Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem is beraktok légyszi az összefoglaló listájába? Köszi.
-
Madwe
nagyúr
Ezektől a 144hzes monitoroktól kivagyok
Amúgy xbox onehoz minek? Ha a stabil 144 fps megvan, akkor van értelme... Amúgy meg, ha nincs meg, csak hátránya van: 144hzesnél csak úgy tudják megoldani, h meglegyen a 144hz, hogy visszaveszik a színmélységet, emiatt az átmenetek pl rohadt rondák lesznek (pl egy kék ég sok árnyalattal maszatos lesz nem egyenletes) de persze ez a true gamert nem érdekli, mert tényleg minden ms számít. Csakhogy boxhoz ilyet ne vegyen az ember, mert a 144hz nem ad pluszt, csak rondább képet
Amúgy a true gamer crt monitoron játszik, mert az a legjobb erre 
-
hat nem bántam meg a onet eddig. ugy érzem magam mint kiskoromban mikor pcn játszottam nagyban
teljesen lekot a Mordor es a Titanfall egyelore. 360-t 1.5 eve vettem es nem éreztem ilyet. -
pzstm
titán
válasz
B3ny00
üzenetére
ha megvan már a játék akkor persze. Csütörtök este két karakterrel kell letolnom bountykat, nightfallt, weekly heroicot, daily heroicot meg új DLC-t is, RAID-el még várok az újjal, nem akarok azon elsők között lenni akik tizenórákat szenvednek vele, mint az előzővel, amíg rá nem jönnek a titok nyitjára

addig kizárt, hogy egy perc időm is legyen akár boxot bekapcsolni

-
Csöbronit
tag
Olyan kábelt ami egy mikrofonos füles jack részét külön hang és külön mikrofon kimenetre osztja szét hol lehet kapni? Ebay nem pálya. Meg egyáltalán mi annak a neve tudja valaki?
-
woodbear
addikt
-
Mankó
veterán
válasz
godzsy2
üzenetére
Az en sony tv-mnek is nagy az input lagja, de ha jatek modra allitod, akkor leveszi a feature-kat es hozza a jatszhato szintet. Jatek moddal minden klappolt x360-nal, nelkule lattam furcsa dolgokat.
A monitoroknak teljesen mas a felepitese, az elektronikaja, ott sokkal kisebb az input lag. Gondolom nem nagyon lattal egyiknel se olyat, hogy kesobb reagalt volna az eger kurzor, mint ahogy az egeret mozgattad. -
thrill
tag
Volt szó itt boltokról, Überkonzolról mi a tapasztalat?
-
gduck
addikt
Nektek a showcase hozzáadás működik?
Megyek profilba, megyek videókhoz, bejön UPLOAD progi, videó kiválaszt SHARE, SHOWCASE és állandóan jön a hibaüzi, hogy valami bibi van próbálkozzak később... -
vg
veterán
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
De ezek 60 vagy 120, és nem igazi gamer monitor ami 144hz. Feltételezem ő arra gondolt.
-
vg
veterán
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
gamer monitorrol volt szó nem?
-
godzsy2
senior tag
A jobb monitoroknak mekkora input laggja van? Én a hétvégén néztem Ali-A gaming setupját, ő egy 24 colos Benq monitoron tolja, mert állítólag annak baromi alacsony ez az értéke. De a hsz-ekben nem találtam meg kifejezetten azt a típust, amivel játszik, de ajánlottak pár Benq-t és Asus monitort, amit kifejezetten gameing célra szántak a gyártók és azoknak kb. 20 ms-os input laggja van. Tudok olyan Sony TV-ről, ami 12 ms-os, akkor most a TV jobb, mint egy monitor ilyen szempontból? (Jó, persze ez a 12 ms kivételes cucc, az átlagérték olyan 30 ms körül van, de van olyan TV is, ami a 65-öt súrolja.)
-
L_YKing
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
Betegesen szar. Szerintem ezzel már élményt veszti a game...
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Nálam be kellett állítani a képernyőméretet. Felfelé - lefelé és oldalra voltak nyilak, amikkel az xbox képét tudtam felnagyítani. (alapból pedig fullhd a monitor)
A kontroller tud, ha veszel hozzá stereo adaptert.
Elemes, de lehet használni vezetékkel is. Illetve venni lehet hozzá akksit is.
Arra kell figyelni, hogy ha vezetékkel használod, hogy ha van bent elem...akkor arról szívja az energiát és nem a kábelről.
-
Mister_X
nagyúr
Múltkorában linkeltél egy képet, amin egy nagyon nem kicsi TV volt

