Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de az MS megteheti, hogy osztogasson. Neki nagyon fontos az is, hogy az ő rendszerét használd. (gép, előfizetéses szolgáltatás /gp/, xcloud stb.)
Egy befektetés sokszor nem egyből terül meg. Én is 3 év gpu-ra váltottam, vagyis borítékolható, hogy maradok itt a következő generációban is. Az ő gépüket veszem meg, nekik fizetek az online jatékért, tőlük veszek játékot. Vagyis, náluk fogom azt a pénzt elkölteni, amit erre szánok. Ha a kék oldalra állok, ott költöm a pénzt. Itt nagyon sok dolog összefügg, és ha valaki elköteleződik, idővel egyre nehezebb váltani. Ad annyi pluszt a másik oldal, mint amit kukába kell dobnod? Maga a játékgyűhteményem miatt is az a racionális, ha maradok.
Ezt lovagolja meg az MS is, amikor mindenféle kedvezménnyel arra vesz rá, hogy az ő előfizetőjük legyek.
Ha így nézzük, hosszú távon egy veszteségesnek tűnő dolog is lehet nyereséges. Nem halnak bele abba, hogy nem adnak el hirtelen annyi Gears 5-öt. Szerintem
-
Megoldva.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
[Gears 5 breaks records as biggest launch for any Xbox Game Studios game this generation]
Thanks to the incredible support from our fans, Gears 5 kicked off the Holiday season strong – attracting over three million players in its opening weekend and setting new records for Xbox Game Pass with the biggest launch week of any Xbox Game Studios title this generation.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak tipp, de nem lehet, hogy 14 napos trial Goldja van és azzal nem engedi leszedni a havi ingyenes játékokat?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sznot
üzenetére
Hátha ez segít:
Profil régiómódosításához kövesd az alábbiakat:Látogass el a http://live.xbox.com/hu-HU/accountmigration weboldalra, és kövesd az ott található utasításokat. Ha itt nem sikerül a régió átállítása, akkor jelentkezz be a http://xbox.com weboldalon a megfelelő profillal. Bejelentkezés után kattints a játékos figurára, majd válaszd az Xbox beállításai lehetőséget. Itt válaszd az Xbox 360-as profil régiójának módosítása lehetőséget, függetlenül attól hogy milyen profillal rendelkezel. Itt kérj egy biztonsági kódot, írd be a megadott helyre, majd a megjelenő legördülő menüből válaszd ki Magyarországot.
A konzolon pedig ellenőrizzed a következőket a Settings - System - Language and location menüpont alatt:
A helyes beállítások az alábbiak:
1.Language - English
2.Language region - English ( Hungary )
3.Location - Hungary
Továbbá a számlázási cím:
Jelentkezz be a http://account.microsoft.com weboldalon. A felső menüsávból válaszd a fizetés / számlázás lehetőséget, és a nyílra kattintva a további menüből válaszd ki a Címjegyzék lehetőséget. Itt módosítsd a nem megfelelő számlázási címet ha van megadva, ha üres akkor az első lehetőségnél válaszd a cím megadása lehetőséget. Amennyiben több számlázási címe is meg van adva, töröld a nem Magyarországi címeket.
Remélem tudtam segíteni.
-
Sznot
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem volt korábban xboxom

-
Veron
addikt
Az normális ha egy játék fél órán át települ offline módban?
-
Sznot
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy xbox one x et van hozzá goldom is és most lelehetne tölteni ingyen a Tekken tag tornament 2(xbox360)
De hiába próbálkozok nem engedi folyton bankkártya kell neki amit meg is adok, de állandóan csak United Kingdom os címet írhatok be. -
MunezXBK
nagyúr
Agony című alkotás borzalmas, vagy miért 4.99€ MM-ban?

-
icemad
nagyúr
Igen, először bekell jelentkezni. Beállítod home-nak. (na erre már nem emlékszem hol kell, talán a profiloknál....)
Ha beállítottad homenak, akkor lehet törölni is, de maradhat is. Attól függ, hogy játszik e a szülő. Meg néha jól jön, ha van egy olyan fiók, amit rögtön lehet használni, ha vendég jön vagy ilyesmi. -
válasz
appleGjuice
üzenetére
Én nem találtam, és még az is ködös, hogy milyen formában fog indulni a tesztidőszak októberben. Csak insidereknek, csak bizonyos régióban vagy bárkinek?
-
appleGjuice
tag
Xcloud indulásról van már pontosabb infó? Vagy még mindig csak annyi, hogy valamikor ősszel.
-
Throme
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nekem is egy animációs film tetszene jobban.
Rengeteg munka lehet egy egész estés film legyártása, de manapság nincs nagy különbség, max a színészek arcát nem kell animálni, cserébe a rajzolt karakterek nem hisztiznek
és 30 év múlva is ugyanúgy néznek ki, csak jobb felbontásban
. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére

