Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Most jött androidra frissítés az Xbox alkalmazáshoz. Egy hangyafasznyit gyorsabb lett és végre a nem működő üzenetküldés is megy.
A box viszont még mindig nem kapta meg a frissítést.
-
ferensz
senior tag
Jó szórakozást

-
Bazsi1987
őstag
Agyalok a gears4 sokan tolják még népszerű a játék?
-
sumi4623
tag
sziasztok! elolvastam a nat beállítást de egyszerűen nem tudom beállítani a boxon h open legyen. Upc-s vagyok végig követem az instrukciókat és akkor is strict marad. mit csinálhattam rosszul?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
gracias

-
bulikavagyok
nagyúr
Gears of War: Judgment
M*H6Y-PCFCG-C4996-9W4P4-TF73Z
*kettő -
MrPeekaboo
senior tag
Tölthető GWG-s játékok: Murdered: Soul Suspect (XO), Far Cry 3 Blood Dragon (X360).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt!

-
GhettoChild
tag
Jump into Halo 5 today to claim your free 15th Anniversary REQ Pack, play the Anniversary Throwback playlist, and get free special edition commemorative Xbox Gamerpics!
Király volt !

-
Atomgeszi
nagyúr
Most, hogy éjféltől karbantartás van a net szolgáltatomnal, szembesültem vele, hogy amit én vettem digitális játékot, és van home partnerem, akkor az nem megy, mert nem én magam vagyok a home xbox. Bukta.

-
törölt tag
Sziasztok! Lenne valakinek esetleg valakinek egy felhasználatlan Fallout 3 kódja? Teljesen ráfüggtem a 4. részre, viszont az előzők kimaradtak, szeretném kipróbálni. Csokit/sört tudok cserébe felajánlani, Előre is köszönöm!
-
okibots
aktív tag
válasz
GhettoChild
üzenetére
Köszöntem a megerősítést

Más Amúgy akinek megvan ránézne, hány gigát foglal pontosan a GoW 4 alapkiadása Xbox One-on?
Hivatalos oldalon 54,65GB–80GB-ot írnak, de azért nem elhanyagolható a két szám közötti különbség. Törölnöm kell majd, de nem mindegy mennyit...
Szerkesztve
bulikavagyok Ezer köszönet

-
redXIII
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor sok szerencsét a leendő elite controller tulajoknak
Csak pozitívan. -
redXIII
senior tag
Lenne egy kérdésem a nagy xbox belsösök felé.
Beszart az elite joyomon a jack kimenet.2015 November 3-án vásároltam.
Felmentem az angol nyelvü support chatre, de elhajtottak mint a magzatvizet, hogy lejárt az 1 éves garancia. létezik hogy 150 fontért 1 év garancia van? Vagy csak szopatnak/ vagy magamat szopattam meg mikor megvettem ezt a cuccot? -
okibots
aktív tag
"Never Fight Alone: Enjoy two-player co-op campaign with friends locally via split-screen or over Xbox Live. Player 2 can select either Kait or Del. "
Ha jól értelmezem akkor a GoW 4 kampányát végig lehet tolni coopban osztott képernyőn (ezt nem akarnám kihasználni) , vagy két külön gépen is egy időben játszva.
Bátyám beruházott egy One S-re, jó lenne valamit együtt végigjátszani vele. Soha nem gondoltam volna , hogy ebben a generációban lesz home társam, de így lett

-
Trenew
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Másodikat vittem , Köszönöm!

-
szombatitomi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az elsőt vittem, köszönöm szépen!