A kérdés mindnyájótokhoz:
1) hogy alkalmazkodnak a monitorok? Sajnos az enyém nem Full HD-s, így lehet lesz egy kis képi zavar. TV ugye skáláz magának, de a monitorokban nem hinném, hogy ilyen skálázórendszer van egyáltalán...
2) Kontroller tud hangot közvetíteni, azaz ha bedugok egy jackes fülest, hallom majd a dolgokat?
3) a kontroller emlékeim szerint elemes... ugye nem?
@vg: a házigazdák nem rendelkeznek moderátori jogkörrel (azaz van amelyik igen, de oric emlékeim szerint pont nem).
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Vicces hogy pont tőlem kérdezed, de én pl. Sajnos nincs hangkimenet rajta, adaptert meg nem vettem még így addig szünetel a box bekapcsolása. Hang nélkül nem az igazi.
Szerencsére már nem sokáig...hamarosan jön a fizu (csak a bürokrata ************ emberek húzzák a fizetés kiutalását...) és jön az új tv

-
Mister_X
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
Ki az aki itt monitoron űzi az ipart?
szerk.: nem válasz akart lenni
-
wannnabeees
aktív tag
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
És akkor a 7.1-es fejeseket már ne is említsük..!

-
Krisz0630
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
És ha baj lenne velük, hogy gariztatom? A Microsofttól kérek egy cserét és kész?
-
godzsy2
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
CoD-nál dedikált szerver hiányában minden ms számít.
Ezért kell egy fsza monitor/tv, aminek az input laggja minnél kisebb legyen, nem árt a Scuf kontrolleren a rövidebb trigger út is. Ez a kiegészítő a KontrolFreekkel nem használható, mert pont a legfontosabbat, az ugrást akadályozza.(#28053) bulikavagyok:
Én KontrolFreek nélkül már semtex-et sem tudok rendesen dobni.
-
JamesHun
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
az kár. csak ért érdekelne, mert tuningolnám a karakteremet és van 1-2 jó cucc, de ahhoz kellene ez a kiegészítő. De akkor azokat most pihentetem és veszek mást a karakteremnek

-
Krisz0630
senior tag
Tudna valaki segíteni? Ma vettem egy új kontrollert, de xbox.com-on nem tudom beregisztrálni, mert ami a dobozon van serial number az két számmal több, mint kellene. A Play& Charge Kit-nél ugyanez van, azt féléve vettem.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
wannnabeees
üzenetére
WTF!
Egy élet is kevés lenne, hogy megszokjam a kezelését! 
KontrolFreek-em van, nekem nem sok pluszt adott. Használom, ha már megvan, de nélküle ugyanolyan jó (vagy inkább rossz
) vagyok. Titanfall-nál talán kicsit többet ad, mint a COD-nál.. -
wannnabeees
aktív tag
AVENGER REFLEX KONTROLLER KIEGÉSZÍTŐ XBOX ONE
Ezen besz@rtam. Bocsánat a kifejezésért. Tényleg van valaki aki így/ilyennel tolja?! (Kínaiakon kívül)
Erre még tényleg fel kell tolni 1 kontrolfreeket és totálisan elhagyjuk a normál kontroller érzetet.szerk: esetleg ha valakinek testközelből van tapasztalata, ossza már meg velem, hogy mennyire volt könnyű hozzá szokni illetve, hogy tényleg nagy pluszt ad e a reakcióidő javításában
-
JamesHun
addikt
nem tudjátok mikor kapják meg az AC Unity tulajok a Dead King DLC-t?
-
godzsy2
senior tag
Szerintem nem kell aggódnod, Def26!
Ahogy megláttam a videód egyből ismerős volt a szituáció. Már én is megijedtem, hogy sz*r lehet a gépem, mert a Ghosts alatt nekem is ilyen lassan töltötte be a snap a többi alkalmazást. Aztán kipróbáltam steeel35 videója alapján a GTA V-öt és nálam az is pont olyan sebességű, mint az övé, még két mississippi-ig sem jutottam el és betöltött.
Tippem szerint nem mindegy milyen játéknál próbálod. Én pl. a Ghosts-nál Twitch-elni sem tudtam, annyira belassult a rendszer. Biztos van valami baja a gépnek ezzel a játékkal. 
Ha van GTA V-öd, próbáld ki Te is, azzal biztos gyorsabb lesz.
-
fityere
senior tag
Szerintetek ennyi pénzért érdemes megrendelni ?
[link] -
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
ittál?

