Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurubefree
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Season-ra gondolsz ?

Igen... de csak egy WD-m van ami meg hasznalhatatlan. Elkezdem felhuzni de a felenel mar rosszul voltam .....(L64)
-
szupermacs
veterán
válasz
gurubefree
üzenetére
Sezlonyozol?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen oda kell.
-
JamesHun
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
angol is elég nekik, nem kell az amerikait beszélni, tudni

-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A Witcher 3-ban a magyar fordítás használható? Vagy sok benne a hiba/félrefordítás? Megy az angol, azzal nincs gond, csak kényelmesebb lenne magyarul játszani.
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is azt érzem a vízeletemen! Support csak telefonosan magyar, a csetes megoldáshoz rendesen kell tudni amerikaiul ugye?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
Support lesz ebből
-
Def26
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
akkor passz, csak egy hirtelen ötlet volt. Mac cím a hardver "ujjlenyomata".
-
rsanyi20
tag
Igen Telenoros. Most néztem meg, kereken 10000 forint. Akkor ezért nem jött lértre a tranzakció. Köszönöm a segítséget!
Más: Egyébként van Forza Motorsport 6 és Forza Horizon 2 bundle, majdnem 10k.
Szerntetek megéri? Mennyire marad el a FM6 a FM7-től? Természetesen lesz mellé FM7, de az ünnepek alatt kell valami Forza
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Sőt, ez egy teljesen új konzol amit a purgyék kaptak nyúlünnepre. Az accountom is csak a homeolás miatt van beállítva. A gyerek accountját is tegnapelőtt csináltam....nem tudom milyen múltbéli viselkedést emleget...
-
Def26
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
lehet, hogy mac címet is néznek?
-
frankdelgado
őstag
Hello!
Csináltam gyerek accountot, alárendeltem az enéymnek, beállítgattam, ráhomeoltam az enyémre. Egy problémám van, hogy ha üzenetet akar küldeni akkor azt írja ki: "a múltbéli viselkedésed miatt nem küldhetsz üzenetet" vagy vmi ilyesmit. Való igaz, hogy többször is volt már szemtelen, de ezt az MS-nél honnan tudják?

Az az érdekes, h a particset meg működik. Kerestem az xbox.com on megoldást, de az nem jött be.... -
JamesHun
addikt
Hey Founder. To thank you for sailing with us so far, we're gifting you an exclusive in-game Founder Sail and in-game title! You can access and equip your new in-game items using the Shop Customization Chest and the Vanity Chest. See you at sea! 6GXM3-M97DM-XJH7W-92D7Q-F6G9Z
ha valakit érdekel esetleg

-
rsanyi20
tag
Működik Xbox-on a mobil előfizetéssel való fizetés? Meg akartam venni a Forza 7-et, be is állítottam és hozzá is adtam a az előfizetésem a profilhoz, de nem történt semmi sajnos a folyamat végen. Vagy ilyenkor várni kell, míg végbemegy a tranzakció?
-
Janusz001
őstag
Assa Unity kód :
Code: RD9R4-HHRXH-F9XC4-3DTGP-2CMDZ
-
Allien
veterán
-
Janusz001
őstag
Cdkeys -ről vett már valaki AC Origins -t?
Játékmenetben mennyire hasonlít a ps4 -es Horizon ZD -hez?
-
Chumlee
senior tag
Erről a weboldalról vásárolt már valaki gift cardot?[link]
-
Krysz80
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan broblémám van hogy az egyik nap bekapcsoltam az xbox one mat és elkezdett angolul felolvasi.
De már egy csomo beállitást néztem de nemtudom hol kell,ha estleg tud valaki ebben segiteni azt nagyon megköszönném.
Olyan program kapcsolodhatott be mint amikor valaki vak és elkezdi felolvasni a dolgokat.
Előre is köszönöm -
NavySeal
senior tag
Füles témához: Hyperx Cloud X-em van, teljesen OK, nekem megfelel. Akcióban 20k alatt vettem valamivel tavaly.
-
törölt tag
Sziasztok, LiS: Before the Storm Deluxe kiadás vettem még december végén, most szeretném játszani a bonus epizódot, de amikor indítanám, a store-ba visz, hogy vegyem meg 9.99 dollárért.
Mit kéne tennem, hogy tudjak játszani vele? Mondom ismét, a Deluxe editiont vettem meg.
Megoldás: manage game/install.
Mekkora hülye rendszer ez, hogy játékon belülről ha indítanám, nem telepíteni kezdi, hanem a Store-ba navigál, pedig megvan a content.