Fura lesz ot Marcuskent latni.
-
ot93
senior tag
-
Bogyi007
veterán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Nem lenne rossz választás, bár én majdnem szívesebben látnék egy feliratos játékmotorhoz hasonlatos animációs filmet (ala Resident Evil) a megszokott arcokkal és hangokkal...
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Legjobb választás lenne szerintem. Remélem tényleg ő lesz.
-
TaRka94
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pcre már van ugyanez, vannak gameplay-ek.
-
mike1334
veterán
Köszi mindenkinek RDR2 témában a válaszokat :)
Még úgysem aktuális, várok, hogy beessen lemezesen 10e alá a jáccó :D -
AMD Power
titán
Biztos velem van a baj, de ezt a Metal Gear Survive 1 ora utan abbahagytam.
-
Beniii06
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
A specialtól felfele van pár könnyítés single playerben is, most ne kérdezd hogy pontosan miket, de van vagy 4-5 beállítás, én nem nevezném csalásnak, nem is az(Boost a neve), csak ahogy írtam könnyítés(Ezek ki is kapcsolhatóaka a menüben). Olyasmire gondolok, hogy lasabban fogy a karakter healt/stamina core-ja + jár egy aránylag jó gyors ló is(0 pénzért+ pár fegyver is szintén ingyen a játék elejétől), kezdetekben sokat számít + nyereg hozzá, amivel 50%-al lasabban fárd el a ló és még rengeteg ilyen kis apróság craftolható talizmánok formájában(karakter boost, de van más hasznos is pl. nem romlik a lelőtt állat teteme lóháton -pár kihívásnál nagyon jól jön stb.) és akkor még még nem is volt szó a cash bonusról(többért tudod eladni a felesleges dolgaidat) vagy a plusz küldetésről, ami 15-30 percet hozzátesz még a játékhoz. + ~5€-t ezek bőven megérnek, nekem biztosan és nem is bántam meg.
Ha most akarsz/akarjátok megvenni, szerintem a special edition legalább mindenképp megéri és nem igaz, hogy csak multis dolgokat ad, az már inkább az ultimate-re jellemző.
-
mike1334
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megéri abból a bővebb kiadás? Ad vmi olyan single kontentet, ami érdemi?
-
-
Beniii06
addikt
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 már weboldalról behúzható!
#Vótmá'?

-
AMD Power
titán
Elértem a végére a Batman: Arkham Knight-nak. A fő küldetés megvan illetve még a kiegészitők közül elég sok kicsivel több mint 17 óra alatt. Még nem fejezem be , egy pár mellék küldetést még megcsinálok. Jó játék volt, de teljesen más mint az előző két Batman amivel játszottam. Ugye azokban "autós" küldetés nem volt. Itt annál több. De szerintem nagyon jóra sikerült. Jó volt a hangulata.
-
icemad
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Na ez jó kérdés. Ugye konzolon ez kikerülhető, PC-n nem hiszem, hogy van rá megoldás.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
TaRka94
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én is várok majd lehet. Ha tudok :D
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Elkezdtem a Gears 5-t. Nem azt mondom, hogy rossz játék, de nem erre számítottam. Story módban van egy csomó videó, 20 másodperc akció. Fél óra alatt meguntam. Ez végig ilyen lesz?
A horda mód viszont nagyon jó.
-
TaRka94
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen rá, meg mondjuk, csak hátha lehetne olcsóbban.
-
parandroid
félisten
Nem is mondtátok, hogy a RDR2 akciós a store-ban kiadástól függően 42-47-50 eur áron. Ultimate egész elfogadható ár már ennyiért, nem? Alap kiadást lemezen láttam már 30 eur-ért, de digitálisan talán még nem voktak annyire olcsók. Persze tudom, már mindenkinek megvan, de mégiscsak Rockstar játék, azok meg szokták tartani az árukat.
p
-
Ádám16
addikt
Srácok, Gamepass-os lövöldözős/háborús játékok közül melyekkel a legjobb multizni?
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Innen játszik valaki a FIA European Truck Racing Championship játékkal?
-
r.levente75
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
kétütemüt
-
Boonen007
őstag
AC Originst hol a legolcsóbb megvenni? Végig nyomtam az Odysseyt meg az első kiegjet, de ahhoz túl rövid a kieg, hogy vegyek másodikat is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pontosan. Sőt, már az alfa is támogatta. Jövő héten meg már az Xbox-os bétában is benne lesz. A teljes játék meg mindegyik konzolon támogatja már egér-billentyű használatot natívan.
-
mike1334
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
The most surprising new detail is that Modern Warfare will launch with keyboard and mouse support for modern consoles, raising the bar for accuracy on the PlayStation 4 and Xbox One. It’s a necessary change, considering that the game will support cross-platform play between consoles and PC when it launches on Oct. 25. For fairness, players who play with mouse and keyboard will only be matched with other players using the same set-up, regardless of their platform.
-
RaZroX
addikt
Hali!
A közelgő cod:mw apropójából szeretnék egeret és billentyűzetet kötni a boxra.
Mivel messze lesz tőlem viszonylag, így USB hosszabitót fogok használni.
Ha veszek egy hosszabbítót és egy elosztót (hogy az egér is rádugható legyen), az úgy működni fog gond nélkül egy portról ? -
törölt tag
válasz
NemMo
üzenetére
Apròn van olcsòbban, vagy CDKeys-en. Igen még mindig "bohòckodni" kell az elemekkel.
(Vehetsz bele akkut is.)Ezt nem is értem miért gond?
Igen működni fog az X-szel a controllered. Ha vettél Goldot, utàna vedd meg a 2 havi ultimatet is, mert akkor lesz 14 hò Gold+Gamepass-od. -
NemMo
őstag
Elhatároztam, hogy veszek egy xbox one x-et. Sokat vaciláltam, hogy ps vagy box, de arra jutottam, hogy az exkluzívok közül csak az uncharted érdekelne ellenben az erősebb box halkabb működése és nagyobb ereje nekem többet ad. Az lenne a kérdésem, hogy a live éves elöfizetést nem lehet valahonnan 20 ezernél olcsóbban megszerezni? Még mindig bohóckodni kell az elemekkel a kontrollerben? Van itthon a pc-hez vezetékes xbox one kontrollerem azt rá tudom kötni a boxra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IntelKiller7