Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Halo 5 béta normális? Beszól, hogy december 29-től...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Mondom, én az iMagazin hírét olvastam az Apple alkalmazásboltjáról, amiben az AppStore-ból letöltött alkalmazások várható áremelkedéséről írnak. Mivel az MS Store is hasonló cipőben jár, így azt gondolom erre is érvényes lesz ez, de eddig nem olvastam erről semmilyen hírt, ezért gondoltam bedobom a köztudatba; hátha (1) van valaki, aki nálam jobban tájékozott, és (2) van olyan aki nem tud erről, de érinteni fogja a dolog.
(#30789) sch_a: Nem így volt, fuss neki még egyszer annak, amit írtam és próbáld meg értelmezni. Eddig a magyar Store-ban vásárolt tartalmak 15% ÁFÁ-t tartalmaztak, mivel a luxemburgi ÁFA-kulcsot használta az MS (az Apple-höz hasonlóan) – nézz vissza egy vásárlási visszaigazolást, ha a magyar Store-t használod. Ez eddig így volt legális, ezt a kiskaput zárja be az EU 2015. január 1-től. Tehát nekem és azoknak, akik eddig a magyar store-t használták, ez áremelkedést jelent. (Én pl. kényelmes alak vagyok, és nincs kedvem feltöltőkódokkal pöcsölni meg számlázási címekkel trükközni, ráadásul úgy, hogy ez az egész terület minimum szürke dolog és ki tudja mikor zárja be a kiskaput az MS.)
-
tibibi
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére

-
tibibi
őstag
Tomb raider játék közben lefagyott
ilyen létezik? -
sch_a
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez eddig is így volt. Szerinted miért ad meg mindenki lakhelynek olyan amerikai államot, ahol nincs áfa?
-
gulb
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szolgaltatasra vonatkozo volt ez a szabaly mint pl skype szam...hivas dij stb. A termekekkel kapcsolatosan nem vagyok benne biztos hogy igy lenne...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na, akkor hogy egy új gumicsontot dobjak topikunk állóvizébe (ejj, de szép képzavar!
), ki tud erről: január elsejétől minden EU-s országban a vásárló lakhelye szerinti ÁFÁ-t kell fizetni a megvásárolt tartalmakra, az eddigi egységesen alkalmazott (általában a luxemburgi 15%-os) ÁFA-kulcs helyett. Én az Apple alkalmazásboltjával kapcsolatban olvastam ezt a hírt, de megnézve a Live-os visszaigazoló e-maileket azon is 15%-os ÁFA tételek szerepelnek, így gondolom az Xbox Live piacteret is érinteni fogja a dolog, ami rögtön egy laza 12%-os emelést jelent.(Disclaimer: Nem szeretném, ha poltopikká fajulna a dolog, ezért mindenki tartsa meg magának, hogy kinek a k... anyját; tudjuk azt magunktól is
). -
vg
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Mi van vele? Korrekt ára van, én is ennyiért vettem digitálisat. Mellesleg, aki kitalálta a DLC-ben a "Complete all objectives in the Test of the Wild" acsit hozzá, az egyen vacsorára lókakit. Annyi, hogy 40 perc alatt ölj meg 20 kapitányt (ebből 10-et szörnnyel kell megölni) és 5 War Chiefs-t. Nagyon szép.
-
JamesHun
addikt
ez a mai akció megint csak érdekes lett
jó lett volna ha a heti játékokat is lecserélik új szériára erre a 2-3 napra
:S
de még bízok egy Ryse ba a végére, ha nem jön veszek inkább parkettát a lakásba
-
pzstm
titán
-
cyberkind
félisten
Végül is csak nem tudtam ellenállni a Horizon dlc-nek, így behúztam, eszméletlen jó, ennyi tartalmat egy minőségi autósjátékban rég láttam, ha egyáltalán volt ilyen, abszolút vétel.

-
Def26
félisten
black flag van akcióban. 50% engedmny.
-
cyberkind
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Elárulok egy nagy titkot magamról, szeretem a minőségi és a jó dolgokat, és a Sunset kurvára nem az, ezzel nehéz megnyerni az embereket, ilyen "exkluzív" címekre nincs szükség.

Nem kell itt próbálgatni meg játszani, mert szar úgy ahogy van, még az Infamous is jobb PS4-re, pedig azt is rühellem.
És nem kell győzködni, eltudom dönteni mi a jó és mi nem, nem kell ahhoz próba, a Sunset már az első körben bukott, nemhogy manapság amikor mindent látni és tudni lehet róla.
-------------
Az meg hogy az Apple szar, csak ennyit lehet írni:

Én minden idők legjobb telóját vettem tőlük, a következő is onnan lesz, nem izgat mennyibe kerül, mert napi szintű használtért ez nem pénz, stabil, gyors rendszer, mindez prémium minőséggel, a legjobb.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
L_YKing
üzenetére
"This Auction is for a Digital Code of Ryse: Son of Rome. There is no physical disc. Winner will receive the code via e-mail or if you would like, I could send the code on a piece of paper and send it via USPS."
"Ez az aukció egy Ryse: Son of Rome digitális kódért megy. Nincs fizikális lemez.
A nyertes emailben kapja meg a kódot, vagy ha úgy szeretnéd, akkor elküldöm a papírt amin a kód van USPS-sel." -
L_YKing
addikt
Aki ebayen vásárolt már és tud angolul az tudna nekem segíteni? Ryse letöltőkódot akarok venni úgy, hogy emailbe kapom a kódot.