-
Bogyi007
veterán
Látom megy a füles téma. Nekem egy Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 füles van itthon, de most vettem egy tarcsi fülest ami egyszerre jó minden konzolhoz s PC-hez is. Thrust GXT-310
Múlt hétvégén 4710 forintért vettem Tescoban. Ennyit szerintem bőven megért.
-
AMD Power
titán
-
modflow
veterán
Az Xbox One X nem ismeri a CEC funkciót?
Azaz ha megy a TV és utána bekapcsolom a box-ot akkor nem vált át sohase a HDMI-n a Box-ra? -
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez több ember számára elérhető.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Medocsabi
Nem rád irányult, egyszerűen csak kijött belőlem, mert a pofátlanságot nem bírom. Elsőre lesz@rtam legyintettem, de úgy látszik ki kellett adni. Nem baj ha kitesz a modi, legalább megyek sonkát zabálni.x360elite Majd vérpisti elviszi, ő úgy is mindenkinél gyorsabb. Ez bizonyított tény, még úgy is ha te voltál az első. Akkor is már gyorsabb volt. (Stewie időgépe).
-
x360elite
őstag
Na srácok....
A nyuszi tojt 1db AC Unity kódot. Egy PÜ. és viheti is a leggyorsabb fórumtárs.
Aki viszi az kérem írja be ide.
Kellemes ünnepeket kívánok.
-
sting2
addikt
válasz
gurubefree
üzenetére
Nagyon szép minőség!

Simán csak feltöltötted a YT-ra a HDD-ről vagy renderelted/vágtad valamivel előtte?
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok! Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Lenne egy kérdésem ismét az AC Syndicate-el kapcsolatban.
Van nálam egy dobozos verzió, ami nem tartalmazza a magyar nyelvet. Ezt valahogy elő lehet csalogatni liveon keresztül? a simán lemezről felrakom, nincs benne magyar nyelv. -
XuChi
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Néztem, úgy sem aktív

Akkor ezek szerint marad a toshlink optikai elosztó ? [link]
-
XuChi
addikt
válasz
XuChi
üzenetére
Nos, megnéztem. A TV-t átkapcsoltam a külső hangszórókra, a beállításokban az SPDIF menüpont alatt ott is a DTS és DOLBY kapcsoló, de csak a PCM aktív. A másik kettőt kiszürkíti a TV
Most akkor mi van ??? Mert ha a konzolokat direktben kötöm be a Házi moziba, akkor van 5.1.

Az erősítőn sajnos csak egy optikai bemenet van

LG HT503-PH. [link]
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jah, nem azért, csak már eventnek tekintem, hogy mikor futok, be én elsőnek.

-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
A Live Gold az hogyan is működik pontosan? Pl. latom most a 3hónapos az 2640.-ft nagyon jó aron van igaz már csak 10 napig! Na most mivel még nincs meg a XOX csak a jövő heten vagy utana èrkezik most is megtudnam venni ? Illetve csak egyet tudok venni vagy kettőt is egyszerre? Ezek gondolom olyan feltöltő kódok mint pl. telefon eseten ?...megveszem a 3 havit bepötyögöm es amikor lejár ismét veszek ? Vagy vehetek most ilyen akciósan kettőt is és amikor egyik lejár bepötyögöm a következőt??
Csak kódot kapok vagy küldenek valami nyomtatott lekaparós tikettet? Ezt tudom fizetni PayPal segítsegevel cagy bankkártyát kell csatolni?
Bocs,de nem volt még ilyenem?
Illetve ha jatekot vennek azt mivel fizethetem bankkártya vagy PayPal?...a játekokat honnan kellene vennem ha esetleg szeretnèm,ha magyar felíratos lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom, majd közlik, hogy szorribocsi... 
Ennyiért nagyon jó pedig.....
Hihetetlen ár 

IntelKiller7