Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Ha valaki esetleg Divisiont keresne, akkor a cdkeys-en most a Live akciónál is jobb áron van, 24 euró.
-
Integrator
aktív tag
Van itt köztetek valaki, aki játszik az Everspace-szel?
-
Hunt3r22
őstag
Most kivételesen jobbak az árak itthon, mint például az Usában.. Far cry 4-t lehet megveszem Gow előtt.

-
Def26
félisten
Index forza 3 cikk.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gianni85
üzenetére
"Blikkesre kellene venned a figurát, és nem angol szöveget linkesíteni.

"Világszenzáció! A Microsoft új bivaly erős konzolja sokkal olcsóbb lesz, mint gondolja"
"Na az kellene még csak.
Sőt akár ilyen is lehetne:"Világszenzáció! Nem fogja elhinni mennyibe kerül majd a Microsoft új konzolja. Sokkolni fogja a hír!"

-
gianni85
veterán
Blikkesre kellene venned a figurát, és nem angol szöveget linkesíteni.

"Világszenzáció! A Microsoft új bivaly erős konzolja sokkal olcsóbb lesz, mint gondolja"
(#82038) hackeeeee
köszi, már klubtag vagyok
Valaki viszont rakhatna fel pár könnyű bucketlist blueprint-et. Szenvedek, hogy megcsináljam a 10-et. Kb 5nél tartok, de mindenki olyan szívatósat oszt meg

-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
MEgbízható home társat keresnék.
Ami nekem van.
1 év live
1 év Ea access
Division Gold edition
The Witcher 3
Ark
Mad Max
Sw Bf
Diablo 3
Far Cry 4
Rise of The Tomb Raider
Halo Mc collection
Ac Unity
Gow Ultimate
Dark Souls2
Darksiders 2
Evil within+ összes dlc
Cod Ghost
2 metro játék
This war of mine
Ryse Son of Rome
State of Decay
Sniper Elite 3
Outlast
Ori
Dont Starve
Unravel
+sok kissebb cím és 360as játék.
Tervek/beszerzendő játékok.
BF1 100%,+ kb mindenre rálehet beszélni kivéve sport és autós címek. Bár a horizon 3 eléggé bejövős.Nagyon szeretném ha leendő társamnak a Dark Souls 3 esetleg Far Cry Primal meglenne digitálisan.
Értékelésem,vélemények rólam Hardveraprós profilomon olvasható. Hosszabb távra tervezek részletek privátban. -
törölt tag
Zenét nem tudok streamelni valamilyen appal Xboxra ugye? iOS-ről.
Nem YouTube, gyári Music app. -
Bogyi007
veterán
Mint egy falat kenyér annyira hiányzik ide a spórolás téma (lásd még gamer365.hu - Lavitz bejegyzései). Ja NEM!!
-
geryyyy
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Háááááát ez elég fura
.
Köszi azért
-
geryyyy
tag
Demokat hogy tudok keresni? Olvastam valami Bing kereső használatáról, de csak Kinect mellett, olyannal viszont nem rendelkezem... Nincs valami mezei módja, hogy az összes elérhető demot megtaláljam?
Storeban kb 30-at talál, de nekem az túl kevésnek tűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érint:
Gears of War 4 topik -
storm3
senior tag
Ahogy nézem kinguinon 9500 a 12 hónapos live.Itt keresd ki a listából
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BigStraw
senior tag
Mitől lehet az, hogy a feltöltött gameclip-eknek nincs hangja?
-
lacy86
addikt
Kb. 1 honapja vettem meg a box-ot
Akkor irtam is, hogy milyen elemet vettem hozza: [link]Azota ahogy volt idom jatszottam.
Sajnos nem tudom hol lehet megnezni ( lehet nincs is ilyen lehetoseg ), hogy mennyi idot jatszottam a joy-al
De nagyon megvagyok elegedve.
Most vagyok a "felenel" a toltottsegben.
Nem bantam meg a vasarlast! -
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BigStraw
senior tag
Üdv. Szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet hogy a gameclip-et amit felveszek nincs hangja?
-
Atesz79
csendes tag
Sziasztok!
Van valaki, aki Kingston HyperX Cloud valamelyik verzióját használja és működik neki a mikrofon monitroring funkció a chat-ben?
Ha igen, stereo headset adapterrel használja vagy simán a jack csatlakozón?Előre is köszi!
Atesz
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Holnap érkezik meg a slim gépem. 2 joy lesz hozzá- Érdekelne ha eladom az 1iket akkor arra csak úgy lesz meg a 2 év gari ha én intézem? Értem úgy hogy megveszi valaki tőlem mondjuk 1 év mulva lesz vele valami gond akkor csak rajtam keresztül lehet javítattni/cserélni? -
L_YKing
addikt
Hol lehet x1-es giftcardokat vásárolni?
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
bamboocha46
üzenetére
Nekem van még 360-om is, így szívesen segítek. A többit privátban.
-
KD6-3.7
őstag
Gondolkozom egy Elite kontrolleren.
Miben mas, mint a sima? A plusz gombokat kiveve, mert arrol tudok. Autos jateknal jobb a ravasz viselkedesem, mert nekem nem az igazi ez a gaz adas dolog. Vagy nagyon erzekeny vagy hosszan kell benyomni, hogy gazt adjon. Lehet ezzel valamit kezdeni? Szoval, hogy ugy gyorsuljon az auto ahogy en a gazt adom? -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Régiós kérdésem lenne, ugye a FIFA 17-hez lehet FUT pontokat venni, na most ugye nekem az accom magyar, a játék lemezes. CDkeys.com-on olcsóbban is lehet venni pontokat,mint a magyar store-on. Nyilván itt a kódot csak amcsi régióban lehetne megadni. Így is hozzáadódna a magyar játékhoz?
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki tudna segíteni akár PM-ben is, hogy hogyan lehet összehozni a MS fiókot a PayPal-al?
Ha felakarok venni új fizetőeszközt, csak a Bankkártyát lehet bepipálni, mást fel sem ajánl.
-
pelenka35
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bamboocha46
csendes tag
Sajnos a MX vs ATV Reflex-et sem tudom letölteni One-ra

