Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Már kezdődik a sárdobálás.

-
gianni85
veterán
Én zavvi-n rendeltem elő, aztán azon is húzódtam, hogy tényleg mi lesz akkor, ha MO nincs benne az első körben a támogatott országok között, és itteni IP-vel nem lehet Live-ra csatlakozni? Szétszexuálna az ideg, ha nem tudnám a Forza 5 "kötelező" DLC-t se leszedni
Viszont a te verziód jó, nem csak Bécs miatt (szép hely nagyon, rég jártam már ott), hanem mert megjelenés után minden eshetőséget figyelembe véve tudod eldönteni, hogy bevállalod-e. -
Def26
félisten
válasz
gianni85
üzenetére
OMG.

Én úgy vagyok ezzel, hogy a pénz félre van rá téve (euróban). Nagyon beleéltem már magam, mindenképp akarok egy xbox one -t.
Már úgy elképzeltem, hogy (ha Magyarországon nem lehet kapni) szépen kimegyünk asszonnyal Bécsbe, be egy MediaMarktba, megveszem a gépet, beülünk kávézni valahova, megnézzük 1-2 szép helyet. Eszünk egy kis burgonyaszirmot én meg mellé iszok egy pofa Ottakringert és aztán irány Felcsút. 
-
gianni85
veterán
-
Def26
félisten
válasz
JamesHun
üzenetére
Azokat sem tartom normálisnak.
Én valahol a kettő között érzem magam. Nem akarok nyaralóban játszani, de ha megunok vagy elvásárlok (értsd.: nem tetszik a játék) akkor el tudjam adni, ne maradjon a nyakamon. 
Más:
Ryse baromira tetszik, eszméletlenül bejön. Tuti első napos vétel lesz nálam a Forza 5 mellett. BF4 -et továbbra is xbox 360 -on tolom, mert sztem első évben tuti nem lesz olyan sok multi játékos xbox one -on.

-
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Jajjj.
Nem is kéne bd olvasó a zujj xboxba. -
MasterMark
titán
Ugye ugye, ha járt volna a DRM-mel a digitális verzió is, akkor nem is kellet volna a lemezt használni...
-
pzstm
titán
válasz
abteam2008
üzenetére
semmi
-
MasterMark
titán
válasz
KingKress79
üzenetére
Sok értelme nincs annak...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
-
negyven2
nagyúr
khmmm Az Xbox360 játékok is ugyan ennyibe kerülnek (Halo 4, Forza Horizon) ugyan itt.

(#2062) Def26 Akkor úgy fogalmazok, hogy ez semmit se jelent. A Microsoft Storba ennyiért árulják, máshol meg kevesebbért (akár külföldi, akár magyar üzletben). Annyi az egész, hogy itt elszálltak az árakkal és ez nem az ÁFA miatt van.
-
Def26
félisten
Bekerültek a microsoft store -ba a játék árazások. 69.99 euro és 50 font. Ahogy nézem fontban sokkal jobb ára van.
[link] -
Def26
félisten
-
negyven2
nagyúr
-
bolha23
aktív tag
-
sittes79
addikt
Akkor mikor lehet nálunk kapni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
Dead Rising 3 demo. [link]
-
-
pzstm
titán
Nem arról volt szó, hogy senkinek nem kell az X1 és mindenki PS-t vesz és csődbe megy idén az MS?

-
D3xter27
csendes tag
Remélem lesznek a masinára profi kormányok.( Akár külsős cégektől is)

A RAM menyiségéről van valami új infó? -
Def26
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Az csak a led és azért van rajta, hogy a tv -n visszatükröződjön.

-
D3xter27
csendes tag
Egy ideig elleszek én a kamerás masinával is...nyomok nekik egy kis Truman Show-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyáron úgyis pucéran vagyok, legalább kiég a retinájuk a hab testemtől
-
D3xter27
csendes tag
A ps3 joy pöttyet fárasztó volt hosszútávon, ez tény

De a mostani nagyobbnak tűnik és messzebb is vannak egymástól a karok.(Már amennyire meg tudtam ítélni)
Majd pár év múlva kiderítem, addig meg eljátszok majd az X1-el
-
D3xter27
csendes tag
Bocsi ha félreérthető voltam nem rád gondoltam.

