Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
12k-ért digitálisan jónak tűnik a NFS Rivals?
-
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Most váltottam 360-ról One-ra. Új profilt használok a géphez és szerettem volna a bankkártyát hozzárendelni a profilhoz, de nem engedte mert csak Visa vagy MasterCard kártyát fogad el. American express kártyáról lenne szó, 360-on is ezt használtam. Ez valami új ideiglenes dolog hogy nem fogadja el vagy ez most már állandóan így lesz? Van valakinek infója erről? Vagy ez azért van mert korlátozott a vásárlás és tartalomhasználat a live-nál xbox one-on, ezt a live állapotánál látom éppen, de már vagy 12-e óta az ottani kiírás szerint.
-
Madwe
nagyúr
válasz
godzsy2
üzenetére
És ha secondary mail címe van, akkor hiába kapta meg az új tulaj az accot meg a hozzá tartozó mail címet, mert a secondaryval átvehető az egész felett az uralom. Ezért illegális, mert a legtöbb esetben könnyen visszaszerezheted a tulajdonjogot az acc felett. S a vevő reklamálni se tud
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
godzsy2
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Kérhetsz felárat a játékokért, de mivel a profilod email címhez van kötve, így attól is meg kell válnod. Ha van rajta saját levelezés, az úgy kicsit bonyolítja a helyzetet. Törölj róla minden személyes levelezést és dobj az ismerőseidnek egy kör-emailt, hogy többet ne küldjenek neked oda semmit. Az új tulaj meg változtasson jelszót.
-
Alexios
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Ha online, nem lemezesen vetted a játékokat, akkor hivatalosan igen, csak az account nélkül lehet. Aztán nem hivatalosan meg senki nem fog megakadályozni hogy odaadd az accountod is.
-
godzsy2
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Tegnap este az amazon gift card beváltással nem volt gond. Bár a billing infot meg kellett adni vagy 3x, de végül sikerült vásárolni vele.
-
B3ny00
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Olyat még sose csináltam

-
bulikavagyok
nagyúr
Nagyon jó lett a Unity! Úgy érzem most megkaptuk az 1.0-ás verziót..

Nincs már az az érzésem, hogy folyamatosan szaggat a játék, illetve eddig úgy tűnik, hogy a bugok nagy része is eltűnt. Bár csak kb fél órája nyomom..
-
godzsy2
senior tag
Jah, bocsi... a season pass részre elfelejtettem válaszolni.
Igen, az működik home-olva, legalábbis a Ghosts season pass is működött. Tulképp a tegnapi húzásommal magamat szivattam meg, mert ha lett volna eszembe, még home-olás előtt lecsekkolom a Ghosts microDLC-jével, ugyanis akkor még az én profilom volt home-olva a konzolon és az öcsém is játszott vele egyszer-kétszer, csak őt nem érdekelte a megvásárolt content. Így most a haver kapott egy ingyen exo ruhát a karakterére. 
-
B3ny00
aktív tag
Vásárlás és tartalomhasználat Korlátozott
ezt miért írhatja ? az előbb vásároltam Pl.
-
tunkiih
őstag
XBOX One Unity Update 4 problémák
azért azt elfelejtik leirni, hogy attól független hogy 40 gigás az update, még működik..

-
Alexios
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Outlook.com-on talán átlehet írni a címet, de amúgy account adásvétele nem legális tudtommal.
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
Ha szeretnénk eladni az Xbox One-t amire még van Gold előfizetés és jópár megvásárolt játék akkor azt hogyan lehet? Az új vásárló játszhat az általunk megvásárolt játékkal? Hogyan tudom eladni a játékokkal együtt?
- 12 éves gyermek accound van rajta gold előfizetéssel és játékokkal
- felnőtt accound is van rajta szintén megvásárolt játékokkal
Ezt szeretném átadni az új vásárlónak de úgy, hogy az e-mail címeinket megváltoztatnánk.Köszönöm a választ!

