Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
malex3
csendes tag
válasz
ratcache
üzenetére
Igen, most vettem észre, hogy neki látott updatenek. Eddig neki sem láttam a sok rossz vélemény miatt

De majd most, sok a szabad idő és túl nyugodt vagyok.
Ezek szerint megéri külső ssd-t használni, eddig csak gondolkodtam a dolgon
Ha hétfőn megjön a cp2077 külső ház dobok is bele egyet. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Vettem kontrollert, mellette kaptam ajándékba 14nap teljes ultimate hozzáférést
. Hát ha már adott. Megnézem, A gondom az, hogy android tv box alatt az xbox game pass feltelepítése belépése után elérem a felhő alapú játékokat, de elindulás után net problémával kilép szinte azonnal, jel erősség 60%, wifin keresztül elért net sebesség 61mega! Az nem lehet gond, a rohadt mobilomon akadás mentesen megy az összes kipróbált játék wifin, ugyan azzal az appal, mint android tvboxon. Nem értem, mobilon akadás mentes, android tvboxon meg j ha betölt. VAgy még is net probléma lehet? konzolom nincs, így marad a pc és a felhő alapú játék, 14napig ingyenesen kipróbálhatnám, mobilon kicsi a kijelző, az android tvboxon ami android ugyan az mint a telefonon. hiába van rá dugva a tvre az android tvbox alatti xbox passnál nethibával lefagy.Tudja valki hogy hol rontom el? 
-
válasz
malex3
üzenetére
1.0.6.0 is van már, crash nálam nem volt azóta, szaggatni továbbra is tud időnként, textúrák is lassabban töltenek be helyenként, de nem vészes. összehasonlítási alapom nincs, eleve a kezdetektől külső ssd-n megy. talán a töltési idő lett lassabb egy picit, de az lehet attól is, hogy haladok benne.
összességében teljesen játszható szerintem, de én nem vagyok érzékeny az ilyesmire, elfogadom ha valakit zavarnak a belassulások és más a véleménye. -
malex3
csendes tag
Cyberpunkról van valakinek valami friss tapasztalata? 1.05-ös patch után milyen a játékélmény One X-en? Az segíthet valamennyit ha külső SSD-re telepítem?
-
HellGreg
őstag
Bocsánat a sok noob kérdésért, d ehogy kell egyből a lego forza 4-et elindítani? letöltöttem az alapjátékot és a lego-t, de csak az alapjátékot indítja mindig, ahol végig kell szenvedni a bevezetőket.
-
hp16
tag
Sziasztok!
Eladtam egy használt One X-et 12.23.-án, most a vevő problémázik, hogy a Forza Horizon 4 laggol rajta, küldött egy videot, azon ténylegesen látható 2 megakadás. Jól gondolom, hogy ez nem a gép hardveres hibája? Többen azt mondták, hogy az internet kapcsolatával lehet gond. -
Zeki
nagyúr
Megvettem a GTA 5-öt, 1.2 millióval, de hogy lesz sz a pénz elérhető?
-
malex3
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Aha, valami kódot kell megadni, hogy tudja kezelni a tv-t ha jól látom.
Köszi
-
donat_sz
senior tag
Újoncok vagyunk az xbox terén így előre is elnézést a vélhetően noob kérdésért.
adott egy ONE S ultimate passzal a karácsonyi akcióban megvett digitális fifa 21-el. Microsoft family már korábban létrehozva és most az alapján a felhasználók engedélyezve az xbox-hoz. Nálam a saját EA accounttal összekapcsolva a játék, így gond nélkül kimegy a netre is akár.
a 10 év alatti fiam esetén újra kéri az ea accountot, de neki a kora okán nem enged létrehozni sajátot, így nála egyelőre nem is sikerül az ea szerverhez a csatlakozás.Mi ilyen esetben a megoldás, az én felhasználómmal kellene neki is csatlakoznia? Ez esetben nem "keverednek" össze a kettőnk beállításai, eredméyei?
köszi előre is!
-
malex3
csendes tag
válasz
KenGuruL
üzenetére
Hali! Store olyan mint a csiga, meg is áll néha a letöltés, valaki az írta karácsonykor ilyen....
A fejhallgató hangerejét ha megnyomod az irányítón az xbox gombot alul a hangszoró ikonnál tudod állítani. A hang így is úgy is kimegy az erősítőre, vagyis én még nem jöttem rá, hogyan lehetne megszönetetni ha fejhallgatót használok azon kívül, hogy leveszem az erősítőn a hangerőt.Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Peace
nagyúr
Hali!
3 éves Xbox One nem akar kezdeni semmit a lemezekkel, akkor mit lehet tenni? Két lemezzel volt kipróbálva, egyikre se reagál semmit. Valami pucolás esetleg? Drága mulatság cseréltetni? Külső USB-s meghajtó felejtős?
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük neked és propernek is!
-
dReFiX
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
KÖSZÖNÖM!
-
szemy94
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
KenGuruL
csendes tag
Sziasztok,
lenne pár egyszerű kérdésem.
Kontrollerbe dugott fejhallgatónak lehet valahol állítani a hangerejét, hangszínét? Most olyan, a hang mintha az első SONY walkmanamet használnám. (Zalman ZM-HPS300)
Ha bedugom a fülest, akkor nem némul el a hang. Ez állítható valahol? (TV-ből optikával megy ki a hang).
A Store-ből mindenkinek ilyen lassú a letőltés? Négy játék nem sikerült egy éjszaka alatt
Köszi. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
TaRka94
senior tag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