Általános lett az x1 gyűlölködés és kicsit unalmas
Azt én is remélem, hogy nem ültetik fel megint a ps tulajokat már csak azért is, mert nagyon hasonló a két cég üzleti modellje.( Ugyanaz a szögletes minimalista stílus a konzoloknál; majdnem ugyanaz a belső felépítés és valószínűleg a DRM jelen volt náluk is, csak a Sony látva a reakciókat kihátrált).
Egyébként mindkét konzol beszerzését tervezem, de valahogy az X1 szimpatikusabb jelenleg
-
Zjunior
veterán
válasz
D3xter27
üzenetére
Senki sem isteníti a Ps4-et...
Nekem amúgy is Xbox van most is sose volt Ps3,nem is akartam, mert sok a hátránya...
Attól, hogy sok fórumon
ezt olvasod, lehet nem is véletlen??
Amikor megjelent a bika Ps3 is ugyanez volt...
Nagy hype és kipukkant a lufi!
Én csak drukkolok a Ps4-nek, hogy amiket híresztelnek müködjön, és betartsák!
Örülnék, ha az Xbox is magához tudna láncolni, de eddig semmi extra az Xbox 360hoz képest azért nem is adom el!
Kinectet nem is használom sajnos,még 1 nem kell
-
D3xter27
csendes tag
Kicsit unalmas, hogy minden fórumon az a menő amit a Sony csinál.
Pedig emlékeim szerint a Sony többször is megvezette a tulajokat( Linux és visszafelé kompatibilitás kiherélése, összecsapott; gépeket taccsra verő frissítések).
Ennek tükrében én fenntartásokkal kezelek mindent, amit a "Sanyi" mond... -
JamesHun
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
haverhoz átmész a PS4-én belépnél a profilodba játszani és rájösz nincs net és kénytelen leszel a haver nyaralójában beszélgetni!
Jaj most mi leszKomolyan úgy sírtok mintha még nem lett volna 1 tonna day one patch játékokhoz, mintha hetente 2 hétre elmenne a netetek, mintha egy 10.000 HUF os telefonnal nem tudnád a mobilnetedet megosztani fél percre
Kezd teljesen nevetséges irányba menni az itteni sírás
Akkor a PS4 nél hogy játszol a nyaralóban net nélkül PS3 játékot?
-
-
Zjunior
veterán
Forza 5 lemezein nem lesz rajta a teljes jatek!
Internetkapcsolat kell a letöltéshez!-Hivatalos.
Gratulálok MS!!
-
JamesHun
addikt
az eredeti verzió az volt, hogy ha bereggelted az accountodra a játékot, akkor nem kell a lemez többet
erre írtam, hogy de jó lenne, ha ezt is visszahoznák azoknak akik online vannak, ha meg offline vagy akkor meg tedd be azt a nyüves lemezt és játssz úgy mint ahogy most is a 360-on
-
pzstm
titán
válasz
Zjunior
üzenetére
tudom, hogy tudni fogja, csak eddig sok PS4-es fan arra verte a nyálát, hogy hát xbox ezt nem tudja a Ps4 meg igen...
Digitális letöltéshez itt sem kell DVD (már most sem nyilván)
Gaika esetében meg hallottam olyasmit, hogy berakod a PS3-as lemezt, megmutatod, felcsatlakozik és úgy tudsz Gaikai-on játszani, de lehet rosszul emlékszem (utána lehet kivehető a lemez)
-
-
pzstm
titán
Microsoft: Xbox Will Let You Play Game During Download

Mit felejtettek még el elmondani??? Valaki tanítsa meg őket kommunikálni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Sony PlayStation 5 Slim
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont a te verziód jó, nem csak Bécs miatt (szép hely nagyon, rég jártam már ott), hanem mert megjelenés után minden eshetőséget figyelembe véve tudod eldönteni, hogy bevállalod-e.

Már úgy elképzeltem, hogy (ha Magyarországon nem lehet kapni) szépen kimegyünk asszonnyal Bécsbe, be egy MediaMarktba, megveszem a gépet, beülünk kávézni valahova, megnézzük 1-2 szép helyet. Eszünk egy kis burgonyaszirmot én meg mellé iszok egy pofa Ottakringert és aztán irány Felcsút. 
Én valahol a kettő között érzem magam. Nem akarok nyaralóban játszani, de ha megunok vagy elvásárlok (értsd.: nem tetszik a játék) akkor el tudjam adni, ne maradjon a nyakamon.
Nem is kéne bd olvasó a zujj xboxba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7