Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Janou
üzenetére
Xbox One X nem támogatja a Kinect-et. Csak az Xbox One Fat.
Itt pedig egy teljes lista a One-os Kinect-hez:
All Xbox One Kinect games list - Reddit
Nincs olyan sok, így nem nehéz válogatni. Főleg, hogy egész ritka darabok ha lemezesbe szeretnénk megvenni őket. -
Janou
őstag
Sziasztok
Bocsi ha már esetleg volt kérdés itt. 9 illetve 7 éves gyereknek milyen Xbox One X-re való játékot lenne érdemes megvenni ami Kinect -es?
Előre is köszönöm
-
törölt tag
Elhagyó a konzol (meg egy PC) június 15-én:
Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (Cloud, Console, and PC)
Figment 2: Creed Valley (Cloud, Console, and PC)
TOEM (Cloud, Console, and PC)
The Wandering Village (Cloud, Console, and PC)
Sins of a Solar Empire: Rebellion (PC) -
negyven2
nagyúr
Berakom ide is, hátha vannak olyanok akik nem nézik az X|S topic-ot...
-
peet137
tag
válasz
icemad
üzenetére
Én is erre jutottam, sajnos. A madzag egy része látszik csak, ott nem érzek komoly bajt, a csatikat a hétvégén lecserélem, az hamar megy, ahogy írtad te is. A switch sem mai darab, de a portokat teszteltem, semmi kapcsolat a hiba és a port között. A teljes kábelt cserélni már zűrösebb, de nem lehetetlen.
Annak most tuti nem állok neki, annyira nem égetően sürgős, de a tesztet a router és a switch között másik kábellel elkövetem.
Köszi a tippeket! -
icemad
nagyúr
válasz
peet137
üzenetére
Tippre a switch és router közötti kábel lesz a hunyó. Azt tudod esetleg még kipróbálni, hogy a switchet közelebb rakod a routerhez és egy cat6 kábellel teszteled. Esetleg másik portokat is kipróbálsz a Switchen és a routeren is. Ha a kábel látható helyen van, akkor végigkövetheted, hogy van e látható törés vagy ilyesmi. A kábel végén a csatlakozó is lehet hibás vagy törött. Ez esetben azt könnyen lehet cserélni.
-
peet137
tag
Mitől lehet, hogy a sima One kábelen csak 100 mbiten hajlandó csatlakozni a netre? Cseréltem madzagot is, de nem oldotta meg. Egy switchen keresztül kapja a netet, a bemenet még gigabit és a tv is tud gigabitet ugyanonnan...
Ötlet? -
l.skywalker
Topikgazda
Vigyázat, minőségi játék érhető el ingyen

Wild Eclipse beszerzése | Xbox -
törölt tag
Sziasztok!
EA Sports FC 24 et xbox one ra hol tudom megvásárolni digitálisan a legolcsóbban ?