-
Bizsu1st
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönjük a felajánlásokat, a nyerteseknek jó játékot (majd) hozzá!
Mindenkinek Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
dReFiX
senior tag
Köszönöm mindenkinek a nyomozást.
. Ha ajándékba megy email cím megadása után kódot kap amit be kell írni vagy automatikusan ott lesz a játékok között?
-
szimszonos
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Akkor ez a megoldás.Ez tartalmazza az alapjátékot is,meg egy rakás kiegészítőt.Ez van meg nekem is.Ezt kell megvenni.Nem kell cd.keys meg semmilyen más oldalon kutakodni ez után.Ennél olcsóbban máshol se lesz.Hasonló ez az elárazás mint a múltkor l.skywalker által is említett [link] csomag ami 2db játékot tartalmaz és több mint 10ezer ft-nak megfelelő összeg mindenhol,csak nálunk ilyen olcsó.Anno a Resident Evil 7 játékot is így húztam be 1499ft-ért. -
negyven2
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
A Starter Pack még most is 1000 Ft (GP/GPU-val 800 Ft). El van árazva már jó ideje.
-
-
zojjektum
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
-
zojjektum
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
ratcache
üzenetére
Hát ebben nincs... Lengyel, angol, spanyol, francia, olasz, német, koreai van. Magyar storeban lett véve, magyar régióra, csak Hollandiában élünk. Gondolom ez kavarja meg...
Szerk. Na talán megoldódik. Valami frissítést kell letölteni, csak nincs elég szabad hely. Most helyezünk át pár játékot.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Cyberpunk 2077 xbox one verzióban van magyar felirat? Sógorom azt kapott karácsonyi ajándéknak, de nem találjuk benne.
-
szimszonos
őstag
válasz
zojjektum
üzenetére
Ha nem lenne gpu előfizetésed akkor is ott lenne az alapjáték.Benne van,de a magyar store-ban a gépeden meg tudod nézni,vagy akit érdekel hogy benne van.Eredetileg 10ezer ft volt akkor a store-van de valami oknál fogva már többször is ezer ft körül adták.Én akkor vettem meg.Nem hinném hogy ez a starter pack más lenne mint a store-ban meg lemezen kapható starter pack.
-
atom18
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát akkor még próbálkozom vele
Remélem így lesz hogy nem is tudok nem első lenni
-
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Most üzemeltem be egy one s-t. Telepítek egy játékot, de nagyon lassan csinálja. Néha felmegy 30-40-50 mbps-re a letöltés de alapjáraton semmit nem csinál, össze-vissza ingadozik. Ha egy 6gb-os játékot 1 óra telepíteni, akkor egy 100gb? 2 nap?
Vagy valami hiba van esetleg? -
MoVieFaN
aktív tag
Ha a Gamepass-os Forza Horizon 4 Standardhoz megveszem ezt a Forza Horizon 4 Ultimate bővítménycsomagot, akkor a pass lejárta után, szükség esetén lehet majd utólag, külön is venni standard kiadást? Működni fog azzal megint Ultimate-ként?
-
zojjektum
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Én a cdkeysről váltottam be, szintén a fiamnak, de nem jelzi, hogy meglenne neki az alapjáték csak abban az esetben, ha lenne game pass, de ugye mivel nekem van így megoldott.
Ettől függetlenül, lehet, hogy neked van igazad és benéztem valamit, de utánanézek.
-
dReFiX
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Köszi!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
NB2
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
Mondjuk volt olyan, hogy elsötétült a képernyő, mert 10 percig nem nyúltam hozzá, annyi átvezető animáció/duma volt

