Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
Egyik ismerősöm ilyenekkel riogatott vétel előtt, hatalmas baromság ezeket megnézni, végigjátszás közben egyáltalán nem fogsz ilyenekkel találkozni. Ok, egyszer találtam ablakos ajtót, amin tényleg nem lehet átlőni. Mögötte egy zombi és két lickers, viszont így parásabb és taktikusabb szerintem, szóval jó ebben a formában. A játékosok pedig csak örüljenek ha Tyrant 1-2x így kijátszható, néha nehéz előle elmenekülni. Leon kampánnyal kezdtem, így ezzel az ajtóval még nem találkoztam. Köszi a tippet, majd hasznosítom

-
EmThor
addikt
Ez az Anthem este 18-01-ig nézegettem, a főmenün túl nem jutott, valamikor hajnali 2-3-ra oldották meg, bejön a város, utána mikor a küldetést tölti be, az utolsó pár százaléknál megint nem megy tovább... Hurrá!
-
törölt tag
Mekkora cucc ez a re2 remake, találtam a csatornában egy titkos ajtót és 1-2 óra után vissza tudok menni a rendőrségre. Kifosztok mindent
10/10-es cucc -
eeXaa
addikt
...másnál is vannak gondok jelenleg a sea of thieves szerver csatlakozással?
-
parandroid
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Másik accon, amin nincs aktív előfizetés, nyilván működne, de sok értelme nincs egy gépen aktív accountokra egyszerre megvenni, mert úgy nyilván nem adódik össze. Viszont ha egyiken sincs, és az egyikre valamiért nem engedi (már volt rá aktiválva trial pl), akkor érdemes lehet a másikon is megpróbálni.
p
-
Baltazár123
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
Én szgépen böngészőben vettem meg 300ft-ért és már aktív volt újra a GP, amikor a gyerekek fiókjával belépve az XO-n a storeban nekem is feldobta újra a 300ft-os GP-t. Nem kattintottam rá, mert a gyerekek accjához nincs bankkártya hozzárendelve, úgyhogy csak érdekességképpen figyeltem fel rá.
Ha lehetséges, próbáld meg böngészőből. -
axlfsi
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Igen, ez lehet a dolog háttérében. Mindenesetre, elég trükkös marketing fogás, mert ha valaki kapkod és figyelmetlen, akár meg is veheti az egy kattintással korábban kínált áron.
Volt már 1 dolcsis GP-om, de jóval korábban, még csak nem is most járt le... -
hhenry
őstag
Sziasztok! Halo 5-ben local gameben tudok split screenelni
-
csipesz80
tag
srácok. ha már bc lett a tiberium wars akkor azt honnan a bánatból lehet letölteni? nem érzem magam bénának ilyen területen de nem találom sehol...
-
JamesHun
addikt
Anthem ből elég a standard kiadás? A másik csak páncélt meg fegyvert ad nem? Az meg megszerezhető lesz később a sima tulajoknak is nem?
-
Prowler
senior tag
Hú srácok, ez az új Resident Evil 2 nagyon bejön! Most toltam végig a demót és teljesen levett a lábamról. Tiszta nosztalgia és az irányítás is nagyon jól el lett találva. Nagyon kísért, csak ne lenne olyan drága

-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van egy olyan "remek" hírem, hogy nem megy arra az oldalra a bejelentkezés, amin kitudná generáltatni a friend redeem linkjét
Inkognítóban beengedett. Akkor mégis megy, csak szar.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Yup. Adnia kell egy redeem-es linket. Arra ráböksz, bejelentkezel az ea fiókoddal és win.
-
bandi0000
nagyúr
Pozitívan csalódtam ebben az anthemba, kicsit destiny beütése van, de másabb koncepció ugye, a játék nagyon szép, fps-el azért gondok vannak, talán 25 körül van, de nagyobb droppokat nem vettem észre, destiny után felüdülés, de én azt is szerettem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem, global, platformfüggetlen. De ne siess, konzolokon még szerver gondok vannak, nem indul mindenkinek a játék.
Menüt nézzük 1 órája. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Ez nem only Pc funkció? Ha valaki tud meghívót akkor én szívesen elfogadom

-
JamesHun
addikt
Anthemet tolni fogja valaki innen?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Le tudtam tölteni a forza horizon 3 teljes egészében. Csak úgy megjelent az “install” pedig meg sem vettem. Lehet én nem értek valamit? Ilyenkor mi van? Van gold tagságom. Vagy game pass? A kettő ugyanaz?
-
törölt tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Már két napja is tudtam és meg is tettem.
-
MrPeekaboo
senior tag
Anthem VIP Demo friend kódokat már tudtok osztani ezen keresztül?
-
Nagypisti031
csendes tag
Igen próbáltam az xbox on is ezt írja 😫
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nagypisti031
üzenetére
Mobilról app-ból próbáltad már?
-
AMD Power
titán
JC3. 13 ora utan 18% tartok a jatekban. Igy ,hogy sikerult raereznem az iranyitasra, nagyon elvezem.