-
v-man
őstag
3 éve hardverapron vett gamepass ultimate megújítása lejárat után miként a legjobb most? Én már nem nagyon játszom csak a gyerekek miatt kellene. Köszönöm
-
maross
nagyúr
fallout
376 xbox one kod erdekelne (ingyen) valakit, vagy semmi igeny ilyesmire? game pass core vagy ultimate kell hozza -
homerhamm
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
DYNASTY WARRIORS: ORIGINS | Xbox
kívánságlistára tehető -
HF77
őstag
udv
2020 as xbox one x hez gyárilag kapott hdmi kabel tudja a 2.1 et?
köszi -
homerhamm
veterán
-
balintka
addikt
Sziasztok. Jelenleg Ali.s analóg kar védőgumit használok a kontrolleren (piros szegélyes típus). Érdemes lehet Venom.ra cserélni? Jobb az, mint a kínai típus?
-
icemad
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
az OFF topik nem is tudom, hogy miért hordja az Xbox nevet, a series topikban meg csak a CoD-talk megy.... itt kaptam infót, lényegit. Köszi!
Ez egy kicsit "szemrehányós" hsz-nek sikerült.
Az off topik arra van, hogy az itteni xbox tagok egymás között megbeszéljenek dolgokat, vagy csak bedobnak pár vicces dolgot. Olyat, ami nem az xbox-hoz kapcsolódik. Elég jó társaság gyűlt össze itt az évek alatt. De előfordulnak komolyabb témák is, magánéleti gondok, vagy csak simán dühöngőnek is használták már páran. Köztük én is.A szakmai xbox topikok is inkább társalgásnak vannak. Persze szívesen segítünk, ha tudunk valamilyen problémára megoldást, de ne úgy tekints rá, mint egy 0-24 supportra. Az xbox oldalán egyébként igazán kiváló tutorialok és faq rész van, magyar nyelven, azt is érdemes átnézni. Legtöbb esetben van ott is megoldás.
A te problémád meg egyébként igen ritka, hogy valaki egy tizenx éves profilról akar valamit megtudni. Valószínűleg ezért nem ömlöttek a hozzászólások. Hülyeségeket meg minek írjunk? Arra ott van az off topik.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
ledgeri
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még egy utolsót ezzel kapcsolatban, és végeztem:
Ha elküldök egy üzenetet, az meddig él a rendszerben, és ha nem olvassák el fióktörlésemig, akkor az megsemmisül-e, vagy "facebook szintű" ott marad a fogadó félnél is?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát jó... én oda itt sem voltam irányítva, meg ha csak annyit látok hogy Xbox profil, nem feltétlenül gondolok nem csak Xboxokra...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Futottam pár kört redditen, hasonló konklúzióra juttatott az is! De köszönöm az eddigieket!
(az OFF topik nem is tudom, hogy miért hordja az Xbox nevet, a series topikban meg csak a CoD-talk megy.... itt kaptam infót, lényegit. Köszi!) -
ledgeri
nagyúr
Új kérdéskör: account.xbox.com-on látható barátoknak tudok valahol weben üzenni? Direktben azon az oldalon, és ő profilukra kattolva nem látok ilyesmit (Bár keresem!).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
A legutolsó mondatrészt, mint hozzáértés, és mint aktív használat értettem... (volt egy kontrollerem, de driftesnek éreztem 14 napon belül, de ennyi
)Van több ms (outlook fiókom), egyik biztosan nem volt semmire használva, webes MS fiók béli Xbox profilra kattintva ez frissen beregelné. Egy másik ami volt GFWL-es és Windoews phone-os is, szépen írja a dolgokat, játékokat. Még olyan is van benne ami 0/X gamescore-os.
A fenti, számomra ismeretlen előéletű accountnál: van név, de 0 GS, nincs előzmény, ami látható... Ezt az állapotot szeretném értékelni!

-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amúgy van olyan demo aminek van achievementje?
-
icemad
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha már egy akármilyen email címet megadtál Windows telepítésnél, vagy Windows store bejelentkezésnél, ahhoz automatikusan generál xbox profilt is. Ha használtál már Windowst akármilyen PC-n a saját neved alatt, akkor van xboxos profilod. Az xbox nem a konzol neve, hanem a rendszeré.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
& #242060 & #242061 Köszi Köszi!
Csak mert egy (OFF)régi email révén(/OFF) bejutottam egy olyan fiókba, amin 0-ás a gamescore... és csak érdekelne, hogy mi történhetett ott...
Egyébként vicces, hogy pont az Xbox One visszaszámlálós emailek, meg ilyesmik voltak elérhetőek benne
, egyébként nekem nuku közöm Xboxhoz 
-
ledgeri
nagyúr
Egy nullás gamescore-os MS account lehetséges, hogy játszott valamivel, vagy pl még demók is adnak gamescore-t?
-
ssgt1981
senior tag
GP–be jön a cod6
[link] -
xXxian
senior tag
Sziasztok!
Fortnite-tal kapcsolatban elképzelhető, hogy lemaradtam valamiről? Korábban telepíthető volt One X-ra, most elindul a letöltés, de pár másodperc múlva hibaüzenet nélkül leáll. GPU van, tárhely is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Izraeli store-ban ingyenes:
Metal Slug 3ezt a linket kell direktbe megnyitni:
(https://www.xbox.com/he-il/games/store/metal-slug-3/bzhs2xcvv5t3) -
RandomName
senior tag
-
balintka
addikt
Sziasztok. Használ itt valaki Venom dokkolót és tölthető aksit (én a single-t vettem)? Feltöltés után az Xbox sose mutatja teljesen feltöltöttnek az aksi indikátorát, egy kevés mindig hiányzik belőle. Másnak is van ilyen?
Az aksi amúgy jó, több órát bír, de zavaró ez a kijelzés.
-
homerhamm
veterán
Warhammer Free Play Days

-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
-
Nestle Xbox játék, Game Pass Ultimate 1 hónapos előfizetés
(csak új regisztrálóknak vehető igénybe, korábban regisztrált e-mail címmel nem)HHháromDR-négyWKKK-42TCH-JPCKR-YPkilencPZ
Saját kód, mivel nekem van aktív gpu, így nem tudom felhasználni, köszi Nestle ...

