Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Magyarországról nem fogsz tudni PayPal-lel vásárolni az amerikai store-ban. A "how-to" pedig topikon kívüli téma itt.
A magyar store-ban is megvan ugyanez a játék, gondolom az ár nem annyira baráti. Fájdalommentesen bankkártyával innen tudsz csak vásárolni.
Szerk.: Mondjuk amióta az Xbox Store-t meg a Microsoft Store-t összevonták, valami botrányosan szar lett az egész.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most ez rly, hogy EA Access kell, hogy a WD2-t kipróbáljam(UBI cím)?! pls..
Más. For Honor béta kulcsa van valakinek? Sajnos most nem kaptam, de az előnő nagyon tetszett..

-
Na most kicsit el is akadtam a dologban.
A Paypal azonosítás megvolt, aztán visszadobott az oldalra, itt viszont valami címet kér? Lehet nem jó helyen akarom én ezt megvenni ?
Vagy erre jön még vmi sarc is?
https://www.microsoft.com/en-us/store/ oldalon vagyok, de pl címnél nem is tudok magyart megadni.
-
Bishi
tag
válasz
Graphics
üzenetére
A Lego Jurassic World-ot találtam, az nem online multis. Szerintem jónak kell lennie. A Gold annyit adna esetedben. hogy akciós áron tudnád megvenni. Akár 1 havi golddal is lehet ugyanott lennél lehet, meg kell nézni. És akkor bezsákolhatod a 4 ingyen játékot, meg megveheted ezt olcsóbban. Nem tudom, mennyi így a különbésg, csak több lehetőség. A Gold előfizetéssel rendelkezőknek az akciós áron megvásárolt játékok, akkor is játszhatóak, ha nincsen már aktív goldod.
UI: Bocsánat valami kb. 16000 ft-s játékot láttam a store-ban, nem 20 dollárost, ezért írtam a fenti lehetőséget.
Nincsen egyéb költség, csak tudtommal, amikor MS kb. 1dolláros próba levonást csinál a kártya megadáskor, de azt visszakapod.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Zsír, na ez jó kérdés, szerintem kihúztam, mert nagyon cicereg alapból a táp
de akkor ez szuper hír.És akkor a 20$ az annyi is, nincs semmi egyéb költség

-
-
Bishi
tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Xboxra tudok adni belépőt a bétára

-
Totál tudatlan kérdés:
Van egy játék a Microsoft Store-ban, szeretném megvenni, hogyan megy ez?
Mindenképp kell Gold fiók hozzá, vagy elég a sima alap is?
Mert PayPallal kifizetném most ,akkor gondolom az Xboxon már lenne jogom letölteni a játékot? Jól sejtem?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Mivel az alap Xbox One-ra optimalizálás elsősorban nem fejlesztői hanem üzleti döntés, ezért az ESRAM elhagyása nem oszt nem szoroz. Ha megtartanák akkor is csak akarat kérdése, hogy mennyire akarnak majd optimalizálni a régi vasra.
Szerintem nem ezen fog múlni és egyre jellemzőbb lesz, hogy a régi Xboxra belövik a 30 fps targetet és nem nagyon fogja érdekelni őket ha még ezt sem tudja stabilan tartani.
Ez sok fejlesztőnél már most is így megy (akár PS4-en is, itt nem a hardver korlátozó tényezőjéről van szó, hanem egyszerű üzleti döntésről, hogy mennyi pénzt és energiát akarnak belefektetni egy adott platformba).
-
Bishi
tag
Van itt olyan, aki a For Honor bétára regisztrált XBOX-ra is és PC-re is? Én próbáltam. Xboxra megjött a levél, de PC-re nem. Ha meg rányomok a béta regre a PC platformra, akkor azt írja, hogy már regisztrálva vagyok. Tartok tőle, hogy csak arra van az oldaluk felkészítve, hogy 1 fiókot 1 platfromra tudnak regezni. Örülnék, ha 1 fiók elég lenne ehhez. Ha valaki tud valami ötletet ez ügyben segítsen plíz. Thx.

