Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Playground Games hiring 177 developers for 'new AAA open world RPG'
Hiring sprees are interesting to say the least. [link] -
pzstm
titán
válasz
r.levente75
üzenetére
Xbox Support
Verified account@XboxSupport
5m5 minutes ago
More
We've seen your reports about difficulties accessing the Xbox app, messages & other social features on your consoles. We've got our teams working on it now, we'll update you as soon as there's more to share. -
nak0n
aktív tag
Kicsit irigyelem azokat, akik már ma játszanak FH4-gyel, de október drága hónap így is (RDR2, Odyssey), erre már nem jutott zseton, marad a game pass és a fapados verzió. 😀 BTW, előtölteni így gondolom nem lehet, majd csak kedden?
-
RudY
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Néha fura, de hónap vége van/lesz, ilyenkor már megszokott.

-
r.levente75
addikt
Akadozik nálatok is a live?
-
NoMagix
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
juj de irigyellek.. -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
akkor **** és jó szórakozást

-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát, irigyellek most na.

-
bulikavagyok
nagyúr
Bocs lejárt a szerkesztési.
El sem hiszem, ránéztem a FH4-re, és indul az is!
Pedig csak éjfélre számítottam. Jippiájé! 
-
modflow
veterán
Fifa 19-ezni mikortól lehet? Nem holnaptól?
Csak mert, hogy indult el már ma? -
janati
őstag
sziasztok!
xbox one s vásárlását tervezem.
kérdésem az lenne, hogy ha veszek hozzá egy használt one kinect kamerát, azt a kínai usb átalakítóval gond nélkül lehet-e használni? vagy mindenképpen szükséges lenne egy kb. beszerezhetetlen, arany árú eredeti....? -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt meglehet oldani valahogy, hogy fiókhoz kösse a rendszer nyelvét? Nekem az angol jó, fiaimnak holland kellene. Agyfaszt kapok, mikor játszanék egy játékkal, és hollandul jön be minden... Nekem annyira még nem megy...
Sajnos nem találtam ilyen beállítást. -
negyven2
nagyúr
Nos, a nagy Remedy bejelentés az volt, hogy ott lesznek a New York-i Comic Con-on...
-
_Balee_
aktív tag
Nálatok sem működik a Store?
Ok, már megy.
-
törölt tag
Megnéztem a 2 DF FH4 videót...te szent jóska.
Rég akartam már ennyire játszani játékkal. -
törölt tag
Hétvégn vendég gyerekek lesznek nálunk és akarok csinálni egy eldobható profilt nekik. Arra átrakom a kontrolleres beléptetést. Az a kérdés ,hogy a sajátomhoz tudok rendelni pl. pin kódot?
Csak ha véletlenül majd oda engednek nem akarom a nem rövid jelszót beírkálni minden alkalommal.Ha igen ,akkor hol tudom megtenni?
-
Draken
őstag
Fortnite-ot próbálta valaki a 6-os Update óta? Nekem befagy az egész, tehát engem is érint a probléma, amiről megy a sírás a forumokban
-
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
De még mindig így a legegyszerűbb: Lemerült? Ott van a két tartalék akksi, cseréld ki, a lemerülteket meg tedd a töltőbe. Bár sokszor így is nekem kell töltőre raknom, de legközelebbre így is feltölt, és a fenti ismétlődik.
-
sugarforce
addikt
válasz
markknight
üzenetére
"...és ráadásul akksis"
Na pont ezért (sem) szeretem a ds4-et. Persze ez egyéni preferencia kérdése, én nem szeretem a beépített akksis megoldásokat, egyébként sem bírja addig mint egy eneloop pro páros. -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálunk mindenkinek külön kontrollere van (két fiamnak meg nekem), én általában utánuk játszok. Van kettővel több ceruzaakksink (LADDA) hozzájuk, amik mindig fel vannak töltve, és azokat rotáljuk a három kontrollerben.
Ha esetleg mégis egyszerre merülne le több kontroller, akkor meg raknánk bele elemet arra az időre, amíg feltölt a tartalék.(#156053) wesder
Számomra nem lenne szerencsés, ha mindig töltöre kéne rakni az összes kontrollert, amikor nem játszunk vele. Nem biztos, hogy jót tesz neki, ráadásul a gyerekek sajnos a tabletjüknél sem figyelnek erre, tuti mindig le lenne merülve.Kábellel játszani kanapéról nekem sem kényelmes, ők még el is esnének benne, amennyit mozognak játék közben. (előre meg eleve csak egyet lehet bedugni, akkor a másikat vagy hátra, vagy valahova máshova kéne, ha menet közben kéne tölteni)
-
-
utomi
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Mert a gyroval mégis mire mész? No offense de semmire. Olyan mint a tapipad. Belerakták mert majd ez lesz a trúváj aztán az lett a vége, hogy mindenki leszarja. Fejlesztők meg gamerek is. Így meg csak egy kurva nagy gomb.
ÉS akkor már a beépített halál felesleges hangszórót nem is említem.
A világító fénycsíkról már nem is beszélve aminek értelme semmi ha nincs VR.od. A beépített akksi jó lenne ha nem lenne ennyire rohadt kicsi de így meg csak simán idegesítő, hogy minden este fel kell rakni töltőre a controllert.
Sajnos mint volt PS3, PS4 és PS4 Pro tulaj mondom, hogy a Dualshock sose sikerült olyan jól mint az Xbox controllere. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én visszarakom a bölcsöre ha nem jàtszok. Eddig nem merült le jàték közben, de ha le is merül ott a màsik con. Scarletben akkor legyen beépített akku, ha legalàbb 2-3000mah-s lesz.
-
-
Zolibacsi88
aktív tag
Az az illető vagyok akinek van PS-e is. Rühellem a DualShockot, a kis akksiját, meg a gimmick tapipad és beépített hangszórót(amit "muteoltam"), valamint az idegesítő világító felül/elől szar csíkot.
A ravaszért külön kitüntetést a mérnököknek, hogy ha csak leteszem, film/youtube nézés közben magam mellé már beleteker a videóba, mert azon támaszkodik a kontroller...komolyan! Good job! -
bandi0000
nagyúr
válasz
F_Peter
üzenetére
Én pl rühellem ha valamiből ki kell szedni az elemet(aksit) és töltöm, nyilván van másik csere, de mondjuk az is veszített a kapacitásból, szal eleve nem 100%on raktam bele, ellenben az aksist feldugom töltőre játék közben és megy, persze van erre megoldás itt is, vettem is venom packot 6k ért és akkor 1 kontroller már nem 15-be van hanem 18-ban, és ha a gyárit vettem volna akkor nem 18 hanem 24-ben áll meg

