Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipesz80
tag
xbox black friday.
ezeket vajon itthon is el lehet érni?
https://www.youtube.com/watch?v=LMQ64hIKXds&feature=push-fr&attr_tag=hWiF7X_xNXs9Au15%3A6 -
gurubefree
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom van , hogy egyetlen egy jatek ( legyen az lemezen , vagy letoltott ) sem indul el az Xbox one x-en . "Loading profile"-ig jutok es annyi !
Van erre valami megoldas ? Elore is koszonom ...
-
h1mpi
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, kezdem megérteni az xboxot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
h1mpi
üzenetére
Nem is fog nála látszani, viszont eléri a gokdos játékaid, és fog tudni multizni is. Vásárlásnál a gokdos kedvezményeket viszont nem kapja meg, ha az ő accountjára vásárolnál, illetve a fokdos játékokat is csak azután éri el, hogy te a golddal rendelkező profilra ‘ingyen megvetted’.
A következő hozzászólásra: persze, accounthoz kötődnek. Én speciel minden játékot külső hdd-n tartok, konzolcserénél a régi box beállításait is el tudtam menteni a hdd-re, így az új konzokra csak rá kellett dugni a hdd-t, bejelentkezni, beállítani home konzolbak, és kész is vokt minden, le sem kellett tölteni semmit. Illetve egy system update-et igen, valamint a telepített játékokhoz még automatikusan lehúzta a 4k patcheket.
p
-
h1mpi
félisten
-
Jovanny2
őstag
Sziasztok, valaki ha esetleg ki tudna segíteni privátban egy Sea of Thieves kontroller blokkal/számlával, annak nagyon hálás lennék. Sajna az enyémhez nincs meg, és elkezdett bohóckodni.

-
KardosAttila
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Reméljük nem csak limitált ideig

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
Home-olható a gold és a gamepass is.
Látod, csak "nem úgy". Vagyis, tudsz multizni a másik gépen is. Viszont aki home-mal használja a goldot, az pl. nem tudja bezsákolni a gold ajánlatokat, akciókat, és ugyan ez van a gamepass-al is, vagyis aki home-mal használja, az gamepass részben úgy látja, hogy vennie kell, viszont store-ban megtalálja a játékokat, és le tudja tölteni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
baszki, vak vagyok, mint a bányaló...

sry
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ez az első rész maradék pàlyài?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
Hát.. Alapjában véve nekem a kezdetektől kezdve van goldom, így nem tudom.
A játékmentések felhőalapú tárolásának beállítása
A mentett játékok felhőalapú tárolásához a következők szükségesek:
Egy Xbox Live Gold előfizetés
Egy konzol, amely csatlakozik az Xbox Live szolgáltatáshoz
514 megabájt (MB) szabad tárterület a felhasználó konzolján (helyi gyorsítótár)A linken elvileg ott a beállíási lehetőség, hogy mit kell megnézni, amennyiben van gold is.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Holnap viszem be leadni a régi konzolom a videójáték boltba mert ott azt ígérték hogy akár aznap cserélik a konzol világban pedig egy hetet mondtak. Valaki tud nekem abban segíteni hogy a Forza 3 és Forza 4 mentései ne vesszenek el? A boltba telefonon azt mondta a dolgozó hogy csak akkor tudom felmenteni a felhőbe ha van Gold előfizetés. Viszont az most nekem nincs akkor vegyek egy hónapos Gold előfizetést hogy le tudjam menteni a felhőbe? Kell még esetleg valamit tennem hogy ezek az adatok mentve legyenek?
Köszi!
-
sugarforce
addikt
Nemtudom vótmá vagy sem, de ingyenes a hitman season1 goty legacy pack
-
oriic
HÁZIGAZDA
Insider tagoknak már játszható a War Thunder egérrel és billentyűvel Xbox One-on.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KardosAttila
üzenetére
Elvileg de.. Gyakorlatban majd látjuk, hogy mit tervez az MS.

-
StLui
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
és ott az 1TB-os is, ugyanúgy mint KV-nál
-
parandroid
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
”PlayStation 4 Slim 500GB vagy Xbox One S 500GB esetén: 89 990 Ft”

p
-
KardosAttila
aktív tag
Most látom csak hogy game passba bekerül hamarosan az agents of mayhem
. A saints row-k nagyon bejöttek, remélem hasonlít rájuk valamennyire. -
AxBattler
félisten
Jól látom, hogy nem csak a KV tolja az X1X becserélős programot?
Pl. Videojátékbolt is meghirdette nov. 22-ig... -
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az E3-nál azt mondták, hogy amiket itt bemutatnak azok erre a genre jönnek.
Ebben nekem a Halo ami sántít... -
Csapoati
nagyúr
válasz
KardosAttila
üzenetére
Várni lehet akkorra, de még nem tudni semmi konkrétat.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
2019-ben jön Gears5, az még simán X-re jön szerintem (meg sima One-ra is)
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Be is baxna ha a Gears 5 nextgen lesz...
Az előző generáció 4 része után ez a két rész (inkább másfél) p**safüst lenne mennyiségileg... -
Sicilian
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi !

