Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
EmThor
üzenetére
Ilyen típus, gyári kábellel van a hátsó csatlakozóra kötve.
woodbear: Lementeni? Én csak simán átmásoltam a boxra amivel épp játszottam, a többit meg most újra letöltöttem. Nem volt egyszerű, mert így egy hónapra buktam a játékaim felét.
De különösebb adatmentést nem végeztem, vagy Te mire gondoltál? -
EmThor
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez érdekes, mi a pontos márkája, mérete?
Lehet a kábel nem jó amivel a boxra kötöd? Oldalsó vagy hátsó usb használod? -
woodbear
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Enyém is ugyan ilyen hangokat ad...lassan el kellene kezdenem lementeni róla a fontosabb dolgokat

-
bulikavagyok
nagyúr
Tegnap kaptam egy új külső HDD-t, mert az előző hibásnak bizonyult (a szerviz szerint is). Annyi volt vele a problémám, hogy amikor kikapcsoltam a boxot, egy elég hangos fémes kattanással kapcsolt ki vele együtt a HDD, illetve ha instant-on-ba hagytam, hogy letöltsön valamit, akkor folyamatosan kattogott (kb 10-20 másodpercenként), mintha mindig leállt és újraindult volna. Tegnap beüzemeltem az újat, és a probléma ezzel is ugyanaz sajnos..Most szerintetek kifogtam egy ugyanolyan hibás darabot (ennek mennyi az esélye
), vagy a boxommal van vmi, és attól lett ilyen? Amikor beüzemeltem, és elkezdtem rá letölteni, mintha még nem lett volna baja.. 
-
godzsy2
senior tag
Na sikerült belőni a twich-et, broadcastoltam is, a VLC fel is vette. Csak sajna a netem kevés hozzá. A 60/5-ös netnél ha a 2500kbps bitrátát választom, akkor kiírja, hogy lagging.
Még a 2000-est sem bírja el, így kénytelen vagyok mediumba felvenni, ami ha jól emlékszem az a 1400-1500 kbps körül van. Nem a legjobb minőség. Annyiba jó, hogy 15 perc elfér 170MB-ban. Nem sűrűn fogom használni, mert CoD-nál le is veszi a térerőm egy csíkkal. -
tunkiih
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Én megvettem 4 ezerért, azóta már ki is pörgettük, jó buli volt, mai napig előjön de mondjuk én vadásztam már akkor is a játékra nem vártam volna még 3 hónapot...
Ez ilyen, ami kell ugyis megveszed..
Jövőbelátni meg elég nehéz, ha máshogy sül el akkor meg ezért leszel ideges hogy mért nem vetted meg akkor ..
Egy ekkora értékű konzolnál csak nem vág földhöz ha késöbb bekerül.. most gondold el aki megvette az NBA Live-ot dobozosba az hogy érezhet..
Benne van a pakliba mindig minden... 
-
woodbear
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
Áá, van még egy rakás hulladék játék amit ingyen odaadhatnak a goldosoknak
ne reménykedj! 
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én azt a napot várom amikor a titanfall lesz benne
csórit már annyiszor és annyira leakciózták, hogy ez a következő lépés. -
norbi2010
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Ezt a játékot másodjára veszem meg úgy, hogy nem fizetek érte.

(360-on volt egy hiba, ami miatt ingyenes volt a Legends, most meg GWG, lehet beszólni, hogy ingyen elő vagyok, nem zavar.
)Amúgy kíváncsi vagyok mi lesz a két játék(négy 360-on) áprilisban.
-
Def26
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
Igen ez jogos.

-
norbi2010
őstag
Hivatalos márciusi Games with Gold. Igazából csak annyit írnak, amit már eddig is tudtunk.
-
godzsy2
senior tag
Ki akartam próbálni a twitch csatornám felvételtét a minap leírt módszerrel, de van egy olyan bökkenő, hogy a twitch bszik broadcast-olni. Azt írja, hogy
- You must be an adult to broadcast using Xbox One
- Settings for all logged in accounts must be set to allow broadcastingNamármost hol tudom megadni neki az életkorom, hogy felnőttnek lásson ill. a második feltételt hol tudom az Xboxon belül megadni? A Settingsben a preferenc-nél mit kell megadni hogy működjön?
-
tunkiih
őstag
válasz
ptom77
üzenetére
Igen, csak azt ne felejtsük el hogy a 2K14 egy raklap sz*r volt szó szerint, nem volt nehéz felülmúlni. Jobb lett a 15 ezálltal, ingyen jó is.. de nagyon távol van a 2K vonaltól. Egyszerűen nem tudja, sem lehetőségekben, sem játékmenetben (ez a legfontosabb) felvenni a versenyt. Ezt csak az érti aki kipróbálta mindkettőt, de félreértés ne essék, tökéletes ingyen a Live 15, de teljes mértékben egyetértek a sráccal hogy akit jobban vonz a kosárlabda, az vegye meg a 2K-t.
-
Elderath
addikt
BF hardline preorder fent van storeba. 12k csak digitálisan. Valamiért EA játékok sokkal olcsóbbak, mint a bolti dobozos.
-
mlinus
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Ne felejtse el senki: epizódikus, szóval egyelőre csak az első epizód érhető el (illetve a raid módból jó pár pálya). De szerintem nagyon jó lett