Szal maradjunk annyiban, hogy ha az aksi kapacitása nincs alul becsülve akkor jobb a beépített megoldás
-
F_Peter
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az aksit benne én kifejezetten hátránynak érzem és örülök neki hogy boxnál szabadon választható hogy ki mivel/hogyan akarja használni.
Remélem a kövi genbe nem fixálják valami aksira, ami bírni fog 4-5 órát.
Persze az opció rá jó ha van. -
markknight
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát ne haragudj, de tény, hogy a dualshock 4-ben van gyro, tapipad és ráadásul akksis. A tapipadnak én sem látom értelmét, viszont a topikban valaki azt írta, hogy EZZEL IS jobbak mint az Xboxosok, tehát nem azt, hogy ezzel jobb.
Formailag és játékilag jó az XBOX ONE controller a jó (legalábbis nekem), de tudásilag kevesebbet tud. Elemes controllert pedig kihozni 2017-ben is, az gáz. Ennyi. Engedd el

-
NyMRooD
addikt
válasz
Benoe77
üzenetére
Semmi köze a filmekhez, ez egy külön felépített marvel univerzum első része (a kövi egy Avangers játék lesz). A sztorija szvsz baromi jó de van benne 1-2 komolyabb pillanat, viszont maga Pókember poénkodik folyamatosan és a játék többi részében is vannak olyan elemek amelyek picit komolytalanok (
). Szerintem simán megvan benne az a plusz, ha meg valamivel jobban ismered Pókit, akkor még többet add (pl láttad legalább a rajzfilmet és eltudod feledni a 3 és 2 részes filmadaptációt).benne van a rajzfilmes pókruha aminek az egyedi képessége, hogy beszólogatsz vele az ellenfeleknek -
-
A Spiderman is ilyen jó hangulatú, mint a Sunset Overdrive? Az előbbi megjelenése miatt néztem most még egyszer rá, meg ugye benne van a GP-ben. Korábban is néztem, de a képek alapján másféle játékra gondoltam. (magam sem tudom, milyenre)
Már a végénél járok a fő sztorinak, tetszik. Jók a poénok, jó, hogy nem veszi túl komolyan magát a játék, de közbe meg profin meg van csinálva. Illik hozzá a zene is