Egyébként a játék nem volt rossz, csak azért érződött, hogy ez egy régi játék, ha ez idén pattan ki a fejükből egész pofás dolgokat lehetett volna összehozni, elég monstre játék. -
Sziasztok!
Nálatok működik telefonon az Xbox app (iOS)? Egyszerűen nem tudok bejelentkezni, mindig visszadob a jelszó beírásához mindenféle hiba nélkül. Gamepass app megy, és böngészőből is betudok lépni. Mi lehet a gond?
-
echterion
nagyúr
válasz
KardosAttila
üzenetére
Ez a szép benne, nekem pont ezért tetszik. A Kiwami 2-ben sztem sokkal kevesebb ilyen párbeszéd van, illetve nagyobb az aránya a csak szöveges dumáknak.
-
dReFiX
senior tag
Munkatársam fiának vadászunk MINECRAFT-ot.
Akciós most cdkeys-en a MINECRAFT STARTER PACK
Ez most teljes értékű játék ? Sosem játszottam még nem egyértelmű számomra...
Köszi előre is !
-
mike1334
veterán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Jaja, ez már csak ilyen játék
-
Bogyi007
veterán
Köszi Mindenkinek a felajánlásokért!

Spyro-ra beneveztem én is.
-
KardosAttila
aktív tag
A yakuza kiwami 1-2 ben is hasonlóan sok a párbeszéd mint a yakuza 0-ban? Utóbbit a héten kedztem el, de már kb a felénél járok, összességében tetszik a játék, a sztori is érdekes, csak néha a 90 perc játékból jó ha 10 perc ténylegesen játékkal telik

-
Bizsu1st
aktív tag
Szívesen, akkor én is kipróbálom
-
csabamigo
aktív tag
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hát ha már adott. Megnézem, A gondom az, hogy android tv box alatt az xbox game pass feltelepítése belépése után elérem a felhő alapú játékokat, de elindulás után net problémával kilép szinte azonnal, jel erősség 60%, wifin keresztül elért net sebesség 61mega! Az nem lehet gond, a rohadt mobilomon akadás mentesen megy az összes kipróbált játék wifin, ugyan azzal az appal, mint android tvboxon. Nem értem, mobilon akadás mentes, android tvboxon meg j ha betölt. VAgy még is net probléma lehet? konzolom nincs, így marad a pc és a felhő alapú játék, 14napig ingyenesen kipróbálhatnám, mobilon kicsi a kijelző, az android tvboxon ami android ugyan az mint a telefonon. hiába van rá dugva a tvre az android tvbox alatti xbox passnál nethibával lefagy.Tudja valki hogy hol rontom el? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7