-
B3ny00
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Igennnéztem enis, de mondom hátha hibásan írják
-
godzsy2
senior tag
Én a microDLC-t pl. a CoD:AW-ben a karakterek különböző testre szabható cuccait értem. Tegnap kijött egy pár Custom Pack rá, exo ruhák, sisakok, weapon camo-k, stb. Általában 2 és 4 USD között mozognak.
Az öcsémnek nagyon megtetszett az egyik és megvettük a Home-olt profilra, de kiderült, hogy azt nem lehet home-olni. Persze a tesóm profilja nincs home-olva és így fel sem tudta venni a karakterére a kiszemelt exo ruhát. Belépve az ő profiljába pedig már nem engedte megvenni, kiírta, hogy "purchased" és "already installed". Muszáj voltam a Smartglasson belépni az ő profiljával megvenni neki is és akkor már ő is fel tudta venni/használni.
Ezért írtam, hogyha mindketten ugyan azt akarják használni, akkor muszáj így kicselezni a konzolt, mert ott nem engedi megvásárolni a másik félnek is, hiszen már le van töltve, ki van fizetve.
-
pzstm
titán
válasz
losilee1337
üzenetére
40 dollárért még sok, és aprón sem találom olcsóbban

-
losilee1337
aktív tag
Üdv én pl nagy gyürük ura fan vagyok,ha az hogy a filmeket mind2x3is láttam,de a mordor annak ellenére hogy tetszett mégsem kapott el,kb 2-3ora után rá untam,persze ugy hagytam abba és adtam el hogy majd egyszer még végigtolom mert a harc rendszer jó,de nekem kicsit tul szabad volt,sok mindent nem vágtam(gyatra az angolom) ,de egy probát tuti meg ér mert mind ezek ellenére jónak tartom.

-
tunkiih
őstag
Ma este ennek örömére mehet a Unity Coop.. sikerült beszereznem nagyon olcsón a CoD Ghost-ot is a héten megjön, pár embert toboroztam is már oda multira, ha még van valaki ne habozzon...

-
bulikavagyok
nagyúr
Rendben, köszi!

Egyébként megvettem az új DLC-t a Horizon2-höz. Kicsit vegyesek az érzéseim. Egyrészt nagyon jó, mert kaptunk új alkatrészeket, amivel nagyon durva rally autókat lehet készíteni a meglévő autókból is, és tetszik az új helyszín, illetve nagyon jó lett a vihar is, ahogy például a szélben meghajolnak a fák!
Viszont én eddig sem voltam oda a CC versenyekért, amiből most kaptunk bőven. Kormánnyal még ki sem mertem próbálni, mert motorház nézetből általában nem sokat látni az "útból", illetve az irányítás is sokkal nehezebb. De összességében mindenképpen pozitívan állok a dologhoz, mert az új helyszínekkel, illetve az autók új beállításaival olyan mintha kaptunk volna egy új játékot! Kicsit egyébként olyan, mintha kaptunk volna egy új Dirt részt! 
-
B3ny00
aktív tag
Mar meggyőztünk ,ugyis megveszed ,csak még Te sem tudsz rola .
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
tökéletes.

sőt EU-s digitálishoz is jó az US digitális

apropó Horizon2 DLC-t megvette valaki? én filózok még egyet rajta, pláne hogy Mordorról akartok itt meggyőzni engem

-
bulikavagyok
nagyúr
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de egyik haveromnál felmerült, és nem merten neki biztosra mondani..
EU-s lemezes játékhoz jó a US Store-ban vásárolt DLC? -
Belenéztem a Dragon Age-be is, nagyon hiányzott a Mordorban megtapasztalt harcrendszer :/ nehéz elszokni tőle, annyira folyamatos és jól megalkotott
-
pzstm
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére
Patch a rosszat csereli jora, minden xbox one jateknal igy van. 40.3 GB
Amúgy 6,7 lenne nekunk is az update csak nem sikerült jol osszehozniuk...
“Unfortunately, an issue with the patch downloading process is replacing the entire game instead of just the parts affected by the patch. This is obviously not the expected behavior, and we apologize that many of you will have to wait longer than expected to complete this download.”
-
pzstm
titán
válasz
tunkiih
üzenetére
nekem se horizon2 se AC unity nem dobott fel updatet. Most megnéztem hálózati statisztikát, és kb 42-43 gigát letöltött az éjjel a Box.
Mindent updatelt észrevetlenül, ahogy azt kell

Unity-t úgymond kicserélték nekünk a véglegesre az alfát gondolom. Majd most befejezem a storyt meg ráfekszem a coopra akkor

-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
me'?

-
medvekutya
aktív tag
megjött az év legnagyobb dobása : tetris

mai napra szánt akciós címet inkább senki ne keresse
-
tunkiih
őstag
Kintvan a Unity Update 4 - 40 GB.. szép az instant on estére..