-
Deathjay^
tag
érdekel valakit a dying light home-olva? én kiakasztottam 100%ra
[link] -
Tesztelo.hu
senior tag
Érdekes az XO teljesítményelosztása. Tegnap egy játék települt a háttérben, miközben egy filmet néztem hálózaton keresztül (DLNA), csak HD-s volt, nem full HD-s, ennek ellenére nézhetetlenül akadozott a lejátszás. Ha leállítottam a telepítést, tökéletes volt a lejátszás.
Nem a teljes képernyőn futó alkalmazásra kellene pakolnia minden teljesítményt, és nem a háttérben futó telepítésre? -
losilee1337
aktív tag
Resident revelations 2 tölthető.
-
negyven2
nagyúr
-
ptom77
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem bejön az NBA Live 15! Teljesen rendben van grafikailag, játszhatóság terén, hangulatilag is. Még most ismerkedek vele és szinte minden nap nyomok 1-2 meccset.
Nem ismerem a 2k15-öt, de összehasonlító teszteket olvastam. Jobbnak tartják a 2k-t, de az állítólag gyengére sikeredett NBA Live 14-hez képest a 15 nagyon sokat fejlődött. Nekem megérte a 85%-os ultimate sale, akinek ea access-e van, annak ingyen meg pláne megéri kipróbálni. -
-
EmThor
addikt
EA access kosaras anyagot lecibálta valaki, vállalható? Thx
-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A feltöltőkártyás vásárlás előtt én is PayPal-lal próbálkoztam, de nekem sem engedett US Store-ból vásárolni. Mivel a bankkártyám Maestro-s, azt az MS nem fogadja el, így második megoldásnak a PP-t használtam volna, mert az meg engedi. Mint ahogy másnak sem, nekem sem fogadta el, így maradt a gift cardos módszer. Még jó, hogy ilyen sok opció van rá.

-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem azért lenne jobb a PP, mert amögött a bankszámlám áll és nem a hitelkártyám....vagy ha az US PP-t használnám, arra meg annyi pénzt töltök, amennyi épp az aktuális játék árát fedezi...
-
bulikavagyok
nagyúr
Nekem még nem sikerült, bár túl sokszor nem is próbáltam (akkor is csak azért mert egy visszautalás miatt pénz maradt a PP számlámon). De ezért is írtam, hogy próbálja meg, hátha neki sikerül..
Egyébként még mindig nem értem, hogy miért jobb a PP, mint a sima bankkártya. Persze egy ismeretlen kínai eladónál jól jöhet, de itt a MS-ról beszélünk. 
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
én simán veszek magyarrégiós PayPal-al US storeban

-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Bele nezek majd azert, ha mar van access.

-
adrian94
őstag
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Persze, de PP csak biztonságosabb....na majd teszek egy próbát legközelebb.
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hmn, a tököm fog csinálni még egyet! PS4-et amikor használtam, oda is kellett a US PP. Van egy HU is, de egy RU-t már nem csinálok! Akkor marad a dombornyomott kártya....
-
bulikavagyok
nagyúr
Szerintem számít. Én nem tudok vásárolni a US Store-ban magyar címes PayPal-al, csak bankkártyával.
gianni85: Mondjuk annyira jó, hogy kipróbáld, és rájöjj, hogy nem kell Neked!
Bár az early access nem biztos, hogy itt ugyanaz mint a trial..
Egyébként 3-4 hónap múlva úgy is bekerül a vault játékok közé, majd akkor kitolom a kampányt. 
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tiszta sor volt számomra, hogy elég durva korlátozás lesz ennél az early access-nél. Kvázi tényleg egy egyszerű demo
-
bulikavagyok
nagyúr
Battlefield Hardline EA Access Trial Allows 10 Hours of Gameplay
Először azt hittem ,hogy az egész kampányt kitolhatom, de sajnos csak az első küldetést engedi..
Mivel a multija nem érdekel, így nem fizetek elő egy hónapra az EA Access-ra. -
zzola
titán
Battlefield Hardlányt kik tervezik megvásárolni megjelenéskor?
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Eddig minden moderátor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
ezt olvad el
Írta: RIOS Gépház | 2015-02-11 13:29
röviden: ez egy teljesen új rendszer ami éppen bevezetés és tesztelés alatt áll
-
gyuromoj
veterán
-
Mától orichalcos topikgazda.
-
ldave
félisten
Nem tudom volt-e már:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Sony PlayStation 5 Slim
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De különösebb adatmentést nem végeztem, vagy Te mire gondoltál?

), vagy a boxommal van vmi, és attól lett ilyen? Amikor beüzemeltem, és elkezdtem rá letölteni, mintha még nem lett volna baja..

Ez ilyen, ami kell ugyis megveszed..
Jövőbelátni meg elég nehéz, ha máshogy sül el akkor meg ezért leszel ideges hogy mért nem vetted meg akkor .. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7