Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én is ritkán játszom, de általában akkor nagyobb etapokat. Nem csak az idő miatt. Van amikor bekapcsolom a gépet, aztán rájövök nincs kedvem semmit elindítani.

Viszont vagyok olyan "szerencsés" helyzetben, hogy a párom is szeret játszani. Igaz, ő még ritkábban kapcsolja be a gépet. Van pár coop, amit nagyon szeretünk.
Mondjuk nekünk hónapokig tart kijátszani egy 10+ órás játékot is. Illetve lehet (/biztos) órában is több idő, mint másoknak...

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én is így érzem, persze még egy játék nem települt, de hamarosan fent lesz az első és indul a teszt.
Valóban gyorsabban indul, szóval bizakodó vagyok, én is one x amit levalok
Remélem erre is ra tudom kötni az USB külső házban lévő 2 tb SSD hogy legyen bőven helyem
Azért a 100 ezer Ft egy terra plusz tár helyért, kicsit viccnek érzem
Bár gondolom az gyorsabb mint egy 550/520as USB 3 Samsung SSD
-
-
törölt tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nekem nem állt, pár naponta mindig használtam. Már kukáztam amúgy, szóval a tippet köszönöm, de nem tudom kipróbálni sajnos.

(#214351) Dzsuri89: Igen, pont így volt nekem is, először nem váltott át a kábelen a LED a töltést jelző narancssárgára, aztán teljesen meghülyült és éppen úgy világított, ahogy kedve volt, mellé egy idő múlva tölteni sem lehetett az akkut.
-
bilon73
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
nekem van a kontrollerhez akksi, tán venom.
jó, csak...én visszatértem a tölthető elemes akkura. mert azt pikk-pakk kicserélem (egyből megy a töltőbe, onnan meg jön a kontiba). az akksit meg nem tudom cserélni.
és tudom ha rajta lenne a dokkolón, akkor bírna 1 napot, de van hogy ez elmarad, mert csak...illetve én használom a headset kiegészítőt, és ezzel sem barátságos a dokkoló.
a cucc meg persze pont akkor merül le mikor nyerésben vagyok. a kábel meg nem játszik, mert nem vagyok hajlandó 2,5 méteres kábet venni. -
akooos
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Pont most próbáltam szimulálni uv fényt, de nyilván nem jött össze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elment ma az S, este vehettem volna át az alzánál, de pólusban jártam és láttam, hogy tele van a konzolvilág. Azt mondta a srác, hogy itthon a kv kapta a legtöbbet a bundleból, úgyhogy vettem egyet ott (700 forinttal olcsóbb, mint az alza, mert nem kell fizetni szállítást, hiába veszem át az üzletben személyesen
)Brutál halk amúgy ez az X, az előző X-emhez képest.
Mivel amúgyis megvettem volna a CP-t, így ez nekem abszolút win lett
Ahh és a kontroller fogása... isteni ez a gumírozott markolat.
-
-
vicces
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
nem kell nagyon aggódni, ilyen csomag nincs!...
ez csak ki lett adva de már a kezdetektől nem működik. én is akartam rendelni, csak az bundle-t engedi rendelni már ha épp van raktáron. a starwars csomag szerintem már nincs, mert én arra neveztem volna be.
a 3 játék megint csak a box nélkül működik. 2-t fizet 3-at kap akcióban lehet játékot rendelni. de mindig a legolcsóbbat vonja csak le. ha bedobom a kosárba a gépet is melléjük már ki is szürkül minden megrendés gomb. -
Beniii06
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ha megvan, linkeld már légy szíves, mert amikor itt a gamepodon megjelent a cikk, volt találgatás és akkor én arra tippeltem, hogy valami tartozékok csatlakozó lesz, mint a VR szemüvegeknél(annak vagy 3rd party termékeknek) vagy valami kinect féleségnek csatlakozó, de már az sem lepne meg, ha a mostani CrossFire csatlakozó poénom igaz lenne.
-
Throme
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Kösz! Megnéztem. Aztán fogtam és a tévé "játék" képernyő beállításait visszaállítottam gyárira. Gammát levettem 1.9 értékre és picit azért toltam az élességen, majd végigmentem az XO képernyő kalibrációs beállítás javaslatain és hozzá állítottam a tévét, így valamivel jobb eredményt értem el.
A wildelands most már így marad, nem akarom, hogy más játékhoz ne feleljenek meg a beállítások emiatt....
-
banderasz77
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Hát így már ma sem....

Most már csak szerintem az ünnepek alatt a fiammal, ha nálam lesznek a gyerkők.
sith7: ott nem találtam azokat a címeket, amik érdekeltek volna. Lehet visznek fel újakat is? Gondoltam a meglévő kínálatot akciózzák csak. Majd lehet ilyen aprópénzes ajánlatokat behúzok, de semmi komolyat már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!

l.skywalker
IntelKiller7