-
bulikavagyok
nagyúr
Thanks for purchasing Gears of War 4. Here are your codes for Gears of War and Gears of War 2 (ESRB Rating: Mature with blood and gore, intense violence, strong language) D*FJQ-VJ63T-FJJXW-XMRWD-JGVWZ, 7*CC3-6JFT9-RX64C-H73GX-J2R3Z
*=iksz
*(2)=duplavé -
GhettoChild
tag
Gyertek HALO-zni !
15 ! -
negyven2
nagyúr
válasz
Dinasti
üzenetére
Úgy értem, hogy elindítod a Mass Effect 3-at majd ott a játékon belül leszeded. Ha jól emlékszem fel is ajánlja, hogy töltsd le. Majd ezután ugyanígy a multis DLCk-et is le tudod szedni. De ezek nem töltődnek le automatikusan, hanem majd meg fog jelenni a Mass Effect 3 Redy to Install részen.
-
Game-over
aktív tag
Ha eladom a gépem, ugye factory reset és így törölve lesz a Home is az én oldalamról.
De tudom távolról törölni a Home partnernél a Homeolást(mert a következő gépemnél mással szeretnék Homeolni)? Vagy muszáj neki kézzel letörölnie a profilomat a gépéről? -
KD6-3.7
őstag
Hat most kellemesen es szomoruan is csalodtam.
Kiprobaltam a Forza Horzion 2 demo-t es meglepodtem rajta! Eddig en semmit nem tudtam a 2. reszrol csak, hogy van. Aztan kiderult, hogy az FH3 ugyan ez csak kicsit szebb kicsit jobb fizikaval. Tenyleg csak kicsit. Grafika meglepoen jo es a 3. reszhez kepest sem sokkal csunyabb! Menu, HUD elemek kb. 1-1-ben ugyan azok csak mas szinben. Csalodtam, hogy utolag kellett megtudnom, hogy a 3. resz alig valtozott valamit. -
bzsolt99
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
jó nekem a srác azt mondta amikor a joyt nyomta le és föl ,hogy igy esélytelen bevenni. Most megvizsgáltam én is és határozottan más mint a többi mert van itthon még egy joy. Igen föl le lehet mozgatni itt viszont olyan mintha valamit eleresztett volna vagy nem tudom más mint a többi joynak ez a játéka.
-
gduck
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Mivel decemberben jelenik meg az utolsó fizetős DLC, az EA accessban TUTI csak az alapkiadás lesz

-
Croft-21
őstag
Hali
Vajon a ma megjelent Assassin's Creed Ezio Collection beszerezhető digitális formában is, vagy ez egy gyűjtői kiadás és csak dobozosan lehet megvenni? -
adalbert1
veterán
Nekem igazából az is a probléma, hogy időhiány mellett már sokszor kedvem sincs játszani, így lehet, hogy a következő generációt ezért fogom már kihagyni (hacsak nem lesz valami must have cím).
bzsolt99: a kontrolleren esztétikai, vagy működést befolyásoló hiba volt? Engem is érdekel a csereakciójuk, de egyelőre sehol nem volt készleten olyan bundle, ami érdekelt volna.
frankdelgado: 10k-ért én is megvettem volna.