-
homerhamm
veterán
Free Play Days
Star Wars Jedi Survivor(csak Series konzolokon)
Headbangers: Rhythm Royale -
homerhamm
veterán
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A Star Wars nem megy felhőből ...
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
negyven2
nagyúr
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
nemrég vagyok Xbox One X tulaj/felhasználó.
Az alábbi kérdésem lenne a problémák elkerülése végett.
Mi a különbség játék vásárlása során az alábbi "verziók" között,
"Works on: Xbox One, Xbox Series X" vagy "Cross-Gen Bundle" (mely a játék adatlapján v. a dobozon van feltüntetve)?Előre is köszönöm a segítséget de Nekem ez az Xbox még "új".
-
homerhamm
veterán
-
F3K
csendes tag
Sziasztok,
adott 2db teljesen ugyanolyan XBOX One S, a probléma, hogy az egyik nem csatlakozik semmilyen wifi hálózatra, ha a gépet alapállapotba teszem akkor a setup közben hiba nélkül csatlakozik a WIFI -re és adatforgalom is rendben van, tehát ha belépek az XBOX accal tudok neten játszani gond nélkül, letölteni stb...viszont ha egyszer is újraindítom a gépet, akkor már csak az SSID -t látja felcsatlakozni nem tud rá, a WIFI kártya cseréje megtörtént, ilyenkor mivan?
Köszi!
-
-
Fjoe
tag
válasz
icemad
üzenetére
Fortine-ot ismerem, meg azzal játszok is, szóval ott biztos nem vettek semmit. Nagyjából átnéztem a játékokat, de nem találtam semmi ilyesmire utaló jelet eddig. Már csak pár játék van vissza.
Meg nekem az a fura, hogy semmilyen emailt nem kaptam a "vásárlásról" sem a microsofttól, sem egyéb helyről. Ezért gyanakszom én is inkább csalásra, de meglátjuk. Lehet beszélek a bankommal, hátha ők többet látnak a tranzakcióról, mint én. -
icemad
nagyúr
Valahol nyoma kell, hogy legyen egy ilyen vásárlásnak. Valószínűleg tényleg valami csalás. Vagy még nézd át, hogy milyen játékokkal játszottak. Pl fortniteban is vannak különböző csomagok/havi előfizetés, Rocket League is hasonló, stb. Azt kellene valahogy kideríteni, hogy miben van valami, ami 1750 forint. Vagy ez a havi gamepass core ára?
-
Fjoe
tag
válasz
icemad
üzenetére
Igen a Family beállításokat megnéztem, a gyerek fiókjához nincs kártya hozzárendelve, és be van állítva, hogy mindenről küldjön kérelmet/értesítést viszont az én profilomba is átléptek néha.
Közben megnéztem a következő játékok vannak fent az Xbox-on:
Minecraft
Minecraft Dungeons
A Minecraftban megnéztem mindegyik profilnál, de nincs aktív előfizetés a Realms-re egyikben sem. Az olcsóbbat nekem 1350Ft-ra írja a drágábbat meg talán 2800Ft/hó-ra.
Viszont lehet megnézem még a többi játékot is, hátha az én profilomban vásároltak valamelyik játékhoz valamit. -
icemad
nagyúr
Igen, az fizetős. Lényegében saját szervert jelent. Viszont a magyar árakkal nem vagyok tisztában. Saccra nálunk ennyibe kerül a kisebbik csomag.
Xbox family beállításokat nézd még át. Talán ott találsz valamit. Persze, ha beállítottad előtte. Ehhez itt találsz segítséget: [link]
Érdemes elolvasni elejétől a végéig. -
Fjoe
tag
válasz
oriic
üzenetére
Köszi a tippeket, ezeket megnéztem, de itt sem találtam semmit erre az összegre vonatkozóan. Sajnos én is csalókra tippelek, mert eddig két alkalommal kaptam ilyen push üzenetet, az első lejárt, azt akkor nem tudtam megnézni, és úgy voltam vele, ha bármilyen szolgáltatás (streaming előfizetés, xbox, stb.) kérte, akkor arról kapok emailt és/vagy megpróbálják majd újból lekérni az összeget. Viszont így a másodikat megnézve, semmilyen olyan szolgáltatásra nem fizettem elő a microsofton kívül sem, ami ennyibe kerülne. Nem is engedélyeztem a fizetést. Ráadásul kb. 2 hét telt el a két próbálkozás között.
Meg azért próbálok tudatosan vásárolni kártyával is, talán pont ezért is tűnt fel, hogy mi ez az összeg
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fjoe
tag
Sziasztok, segítséget vagy tippeket szeretnék tőletek kérni.
Pár hete, jött egy e-fizetési kérelem a telefonomra 1750Ft-ról, amit akkor nem vettem észre és lejárt, mire megnyitottam, így nem láttam róla semmi infót. Viszont ma reggel ismét kaptam egy ilyen értesítést, és meglepődve tapasztaltam, hogy Microsoft néven kérnének tőlem 1750Ft-ot. Sajnos sok részletet ezzel kapcsolatban a kérelemben nem találtam. Amire gondoltam, hogy esetleg a gyerekek töltöttek le valami fieztős dolgot az Xboxunkra. Viszont belépve a Microsoft fiókomba, semmilyen tranzakció nyomát nem láttam az elmúlt 60 napban, illetve az Xboxon is csak olyan játékok vannak fent, amik ingyenesek vagy game pass-esek. Ultimate Gamepass előfizetésem van, amit az itt javasolt kollegától vettem HA-n, szóval arról sem érkezhetett számla. Továbbá emailben sem találtam semmit erről a vásárlásról vagy vásárlási szándékról. Xboxon a játékok működnek. Az lehetséges szerintetek, hogy valamilyen alkalmazásbeli vásárlást hajtottak végre a gyerekek az egyik játékon belül és azt próbálja nekem levonni? -
homerhamm
veterán