-
Sicilian
addikt
A 200Ft-os Gamepass-t feltöltőkártyás egyenlegből engedi megvenni ?
-
NyMRooD
addikt
Most jut eszembe, hogy volt szó valami Humble Bundle-ös dologról az x018-on?
-
wayne1
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Azt felajánlja nekem is.
-
frankdelgado
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Köszi!
-
Baky1987
tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Szia(sztok)!
Ez (bf 5 - 10 órás trial) már elérhető EA -vel vagy még várni kell? Én tegnap nézegettem az EA-s játékokat + a
bf 5 boxos felületét még sehol sem láttam olyan opciót, hogy próba, csak meg lehetett vásárolni.Köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eeXaa
üzenetére
Új exkluzív játékra gondolsz gondolom. Amiket tudunk hogy jönnek, azok közül a GeoW5 és Halo Infinite szinte biztos, hogy nextgen. Az összes többi stúdió pedig vagy az elmúlt egy évben csatlakozott vagy adott ki MS exkluzív játékot.
Várhatóan 2024-től kezdődően fognak kijönni a nívósabb alkotások
-
-
F_Peter
őstag
válasz
eeXaa
üzenetére
Én GP bejelentésekre számítottam, azon belül Pubgre és Hellbladre leginkább.
M&K támogatás felsorolásra, ami nem érdekelt, de tudtam hogy lesz.
Akció kezdésre - ez csak részben jött be.
Crackdown megjelenési dátumra, ami szintén nem érint, de számítottam rá.
Új stúdiókra ismét számítani lehetett.
Új játékot itt abszolút nem vártam, nem is értem. Én nyomát sem láttam annak hogy itt ilyesmi felmerül. -
wayne1
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nem fogja már a következő hónapban felajánlani a 200 Ft-ost. Nekem a home társamnak van egy egy hónapos előfizetése, nekem még soha nem volt és mégis 3.000 Ft a havi. A 200 Ft-osat fel sem ajánlotta.
-
törölt tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
A következő egy hónapos màr 3000 lesz, nem tudod a kedvezményeket összevonni.
Csapoati
Nagyon rà van àllva erre a jövőre jön a Nextgen. Egyértemű hogy nem, mert pl az E3 jàtékok is mind erre a generàcióra jönnek. Ha igaza lenne, akkor a CP2077-nek is jövő évben kellene jönnie, ami szerintem 2020 elött nem fog jönni. -
XboxGamePass
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen 10 órát tudsz vele játszani.
-
törölt tag
Összeàllítottam a vàsàrlói kosaramat, 996€ lett. Van benne egy fehér One X F76 bundle + 28" 4K Gaming Monitor + egy fehér Elite Controller. Azt hiszem még egy RDR2-t hozzà kéne csapni

-
törölt tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nekem a 200 forintos után már engedte volna a fél éveset.
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Ha veszek Ea Accest, akkor ki tudom próbálni a tiral-t BF5-ben?
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Hogy tudom behuzni a 6 havi game passt 7500 ért? Nekem csak a havi 200 ast ajánlja fel.A legördülö menüben is csak az 1 havit meg a Free triált irja.Boxon és weben is.Köszi szépen!
-
eeXaa
addikt
válasz
F_Peter
üzenetére
...hahahaha, tudtad hogy semmire sem lehet számítani? LOL! sokan elvesztegették azt a majd 2 órát az életükből szombaton, köztük én is.... tanúlság: soha többet nem szabad felülni az xbox hypevonatra, mert semmit sem kapsz.
...amúgy az uj játékok hiánya, és az egész show 0 értéke is azt mutatja, hogy jövőre jön a nextgen. -
EmThor
addikt
Marketplacen megvásárolható digitálisan a Final Fantasy XIII. 3.990 Ft és 15 GB.
Az FF XIII-2 és a Lightning Returns régóta elérhető volt digitális formában is.
Holnaptól jön BC-be 4K felbontásban!
-
JenciHUN
aktív tag
Ha most behúzom az első Game Pass előfizetésemet 200Ft-ért, mikor lejár, betudom aktiválni az 1 hónap free access-t amit a géphez kaptam? Vagy az is csak első előfizetésre vonatkozik?
-
wayne1
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Én éveset vettem így és azt be tudtam váltani
-
Bep
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
Nyugi, a hosszú élet ritka!

Az egy dolog, hogy leugrasz, majd fél perc mire a textúrák és objectek betöltenek és, ha minden jól megy nem ragadsz be egyetlen egy tárgyba sem és nincs melletted senki sem aki X-t használ, mert különben "Helló, szia van!".
Ami inkább zavaró, hogy, ha átkocsikázol (mivel az ugye gyorsabb, mint gyalog) egy másik városba, pl. Miramaron, de a többi is ilyen, és a házakban a belső részletek ugyan úgy nincsenek betöltve pedig a csata már megy mondjuk 10 perce. Így sikerült már beragadnom pont egy akció dús körben. Fedezékbe mentem egy házba, legugolok és egy 10-15sec múlva megjelent rajtam egy asztal....

Ez tipikusan az a játék, hogy aki akar vele játszani az elfogadja minden hibájával együtt. Akinek ez nem megy annak kár erőltetni, mivel nagyságrendekkel jobb nem lesz már az optimalizáltság. Szerintem

-
Aethel
aktív tag
válasz
chipesz
üzenetére
Nos, végül sikerült megoldani a gondot. A supportnál egy elég kedves hölgy segített, azt mondta hogy az Xbox 360-as profilom angliába van régiózva és ez a gond. Végigvezetett, váltottam magyarra, és simán működik.
Egészen pozitív volt az ügyfélszolgálatos élményem most
Bár amilyen katyvasz és káosz az egész Microsoft (PS ebben köröket ver MS-re ) , ez a minimum hogy legalább a support legyen jó. -
XboxGamePass
senior tag
Cdkeys-en 6 havi gold ugye beváltható Magyarországon is? Global, csak nehogy úgy járjak, mint néhányan a brazillal.

-
chipesz
őstag
-
Siffredi
senior tag
-
Crogan
tag
Akkor most 14.től már mindenki játszhat billentyű/egér kombóval a felsorolt játékokkal vagy csak az insiderek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. A saints row-k nagyon bejöttek, remélem hasonlít rájuk valamennyire.