-
bzsolt99
tag
megvolt a konzolcsere az 576 illetve kalamajka lett elöször letöröltem mindent majd mondták nincs rajta opredszer nem tudják tesztelni . Utána hazavittem beloginoltam liveba stb. Megint vissza és elakadt megint kis nüansznyi hiba volt a kontrolleren és azt mondták nem veszik be.
Nekem végül 60-at mondtak . Marad végül a helyén nem fogok váltani most veszek 4k-s tvt a hdr stb miatt jó lett volna az s.
Nagyon hárpiásak a kontrollerre bármien kis hiba miatt visszadobják erre érdemes figyelni. Másik fontos info én egyik üzletbe voltam egy db one s volt csak nekik raktáron érdemesebb megnézni a weblapot épp hol van raktáron az a modell . Félre is lehet rakatni telefonon mert elvileg nemsokára jön szállítmány. -
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok srácok segítsetek kérlek.
Tegnap játszottam utoljára a box-al. Szépen ki is kapcsoltam a gépet nem volt semmi gond. Ma azonban volt egy áramszünet. A gép nem volt bekapcsolva.
Szépen vissza jött az áram és rá kb fél órával el akartam kezdeni játszani. Viszont a gép nem tölt be. Csippan szépen ahogy kell felugrik az xbox logó viszont nem tölt be a főmenü. Vagy ha be is tölt akkor csak egy nagy szürkeség van. Illetve felül látom az időt és a sign in feliratot. De nem reagál semmire.
Kuka? Vagy van erre valami házi gyógymód?
Előre is köszönöm a segítséget. -
luciferk
senior tag
Watch dogs 2-ōt nem nyomja még senki, elsō benyomások?
-
adalbert1
veterán
Nekem a classic kimaradt, akkor még nagyjában PC-n játszottam (illetve pl. a 360-al összehasonlítva elég rövid életciklusa volt) - szóval maradt a 360, majd a One. Scorpioról még nem jelenteném azért ki, hogy biztos kihagyom (új játékokhoz megfelelő PC-m nincs, és nem is kívánok építeni), egyelőre megvárom, hogy mit fog nyújtani és milyen áron.
-
Gaben360
senior tag
Tolja még valaki a gears of war 4-et,vagy már lejárt lemez?
Holnap kapom kézhez,a single részt,ha végigtoltam,kipróbálnám a multit is,bár sok időm most nem lesz gép előtt ülni,talán hétvégente. -
aya
addikt
Az első xbox-om 14 éve szereztem, ntsc usa ( made in hungary ) azóta minden xbox-ot megvettem, itt csak a fő reviziókra értem, xbox classic, xbox360 illetve one.
Slim stb nem érdekelt.
Scorpio is kimarad, x mellett ott a pc-m.
-
lacy86
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nezzuk mindig a jo oldalat 😜
-
Dinasti
senior tag
A Mass Effect 3 hoz online pass hoz hogy férhetek hozzá? Elvileg free de nem engedi letölteni a storeból. Pc ről próbálom. Nélküle viszont nincs multi....
-
-
Száguldo
aktív tag
Üdv mindenkinek volna két kérdésem
1. a 360-on a családban mindenkinek volt profilja most a ONE-ra meg nem engedi létre hozni illetve mail címes regisztrációt akar, létezik hogy mindenkinek kell egy mail címet is regisztrálni? ( illetve miért nem szedi át alapból a 360 beállításait ezen a téren?
2. Érdemes EA access-t regisztrálni egy évre az abban free játszható játékok utána is mennek vagy nem?
-
pzstm
titán
emlékeztek még, amikor mondtam, hogy kishazánkban mennyire szépen teljesít az Xbox?

Végre megoszthatom a konkrét számadatokat is Veletek: 69%
-
BigStraw
senior tag
Csak nálam nem működnek jól az üzenetek, a frissítés óta? Nem akarja megjeleníteni őket...
-
eL Geri
őstag
válasz
szandra1988
üzenetére
Oh, köszi!
És miként beszéltél a support-tal?
Magyar számot hívtál? Vagy telefonon leveleztél velük? -
eL Geri
őstag
Ez az első hónap GOLD trial már nem létezik?
Az én fiókomat bő fél éve csináltam, de azóta sosem fizettem még elő vele semmire.
-
North15
csendes tag
A Brothers: a Tale of Two Sons tényleg egy gyöngyszem. Igaz, rövid és egyszerű, de egyedi és érzelmes. Az akciós árat bőven megéri. Az irányítás pedig ahogy előttem is írták: egyedül egy kontrollerrel kell egyszerre irányítani a 2 fiút: a kontroller bal oldala az egyik tesó, a jobb oldala meg a másik. Az elején kicsit frusztráló lehet, de szokható, és pont ez az egyik egyedisége, ráadásul kifejezetten fontos a sztori szempontjából.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Én 14 éve, és minden hibája ellenére büszke vagyok rá.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
a.sebi
üzenetére
10-nél többet nem igazán lehet már kérni vadiúj kontrollerrért, mert rádrohad sajnos. Tapasztalat.