-
tunkiih
őstag
Destinysek! Ha én csak online multiplayer meccseket szeretnék játszani (TDM stb.) akkor is szükség van raidekre? Mármint a kettőt külön nézi item-fegyver terén.. vagy pedig ugyanugy kellene nyomni a raidet orrba-szájba hogy lehessen érvényesülni?

-
a Sunset Overdrive tenyleg a nagybetűs Jatek en azt mondom. Fun az egesz. Tele van humorral, néha röhögni tudnék, nem tudom, melyik jatek volt képes ilyenre eddig. Olyan abszurd es ettől egyedi is az egesz.
-
L_YKing
addikt
ki meri bevállalni?

-
norbi2010
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Mi a gond az Apple-lel?

-
Def26
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
ok sajnálom de tényleg fos az a játék.

-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
"én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy a Sunset jópofa"
nehezen menne, mert nem az.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
A 8. utas
üzenetére
Ha egy játék neked nem tetszik, az != azzal, hogy a játék szar. (És ugyanez fordítva is igaz.) Elég egyszerű lelkivilágra vall ez a fajta végletes kategorizálás.
(#30424) MunezXBK: Az is az, igen. Az én világomban több ilyen játék is lehet.

(#30426) cyberkind: Vicces srác vagy, leoltasz egy eredeti és friss IP-t (tovább olvasva a topicot ráadásul úgy, hogy nem is próbáltad), de elcsöppennél egy X+1-edik remastered kiadástól. Fuck logic.

De teljesen felesleges ez az egész polémia, én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy a Sunset jópofa.
-
törölt tag
Megint nincs live

-
L_YKing
addikt
Csak engem dobal le folyton az EA szervere? Vagy nalam van a hiba? Egy felidot nem tudunk lejatszani adrian kollegaval mert ledob engem..

-
Rederik
tag
Szerintetek most van értelme jelszót cserélni live-on, meg a box-on is, vagy még érdemes pár napot várni, hátha lesz még hackerkedés?
-
woodbear
addikt
28€ zavvin a wolfeinstein : new order
-
tunkiih
őstag
egyébként valahogy nem lehet becsatlakozni a halo 5 beta-ba, a MCC nélkül?

-
I.D97
csendes tag
Sziasztok! Nekem fifa 15-öm van xbox one-ra. És tegnap előtt vettem egy Neymart 214,000 zsetonértezután a targets-hoz került majd kiírta mellette hogy completing... és eltűnt. A pénzemet se kaptam vissza leírtam az ea-nek h mi történt még nem foglalkoztak vele pedig ez két napja volt :/ Történt valakivel hasonló? Mit tudok csinálni?
-
I.D97
csendes tag
Sziasztok! Nekem fifa 15-öm van xbox one-ra. És tegnap előtt vettem egy Neymart 214,000 zsetonértezután a targets-hoz került majd kiírta mellette hogy completing... és eltűnt. A pénzemet se kaptam vissza leírtam az ea-nek h mi történt még nem foglalkoztak vele pedig ez két napja volt :/ Történt valakivel hasonló? Mit tudok csinálni?
-
norbi2010
őstag
Valakinek nincs meg a Far Cry 4? Kellene egy kis coop segítség achievementekhez.

-
wannnabeees
aktív tag
rendben, akkor várakozok

köszönöm -
42861
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Nekem a Horizon 2-ben ragadt be egy a mai napon. Szedj össze 65 skill pontot. Megvan, meg is nyitottam az összes perket, de még mindig csak 72%-on áll az acsi listában.
Ryse-ban is beragadt régebben az egyik gyűjtögetős acsi, de rá 2 napra egyszer csak felvillant a dashboardon, mikor semmit sem csináltam. Remélem itt is hasonló lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wannnabeees
üzenetére
Vársz. Jobb ötlete nincs senkinek perpill..
-
wannnabeees
aktív tag
Teljesített, de beragadt acsikkal lehet kezdeni valamit?
Azt írja, hogy "done... unlocking", de ebből sztem magától sosem lesz semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyen létezik?

), ki tud erről: január elsejétől minden EU-s országban a vásárló lakhelye szerinti ÁFÁ-t kell fizetni a megvásárolt tartalmakra, az eddigi egységesen alkalmazott (általában a luxemburgi 15%-os) ÁFA-kulcs helyett. Én az Apple alkalmazásboltjával kapcsolatban olvastam ezt a hírt, de megnézve a Live-os visszaigazoló e-maileket azon is 15%-os ÁFA tételek szerepelnek, így gondolom az Xbox Live piacteret is érinteni fogja a dolog, ami rögtön egy laza 12%-os emelést jelent.

Utoljára a Tony Hawk-kal csúszkáltam ennyit PSvalahányon. Kipróbáltam a demót, elég is volt. Csak hogy Def26 mellett is érveljen valaki.
Nem 2 http van

l.skywalker
IntelKiller7