-
akey
tag
Meddig él még vajon a 300 Ft/hó Game Pass ajánlat?
Egyszer mintha január 30-at olvastam volna.
Tud valaki hivatalos infót? -
wolf88
aktív tag
Nalam van valami hiba vagy más se tud bejelentkezni a fiókjába? Bekapcsoltam a boxot és egyszerűen nem akar bejelentkezni,pedig van net kapcsolat is meg minden.
-
NoOne1976
őstag
A The Division Gold Edition store-ból vásárolva magyar feliratos? Amúgy csak a magyar store tartalmazza a feluratot? Cagy ez xbox-on hogy van megoldva? Pl. Ausztriában megveszem, hazajövök, ha itthon újra letöltöm, lesz benne magyar felirat?
-
Gaben360
senior tag
Na tegnap este visszajött az X a szervízből,még hagytam pihenni tegnap mert tiszta pára volt kicsomagolás után.Reggel üzembe helyeztem eddig minden okés,majd játék alatt kíváncsi leszek,hogy minden rendben lesz-e.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Most hogy UBISOFT akció van, így úgy gondoltam, hogy veszek 2 játékot. Ami kinéztem, az a Tom Clancy's The Division és a Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands .
Kérdésem lenne.
A Tom Clancy's The Division Gold edition mennyire éri meg ? A sima 3.200 Ft, míg a Gold edition 5.700 Ft. Meg éri azt a + költséget?
Tom Clancy’s Ghost Recon -ból a Standard verzió 4.800 Ft, míg a Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands Year 2 Gold Edition 11.000 Ft. Ez is , megéri azt a +költséget?
Mennyire játszanak még ezekkel a játékokkal? Meg érné meg venni?
Köszi
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Hali!
Én egy KD-55XF9005 típussal használom, de a jelenség, amiről írsz, nekem nem rémlik. Mindenesetre, otthon majd megnézem estére (nekem a játékmód, mint opció, sem rémlik, de ez csak az én hülyeségem lesz, mert biztosan tudja, hiszen hardverben úgy tudom a leginkább "gémer" TV a Sony-tól).
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Valaki használja Sony tv-vel az xboxot?
sony kd55xf8096 tv-t használok. Ha a játék módot bekapcsolom, eléggé fakó lesz a kép. Ez normális? A boxon mindenhol zöld pipa van, kivéve a dolby visiont, de azt nem is tudja a tv. -
tthom
senior tag
Magyar MS store-ban, ahol forintosak az árak, csak forintos ajándékkártyát lehet feltölteni? Vagy az EU kártya is érvényes, csak átváltja forintba?
-
Na nekem is "megérkezett" CD ceys-ről a kód a RE:2-höz, jól kivárták a reggel 9h-t, várhattam volna éjfél után bármeddig 😀
Csak azt nem értem a Pre-Order bónuszok hol vannak, mert a letöltésnél nincsenek az biztos, lehet a játékban lesz elérhető
Nem hinném! -
wayne1
senior tag
Na belefutottam én is abba amibe már itt többen. Tegnap előtt még 300 Ft-ért ajánlotta fel a Game Pass-t, de akkor nem vettem meg. Ma akartam ma meg már gépről, netről is csak a 3000 Ft-osat dobja fel.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelenés napja továbbra sem ismert, a zárt béta tervezett ideje még mindig 2019. Q4.
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tenyleg? Nem gondoltam volna! De varom nagyon a beszamolot! 
-
Maxxy10
addikt
Egyre olcsóbb és olcsóbb lesz a BF V új akció cdkeyen: [link]
-
törölt tag
válasz
Because
üzenetére
Ne viccelj, máshol 5-10 éves játék alá raknak egy nagyobb felbontást és eladják jó drágán. A RE2-nél pedig piszok jól belenyúltak, így még a régi játékosoknak is új élményt adhat ez a verzió, nem beszélve azokról akiknek anno kimaradt vagy túl fiatalok. Ilyennek kéne lennie minden remake-nek.
-
fityere
senior tag
5 órám van a Resident Evil 2-ben de nekem nagyon megérte megvenni. Csak ajánlani tudom annak aki csak gondolkodik a megvételén.
-
hhenry
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
hány játékkal játazottál?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és ezt dobta a gép...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tenyleg? Nem gondoltam volna! De varom nagyon a beszamolot!
l.skywalker