Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
Because
üzenetére
miért fogom megbánni?? ha mégsem jön be,eladom a gépet, vagy megtartom autósat játszani.
(#31398) Mister_X: miért is?
(#31396) adam014: nem csak a csalók miatt. alig játszanak pc-n. több játékmódra fel se lehet menni,nem talál semmit. amelyik talál,oda meg sokszor várni kell. marha jóó
. mi lesz pár hónap múlva?? kuka -
Zjunior
veterán
-
XFishboneHUN
senior tag
Digitálisan van meg nekem pár játék és azt vettem észre mostanság, hogy ha azokkal játszom kattog a HDD (de leginkább a FORZA 5 futtatása közben), vagyis elvileg bad sectoros a gépem
cseréltessem szerintetek? -
Casanova*
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
konzolon egérrel,billel szeretnék játszani xim4 átalakítóval.

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Casanova*
üzenetére
Patch + új driver óta azért jobb a helyzet de meg mindig nem az igazi valóban.
Ghost nal is volt ilyen igaz nem ennyire és nem mindenkinél ráadásul kiadás után 1 hónappal mar jó volt. Itt nem hiszem, hogy érdemben fognak meg vele foglalkozni sajnos.
Azt azért vedd figyelembe, hogy itt nem tudod átírni a konfig fájlt, bar való igaz, hogy jobban összedob EU-s akar magyar arcokkal szoval nem is annyira létszükséglet.
Illetve ha nem volt meg konzolod akkor nem mindenkinek áll kézre a kontroller mp játékokra. En pl a mai napig nem tudtam megszokni teljes mertekben. Ezert nem is nagyon erőltetem őket konzolon. -
misiizsai
tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen vág témába de lenne egy kérdésem.Nem rég vettem újonnan egy Xbox One Controllert a PC mhez ezzel lecserélve a 4.5 éves Xbox 360 as Controllerem.A kérdésem az Xbox One Controllere van garancia és ha igen mennyi?Előre is köszönöm a válaszokat! -
godzsy2
senior tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Mivel az xbox 360-at feltörték (JTAG és RGH) azt ne vegyél, így vannak rá csaló programok, főleg CoD-ra. Én már az MW3 óta ismerem ezt a magas ugra-bugrát annyira meghackeltek a játékot.
Szerintem egy két ilyen játékos nem fél a banntól és képes felmenni ezekkel live-ra is, de szerencsére az MS hamar észre veszi az RGH-t és bannol.Az Xbox One még érintetlen ilyen tekintetben, úgyhogy elvileg itt nem kell félni a csalóktól, max. rapid kontrollerrel tudnak csalni. A lag sajna előfordul itt is, de én már vagy két-három hete elég jókat játszok, nem jön elő olyan gyakran, mint mondjuk a játék megjelenésekor.
A játékosok számával nincs probléma, éjfélkor felmentem megcsinálni a napi suply drop challenge-et és domination-be is 50 potenciális játékot talált... KC-ban is 29-et... a TDM-ben szoktak játszani a legtöbben. Nekem egyre jobban tetszik a játék, hanyagolom is miatta a GTA V-öt.
Próbából visszamentem Ghosts-ozni és zavart, hogy olyan lassú a játékmenet. Futásnál előre akartam boost-olni, hogy haladjak, de ott sajna nem lehet.
Már jöhetne az új dlc pack, mert ezek az alap pályák már kezdenek unalmasak lenni. Már előre félek a köv. CoD-tól, hogy abban nem lesz boost. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Casanova*
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
na de tényleg!
elvileg xboxra írják ki először a hack progikat. úgy gondoltam többet nem fogok venni cod játékot pc-re,elegem lett a sok csalóból,laggokból,sok bugokból,meg hogy több játékmódra nem lehet felmenni játszani,mert egyszerűen nem játsszák vagy szar a kereső. gondolom xboxon ilyen gondok nincsenek. 
na és ranked play-n vannak csalók?? na ott vannnak dögivel aimosok pc-n,hogy ugye megtudják szerezni a grand mastert. én is végig szeretném vinni,de a csalóktól pontot veszítek mindig.

-
Casanova*
veterán
hali srácok!! toljátok az advanced warfare multit?
csalókkal mizújs? vannak jó páran konzolon is? -
Userlook
tag
Valaki próbálta a gta v múltat? Mert én kb 20 perce próbáltam és semmi. Azt írja ki h nem érezhető a szerver. De egyből semmi loadingolas nélkül.
-
EmThor
addikt
Csömöri Auchanban 106e a Fifa15 bundle és 132e a kinect-es Assassin's Creed bundle. Utóbbiból 1-et még hagytam
Nem elírás, eladó mondta ennyiért ő is vinné. PS4-eket 111-be már elvitték. One kontroller volt 18ért még meg vmi headset. -
Because
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
ezeket nem szeressem... Mordort és az Evil Withint vettem meg, de soha többé lemezen semmi újat!

(#31365) medvekutya: itt az a bibi, hogy kiviszem és utána elő se kerül többet... jól mutatnak a polcon (habár tegnap dobtam ki minden lemezest, miután bereggeltem őket: dibalo, starcraft, dead space-ek, crysis-ok
) -
-
Because
őstag
azért szerintem minden nextgen konzol tulajdonos érziheti elfogultság nélkül, hogy nem sikerült olyan jól ez a generáció (lehet követ dobálni). azért most az akciók után örülök, mert nem is volt vészes a játékok ára, de úgy ennyi.
-
D3xter27
csendes tag
The Division esetében van valami infó?

-
D3xter27
csendes tag
Mindkettő remek masina, amiknek vannak hibáik

Játszani kell velük és egyből jobb lesz a helyzet
JA és Peace
-
D3xter27
csendes tag
900p 60 fps is tökéletes, ha jó a játék

Én legalábbis nem sok eltérést láttam az 1080p felé.