(A Classified: France '44 csak Series X-en elérhető.)
-
l.skywalker
Topikgazda
KÖSZÖNJÜK A FELAJÁNLÁST!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték
Eredményhirdetés!
A(z)
Red Dead Redemption 2
Xbox One|Series kódot
nyerte:gianni85
Gratulálunk, jó játékot!
A nyereményedet PM-ben küldjük! -
l.skywalker
Topikgazda
NYEREMÉNYJÁTÉK!
Anonim felajánlás keretében megnyerhető egy
Red Dead Redemption 2
Xbox One|Series kódA sorsolásra jelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2024. április 7. 20:00
Vasárnap
Sok sikert!
Feltételek a sorsoláson való részvételhez:
Érvényes regisztrációval kell rendelkezni a fórumon és min. 50 hozzászólásnak
meg kell lennie az adott topikban (a megfelelő topikot mindig a nyeremény
alatti konzolos elérhetőség mutatja) ezen hsz. elküldésének időpontjáig! -
homerhamm
veterán
Free Play Days
Tesó
Lego 2K Drive
COD MW3 multi -
negyven2
nagyúr

Coming to Xbox Game Pass: LEGO 2K Drive, EA Sports PGA Tour, Harold Halibut, and More
Április 15-el elhagyó a konzol:
- Amnesia Collection (Cloud, Console, and PC)
- Amnesia: Rebirth (Cloud, Console, and PC)
- Back 4 Blood (Cloud, Console, and PC)
- Phantom Abyss (Cloud, Console, and PC)
- Research and Destroy (Cloud, Console, and PC)
- Soma (Cloud, Console, and PC) -
homerhamm
veterán

(A Cyberpunk csak Series konzolokon elérhető)
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük a felajánlást, a szervezést és a sorsolást is!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nyereményjáték
Eredményhirdetés!
A(z)
Prince of Persia: The Lost Crown Deluxe Edition
Xbox One|Series kódot
nyerte:lastmohican2
Gratulálunk, jó játékot!
A nyereményedet PM-ben küldjük! -
l.skywalker
Topikgazda
Kiment a fejemből a sorsolás. De ma már szabadságon vagyok, mindjárt nekiállok!
-
peet137
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi a lehetőséget!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ismét köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
NYEREMÉNYJÁTÉK!
Anonim felajánlás keretében megnyerhető egy
Prince of Persia: The Lost Crown Deluxe Edition
Xbox One/Series kódA sorsolásra jelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2024. március 25. 20:00
Hétfő
Sok sikert!
Feltételek a sorsoláson való részvételhez:
Érvényes regisztrációval kell rendelkezni a fórumon és min. 50 hozzászólásnak
meg kell lennie az adott topikban (a megfelelő topikot mindig a nyeremény
alatti konzolos elérhetőség mutatja) ezen hsz. elküldésének időpontjáig! -
l.skywalker
Topikgazda
A tegnap kirakott Nyereményjátékokban hibásan szerepeltek a játékok nevei, törlöm és kirakom újra - mindenkinek újra kell regisztrálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a segítséget.
Holnap megnézem másik kábellel, anélkül, hogy a régit kifűzném.
Annak most tuti nem állok neki, annyira nem égetően sürgős, de a tesztet a router és a switch között másik kábellel elkövetem.