Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tison
tag
törölve
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
webdeejay
üzenetére
Ha valahol vesz az ember Xbox-ot akkor ott az üzletben kap rá egy év garit. Ez azt jelenti, hogy ha beviszi, akkor jobb esetben kap egy új gépet, de valszeg MS-nek küldik el ők is.
Valójában meg (elvileg legalábbis) a gyártás dátumától kezdve van több mint 2 év gari. Ha bármi gond van supportot kell hívni és viszik el gépet gariztatni...Nem kell hozzá semmi, se számla, se blokk,csak legyen beregisztrálva a gép az MS-nél.
-
atee73
csendes tag
Nalatok megy a live? nalam pontban 10kor lehalt (UK)
-
woodbear
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
Ja, az is lehet.

-
tibibi
őstag
Beregisztráltam a konzolt 2016 szept 27 a garancia lejárta december 09. vettem

Aztán beregisztráltam a kinectet is ahhoz meg hozzá rendelt egy másik gépet 2016 február 9. lejárattal csak együtt érvényes a garancia?
Mit lehet tenni

-
woodbear
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Köszi, elvileg újszerű mindkét fifa
múltkor a forza 5ben amit vettem használtan, még a 7napos kód meg a day1 kód is élt. Szerintem ezek a németek azt sem tudják mi az ami a papíron van. Pedig meg sem volt említve a hirdetésben,hogy él a kód vagy sem... meg nem mai játék amúgy sem..Def: akkor miért nem úgy csináltad már eleve ha nem is kell nyomozni

-
woodbear
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Biztos nem... itt kinn nem jellemző az ilyesmi, meg persze személyesen átvehető a cucc. Dehát már mindegy. Holnap megyek a fifa pakkomért
kíváncsi leszek mekkora lesz a haszon 
Cyberkind: Germany
Def26: na gratula! Mi lett a megoldás? Vagy user error volt?!

Nekem az első 1000em szerintem a horizon2 lesz One-on.
A 360as listát inkább nem írom le
-
Gabor1985
tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Igen elovettem azt is . Vannak rajta játékok amik jok a nagyobbik gyereknek. Meg persze csak arra van meg nekem a destiny. Eléggé rákattantam

A héten még be se kapcsoltam az xo-t
pedig kaptam egy kontrolkert play charge kit szettel 
-
törölt tag
[link] hm vásárlás ON

-
woodbear
addikt
Bassz, találtam bontatlan boxot 2 kontrollerrel fifa15+ a két assassin, dance central plusz a kinect. Átszámolva 105ezer. Váá. Nem is tudom miért nézegetem amikor már megvettem

-
Gabor1985
tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Szereztél kinectet a géphez??
-
Def26
félisten
válasz
woodbear
üzenetére
Pont egy nyomozást kezdtem el "Find out if the killer is still in judgment house" Itt tartok most. Na van ott az a szöveg, hogy "scour this room for information about the bell killer" ami nekem nem jelenik meg.
Bementem egy szobába volt egy átvezető animáció és kiírta az új feladatot ami, hogy kutassam át a szobát. Ilyenkor van egy apró számláló lent ami számolja hány nyomot találtam a szobában. Igen ám, de a keresés közben átmentem egy másik szobába ami önmagában nem lenne gond, mert egy kibaszott szellem vagyok a gond az volt, hogy ebben a szobában megjelent két démon ami meg is ölt engem. Ilyenkor no problem, mert simán visszatölti az előző állapotot, de most valamiért az új szobába rak be és hiába megyek vissza a nyomozandó szobába már nem dobja fel a kis számlálót, vagyis nem tudom a bizonyítékokat összeszedni.
Hallod, első játékom amiben meg lett volna az 1000g de így baszhatom és tuti nem kezdem újra.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Annyira nem jó játék szerintem hogy még egyszer nekiálljon.

-
tibibi
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
azt se tudom ki vagyok. Kiváncsi leszek mennyi idő alatt jön le 10megás net jelenleg 1,2vel hasít 
-
Def26
félisten
Murdered soul suspect -et volt aki végigvitte? Majdnem a végénél vagyok és valami szerintem nem stimmel a mentésemmel. Néztem yt videókat és meg kéne jelenjen valami ami nekem nincs. Volt egy démon harc aminél megpusztultam és olyan furán töltötte be az előző mentést is.
Persze ebben a kibaszott játékban nincs normális mentés csak a "continue" ami ugye mindig a szart akarja folytatni.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Bizom benne...felenk eleg sok havat josoltak...:-)
Mindazok ellenere, hogy imadom a telet es a havat azert mennyire jo volt a szoba melegeben ulni es nezni a szep hoesest :-) meg okorkodni :-) -
tibibi
őstag
Rossz felhasználóval jelentkeztem be

-
Lefty
addikt
Na megvettem a sunsetet, season passt is erdemes hozza?
-
SütiGTi
senior tag
Senki nem gta-zik?
-
Lefty
addikt
Tomb Raider vasarnapig lesz akcioban golddal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trollkodó szülők. A gyerek Xbox One-t akart.

(bal sarok: Halo Megablocks...
) -
anulu
félisten
az hogy van, hogy a visszaszámlálásban nincs benne a tomb raider, de amikor rányomtam, akkor meglepődve láttam, h 4e pénz. ennyit bőven megér. van valahol egy teljes lista, hogy éppen mi akciós?
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok megoldható lenne valahogy egy amazonon vásárolt Xlive gold (USA) tagságot felhasználjak? Mert nem engedi pedig USA a régióm és a számlázási adatok is.
-
Lefty
addikt
Megneztem az Otherworld Sunset kritikajat es megkivantam, lehet behuzom egynek.
-
Lefty
addikt
Ha igaz ez a MegaPrivacy sztori akkor eleg gagyi, nagyon sok ertelme volt a tamadasuknak, meg az egesz csapatnak, ha ennyivel meg is vehetoek.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Tudod, ez még mindig nem az a nagy kexkluzív, amiért megéri One-t venni, szal ilyet ne is erőltessék, példát lehet venni a Sony-ról, az experiencen vagy mi volt az, elég frankó dolgokat mutattak be, vagy legalább dobják ki a GoW Trilogy HD-t, az még isteni játék lenne.
--------------
Remélem ezt a semmirekellő Lizard Squadot pedig megtalálják és kifilézik őket ahogy annak a rendje, a töküket szépen a kezükbe adják, azt azzal kattintgassanak.

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Az a Titanfall.

-
A 8. utas
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ízlések és pofonok.téged szórakoztat,mást nem, mert szar.ennyi.
-
adrian94
őstag
-
zzola
titán
Ha valaki kapott Halo MCC-t karácsonyra és megválna tőle, ne habozzon, keressen PM-ben!

-
Krisz0630
senior tag
Na végre valami jó akció, Sunset Overdrive. Kár, hogy már meg van az is.

Pont tegnap kezdtem el vele játszani (eddig időm nem engedte), hatalmas fun a játék. Nem vagyok a digitális játékok híve, de ilyenkor bánom, hogy már megjelenés napján beszereztem teljes áron.
-
MajaG
senior tag
Elkezdett mind a két ravaszom "nyekeregni", szoruló hangot adni. Ilyenért cserélik?
Funkció hibája nincs, csak a hangja....broooáááff
Van másik joyom, azzal addig el lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch
- Jövedelem
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó egy s21+ 5g
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

alig tudtam kipróbálni...tegnap szar volt a live

l.skywalker
IntelKiller7