Na szóval a Spiderman ehez képest meg kb. egy normál film adaptációjának látszik alapvetően, nem tudom, hogy megvan-e benne az a plusz, ami a sunset-et annyira egyedivé teszi?
Ez lesz a két hónapos akciós GP-m harmadik címe (Doom, Ryse után) Még egy biztosan bele fog férni, talán a Wolfenstein.)
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
majd ruha lesz játékon belül gondolom
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok,azt meg lehet nézni valahogy, hogy a 2016-os hitman mely epizódjai ingyenesek, illetve melyek azok amelyeket beszereztem? Game passba ugye benne van,de csak azokat az epizódokat játszanám végig amelyek nem ingyenesek. az 1. epizód ingyenes ha jól emlékszem, meg korábban behúztam valamilyen spring pack-ot, de már nem emlékszem, abban azt hiszem a 2. epizód volt,de mivel most van game passom az összes epizód elérhető.
-
negyven2
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez nem neked ment volna...
-
pzstm
titán
"Thank you for watching Inside Xbox. The Forza Horizon 4 Jumper is now yours!"
Tegnap este jött az üzenet
-
zzola
titán
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Sax.
-
zzola
titán
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Attól függ, milyen a kulcs? Ha cdkeys-es, akkor ügyelj arra, hogy ne csak új fiókra lehessen aktiválni...
-
Bigmasterl
tag
Gamepass esetén ha két db 1 hónapos kódot vásárolok, akkor az első kód lejártakor gond nélkül lehet érvényesíteni a másodikat is?
-
krx21
nagyúr
Az új Tomb Raider-t X-en ti hogy toljátok? 4K/30fps vagy 1080p/60fps? Mennyivel csúnyább 1080p-ben?
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
"Ezen felül az előfizetők automatikusan részesülnek a Games with Gold promóció kedvezményeiből, aminek köszönhetően szabadon válogathatnak a havonta frissülő ingyenes játékok kínálatából Xbox 360-ra és Xbox One-ra is (2-2 játék havonta, de a Backward Compatibility-nek köszönhetően mind a négy játék játszható Xbox One-on). Az így megszerzett játékok csak élő Gold előfizetéssel játszhatóak!"Ez külföldi accal is így van (van egy haverom angliában él és esküszik rá, hogy élő gold nélkül is megvannak a goldos játékai)?
Köszi! -
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos, de én nem viccesebb részére reagáltam
, na mind1, már csak 29 nap 
(#156015) vásárlow Én ps4 pro-n fogom játszani mert home társam oda veszi, szóval ez gáz lenne, feltéve ha érdekelne a multi (bár lehet belekóstolok).
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
GTAO-t elnézve még előny is lehet abból, hogy ps-en "béta"tesztelik az új dolgokat. Általában 2 hét után javították a félrecsúszott frissítéseket, néha még ennyi idő sem volt elegendő arra, hogy használhatóvá tegyék.
Nem véletlenül van bugstar feliratos autó a játékban
-
-
-
PodMAN
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi. Ha jól látom az orosz store most a legjobb választás erre. Viszont mindenhol OUT OF STOCK a gift card.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez nem ilyen fekete-fehér dolog. A Fortnite pl. azon dolgozik, hogy a matchmaking ne platform, hanem periféria alapján menjen. Jó kérdés, hogy technikailag hogyan tudják ezt megoldani, de ha elméletileg nézzük, akkor ezek szerint az összes platformról azok kerülnének egy szerverre akik ugyanolyan vezérléssel játszanak.
A Fortnite-nál most is be lehet pl. állítani, hogy csak azonos platformon lévőkkel játszol-e vagy bárkivel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ÉS akkor már a beépített halál felesleges hangszórót nem is említem.

Ruha vagy autó esetleg?
IntelKiller7