-
sut3kh
csendes tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ha így lesz sokan elfognak pártolni a Xbox oldalról (amúgy is szarban vannak), mivel bejelentették hogy xbox one is egy családba lesz a skorpióval...de amúgy tényleg óriási különbség lesz skorpió és one között, nem úgy mint a pro és alap ps4 között, kíváncsi várom és is a fejleményeket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Holnap jon BC-be elvileg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Next BC titles will be Shadows of the Damned and Rocket Knight.
-
eL Geri
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ejhhh... például az ESRAM elhagyásával máris architekturális különbség lesz a két gép között.
Így pl. simán elképzelhető, hogy egy fejlesztő megcsinálja jól a játékát Scorpio-ra, de pl. időhiány miatt XO-ra már csak összedobja (mármint a különbségeket lefedő részt), kihagyva az ESRAM adta optimalizálási lehetőségeket.Nem könnyű az új XBOX mérnökeinek a feladata, de erősen félek, hogy hamar oda fogunk jutni, hogy ugyan mennek majd XO-n is a játékok, de rosszabbul, mintha kifejezetten csak arra csinálták volna őket.
Tudom, a fejlődésnek nem szabad gátat szabni és örülni kellene az újdonságnak. De én kissé lusta, maradi vagyok. Örülnék annak, hogy amim van, azt tudjam jól kihasználni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Knobber
üzenetére
Igen, hétfőn nekem is megjött, de eddig nem nagyon tetszik.
Én elég sokat játszottam az előző résszel, így az új gitár egyelőre kínszenvedés.
A zenei kínálat meg valami siralmas, a GHTV-ben vannak ugyan jók (legalábbis a tracklistet végigböngészve), de jellemzően ott is vackokkal találkozom, amikor éppen játszom egy kicsit. -
modflow
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi szépen!
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Igen - Instant-on módban.
Az Xbox One konzol energiagazdálkodási beállításainak módosítása -
modflow
veterán
Xbox One esetében lehet úgy tölteni adatot a netről, hogy a gép energiatakarékos állapotban van, mint a PS4-en?
Vagy itt nincs ilyen, muszáj bekapcsolva lennie? -
-
Mankó
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha tuningolt lesz a proci, akkor azt meg is kell hűteni, az pedig valószínűleg kellemetlenül fog hatni a méretre és hangra. Inkább kapnánk az új Zent-t, jobb teljesítményért és felárért!
+1: A hdd-t se ártana lecserélniük egy ssd-re.
-
válasz
frankdelgado
üzenetére
Vélhetően eddig sem a proci volt a gyenge láncszem a gépezetben, hanem a VGA.
Vagyis ha a tuningolt proci kellően kihajtja a "4x erősebb" VGA-t, akkor gond egy szál se. -
bulikavagyok
nagyúr
Röviden a lényeg: Project Scorpio: kiszivárgott néhány technikai részlet
-
frankdelgado
őstag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Okosok azt mondják, ha csak tuningolt proci lesz, hiába dobálóznak teraflopsokkal, itt is "paraszt" 4K lesz a vége, mit a PS pro esetében. Viszont bizakodásra ad okot, hogy a full HD több fps vagy részletesebb felbontás is játszhat. De legalább nem lesz olyan drága...
-
Medocsabi
addikt
Igen,úgy megörültem hirtelen hogy valami új hír (esetleg konkrétum) jelent meg.
No sebaj,lassan itt az E3.Talán(ismétlem talán) ez a konzol még az "S" nél is kisebb lesz,esetleg akkora mint egy ps2...
(ezzel a hűtéssel simán megoldható)
szerk:Ha valaki úgy érzi hogy nagyon meghívna valakit a for honor bátéra,akkor gondoljon rám!
(nem fogjátok kitalálni a nickvevem.....: Medocsabi
) -
modflow
veterán
Nagyon komolyan néz ki, meg tetszik is, de félek megvenni, mert gyanítom, hogy nem mernék vele játszani.
Kíváncsi vagyok, milyen arányban van ebben a szörnyes, küzdős rész és az egyéb rejtélyes, mászkálós rész.
Ahhoz nem lenne idegzetem, hogy az ellenbe 10-et belelőve is jöjjön felém. Megnéztem az első 30 percet és hogy a csajba is 10x belevágja a fejszét az már túlzás...Ill. a nehézségre is kíváncsi lennék. Mondjuk easy-n játszható casual játékosként?
-
Bazsi1987
őstag
Hogy tudok for honor béta kódot barátjaimnak elküldeni? 😊
-
sch_a
addikt
válasz
Silεncε
üzenetére
Amíg volt kormányom, addig tök jó volt, azzal jobb, mint a Forza. Kontrollerrel katasztrófa, a legtöbb autó irányíthatatlan. Aki szeret pénzt és időt ölni a szimulátorokba, az szerintem már úgyis megvette a Project Carst, a casual playereknek, akik kontrollerrel játszanának, nekik meg értékelhetetlen. Úgyhogy nem értem, mit akartak most ezzel, hogy GwG-be került...
-
keIdor
titán
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem értem, hogy miért kell egy rohadt trial verziót is pénzhez kötni. 1000 Ft-ról van szó tudom jól, de utálok felesleges forintokat szórni a semmire.
-
Dzsuri89
őstag
Watch Dogs 2 TRIALT komolyan nem lehet letölteni, csak EA Accessal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na lepörgött a Resi 7 ending (good ending). Huh, nagyon jó volt ez, imádtam.

