fejjel, hogy használtat vettem amiről kiderült utólag, hogy Flashelt volt. Multi nélkül pedig számomra unalmas hosszú távon a játékélet. Szeretem a single player játékokat is, de inkább versengő típus vagyok és ahhoz más emberek kellenek.
A PS4-gyel meg voltam elégedve, viszont teljes mértékben jó döntést hoztam amikor váltottam XBO-ra.
Igaz, hogy nem tudtam még kihasználni...de jövőhéten végre megérkezik a várva várt TV-m így pont a karácsonyi szabadságot ki tudom használni majd játékra.Így igazából TOP 3 XBO játékcímem nincs...viszont annyi szent, hogy (és ez itt off, de akkor is!) a Last Of Us-t és a hozzá tartozó Left Behind dlc-t egyszer mindenki játssza végig vagy legalább nézzen róla normális gameplayt. Minden idők legjobb történetalapú játéka.
Így hang nélkül a Forza 5-öt nyomogattam ami végre újra elérte azt, hogy belső nézetből vezessek.
Hatalmas élmény így is. Viszont leraktam, hogy majd hanggal még jobb legyen végigtolni.
A Sunset bolondsága is bejött, azt is végigtolom minden bizonnyal.A többi játékról pedig akkor, ha nyomtam velük igazán.
GTA V, AC Unity (barátomnál PC-n nyomtam vele kicsit meg néztem ahogy ő játszott), Far Cry 4 (a 3-at imádtam és 8 ezer pénzért szívesen játszok vele másik területen is), Forza Horizon 2, Halo TMCC. Ezek azok a címek amik a fent említett kettő mellett mindenképpen végigjátszásra kerülnek.
Az ea access-re is beruházok és a BF4 mellett a PvZ GW is jónak tűnik.
Titanfallban pedig XBO-n is szeretném elérni azokat az eredményeket amiket PC-n sikerült.Párom sajnos nem sok játékot szeret, de őt is próbálom bevonzani ebbe a világba. A GTA Online PS4-en neki is bejött. Egy remek arcade repülőgépes játéknak azért örülne. Azokat csipázza.
Sajnos a játékokra nincs annyi időm amennyit szeretnék. Igaz itthon vagyok szinte egész nap (távmunkában dolgozok szoftverfejlesztőként) és csábít, hogy oda oda üljek, de szerencsére helyén van még a kötelességtudat így először a munka aztán még több munka és csak a végére marad szórakozásnak hely.
szerk: Így leírva ezt a sok játékot fuh...lesz az jó pár hónap mire sikerül a végére jutnom. Legalább addigra az új játékok ára is lemegy.

-
steeel35
tag
23
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt mar kicsit banom, hogy a logot kivagtam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
melyik csomag ?

l.skywalker
IntelKiller7