__
Fél off, de azért Xbox téma.
15 évvel ezelőtt jelent meg az első Xbox
Ó az emlékek...

-
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Az a baj... H nem konnyű eladni semmit! Konzolvilagos ajandek kontrollert 12500 ert 2 heten keresztul hirdettem... Senkit nem erdekelt!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bzsolt99
üzenetére
Igen erre gondolok. Sajna ahol kinéztem nincs nekik egy darab se, a héten kapnak elvileg. Viszont a Kezdőcsomag is jó vétel 10-ért, mert sokkal többért el tudom passzolni.

Én megveszem az 500-as BF1 gépet (van 3 terrás külső vinyóm a mostanihoz, ami szintén 500-as), eladom belőle a digitális kódot, megveszem a kezdőcsomagot, majd azt is eladom és pluszba fogok kijönni!

Tiszta haszon!

-
bzsolt99
tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
én ma fogom cseréltetni meglássuk majd mi jön ki. Ha erre az akcióra gondolsz. Annyi vicces van a csere oldalon hirdetik az xbox kezdöcsomagot (xbox live,gamep pad ,2 játék),de ha arra rámész akkor az oldalon kint van cserére nem vonatkozik.Némi ellentmondás van.
-
eL Geri
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Olvastam olyanokat akik tényleg egy kontrollert osztottak meg a társukkal, és így játszották ketten

De igazából nem erre lett kitalálva, hanem épp az a lényege, hogy a jobb és a bal kezed segíti egymást.
Én azért lehet teszek majd vele egy próbát! -
-
lsg
tag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Egy kontrolleren ketten? Ez olyan hihetetlennek hangzik. Még jó, hogy leírtad, mert a local coop miatt vettem volna meg, de így, hogy egy kontrolleren kell már annyira nem vonzó.
Stauffenberg: Azt sajnos nem tudom, hogy melyik változat jön. Lehet, hogy valóban csak az alap játék, de ebben a kérdésben vannak nálam jobban informáltak itt a fórumban.
-
eL Geri
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Öööö, tényleg local coop ez az indi játék?
Én úgy olvastam, hogy sajnos nem, hanem egy ember irányítja mint a két srácot. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Persze, látszik, hogy finomodott a grafika a Horizon 3-ra, de szerintem nem drámai a különbség. Mindkettő baromi szép. Az FH3-al az a bajom, hogy a kissé üres és sivár ausztrál táj nem adja ki annyira azt a többletet, amit az FH3 grafikája tud, sokkal többször kell versenyezni szűk dzsungeles ösvényeken (itt viszont nagyon szép a növényzet), meg prérire emlékeztető tájakon, ahol körbenézel és nincs semmi. Ettől függetlenül az FH2 még így 2016-ban is teljesen vállalható szintet hoz.
(#85987) Medocsabi: Nekem könnyű dolgom van, mert az én barátnőm meg simán elkölti havi két AAA játék árát IKEA biszbaszokra, pipere cuccokra, meg mindig van valami ruhadarab ami "ilyenem még nincs és nagyon kell a holnapi tárgyalásra".
Én meg hagyom neki, egyrészt legalább mindig csinos, másrészt meg így nem kell titokban játékot vennem. 
(#85992) eL Geri: Már én is kiszemeltem magamnak, sőt már az első napon megvettem volna, mert az egyik legjobb local co-op játék, amit barátnővel játszani lehet. De 6190 Ft-ot nem ér, az biztos, ez egy Xbox 360-ról átportolt, viszonylag hamar végigtolható indie játék, de így 1500 Ft-ért bomba vétel. Ha van kivel kettesben játszanod, ne hagyd ki.
(#85985) lsg: Azt tudni lehet már, hogy melyik SW Battlefront kiadás érkezik EA Accessbe? Nekem erős a gyanúm, hogy csak az alapkiadás, DLC-k nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak pozitívan.
mind kettő lehetséges.

l.skywalker
IntelKiller7