-
Madoc
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
4 óra party után azt mondom nem volt ennél jobb vételem soha! Tisztán, hangosan hallottak,és nekem is olyan hangok jöttek a fülesből hogy csak lestem. Az MS Stereo fülese elbújhat mellette (Azt váltotta).
-
Bogyi007
veterán
válasz
Medocsabi
üzenetére
Megtaláltam a tavaly februári kommentet ahol a képek voltak erről. És innen rendeltem meg.
(#94037) Chumlee: Megmondom neked őszintén, fogalmam sincs. Nekem még a zongoralakk Fat gépem volt amire a fólia tökéletesen illeszkedett, 10 hónapot volt a gép nálam és még csak a fóliák széle sem perdült fel és nem is próbáltam leszedni sem a konzolról.
Ellenben a későbbi matt felületű fat gépeken már nem tudott megmaradni a fóliaszett - sógorom gépén azért láthatóan az illesztések szélén fel-fel perdül a fólia.Ezeken az új Slim gépeken nem tudom egyáltalán hogyan nézne egy ilyen fólia - ha egyáltalán gyártanak hozzá.
-
Knobber
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nekem már meg is jött az akciós Guitar Hero.
Abszolút megérte az árát 10k-ért.
Van benne kettő MTV feelingű "zenecsatorna" amin éjjel nappal mennek a klipek (két műfajban).
Bár a korábbi részekhez nem volt szerencsém, tényleg sok kihívás tud benne lenni, ha feljebb tekered a nehézségi szinteket.
-
BBS
tag
1 órája jött meg emailban is a for honor béta kulcs a gmail.com-ra de a promocíók közé jött.
Ja egyébként örültem hogy segíthettem
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud esetleg valaki egy emailes/telefonos elérhetőséget, ahol reklamálni lehet a Microsoft Supportnak (itt a fórumban leírt xbox support számon kívül)? Mert ma jött vissza az Xbox One S-en szervizből, amit ventillátor zörgése miatt küldtem el, és semmit nem csináltak vele, nem javították. Csináltak egy visszaállítást és visszaküldték. És most még rosszabb is lett a hangja mint volt. Mielőtt elküldtem ilyen "csicsergő" hangja volt, most meg konkrétan már zörög a venti, amit játék mellett is lehet hallani, ha meg a menünen lépkedek, ahol nincs hang, meg egyszerűen idegesítően hangosan kerreg.
Csak példaképp:
Hangfelvétel
Videó -
Kecuhun
senior tag
For Honor beta:
2HQ2K-TG936-YWTP9-6DYJW-DQXRZ
-
Bogyi007
veterán
válasz
Medocsabi
üzenetére
Jól néz ki de a fat gépes Vasemberemhez sehol sincs - amikor beadtam az 576-nak akkor nem szedtük le a fóliát róla. Kiváncsi lennék vajon hová kerül majd gépem.
Kicsi az esély rá, de ha valaki esetleg az 576 által hozzájutna és még akár ide is járn a topicba az dobjon egy képet róla.
Apropó az S gépekre nincs ilyen fólia és ha van is megmaradna rajtuk egyáltalán?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amikor azt hinnéd hogy megvolt a főboss RE7-ben, megtörtént aminek meg kellett várnád a stáblistát, de az nem jön. Helyette jön valami más...o.O

-
pzstm
titán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
én lehet egyet elfogadnék akkor...pzstm vagyok ott is