-
tunkiih
őstag
A horizon 2 kapott egy updatet, a dlc mellett.. jó hír, hogy aki nem vette meg annak is javultak alapjáraton az esős viszonyok grafikailag.

-
godzsy2
senior tag
Na, srácok!
Be lehet tenni a Home-olás összefoglalójába, hogy microDLC-t nem lehet home-olni. Azt csakis mindenkinek a saját acc-jára vásároljon. A nem home-olt profilra pedig Smartglasson keresztül érdemes megvenni, ha mindketten használni akarjátok ugyanazt a microDLC-t.
-
Neoteric
addikt
válasz
tunkiih
üzenetére
Orichalcos, rad gondoltam mikor meglattam Master Chef-t.
-
Hegez1
csendes tag
Segítsetek, mert teljesen új Xbox tulaj vagyok, és még sosem volt konzolom.
A kérdésem, ha boxot csak karácsonykor üzemelem be, mert meglepetés lesz a gyerekeknek, akkor most, az xbox oldalán létrehozott új felhasználó fiókommal az akcióban vett játékot, a beüzemeléskor elérhetők lesznek, ha a ezzel a fiókkal lépek be?
Előre is köszi és bocsi a láma kérdésért. -
godzsy2
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Tegnap este én is migráltam a profilom usa régióról magyarra. Ma elég jó meccseket mentem, aztán vacsi miatt abbahagytam, utána viszont mintha megint rossz lett volna. Pedig ugyanazzal a class-al szaladgáltam. Még tesztelem és ha a köv. pár napban javulást érzek, akkor a geolocation-be beleszámít az is, hogy milyen régión van a profil. Bár ezzel a logikával nem angolokkal, hanem amerikaiakkal kellett volna többségében játszanom, mert legutóbb usa régión volt a profilom.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
L_YKing
üzenetére
Szerintem érdemes beszerezni, ha szereted az Assassin Creed stílusú játékokat. Nekem az év egyik legnagyobb meglepetése a Mordor. 37 óra alatt (tiszta játékidő) toltam ki 100%-ra, tehát nem rövid. Ha lesz még időm egyszer tuti még végigjátszom. Szerintem az is beszédes, hogy ez az első játékom, amihez ma beszereztem a Season Pass-t is.
-
L_YKing
addikt
Most gondolkozol a Mordoron mert szeretnek jatekot karira

Ea acces lesz az egyik es meg melle kene egy. Mordort erdemes venni? Mennyi orat lehet kb beletolni? -
MajaG
senior tag
Most volt a tv2-ön xbox one/media markt reklám. Ami vicces, hogy olyan részt vágtak be az AC-ből ahol lagzik mint állat. Jót is röhögtem

-
Krisz0630
senior tag
Na beszereztem akciósan a Mordor Season Pass-t. Remélem nem bánom meg!

-
norbi2010
őstag
PS4-en kint van a Unity update, 6,5GB, itt streamelik is.
-
Zsotyek
tag
Örülnék neki ha nem osztanád nekem az észt. Pontosan ezért vagy bunkó mert ahelyett,hogy jó vagy rossz tapasztalataidat megosztanád akár privátban is, jössz itt azzal,hogy hol nézzek utána. Nem azért lenne ez a topic, hogy segítsünk egymásnak? Na inkább hagyjuk mert szerintem te kissé szűk látókörű vagy és mellé a tisztelet i hiányzik belőled. Ja és jössz, hogy nem fikáztál!!! Akkor nem kell olyanokat írni ide, hogy mások idegileg hogy bírják az olyan jellegű kérdéseket amit feltettem. Ja vagy úgy gondoltad majd végig olvasom az egész topicot az elejétől a végéig? Még egyszer megkérdezem ha nem azért van ez az oldal, hogy egymástól segítséget kérjünk valamint egymásnak segítséget nyújtsunk akkor szerinted miét is?
-
Xirtam
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Menj rá az online chatre. Azonnal elintézik!

-
A.tessz
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
így van!

-
A.tessz
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Merj csak én reklamáltam már párszor, nem volt gondom.
Support ezzel nem foglalkozik! -
A.tessz
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
10 dollár volt nálam, mindenképp reklamálj Supportnál!
-
wannnabeees
aktív tag
xbox stereo fules karacsonyi ajandekkent megkapva
mindjart tesztelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hajrá! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már rég le kellett volna jönnie.

l.skywalker
IntelKiller7