-
N.otorious
senior tag
Azt honnan tudhatom meg, hogy a gép a garancia miatt be volt e már regisztrálva?
-
A 8. utas
tag
azért nem semmi hogy a "confirm"-ra kattintás után kb 2mp és már írja is hogy ok van 1éves ea accessem
na ezt már szeretem,no pöcsölés.rivals jön is aztán garden warfare és bf4.asszonytól meg kaptam dablo3 ultimate ee-t.elleszek most egy ideig úgy érzem 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
woodbear
üzenetére
Akik a legelső szériás gépeken használták a profiljukat kaptak ajándék Limbo-t.
Mi Mister_X kollégával együtt a One-t először pzstm-nél láttuk, és ott a profiljainkat is használtuk. Ezért kaptunk mi is kódot.
Holott ő vette gépet mi csak kihasználtuk. Muhahahahahahaaaa.Hahaaaa. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A 8. utas
tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
ok köszönöm a segítséget.na akkor hajrá.telepítés.
-
A 8. utas
tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
ja áhá szóval nem örökre van meg ingyen,hanem amíg az előfizetésem tart.nade ha én folyamatosan előfizetek egy évre?mert pl nfs rivals és bf4 már érdekel.akkor mindenképpen megéri egy ilyen access 1évre.nem?
-
Mister_X
nagyúr
Zsír, akkor azt boldogan veszem meg. Bár a Dragon Age jobban mozgatja a fantáziámat.
-
Ó igen, miket nem lelek:
"Thanks for being an Xbox One early adopter! Here is your free token for LIMBO, *****-*****-*****-*****-*****. ESRB Rating: Teen - Animated Blood, Mild Violence"
Köszi Zsolt

-
Lefty
addikt
válasz
A 8. utas
üzenetére
6000 az éves előfizetés EA Access-re, ez azt jelenti, hogy 12 hónapig olyan mintha meglenne az a 6 játék, amit a Vault tartalmaz. Bármikor telepíthető és játszhatóak a teljes játékok. Telepítsd fel az EA Access app-ot , úgy könnyebb. Ha tetszenek a játékok, amit a Vault tartalmaz, akkor mindenképp megéri szerintem az árát.
-
A 8. utas
tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
egyébként te komolyan elhiszed hogy tényleg van neki ilyen gépparkja?csakmert ide beírja?és közbe meg itt ph-zik mi?hagyjad már...úgy kamu az egész ahogy van.
-
A 8. utas
tag
nem akarok ökörséget kérdezni, de ez az EA Access ez javasolt?mert pl nfs:rivals most Free With EA Access..magyarán ha most 6000ért kiváltom,akkor utána ingyen letöltöm?mert a Battlefield4-re is ezt írja.ezt így kell elképzelni?és ha 6000ért azt mondom ok mehet,akkor ez mit jelent?kódot kapok?vagy mit?illetve van vmi feltétele neki?bocsi de még sosem volt ilyenem és gondolkodok rajta.
-
woodbear
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Faßa!
nekem is holnap/holnapután jön a gép. Horizon2 is úton van. Forza5 és AC IV ugrik még majd be mellé. 9k- ból megvan a két utóbbi együtt. Na meg most találtam egy iszonyat jó ajánlatot destinyre de nem akarom elkiabálni
azt meg sofort cserélném bf4-re mert nem izgat amúgy a játék maga -
Krisz0630
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
Vannak játékok, amiket nem lehet home-olni vagy nem lehet egy idejűleg játszani vele (másik profilon, ahol home-olt)? A Diablo III esélyesnek látszik erre, de nem lenne jó, így inkább előre megkérdem, mert egy tizessel olcsóbban be lehet szerezni a lemezest.
-
steeel35
tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Felesleges erre reagálni.

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
CseleNiko
üzenetére
1.) Ha a ház omlik valakire nem vesz nextgen-t!!! (általában)
2.) Nincs mindenkinek 100 milliós tételben autóparkja!!
3.) Ebből kikövetkeztetve, nem mindenki teheti meg, hogy százezreket kicsapjon az asztalra egy tételben, nem úgy mint nálad, akinek szerintem több millió sem okozna gondot, ilyen kontextusban!
4.) Miért zavar az téged ki mire és hogyan költi el a pénzét???!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ott is lehetett heteket raidelni hogy megolj valamit. Nekem se nagyon van időm játszani. Majd radirok valamikor .
Amúgy xbox onehoz minek? Ha a stabil 144 fps megvan, akkor van értelme... Amúgy meg, ha nincs meg, csak hátránya van: 144hzesnél csak úgy tudják megoldani, h meglegyen a 144hz, hogy visszaveszik a színmélységet, emiatt az átmenetek pl rohadt rondák lesznek (pl egy kék ég sok árnyalattal maszatos lesz nem egyenletes) de persze ez a true gamert nem érdekli, mert tényleg minden ms számít. Csakhogy boxhoz ilyet ne vegyen az ember, mert a 144hz nem ad pluszt, csak rondább képet

A reális inputlag jóval magasabb.

Egy élet is kevés lenne, hogy megszokjam a kezelését!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

magyar szinkronos az lehet ?

l.skywalker
IntelKiller7