-
MrPeekaboo
senior tag
For Honor beta-ra elvileg 3 olyan barátot is meg lehet hívni, akik rendelkeznek UPlay account-tal.
-
modflow
veterán
Nagyon komolyan néz ki, meg tetszik is, de félek megvenni, mert gyanítom, hogy nem mernék vele játszani.
Kíváncsi vagyok, milyen arányban van ebben a szörnyes, küzdős rész és az egyéb rejtélyes, mászkálós rész.
Ahhoz nem lenne idegzetem, hogy az ellenbe 10-et belelőve is jöjjön felém. Megnéztem az első 30 percet és hogy a csajba is 10x belevágja a fejszét az már túlzás...Ill. a nehézségre is kíváncsi lennék. Mondjuk easy-n játszható casual játékosként?
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Valahol be lehet állítani, hogy ha kontrollerrel kapcsolom be/ki a gépet akkor ne adjon ki hangot a gép? Régen még így működött, de aztán jó pár frissítéssel ezelőtt eltűnt és érdekelne, hogy visszatették-e már vagy valahol be lehet-e állítani. Este/éjjel nem szeretem ha be- és kikapcsoláskor hangos a gép.
Köszi!
-
BBS
tag
válasz
csabamigo
üzenetére
nem de felmentem az ubi soft oldalára és ott bejelentkeztem majd ellátogattam a [link] ide és ott van hogy béta program ott volt a 25 jegyű kód
"BÉTAHOZZÁFÉRÉS
Itt találod a Ubisoft alfa- és bétatesztjein való részvételre feljogosító engedélyeket. A lenti lista csak azokat az alfa- és bétaverziókat mutatja, amelyekkel kapcsolatban rendelkezel engedéllyel. Ha regisztráltál egy tesztre, illetve hozzáférési kódot váltottál be, lépj be ide gyakran a legfrissebb hírekért."Most regisztráltam a ghost recon wildlands-re is
-
Knobber
aktív tag
Bemutatjuk: Project CARS | Xbox One
- Irány a GOKART pálya
-
Romeo619
senior tag
Na srácok, hogy jártam...
Megrendeltem Gameről a Far Cry Primal Collectors edition teljesen újba. 26 font volt ami ugye gyanús is volt
mert jeleneg a 160-hoz áll közel, de ki tudja mit műveltek. Nem sokat ragoztam megrendeltem egyből, meg is érkezett az Email NEW kondícióról. Mellé rendeletem DOOM UAC-t 16 fontért, és Wasteland2 Directors Cut 9 fontért. Mindegyik újMa meg is jött a csomag, bontom ki Doom fa*a, na igen ám Wastleand matricás használt...na mondom fasza megint nem figyeltek...de igen ám a Far Cry is használt, és az hagyján de a játék maga sincs benne. Gyors csetelés után újra küldik természetesen újakat.
Így lett nekem 26 fontért 156 fontos Far Cry Primal Collectors Edition.
Szoktatok ti is Gameről rendelni, és járatok már így?
-
BBS
tag
Valakinek elindul a For Honor béta ?
Nekem nem csatlakozik a szerverre
Nálam lehet a hiba vagy már most ilyen tré a játék? -
Silεncε
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen, a Forzát nagyon eltalálta az MS (illetve a Turn10) mind fizikában, mind irányításban. Nem baj, majd ránézünk, kormányt nem akarok venni (fölösleges, nem lenne kihasználva), ha nem megy, akkor majd ráhagyom.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Silεncε
üzenetére
En kontival játszom csak beállítás kérdése az egész nekem nagyon bejon hamar ra lehet kapni szerintem
egy dolog viszont bosszantó hogy az időmérő edzés neha annyira laggol a sok ki be csatlakozastol hogy az valami borzalom. De a versenyek nagyon jók es izgalmasak ha ki fogsz egy jo brigádot -
Stauffenberg
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ne szivárogtass!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
__
Ha valaki még halogatta volna Resident Evil 7 megvételét:
Resident Evil VII: Launch Trailer

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Egyik játék sem vacak a februári felhozatalban.

Nekem meg csak emlegetnem kellett Major Nelsont és tessék
Project Cars, jövök! 
Az SW Force Unleshed anno X360-on az egyik kedvenc játékom volt, megvettem később PC-re is, lehet érik megint egy végigjátszás. A követező hónapban hozzácsaphatnák a második részét is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- MotoGP & WSBK
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hajós résznél járok, ethan-nel.

(ezzel a hűtéssel simán megoldható)
)

l.skywalker
IntelKiller7