Akinek hasonló problémája van, azokkal megosztom az xbox support-al folytatott beszélgetésem eredményét. Szóval a microsoftos emberke szerint muszáj egy xbox 360-os gépre felvini a profilt (még jó hogy ezt sehol sem tüntették fel
). Aztán le is lehet azonnal törölni. Itt szeretném megrgadni az alkalmat, hogy valaki megbízható emberke itt a fórumon megtenné nekem azt a szívességet hogy az xbox 360-val bejelentkezik a profilommal? -
Bullitz
aktív tag
Hahó sziasztok.
Trackmania Turbo-val mennyien játszanak XO-n?
PC-n sokáig toltam a sima trackmaniat csapatban bajnokságokkal mindennel, és gondoltam beruházok rá, ha van is értelme meg ellenfél..
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Most vettem egy Xbox One Slim-et , 2 kontrolerrel , ami jackes. Füles nem járt a géphez. Viszont nekem van itthon egy fülesem, amit PC-hez szoktam használni. Hogyan tudom megoldani azt, hogy a fülest rádugom a xbox one kontrolerre és müködik is? Chat és a hang is.
Füles márka : Zalman HPS 300
Válaszokat köszönöm.
Gergő
-
wolf88
aktív tag
Lenne egy kérdésem.A konzolt nem csak én használom, hanem többen is. Az megoldható rajta, mint 360 esetén, hogy ha létrehozok egy új profilt, akkor a másik tud azon a profilon játszani a játékkal?Vagy milyen eshetőségek vannak erre az esetre?
A másik off topic lesz. Napok óta azt írja ki nekem ezen az oldalon, hogy nem privát a kapcsolatom.Mit tudok ez ellen tenni, mert ez baromi idegesítő, hogy szinte nem tudom használni ezt a honlapot!KÖszi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem publikus a dolog ne haragudjatok.

___
Jövőre Xbox One-ra is megjelenik az Osiris: New Dawn
Azt mondják No Man's Sky pótléknak jó lesz, egyelőre nem hiszek nekik.

-
rdt89
addikt
válasz
üzenetére
Hát ez marha jó. Én is hányszor jártam így, hogy éppen csak nyertem egy a cél előtti megbicsaklás miatt.
Nekem ez a kedvenc jelenetem, igaz Horizon 2, de attól még nagyon nagyot néztem.
Valamiért mikor feltöltöm hangot nem mellékel hozzá. -
-
Dexar007
veterán
Most jöttem ra,hogy nekem nem csak a fifa16-17 nem megy,hanem a horizon 3 sem. Ramegyek az online reszre,es ,, nincs live elofizum". Supportos asszony szerint pedig meg egy hetig van,es en is ezt latom. Vilag csodaja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
M3, csak az ész nélküli teli, a finishből pedig visszanéztem a többiekre.

horizon3 videó
ott a gt ha valaki jönne -
MeSKA
aktív tag
Ubisoft nem tervez egy jó kis Prince of Persia visszatérést?

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Facebookos hírekből átszerkesztve:

Haveromnál voltunk, ahol a PS4en ment a zene Spotifyról, amit telefonról is simán kezelt. De ez egyenlőre sajnos only PS...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7