(Mindkét gép ugyanazon tv-n váltogatva kipróbálva) -
Because
őstag
mi történik itt megint?? nekünk Xbox tulajoknak elég a 360p 30fps stabilan a többi nem számít, nem kell elemezni a dolgokat!
-
D3xter27
csendes tag
Azzal szerintem nem lesz gond, mivel hatalmas lapátok forognak benne

De legalább lassan eljutunk oda, hogy az egész gépet be tudják fogni munkára nem csak egy részét.
A ps4-et meg muszáj megemlíteni hogy legyen is valami a cikkben
(Hozzáteszem ez fordítva is így szokott lenni ) -
Rederik
tag
Sziasztok,
Lehet hülye kérdés, de tud az XBOX One 3D-t játékok esetén? Aktív TV-m van, s csak kíváncsiságból kipróbálnék valami 3D-s játékot, ha lehet.
Köszi
-
D3xter27
csendes tag
Helló mindki!
Ez volt már?
"Huge news! There was a leak of what was involved with the latest Xbox One Developer Kit. Microsoft has increased the CPU in the Xbox One yet again, it's also allowing developers use of 7 of the 8 processing cores on the Xbox One. Which is up from the original 6, and the PS4 still only uses 6. There's a lot more interesting things released as well. Including DirectX and Windows files."
-Fredhttps://www.youtube.com/watch?v=WS56eFD4AXI
-
godzsy2
senior tag
Srácok!
Ez a G2A-s heti ajánlat hogy működik? [link]
Milyen platformra vannak ezek? Azt látom, hogy van akciós 3 hónap live, nekem pl. 12 hónapos kéne, de nem is ez a lényeg. Az Assassin's Unity-nál pl. azt írják, hogy a régió: Global. Kijött PC-re is a játék? Vagy a platformot egy későbbi menüpontban lehet beállítani?Nem kell a Unity sem, de már máskor is néztem ezeket az akciókat és sose volt egyértelmű a platform. Ahol ott a steam, az PC-re van, azt vágom. De engem az Xbox One-os játékok érdekelnének.
[ Módosította: mukibuci ]
-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
ios úri huncutság.

-
wannnabeees
aktív tag
Van itt olyan rajtam kívül aki megveszi majd a Dragon Ball Xenoverse-et?
-
Def26
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
szépen megszerkesztett mondat.

na szóval, nem indul el az app.
-
vg
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Én megvettem trials fusion deluxe verziót mikor ocsó volt. Az easy és még a medium pályák mondjuk rá, hogy szórakoztatóak, de a hard és az extreme pályák már olyan szinten frusztrálóak, hogy az Alien Isolation ehhez képest hello kitty képződmény. Az egyik hard pályán a 250edik újrapróbálásnál mondtam azt, hogy ebből elég.
-
Def26
félisten
smartglass nekem még mindig nem jó nálam (wp).
-
tibibi
őstag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
A játék felhasználóra szól a gépen meg csinálsz egy resetet.
-
A 8. utas
tag
tényleg kellene vmi skin rá

-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
XBOX ONE-t szeretném eladni rajta levő netről vásárolt játékokkal. Ez lehetséges?
Ha nem akkor hogyan kell lenullázni a gépet? Hogy olyan legyen mint az új?Köszi!
-
woodbear
addikt
Megrendeltem evil withint 8k-ért. Közben böngészgettem a német ebayt és találtam ~4500ért titanfallt meg ~7500ért mordort. Ja meg ~4500ért trials fusion deluxe editiont
ajjajj nehogy elcsábuljak. -
A 8. utas
tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
PC nincs itthon,egér bill van.és fps játékot azzal akarok játszani,minden mást kontrollerrel.ezért kell egy nekem.bár ahogy nézem nem olcsó de leszarom.
-
A 8. utas
tag
XIM4-en kívül van még vmi jó egér-bill átalakító xbox one-ra?
-
sch_a
addikt
Mert PC-n, PS4-en és XO-n "next gen" FIFA van, PS3-as meg X360-as verzióban kevesebb változtatás volt, így azok még megkapták a tavalyiból a szinkront+feliratot. Gondolom nincs annyi magyar játékos, így úgy gondolták nem éri meg nekik megcsinálni az új verzióhoz is a magyar nyelvet, pedig nem hiszem, hogy túl sok változtatás kellett volna. Mondjuk engem egyáltalán nem zavar, évek óta ugyanazt a szöveget nyomták a kommentátorok, engem már idegesített.
-
zzola
titán
-
-
game.co.uk-most 33 font (13400 ft)szállítással a Halo MCC ha erdekel valakit. 37.95 a limitált kiadás
-
Mankó
veterán
válasz
wannnabeees
üzenetére
Chrome-ból sikerült.
Mobilról akartam este, az lehetett a gond.
Garancia ideje: 2017. január 26.-ig. -
sting2
addikt
Vérprofi Halo 5 Béta bemutató :
[link] -
gulb
őstag
Ac unity uccso kuldetes vege elott szetfagyott...hatvmajdnem beleb..tam a kontrollert a tvbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple MacBook
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. mi lesz pár hónap múlva?? kuka

Nekem iszonyat lagolós, el is van baszva valami, mert 24/64 .be nem tudok bemenni. Kiírja, hogy tele. 
pc-n 1-2 pálya betöltés után az elején laggol,még erős gépeken is. ezt a bugot még nem javították. sajnos szarnak a pc-re.
Szerintem egy két ilyen játékos nem fél a banntól és képes felmenni ezekkel live-ra is, de szerencsére az MS hamar észre veszi az RGH-t és bannol.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

))) nekem androidon teljesen jol megy!
l.skywalker
IntelKiller7